Fyndiga jag!

Sitter och snackar med Kristoffer på msn just nu :) Han visar sig i sin cam och pratar i micken och jag skriver :p
Vi satt och snackade om när han ska komma hem osså. Och då sa han att han skulle skaffa körkort så han kunde hämta mig :p Då frågade han vad jag tyckte han skulle köpa för bil, och då svarade jag såklart BMW och då frågade han om jag visste vad det stod för, och då sa jag nej.. Och då sa han att det stod för; "blatte mitt i vägen" eller något sådant :p
Men han är ju ingen blatte sa jag till honom, och då kan det ju inte stå för det, för då blire ju liksom inte rätt.. Då frågade han om vad det stod för då, och då fick jag fundera lite...
Men plötsligt slog det mig! "Bubbas mitt i vägen!" HAHAH ;D Vi kallar ju honom för bubbas, så då fick han sig ett gott skratt :D

 It's always nice to see you smile!


Fredag

Sitter på skolan nu, heeeeeelt i onödan!
Åkte in för att jag har du egentligen ett matteprov i geometri kvar.. Men vi fick veta nationella förut, och då hade jag 29 G poäng, 22 VG och 4 st solar, ASBRA :D! Fast, för att få Mvg så skulle man ha 5 solar, och Fazzeman hade kollat igenom mitt prov 4 ggr i hopp om att hitta en till sol :P, men han hittade inte, men eftersom jag är så bra så får jag Mvg i slutbetyg i matte A ändå sa han, nice!

Känns bara lite jobbigt att sitta på skolan helt i onödan, men annars så! Men nu har jag inte tid längre, byyyyye

Torsdag; The final day

Då var sista dagen på vår FN-vecka avslutad!
I morse möttes vi alla nere på navet i väntan på bussen som skulle ta oss upp till Norra berget och Grankotten där! Alla var förstås finklädda, eftersom det var en av reglerna för denna dag! Måste sett roligt ut med massa ungdomar i kostym och grejer, haha! Men iaf, vi for upp dit och då satte allt igång..
Först fick vi välkomstdrinkar i form av... Ja, cider var det nog :p.. Sedan började vår ordförande med ett öppningstal och sedan fick vi alla ha våra tal om vad vi ville se för förändrig! (miljön) Sen fick vi mingla (Snacka ihop oss med andra länder o.s.v.).. Minglet varade fram till lunchen, då fick vi god mat :D Sedan var det väl lite till mingel, sen genomgång av de nya resolutionsförslagen (=vad man ville se för förändring) som kommit in, eftersom man snackat ihop sig på nytt och skriver då ett förslag som alla är med på, för det finns ju alltid något som ngt land inte är med på.. Sedan var det åter igen mingel xD Och till slut var det dags för röstningen, och jag orkar inte skriva förslagen som fanns, men det som vann var iaf; Sänka koldioxidutsläppen med 30% på 40 år samt ha förståelse för de stora länderna att tillåta kärnkraft för att avlasta fossila bränslen . Satsa så snart som möjligt på förnyelsebar energi.
Så det var najs, dom flesta fick som dom ville, och det var ju liksom huvudsaken, även fast alla länderna inte röstade ja till förslaget, så är det ju vi med VETO som verkligen kan säga nej ;) och det ville vi icke! Efter det så fick vi sluta :)
Då GICK vi ner til stan för att bussen inte kunde komma förren fyra, och vi slutade innan tre så det var liksom inge mening att vänta.. Gick med Joss och Fredrik.. Väl nere på stan gick vi till skolan först och sedan på zoo, jag köpte mat till skruttan :).. Sedan satt vi bara, jag väntade på mami som skulle komma från birsta o vi skulle köpa mat från blå kiosken, och Josefin väntade på att åka hem med sin pappa, och Fredrik tog bussen hem..
Väl hemma så åt jag, sedan har jag inte hunnit med så mkt mer, ska bara ta det lugnt iaf!

Det har iaf varit massa rävspel under dagen, haha! Pakter hit och pakter dit, men roligt har det varit :), tycker jag iaf. Man har liksom kommit varandra närmare och hoppas att det sitter i, att det liksom inte blir samma "stelhet" på skolan längre, för innan snackade man ju liksom inte med dom som man pratat med under denna veckan!
Om jag själv skulle sammanfatta dagen så har vi typ; minglat, minglat, och vänta, nämnde jag minglat? ;) haha, sååååå grymt mkt mingel asså, och så förvirrad man kunde bli :p Viska här och viska där, övertalningar och massa funderingar om bluffar o.s.v..

Imorgon äre iaf en vanligt fredag med coachtid på schemat, känns lite jobbigt, men man måste ju.. Har en hel del saker som verkligen måste in :/ Men på svenskan blire iaf till o titta på den lilla sjöjungfrun :D haha, låter lite fjantigt kanske, men det ingår i en kurs, så lite film tackar man ju inte nej till ;)
Bilder från dagen finns på skolbloggen, ta en titt vettja! Tog en bild på mig och Johanna som en liten smygtitt liksom!

 Go Russia!

<3



always and forever, with ups and downs, right? <3

Onsdag; The game has begun!

Skolan idag då.. Forsatt arbete inför imorgon! Då själva mötet är liksom ;)
Var lite förhandlingar hit och dit idag, osså skulle vi skriva ett topphemligt måldokument.. Där fick vi skriva vad vi tyckte var bästa miljöförslaget, vad vi ville uppnå, vad som absolut inte fick hända och lite strategi! Började först dagen med att läsa allas resolutioner för att se vad dem ville o.s.v.. Sedan började vi finslipa lite på måldokumentet, sedan gick vi runt och pratade med de olika länderna liksom, och kollade vilken sida dem var på osså.. Sedan vart det ett snack med Andreas, han pratade med mig och Johanna om lite saker, men vad säger jag inte! Så då var det bara att gå upp och skriva mer på måldokumentet!
Mediagruppen som finns skriver ju i bloggen om saker.. Typ vad vi gör, intervjuar oss o.s.v.. "Efter intervjuer med Ryssland och andra länder framgår det att Ryssland verkar vara som en Rysk docka för ju mer man plockar isär dem ju mer framgår att man inte får det man först såg..." Det stod det om oss, haha :D här är iaf skolans blogg :) (klicka på "här" för att komma till den).
Man kan ju säga att det pågår rävspel, man ska inte lita på allt man hör och vad som sägs. Folk kanske inte ljuger, men det handlar ju lite om hur man tolkar saker och ting också liksom (: .. Lär ju finnas några som spelar rävspel iaf..

Ska bli kul och se hur det blir imorgon, blir nog skoj tror jag :) Men det återstår ju att se! Kul att vara Ryssland faktiskt, fast det kändes till en början att alla hatade oss :D Minskade efter en stund, men nu vettefan asså :D haha! Vi har ju VETO också, så det gäller att va på vår sida liksom ;)

Näe, nu får det vara bra för denna gång, avslutar med en bild på Jonte som är hur underbar som helst! (Självklart jag som tagit bilden ;)!) och en på lilla Lucas och en michelin-gubbe :p Stackarn!
Bilderna är iaf från Emelie konfirmation iaf

 
Guuuud vad jag älskar dessa pojkar :)<3

Kräftan;

Förr i tiden ansågs människornas själar härstamma från kräftans stjärnbild. Månen härskar över kräftan, och moderlighet och beskyddande är centrala begrepp för honom. Han sätter ofta hem och familj i första rummet. Detta är kräftans sätt att tänka och han kan mycket väl betrakta sin arbetsplats eller sina vänner som sin familj som han beskyddar.

Känslighet och impulsivitet är också centralt för honom. Till det yttre kan kräftan verka hård, men i själva verket är han oerhört känslig. Ibland gömmer han sig bakom sitt skal, när känslorna blir för starka. Liksom krabban är han en tapper krigare när han eller de han beskyddar är i fara. Ibland kan dock krabbmentaliteten få honom att röra sig i sidled.

Månen och månadens cykel har en viktig betydelse för kräftan. Lynnighet och månens dragningskraft kan både inverka gott och ont över honom.

Element: vatten Kvalitet: ledande Polaritet: negativ
Nyckelord: Månen, intuition, anpassning, känslighet, impulsivitet, hem, familj, minne, metallen silver och lördag.
Positiva karaktärsdrag: varsam, försiktig och har stark släktkänsla.
Negativa karaktärsdrag: lättrörd och överaktiv.
Människokroppen: mage och bröst.


Tisdag

Skolan idag då... Det var bara att fortsätta med FN-grejset.. Men Zozan ville inte åka till Gävle med tanke på att hon var sjuk, så det blev först lite kaos.. Då kände jag att jag heller inte ville åka för Fredrik ville inte byta grupp. Men sen kom en från en annan klass, Johanna (?) och sa till Andreas att hon inte hade ngn grupp, så då fick hon hoppa in i min grupp.. Och efter många om och men så tänkte jag väl att jag får väl åka ändå då.. Men inte blev det så inte, utan de från Gävle hade bara tramsat, så Andreas sa att om vi skulle åka så skulle det typ bli ett fiasko, så det blir inget med det! Istället får vi va kvar med dom andra ;) Känns bra men ändå tråkigt på samma gång liksom :p

Vi har iaf jobbar effektivt idag tycker jag! Fick klart allt vi skulle och fick en bra blick om vilka förändringar vi vill se ;). Som Ryssar då, haha! Slutade iaf tre, då for jag hem och nu sitter jag här, som vanligt :D Men nu orkar jag inte skriva mer, det var inge roligt...


(y)

- Är vi inte framme snart?
- Jo...
- Va?
- Vi åkte förbi för en stund sen...

Höhö


Måndag

Ny vecka, nya möjligheter, eller? Njaaa

Ny skolvecka iaf, efter en långhelg som var riktigt behövlig! Påbörjade vår FN-vecka idag, och typ en tredjedel av skolan är i Lubban :( fuuusk! Hade ju inte varit helt fel och följt med dit..
Ja, skolan idag då som sagt.. Hände väl inte så mkt.. Delade in oss i grupper som vi ska jobba i.. Jag och Zozan gick ihop, men nu ska nog hon byta med Fredrik ifall att hon skulle bli mer sjuk, för hon är inte så kry just nu.. Men det blir nog bra det.. På torsdag ska jag iaf till Gävle med några fler från skolan. Då ska vi ner och ha det slutliga med FN-veckan. Nämnligen rösta för de miljöförbättringsförslagen som vi kommer på med våra länder vi har.. Eller ngt sånt iaf.. Blir nog skoj det, hoppas jag! För annars skulle det ju kännas liiiiiite surt att behöva kliva upp vid 4 som jag kommer måsta för att ta bussen tio över fem hemifrån :| Tåget till Gävle går nämligen  06.12, får se hur det går :p. haha! Kommer vara helt död iaf, men hoppas man kan sova på tåget, haha! Finkläder måste man ju också ha....

Men nu ska jag väl lalla vidare här, och hoppas på svar från en riktigt fin en! ;) hoppashoppashoppas

Lite bilder...


Gick till Vreten (Jontes dagis) och lekte lite idag :)


Sedan följde Jonte med och lämnade hem mig, han ville ju kolla på min kisse!
Hålla i henne hela tiden skulle han göra också! Gofisen<3

Fredag

Klev upp vid nio i morse, skulle egentligen iväg och göra en sak vid 11, men det blev inte så :/ .. Ist satt man hemma som en annan propp vid datorn och lekte lite med photoshop..

Men nu är jag i Nacksta och har nyss ätit.. När Alexandra har diskat klart så ska vi gå ut och leka lite (: .. Ikväll ska jag hålla Jimmy sällskap medans Alexandra ska ut. Måste spöa Jimmy lite på fifa ikväll känner jag, var längesen nu! Om han vågar förstås ;) Om inte annat så lär vi inte göra så mkt, kanske har det lite romantiskt med robinson och ngt gott, haha! Men skämt å sido så spenderas nog kvällen framför tv:n, med eller utan fifa!

Men nu ska jag kolla vad Jonte gör, känns som om han har lite hyss i G!

Ny design...

Ja, har ny design på bloggen som ni kanske ser, vad tycks? :)


The strength I have is washing away...

Timon: Åh, den där lilla, jag ska ge honom, låt mig ta honom! här, hindra mig (räcker svansen)...
Pumba: Okej, (tar svansen)
Timon: Släpp mig jag ska mosa honom!!
Pumba: Oookej, (släpper svansen)
Timon: Jag tror att du missade själva poängen där
Pumba: Aah!

sååå klockrent! haha

ja, blogglusten har inte kommit tillbaka riktigt än.. Men ja, det har väl inte hänt allförmkt i mitt liv, eller? Kanske.. Beror väl på hur man ser det liksom.. :p
Idag var jag iaf på skolan, hade estetisk verksamhet hela dagen, på förmiddagen gjorde vi väl inte alltför mkt, fixade lite med våra bilder osså, sen på eftermiddagen skulle vi ha redovisningar, och kan väl säga som så att det är verkligen inte min och Sandras grej! Men den historian hoppar vi över idag!

Med kissen är det iaf bra! Äter, sover, leker, ja, som det ska vara liksom! Just nu ligger hon bredvid mina ben och sover :) Hon är så gosig så, men mamma får nog nå knoster på henne här på dagarna då jag är i skolan, men jag vet att hon tkr om henne ;)

Ja, två skoldagar kvar, sen blire långhelg! Fett jävla nice vill jag lova! Sedan nästa vecka är det FN-vecka, då ska vi väl hålla på med massa skit antar jag, skulle behöva pluggtid då, menmen.. För jag kan ju knappast påstå att jag ligger i fas precis! Och vissa från skolan åker ju till Lubban då, det vore ju något det, att få komma iväg liksom, men icke... :/

Jaja, nu ska jag väl ta och göra ngt, läsa kanske? Njaaa, vi får se!

Tisdag

Ingen blogglust ännu, men skriver lite ändå, för jag gör ändå inget vettigt, trots att det är miljoner saker som behöver göras...

Var i skolan idag.. Hade matte, då jobbade jag lite på gamla nationella prov, eftersom vi ska göra riktiga nationella imorgon :/ .. En sak är iaf klar, jag vill inte göra det... Men man måste ju!
Jag och Sandra skämde ut oss lite idag ;p, menmen.. Vi är inte så jäävla diskreta, haha! Då är det lätt hänt! Haha

När jag kom hem så låg det ett brev på min säng, först tänkte jag; "Vafan är det där för brev?" Det var Sandras handstil, men jag fattade inte.. Sen gick jag ut i hallen för att hänga upp jackan, och helt plötsligt kommer jag på vad det är för brev och börjar asgarva xD.. Öppnar det och läser på lappen som ligger i, och skrattar lika mkt åt den, toook! Kul var det iaf!

Sedan dess har jag bara suttit här.. Inte gjort någon nytta alls, men har ingen plugglust. Sjukt less... Menmen, inget man kan göra än att försöka ta tag i skiten och få det gjort! Men det är ju lättare sagt än gjort vill jag lova!
Får se vad man ska göra nu.. Sandra skulle egentligen komma, men vädret är ju lite knepigt.. Man vill ju inte att det ska börja spöregna på väg hit eller när hon ska hem, och det finns ju en risk att det blir så.

Näe, nu vill jag inte skriva mer, har ju skrivit iaf, så lever gör jag!

Lördag

Har inte skrivit på väldigt länge nu, men vad gör det? Ingen som reagerat ändå typ ..
Orkar inte skriva vad som hänt de senaste dagarna, för mkt... Både bra och dåliga saker!

Idag så hämtade vi iaf kissen min :D Alex, Hasse, Sandra och jag for iväg till Långsele och hämtade den :') supersöt är den! Och min! Hon leker för fullt här hemma nu, man börjar ju fundera på om hon kommer sova inatt, haha!
Sandra var iaf här förut (: Fast nu äre bara jag och mami, och mamma älskar Skruttan, som hon ska heta :D Visste att hon inte kunde motstå henne ;)

Men nu har jag inte lust att skriva mer, bloggandet får bli en annan dag, då blogglusten kommer tillbaka eller nått! Bjuppar iaf på några bilder som jag knäppte på henne idag!
 i bilen på väg hem.. Jobbigt att åka bil, första gången vare också!


Väl hemma så var det dags för lite utforskning av det nya hemmet! :)

 Sovdags...
 Lekdags!

RSS 2.0