Byebye!

Sista inlägget här då! ;)

Bytet är klart, den nya bloggen är under uppbyggnad! Fast vem vet, man kanske kommer tillbaka hit en dag, så kvar får denna blogg vara! Vill ni veta min nya? Ta reda på den då ;)

Byebye!

Dags för byte?

Hellooooo friends! Haha...

Men jag har funderat på en sak, liksom en nystart... En helt ny blogg, med eget domännamn liksom, så man lämnar blogg.se, vad tycker ni om det? Det innebär alltså att jag kommer uppdatera regelbundet typ, och om lite olika saker, inte bara vad jag gör på dagarna :) Och den kommer nog bli snyggare än vad denna blogg är, så... Vad tycker ni om den idén?

Forsätta blogga, eller lägga ned?

Nämen hejsan hoppsan, hade jag en blogg? Haha...

Bloggtorka på hög nivå kan man ju kalla det. Men det här med bloggen börjar bli riktigt tråkigt... Ser ingen mening med att skriva här längre faktiskt. Man får ju liksom ingen feedback på det man skriver, och att hela tiden skriva om mina dagar känns ju liksom, tråkigt? Men vad ska man annars skriva om då? Finns säkert mycket jag skulle kunna skriva om, men avstår från det för att då finns det väl alltid någon som misstolkar och ifrågasätter det jag skriver, så då skiter jag hellre i det!

Men om ni fick bestämma då, vad ska jag skriva om? Vad skulle vara roligt att läsa? Fast nu blir det väl som vanligt, ingen som kommenterar ändå, menmen, får väl se vad det blir utav detta...

Kan i alla fall berätta att mamma har tapetserat om mitt rum nu, eller halva i alla fall :) Riktigt nice! Känns mycket bättre på den fronten nu, än de fula tapeterna som satt uppe förut! Bjussar på en bild här i slutet!
Sedan har det väl inte hänt så mycket mer. Skolan rullar på och allt annat är väl som vanligt liksom. Men Nu avslutar jag detta, och skriver kanske någon annan gång, typ efter några kommentarer om vad jag ska skriva om kanske?


RSS 2.0