Plugg!

Fan vad jag är duktigt alltså! På mindre än en halvtimme så gjorde jag åtta av tio sidor spanska som ska vara klart tills imorgon! Så duktig har jag nog aldrig varit, eller? Det Åsa kommer bli mindre glad över är att jag inte gjort min "läxa", vilket var att jag skulle fylla hela hemmet med postit-lappar med spanska ord på :S Nejnej, icke sa nicke, det hade jag verkligen inte tänkt att göra!

Har ju pluggat lite idag iallafall. Ingen engelska blev klar, menmen! Shit happens...
Men nu tänkte jag börja stänga ner verksamheten och lägga mig och kika på en film eller så, lika bra det så jag inte försover mig imorgon, det vore ju inte bra nu när jag gjort spanskan! Så jag skriver väl imorgon eller så, godnatt!

Hallå?

http://www.youtube.com/watch?v=t-2vwp-BEdE

http://www.youtube.com/watch?v=YRGMGHmGfvI

Allvarligt, vad är det för fel på folk? :p Den sista, han är så jävla dålig så det är skrattretande! HAHA!

Hjälp?

Har suttit och försökt göra en ny header hela dagen typ, men har inte lyckats nå vidare med det...


(klicka på den för att den ska bli större)

Gjorde iallafall den, tkr ni jag ska ha den eller är den för tråkig? Själv så vet jag inte, väntar och ser vad ni tkr! Så ni kan ju kommentera vad ni tkr, alltså om jag ska byta till den eller inte :)

...

Försöker fixa lite på en ny header justnu! Är lite idétom, men den kommer nog upp om en stund ;)

So true...

"We can not change the card we are dealt, just how we play the hand..."

Tisdagkväll...

Efter att jag skrev sist så hade vi ju Case... Då fick vi lite information och sedan "brainstorma" idéer som vi hade inför de kommande veckorna, hur allt skulle gå till och vad vi ville skulle finnas liksom... Vi ska planera en välgörenhetskväll som är någon gång i Januart, minns inte datum, men det skulle hålla till på våningen i alla fall, så vi ska liksom få planera underhållningen och allt!

Vi fick sluta strax efter tre och då stannade jag kvar på skolan med Bea. Skulle ju inte vara på CSN förren vid halv fem så det var lika bra att stanna kvar liksom! Vi sprang iaf upp till Daniel med Beas dator för den lät lite som hej kom och hjälp mig, och vi fick vänta ett tag på det, så då satt vi i trappen, haha! Sedan så gick vi ner på stan, Bea köpte en tröja och sedan köpte vi Subway kakor ;) GOTT! Sedan hade tiden runnit iväg så pass att det var dags att dra iväg.

Då gick jag till CSN och Katta hade precis slutat och mamma kom lagomt dit också, då åkte vi hem till Katta och åt, och Alexandra, Jimmy och grabbarna var där och åt också :) Sedan gick Jimmy och Jonte och skulle spacka eller nått och Alexandra gick på föräldramöte på Jontes dagis. Mamma och Katta började fixa med persiennerna som mamam skulle fixa och jag busade och gosade på med Lucas :) När dom var klara och Alexandra hade kommit hem så skjutsade Katta hem mig och mamma och nu är jag hemma!
Så jag sitter och kikar på Idol just nu, väntar på andra avenyn! Skulle behöva plugga, men jag har faktiskt ingen ork alls för det... Får se om det blir något gjort efter andra avenyn!

Imorgon är det skola igen, Case hela dagen typ... Förutom idrott då vi har orientering, svintråkigt! Menmen, vi slipper ta med datorn i alla fall, för vi behöver den typ inte så den lämnas nog hemma! Men nu orkar jag inte skriva mer, får se när jag skriver nästa gång!

At school...

Sitter på skolan justnu och har lunchrast... Började halv elva i morse med matte. Skönt med sovmorgon, men mindre roligt att kliva upp då Skruttan var så gosig och sov med mig...
Hade i alla fall matte till klockan tolv och sedan var det lunch som jag har nu alltså. Börjar klockan ett igen med Case, då ska dom gå igenom syftet med Caset och ja, sen vet jag inte så mycket mer... Slutar fyra enligt schemat men hoppas på att få sluta tidigare. Eller det spelar egentligen ingen roll då jag ska vara på Kattas jobb vid halv fem, för hon slutar inte förren då.

Katta bjuder på mat också (y) Blir väl där ett tag och seda ikväll måste jag plugga, skriva lite film recensioner och klockan nio andra avenyn! Men nu börjar jag strax, kanske skriver mer senare eller nått!

Time to sleep!

Sjukt trött nu... Det blir till att borsta tänderna och sedan sova faktiskt, det är en dag imorgon man ska orka med också...

Tired...

Sjukt trött nu...

Spelade ju innebandy förut, riktigt roligt, men jobbigt... :p Haha! Började få lite huvudvärk också, men jag överlevde och stod ut hela matchen, ett mål gjorde jag också, och några assist ;) Efter innebandyn så gick jag till bussen, och fy vad jobbigt det var, och kallt! :( Fick stå och vänta ett bra tag för bussjäveln var sen, men den kom ju tillslut... Nu sitter jag hemma och ser på idol, ska ta ngt att äta tror jag, men Bea nämnde choklad, så jag vart sjukt sugen på det ;o

Imorgon börjar jag typ halv elva, skönt! Har matte då och sedan lunch, och sedan Case... Slutar 4 enligt schemat men vi fick ju sluta tidigare idag så får hoppas på det imorgon också... Ska iaf till Katta med mamma efter skolan. Mamma ska typ fixa några persinenner eller något, så jag följer med dit och hoppas på mat, haha :D

Men nu orkar jag verkligen inte skriva mer, måste äta ngt...

Måndag

Sitter på skolan justnu... Började nio i morse med engelska, då gjorde vi ngn övning med konflikter, osså i början av lektionen så fick alla berätta vad dom hade gjort i helgen, på engelska, men det gick väl rätt bra liksom... Skulle egentligen ha filosofi typ nu, men ja, vart lite kaos med schemat, så jag har ingenting justnu, men inte skadar det mig inte!

Börjar klockan ett igen med Case intro. Vi ska säkert bara göra massa tråkigt, gillar inte case, menmen! Sedan blir det innebandy iallafall, inte så peppad, men det kommer väl...

Jonteman!



Jonte som DJ! Så jävla söt ungen är!! :D Och så liten han är där ^^
Älskar när  han diggar musiken ;)

..

Justja, loggan jag gjorde till skol-if, det vart aldrig den! Så nu vet ni det!



Körslaget



Här är dom om ska vara körledare i körslaget som har premiär nu på lördag klockan åtta!
Dom kan väl inte vara seriös att Caroline Af Ugglas ska vara med?! :s TÅL INTE KVINNAN! Men PONTARE gillar vi! ;D haha!

Vad tkr ni? :p

Söndag

Hade det riktigt trevligt igår, och dopet var riktigt fint! :) Efter det så var vi ju hos Birgitta och fikade med allt folk. Kände fler personer än jag trodde, och folk som jag inte trodde skulle känna igen mig gjorde det, hehe :)

Bilder från dopet:


Idag så for jag ut till birsta med mami! :) Fast vi gick där nere vid Ica Maxi osså... Kollade på skopunken efter skor, men var osäker på ett par jag hittade, så jag sket i dom :p Efter det handlade vi lite på Ica Maxi och sedan käkade vi på max ;) Sedan tog vi bussen til stan och eftersom bussen hem bara går en gång i timmen så gick vi och köpte en trådrulle som mamma skulle ha, och jag gick och kollade på dinsko och där hittade jag fakiskt ett par stövlar :) Sedan tog vi bussen hem och nu är vi hemma!

Det blir till att plugga sen iaf! Och ensam mamma söker klockan åtta! ;)

stövlarna jag köpte :)

Lördag

Uppe med tuppen idag tror jag!

Igår var det iallafall skola, nio till typ halv fyra. Vid halv fyra gick jag ut och mötte Johan (gamla mentorn) och sedan visade jag runt honom på skolan :) Sedan fick han namninsamlingen och sedan tog vi en tur på stan. Jag köpte doppresent och han köpte spagrejs till sin fru :D Sedan tog vi både njurundabussen för han skulle hem till Kotten och jag hem till mig, Josefina var med på bussen också!

Väl hemma så typ åt jag, och pluggade lite (kors i taket!) Sedan ringde Alexandra och frågade om jag kunde vara barnvakt och det kunde jag ju :) Sandra (Strömberg) och hennes kille Lennie var gulliga och kom o hämtade mig så jag slapp åka buss, sjukt snällt av dom! :) Väl i Nacksta så duschade jag osså, sedan efter ett tag så vart jag själv med barnen, eller Lucas sov redan. Och typ vid nio la jag och Jonte oss i Alexandras och Jimmys säng och myste med lite chips och cola. Tittade på tv gjorde vi också, sedan somnade Jonteman och då gick jag ut i vardagsrummet och satt lite vid datorn och kollade på tv'n...
Minns inte när jag somnade, men det var innan tolv iallafall, för Alexandra ringde vid kvart över ett och sa att dom skulle ta kvart över två bussen hem, och då hade jag fått ett sms och det hade jag fått typ tolv, så alltså somnade jag innan de :p Sedan vaknade Jonte osså, då la vi oss i sängen tills Alexandra o Jimmy kom hem sedan la jag mig på soffan och sov igen!

I morse vid kanske... hmm, strax efter åtta eller något så vaknade jag av att Jonte kom in och slog på tv'n, så jag bytte till playhouse disney till honom, så han kollade på musses klubbhus ;) Sedan klädde jag på mig osså, och vid kvart över nio så skjutsade Katta hem mig snäll som hon är :)

Nu är jag då hemma och ska börja göra mig klar! Det är ju dop för lilla Ella idag och Micke kommer och hämtar mig runt tolv eller så. Är inte helt säker än, för Birgitta skulle ringa igår vilket hon inte gjort, menmen :p
Men nu ska jag börja fixa här, skriver kanske sen!

Hiss eller diss?



Loggan jag gjort till Skol-if :) Vad tycker ni, hiss eller diss?

Vad hände...?



Jag fattar inte........


"Don't tell me what I need and not, cause obviously you don't know me..."

Onsdag

I morse började vi halv nio och hade en speciell dag idag... Vi hade nämligen en jobbsökardag där vi bara fick lyssna på massa människor. Fast det var bara halva dagen som det var så, efter lunchen så var det vanliga lektioner, alltså idrott (stadsorientering) och Historia, där vi fick jobba själva för Jon var på sidsjö hotell med ettorna!

Stadsorienteringen gick bra, och efter den hade vi även fotografering! Det gick väl typ bra :p
Sedan var det iallafall dags för historian där vi höll på med ett grupparbete, jag och Bea hade vår roligaste historielektion någonsin, så ni kan ju tänka er själva hur mycket vi jobbade under den lektionen, haha! Bjuden på middag vart jag också, nästan :p Gick inte riktigt hela vägen, meeen, bättre lycka nästa gång! Vart ju faktiskt lovad! ;)

Kom hem rätt sent eftersom jag väntade på svar från han som bjöd mig på middag, men det visade sig att han skojade lite, men han lovade som sagt att jag skulle få komma och äta en annan dag :D Väl hemma så började mamma med maten och nu har jag nyss ätit. Det kändes som om jag åt hur mycket som helst, haha! Mätt blev jag iaf :) Ikväll ska jag nog bara försöka ta det lugnt, känns som att det behövs, är redan trött också satt :)

Börjar halv nio imorgon :/, vill inte! Jävla spanska då... Jaja... Men nu ska jag typ gå till tempo, är sugen på något.. Korv kanske? HAHAHAHA! Nä, men skriver kanske imorgon :p

Lämplighetsundersökning - pliktverket



Fick ju brev om det idag, så man måste ju testa liksom ;)

Tisdag

Ja, imorse klev man upp runt sju, sedan traskade jag bort till Bredsands skola och fikade med Johan och Katarina! :) Mycket trevligt må jag säga, Ann kom förbi också :) Sedan gick jag hem och satt lite vid datorn och bytte om, och klockan nio for jag till skolan...

Halv tio var det dags för spanska, det typ sög... Ja, sedan ner till matsalen för att äta! Halv tolv var det matte, jobbade på bra. Och till sist engelska, då fick vi kolla på allas filmer som vi inte hade sett, och vi som var klara redan igår fick även visa våra igen... Sedan typ tjugo över två så gick jag. Tog bussen till kvissle, fast mamma klev på i Bredsand också, kan ju inte åka till tandläkaren själv liksom ;o

Hade tid 15.10 men fick självklart sitta och vänta aslänge... När tanten väl kom så gick vi in i sånt där rum och hon knäppte kort och rotade runt i käften på mig. Hade ett hål :( Ska laga det i november, det var inte så stort som tur var (y) Åkte iaf hem sen..

Väl hemma så väntade jag på mat och efter maten så har jag bara suttit här. Håller på och skriver för fullt på samhällskunskapsuppgiften... Sjukt krånglig, men ja.. Äh, nu måste jag fortsätta så jag blir klar någon gång!

It's hard...

Ja, vad ska man säga... Det är lite mycket nu faktiskt, helt ärligt... Fast ja, man får stå ut..

Imorgon ska jag iallafall kliva upp strax före sju trots att jag börjar halv tio, sjukt? Ja, lite kanske... Men ska gå och hälsa på på Bredsand skola så det lär ju bli värt det! Har iaf spanska halv tio, känns sådär. Måste ju ha den med ettorna, menmen :/

Näe, jag orkar inte skriva mer, ska ta och platta håret lite sedan borsta tänderna och sedan blir det till att sova faktiskt! Justja, ska till tandläkaren imorgon också, 15.10, inte roligt! :(

Ice Age 3

http://www.youtube.com/watch?v=dP-xFvTIdNk

Så grymt söt! Synd om stackarn också ju :p

Måndag

Och så var ännu en måndag nästan helt förbi...

Började halv nio i morse med filosofi! Vi kollade typ på film (y) Sedan 9.50 slutade den lektionen och då var det rast och sedan lunch. Var då med Bea och Evelina som hade kommit till skolan, då fixade vi det sista på finger-puppet filmen samt att jag och Evelina fick titta på den, asbra Bea (Y) Sedan gick vi och åt :) Halv tolv hade vi Engelska och då var det dags att visa våra fina filmer :p Fast det var vara vi och en grupp till som var klara, och popcorn fick vi också!

13.40 - 15.40 hade vi Historia där Jon hade lite genomgång och vi gick något grupparbete, kan ju säga som så att jag fattar noll :s Vi kollade lite på Troja också. Sedan slutade vi!

Då gick jag och Bea till Subway för att köpa oss lite mat, och Evelina gick typ någon annanstans som jag inte vet och hämtade bandyklubba och ngt mer tror jag? :p Sedan möttes vi på skolan igen då jag och Bea åt våra mackor och Evelina en banan :p Sedan traskade vi upp till höglunda för lite innebandy! Det var riktigt rolig och höll på mellan fem och sex! Det var några från klassen och Daniel, Emma och Jon från lärarna :) Först körde vi lite övningar och sedan match, jag höll på att dö men det är ju en annan femma, haha! Det var iallafall roligt och det är huvudsaken liksom!

Tog bussen som gick kvart över sex från navet hem och då duschade jag och nu sitter jag här :) Bara softar lite, borde plugga lite, men det får vi allt se hur det blir... Men nu ska jag ta och torka håret sedan glo på tv!

Söndag

Vaknade för kanske lite mindre än en timme sen... Vaknade flera gånger inatt för våra grannar är helt jävla störda och vet fan inte hur man går i ett trapphus! Först vid tolv kommer det några jävla elefanter, och sedan vid två igen :s Jag har liksom rum precis intill trapphuset så det är ju inte så konstigt att man vaknar... Mamma kom hem runt halv fyra kanske, och då kommer hon in i mitt rum och tänder lampan ;s Sen bad hon mig om massa tjänster, som vanligt. Men sedan somnade jag tillslut!

Strax ska jag ta mig något att äta, om det finns något förstås! Sedan tänkte jag försöka plugga lite. Matte skulle behövas, och samhällskunskapen, men vet inte vilken jag ska börja med, kanske matten? Nja, jag vet inte. Får helt enkelt se hur det blir!

Imorgon är det skola, börjar halv nio :/ Då har jag typ filosofi och sedan lunch. Efter skolan blir det iallafall innebandy :) Med klassen då, för vår klass har startat ett korpenlag (y) Yeye. Det blir middag på subway och Bea och jag kanske ska sola innan innebandyn också, om vi känner för det och framförallt hinner!

Meeeen, nu måste jag ta något att äta, sen - plugga!

Lördag

I morse klev man upp runt sju och gjorde sig i ordning. Sedan när alla var klara (Jag, Katta, Keda, Kristoffer, Alexandra och Jonteman) så traskade vi ner till Ica Kvantum där resten av de som skulle med till järvzoo var!
Vi fick förstås vänta på några osså, men tillslut kom vi iväg och det tog typ mer än två timmar att åka ner! ;o Typ bara för att vi gjorde en fikapaus för att vissa behövde det för att det var småbarn med liksom :)
Väl framme så fick vi dela oss i två grupper och varje grupp hade varsinn guide... Och ni som vart på Järzoo vet att man går runt genom hela zoo't liksom, som på en låååång bro :p Och det vr sjukt mycket uppför, men vi tog igenom oss det och när guidningen var slut så åt vi lunch, som för övrigt inte var så god, och sedan fick vi lite fri tid, och vid halv tre åkte vi hemmåt! :)

Vet inte riktigt när vi var hemma, men då gick vi iallafall på Ica och handlade sen hem till Alexandra och gjorde mat! Fast jag och Lucas gick ut en sväng för att träffa Josefin, hon var i Nacksta, bara några meter ifrån mig :D Gick in lagomt tills det var mat, tacos! Gott!
Efter maten kollade vi lite på kort från dagen och sedan gick jag, Keda, Katta och Kristoffer hem till dom och då skjutsade Katta hem mig. Tog emot lite att åka hem, men kände att det var lika bra så jag förhoppningsvis kan plugga lite imorgon :) Hoppas kan man ju alltid...

Väl hemma så satte jag mig typ bara här, mamma är ute på krogen så jag är själv :/ Fast jag har ju min Skruttis som just nu ligger i mitt knä och sover! Hela kvällen har jag fixat med en logga till Skol-if, och är faktiskt rätt nöjd! Får se vad Mikaelsson tkr, Ante tyckte den var fin iaf :D (y)

Men nu ska jag ta och runda av, är tröttis, klev ju upp tidigt och har gått mycket idag. Har både gått och suttit för en hel vecka idag! :p Men som sagt, dags att runda av! Godnatt!

Trött...

Är gristrött justnu, ska nog snart krypa ner i sängen och sova, ska ju upp tidigt imorgon!

Förut hämtade iaf Katta mig, supersnällt :) Sen åkte vi på donken så jag kunde få lite mat, och sedan till Nacksta. Väl här så åt jag och kollade lite på tv, sedan tog jag mig en dusch. Nu fick jag låna Kristoffers dator lite, ska bara typ skriva klart här sedan tänkte jag sova.

Vi ska vara nere på Ica Kvantum kvart i åtta imorgonbitti, så man måste upp typ sju ;o Det är inte mänskligt att kliva upp så tidigt på en lördag! Sen blir det en lång bussresa och till slut; gå på zoo, gå på zoo, gå på zoo zoo zoo ^^ ska bli kul o se hur Jonte blir med alla djuren :)

Men nu ska jag runda av här, GODNATT!

everything turned upside down...

Var på skolan klockan åtta i morse, whaaaat liksom? ;o Haha.. Men vi skulle fixa med filmen till engelskan, vilket vi gjorde hela dagen, fram till halv fem, vart ju lite jobbigt och drygt i slutet, menmen...
Vi halv fem gav vi iallfall upp och for hemmåt.
Väl hemma åt jag det som var kvar från igår av maten, men vart inte mätt precis, så jag väntar på att mamma ska komma hem. Ska typ åka till Nacksta sen. Fast jag känner egentligen för att bara vara hemma, allt känns upp och ner typ :/ Men ja... Nä, orkar inte skriva mer, pallar inte...

Tomt, men ändå fullt liksom...

Huvudet är helt tomt, men samtidigt så fullt med tankar. Tomt för att det är helt blankt gällande pluggandet, vet absolut inte vad jag ska skriva på uppgiften jag skulle göra, hoppas på bättre försök imorgon.... Men det beror väl på att så mycket annat snurrar runt i huvudet just nu, för mycket.

Ska kika på idol nu iallafall, sen blir det till att typ... Ja, kanske kolla om det är något annat bra på tv'n. Men nu börjar idol!

Torsdag

I morse började jag halv nio, vilket var lite jobbigt... Hade iallfall spanska för första gången då, och det känns ju lite sådär... Jag + massa ettor = Inte bra! Fyyy, gillar det inte alls :( Menmen... Sen hade vi aslång rast, och ingen fotografering var det heller för att fotografen var sjuk. Under den långa rasten + lunchen så sprang jag med Bea på stan för hon skulle lämna tillbaka lite saker, såg även en långskjorta på gina som jag ska gå och kika på imorgon hade jag tänkt :) Började halv tolv, och då var det dags för filosofi med business-klassen :) Fattade inte så mycket vad vi skulle göra egentligen, men jag bara följde strömmen, haha! Sen kollade vi en stund på två olika filmer och sedan slutade vi :) Slutade faktiskt för dagen då, för Trevor inte har kommit tillbaka ännu. Men jag satt ändå kvar på skolan, först med Bea en stund uppe på trean, och sen nere på ettan och bara satt :p Väntade på Josefin tills hon slutade klockan tre, och sedan gick jag ner på stan till mamma och Bert!
Vi tre gick till blå kiosken och köpte mat, sedan åkte vi hem!

Nu är jag hemma och har precis ätit, gott! Nu tänkte jag ta det lugnt osså plugga lite, fryser fan som en gris! ;o Men nu orkar jag faktiskt inte skriva mer, får se när jag skriver nästa gång! :p

Godnatt!

Har inte gjort ngt av spanskan än, glömde helt bort det, menmen! Ska ta och platta till håret nu och sedan är det dags att sova, eller åtminstonde stänga ner här och lägga mig och kolla på tv. Ska upp typ 7 imorgon för att jag börjar halv nio. Undra hur det kommer gå att ta sig upp, det återstår att se imorgonbitti!
- Godnatt!

Clever? I don't think so!

Jag badade nyss, och då kom jag på att min mamma dök från badkarskanten när hon var liten, HAHAHA! Hur klyftig får man vara egentligen? Men ja, hon ville väl testa liksom x) Men något lyckat resultat blev det väl inte, hon har ett ärr vit ögat (Y) Skön mamma man har, hahaha


It feels like things are going in replay

Onsdag

Ja, det har inte blivit någon bloggning under skoldagen, känns som om jag varken haft tid eller ork till det...
Hade iaf hälsosamtal nio i morse, det gick finfint! Sen gick jag och satte mig med Bea och Evelina en stund och vid halv elva så gick vi och käkade på Body In Motion :) Det var första gången för mig, och det var rätt gott faktiskt! Sedan snurrade vi runt på stan och klockan tolv till ett hade vi idrott, teori!
En timmes rast efter det och 14.05 hade vi historia med Jon ;) Min första lektion med historia, och faktiskt min första med Jon också, två flugor i en smäll liksom, haha! Vi fick kolla en stund på två olika filmer, sedan hade han genomgång resten av lektionen typ :) Slutade fyra då och åkte hem.

Väl hemma så funderade jag och Maria ut vad vi skulle äta för mamma jobbar till nio. Tillslut bestämde vi oss för mos och korv och fixade det sedan åt vi. Nu sitter jag bara här och softar lite. Ska strax ta och göra idrottsuppgiften och lite spanskapapper, eftersom jag ska ha min första spanskalektion imorgon :p.. Börjar halv nio och har då spanska till halv tio, sen typ rast i en timme, och lunch en timme, och sedan filosofi typ en timme eller nått och sedan slutar jag :) Har egentligen samhällskunskap efter men Trevor är i Umeå så det blir eget arbete då!

Men nu ska jag försöka plugga lite sedan duscha osså, det är förresten skolfoto imorgon ;o!

Svengelska



Titta svengelskan! :D Haha, ännu bättre att höra den ;D

No more CoP08, I am now officially a BP08! NICE!

I morse for jag och mamma in till skolan och var där lagomt till halv tio då det var dags för mötet! Men det var inte med Fredrik för han var hemma med sjukt barn, utan med Ullis! Och det var snabba puckar! Hon snackade pyttelite och frågade sedan om mamma eller jag hade några frågor, sedan skrev vi på papper och jag fick mitt nya schema, asbra! (y) Vi var klar med allt på ungefär en kvart, då tog jag med mamma ner på ettan och visade henne runt där. Sedan gick vi ut och rökte, eller ja, mamma rökte rättare sagt! Efter ett tag kom Maria också, men hon höll sig på avstånd eftersom hon slutat röka ;) Så hon och jag gick upp på skolan för hon ville se (hon var ju med och jobbade förra året, och ville se förändringarna och nya våningen). Sedan gick vi ner till mamma och då gick vi ner til navet för att dom två skulle åka och handla lite!

Jag gick till skolan igen. Bea hade då kommit så jag hängde med henne, eftersom jag precis då börjat i hennes klass ;) Var lite kul att bara liksom kunna gå förbi vid loungen och se gamla klassen sitta där, och man behövde inte ens gå in! Hääärligt! Så halv tolv hade jag första lektionen med dom, matte :p Fick matteboken i slutet av lektionen, så jag kunde inte göra alltför mycket... Sedan hade vi engelska med Trevor :D Fast innan sa jag till honom att jag nyss hade nytt osså, också sa jag till Anders att han skulle ta bort mig från sina kurser eftersom jag får massa frånvaro annars, han ba: "yes darling" manba, eeeh? :s Men Trevor är härlig kille han! På engelskan hoppade jag in i grupp med Bea, Evelina och Niklas. Man skulle liksom göra en film med två stycken fingerdockor :p Så vi fixade klart handlingen, jäävlar vad jag bidrog alltså, riktigt stolt över mig själv, haha :D Sedan slutade jag! Då satt jag och väntade på hooney som hade möte :D När hon kom så satt vi med Freddan ett tag och fixade lite, sedan for hon och jag upp till sjukhuset där Kristoffer är, jobbigt :( Inte kul att se honom där alltså... Men vi fikade och pratade massor iaf, det var riktigt härligt att se honom <3
Efter allt snack och fikat så tog jag och Sandra bussen hem till mig :)

Väl hemma hos mig snackade vi massor och bara umgick, underbart! <3 Skulle egentligen ha åkt till Nacksta, men kände att jag inte orkade sätta mig på en buss igen och släpa massa grejer, så det fick jag hoppa över för denna gång, men ska ju dit på fredag satt :)
Sedan följde jag med henne en bit och sedan till pizzerian och köpte mat. Sen hem och äta och såg på idol och nu sitter jag och tittar på andra avenyn :D Men nu ska jag ta och titta så jag inte missar, skriver nog imorgon! Har hälsosamtal klockan nio så kanske efter det! :) PUSS

Home!

Då var ännu en skoldag avklarad! Fast jag kan ju inte påstå att jag gjort så överdrivet mycket idag, typ ingenting ;) Tacka gudarna att det är tisdag imorgon! Fast å andra sidan så skulle det inte förvåna mig om Fredrik inte ens har pratat med Ullis :s
Drog iallafall och solade med Bea förut, skönt :D Låg i 20 min, men vettefan om det gav resultat alltså, menmen! Haha

Tog bussen hem efter det och nu sitter jag och väntar på mat... Är verkligen superhungrig. Blir till att ta en dusch efter maten också, luktar verkligen solarie justnu, inte så frääääsch! Sen ikväll blir det nog till att bara ta det lugnt liksom :) Men nu ska jag se om maten är klar ;)

Måndag

Ny vecka, nya möjligheter? Haha njae.

Det var väl inte den bästa starten på veckan iaf. Kom försent en timme i morse (y) Vaknade typ 20 min innan vi började och bussarna går två gånger i timmen, hur bra är det då? Typ värdelöst...
Kom iallafall till lektionen sen, gjorde ingenting typ. Sen klockan tolv var det lunch. Åt, sedan gick jag och Josefin ner på stan. Först på h&m och köpte ett nagellack, sedan till dinsko och pratade med Sandra (Strömberg) ;D Vi bestämde att vi skulle hälsa på Camilla och Valle ngt i veckan så jag får se hur dom bor, asbra (y)
Efter det gick vi till banken och sedan tillbaka till skolan. Då satt vi och snackade lite med Åsa i typ en timme så vi missade en timme av lektionen vi har nu, haha! Fast det gjorde inte så mycket. Jag fick en tid för hälsosamtal, på onsdag klockan nio :) Måste kliva upp fett tidigt, menmen...

Nu har vi typ personaladministration, tråkigt! Men det är bara att stå ut. Möte imorgon med mamma och Fredrik ju, hoppas på byte direkt då! Meeen, nu ska jag forsätta här, ska även sluta 30 minuter tidigare ;) Skriver nog senare!

Söndag

Bloggade aldrig något igår... Men på dagen kände jag inte för det och på kvällen var jag inte hemma!
Igårkväll var jag hos Sandra :D Hon hade fest där eftersom hon fyllt år. Massa folk till och från. Ibland var det hur mycket folk som helt, och vid vissa tillfällen var det folktomt, men det var hur roligt som helst ändå! Underbart folk :)
Jag hade iaf roligt och kom väl hem runt halv fem (a) Hade tänkt gå hem tidigare men det vart lite småkaos på slutet, menmen! Tack för en helskön kväll <3

Idag hade jag bara tänkt att ta det lugnt, det är ju skola imorgon liksom... Lär väl spendera en stor del av dagen här, osså tv'n ikväll. Ska ju se ensam mamma söker! :)

Men nu ska jag ta något att äta, skriver kanske senare!

Home!

Gjorde inte så mycket vettigt efter att jag skrev sist. Typ hjälpte Mikaelsson med massa saker till skol-if :) Fyllde i ett papper (jag hade finast handstil av oss två :P) och sedan klurade vi lite i photoshop för att försöka få till designen till hemsidan skol-if ska ha :) Vid ett for jag hem, och Mikaelsson hem till sig :p

Väl hemma satte jag mig här, sitter och pratar med Bea :D Alltid lika kul! :D Sen ska jag bara ta det lugnt och vara hemma, orkar inte göra något idag :) Men nu ska jag ta och kolla om det finns ngn photoshop version som jag inte haft testperiod på, tjing!

Like I thought...

Pratade med Fredrik för en stund sedan, och det var som jag trodde, kom ingen vart... Han skulle snacka med Ullis på måndag och sedan på tisdag klockan halv tio så ska jag och mamma på möte hos honom så hon också får veta allt, som hon egentligen gör, men aa... Han sa att anledningen till att han tvekar med bytet är att han inte vill att jag efter höstlovet ska känna att jag vill byta tillbaka för att jag hamnar efter eller ngt sånt :s Men ju längre jag får väna, ju mer hamnar jag efter, så då är det inte så konstigt om jag kommer hamna efter liksom? :s Konstiga resonemang menmen...

Sitter i vår så kallade Business Lounge just nu, tror jag ska pallra mig hemmåt snart, orkar inte sitta här :p Blir en sväng ner på stan sen bussen hem!

Time for school!

Då var det strax dags att åka till skolan! Ska ta bussen som går typ halv, och när jag kommer fram blir det till att gå direkt upp till Fredrik! Hoppas det blir lite ordning på saker och ting, men ja, med tanke på "erfarenheten" man fått från de två veckor som gått så är förväntningarna inte så höga på att det kommer hända något, chansar typ på "kom hit på måndag"...

Får se hur länge jag blir kvar på skolan, det beror helt på hur det går med Fredrik! Men nu måste jag kila, ska fixa det sista sen gå till bussen, skriver senare hur det gick!

Hooome!

Då sitter man hemma och har precis fläskat i sig lite mat. Tror det aldrig har varit så gott på länge, jeeesus!

Efter skolan (då vi ääääntligen fått sluta) så åkte jag iallafall hem och lämnade datorn. Sedan traskade jag bort till Sandra där hon och Josse var :) Vi umgicks osså, eller dom satt typ vid datorerna och jag kollade på, haha. Sen åkte vi hem till Josse och hämtade lite saker, och sedan efter det skjutsade Sandras pappa hem mig, det var för ett tag sedan.

Har iaf haft det trevligt hos Sandra, var roligt att få träffa henne på självaste födelsedagen liksom! <3

Men nu ska jag iallafall kika på idol... Imorgon blir det skola då jag ska prata med Fredrik! Trots att Ullis inte kommer vara där så hoppas jag att vi kommer någon vart, men misstänker att han kommer säga att vi snackar på måndag eller nått :s. Det skulle inte alls förvåna mig, men vi får väl se, det blir som det blir liksom... Men nu kallar tv'n!

Strax hemgång!

Slutar om 25 minuter, fyfan vad skönt! Har kännt att jag vill hem hela dagen, och det har bara kännt världelöst och onödigt att ens sitta på dessa lektioner! Fy...

Har iaf försäljning och service nu, tråkigt! Vi ska göra någon individuell uppgift, men gör jag den? Näe!
Imorgon ska jag iallafall snacka med Fredrik, tanten Ullis sa att jag skulle det, hoppas fan att vi kommer någon vart då. Kommer säga att jag är less på att vänta och att jag inte gjort annat än att vänta i två veckors tid, nu får det vara nog!

Men nu ska jag vänta på att tiden går så jag får åka hem någon gång! Hoppas vi får sluta tidigare...

At school, not cool!

Ehe, lite rim, ballt! (h)

Näää, men jag kom inte försent! Deni! Det trodde ni jag skulle göra va? Eh, fast det trodde jag med, haha!
Nu har jag personaladministration i yanaka, inte så cool, inte roligt heller... Vi ska skriva en arbetsbeskrivning för vårt företag! Men nu ska jag hjälpa Josefin, kan ju inte bara sitta här och skriva!


Föööör tidigt...

Ja, klockan är för lite för att man ska va pigg och ens vaken! Den här tiden sover normala människor! Haha, är sjukt trött :p Börjar halv nio, måste gå till bussen om 20 min för att hinna med den, jag sitter i sängen i pyjamas, kommer jag hinna? Njaaaa, tveksamt! Men vad gör det, tar en senare buss ;) Sen att jag blir sen är ju en annan femma, men jag tycker det ändå är onödigt för mig att gå på dessa lektioner!

Menja, man kanske ska ta och göra sig i ordning då? Ja, så får det bli! Uppdaterar sen när jag kommit till skolan med hur sen jag blev! ;)

Btw! VÄRLDENS BÄSTASTE BÄSTASTE BÄSTASTE SANDRA FYLLER ÅR IDAG! SÄÄÄÄG GRATTIS! :D
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN GOSENOS <3<3<3<3

Trevor!



Trevor Fischer, en lärare på skolan! Haha, gulligt :D

Onsdag

Har inte blivit att jag har bloggat idag, men vad gör det? Inga klagomål, så skit samma liksom...

Började iallafall 10 idag med Turism... Innan vi började lämnade jag min dator till Daniel så jag hade ingen på lektionen, men jag behövde ingen heller! Hade Daniel på den lektionen så han hade typ bara genomgång, eller vi skulle kolla upp saker på datorn och han sa att jag kunde gå och hämta datorn om jag ville, men jag sa att jag inte orkade så jag slapp (y)
Sen var det lunch och efter lunchen var det idrott... Petra var glad att se mig där, haha! Var ju inte med förra året, så lika bra att satsa nu för att få ngt betyg! Vi hade boll lekar, inte så superkul kanske, men det funkade liksom.. Sen åkte jag tillbaka till skolan för att hämta min dator, sedan satt jag på skolan en stund innan jag fort hem! Datorn låter inte som hej kom och hjälp mig längre, den är tyyyyst! Eller jag hör fläkten lite, men verkligen inte som förut!

Väl hemma så gjorde jag inte så mycket, har bara suttit och ugglat i sängen... Snacka om tajkon hela dagen :/ Enda bra på dagen var att datorn är fixad, allt annat har bara varit (n), suck...

Hoppas fan bytet sker snart alltså, pallar inte vänta mer... Men nu ska jag typ, se på tv...

Hemma, less och irreterad!

Kom hem från honey för en stund sen, vi målade på hennes rum, duktiga flickor!
Var hemma strax före halv nio typ eller så, då hoppade jag in i duschen... Fast innan de kollade jag på progress och såg att jag fått betyg i datakunskapen, vg :s Hallå?! Hyfsat jävla less och irreterad jag blev då! Jag fick mvg på provet och kämpade verkligen på med det, för jag tyckte det var skitkul! Näe, men då har tydligen massa annat shit större roll än vad man fick på det där jävla provet :s Vad fan var meningen med ett jävla prov då?! GAH!!! Så jävla less...
Börjar tröttna mer och mer på allt och alla på den där skolan känner jag, blir ju fan inte bättre av det här heller eller att man får vänta typ 100år på ett beslut som egentligen skulle kunna diskuteras över en dag liksom ;s Ne FIFAN!

Imorgon börjar jag tio. Ska lämna in datajäveln då, men ja, funderar för stunden för att skita i det, men lika bra att få det gjort... Hoppas fan att jag slipper göra ngt på lektionen då iaf! Vart mycket svordomar, men är man irreterad så är man! Det kommer nog sitta i ett bra tag! Idrott är det imorgon också, får se hur det blir med den!

Men nu ska jag fortsätta dampa och se Andra Avenyn!

At honey's place!

Sitter hos Sandra just nu :D Fast hon är inte hemma, haha! Hon gick till tempo med Henka. Så då lodar jag lite här vid datorn medans liksom!
Har ätit här också. Blir väl kvar här en stund till sen bär det av hemmåt liksom :)

Imorgon ska jag lämna in min datorn till Daniel också, han sa att det är ngt med fläkten för att den låter som bara den, och stekhet blir den också! Så när jag kommer till skolan imorgon så ska jag lämna in den (y) Hoppas han är seg med det så jag slipper göra ngt på lektionen, hah! Känns ju onödigt eftersom man typ ska byta liksom! Dom är så sjukt virriga och sega på skolan justnu... Ullis sa till mig förut idag att jag bara får vänta och vänta och att det vr tur att jag inte hade gjort illa någon, HAH! Vad tror hon om mig liksom? Men lite sant äre väl, jag sa att det var nära (y) Höhö!

Men nu ska jag ta och avsluta här, Sandra kommer nog snart tillbaka :) Skriver ngt senare när jag kommit hem!

Man gör inget annat än att vänta...

GAAH!! Fett less! Som om tanten hade pratat med någon av de andra lärarna idag då? NÄE! Både Fredrik och Andreas är borta tills på torsdag också :s Så jävla irreterande med allt jävla väntade, TIDER GÅR!

Jag började iaf 10 idag, som alla andra dagar typ, nästan. Då hade vi någon lektion, försäljning och service tror jag det var. Blandar ihop alla lektioner eftersom vi typ har samma lärare hela tiden, Anders. Enda lektionen vi har någon annan är Turism och då har vi Fredrik och Andreas. Turism har vi iaf nu efter lunchen, klockan ett! Fast eftersom varken Fredrik eller Andreas är här så ska vi ha Anders, ovanligt? Näe! Haha

Näe, nu ska jag och Josefin snart traska ner på ettan och ha lektionen (sitter på 4an justnu). Skriver sen!

Min blogg?

Detta är ju min blogg, alltså skriver jag vad jag vill?! Kan bara säga herregud... Snart blir det lösenord på bloggen, utan tvekan! Eller så lägger jag ner skiten...

"Fifan Mickis"

Haha, kom och tänka på en sak nu, eller ja, jag har väl tänkt på det hela dagen egentligen liksom! :p

Alltid när vi sätter oss och äter hos Alexandra så börjar Jonte svära! Det måste vara något speciellt med att det är just hemma hos honom själv och när alla är samlade... Han säger alltid "Fifan" och sedan ett namn där efter, och så säger han till varenda person runt matbordet, haha! Det är så sjukt svårt när han väl börjar att hålla sig för asgarv; "Fifan Mickis, Fifan mamma, Fifan momma, Fifan pappa, Fifan moffa, Fifan Bubbas!" Och minen han gör! Helt oslagbar, han är så jävla söt! Där fick jag typ med alla namn också som brukar sitta när vi alla äter där nere hos Alexandra och inte hos Katta.
Men igår när vi åt uppe hos Katta så sa han inte ett ljud, tills Keda började förstås! :p För att han inte ska gå runt och säga fyfan hela tiden så får man säga attans till honom, det låter ju lite bättre iaf :p Och då börjar proceduren om då han ska säga attans till alla, haha :D

Ungen är ju helt sjukt söt! Och alltid när man ska äta också, så sätter Lucas igång och skriker för att han inte har något att äta på x) Ingen lugn stund där inte! Matro, vad är det? ;)


"Kom tillbaka imorgon"

Nu har man slutat och är hemma, skönt! Vi fick sluta en timme tidigare från lektionen eftersom vi är så bra! Haha. När vi hade slutat så vart det aldrig att jag gick till Danne så han fick dammsuga min dator, glömde bort det (n). Utan jag gick till bussen med Josefin och ställer mig på busshållplatsen, och självklart har jag glömt plånboken i skåpet, så det var bara att traska tillbaka ;o Men som tur var så stod det en buss inne då jag väl kom tillbaka till navet! 

Så nu sitter jag och softar i min säng, och lyssnar på min dator som jobbar som fan, och tv'n tjuter som vanligt. Värsta tinnitus ljudet, grymt jobbigt att höra! Ska snart gå och fråga mamma vad vi ska äta, sedan ska jag träffa Sandra ett tag, efter maten alltså :) Ska bli skönt att träffa henne, men ska inte va ute så länge, försöker nämligen att få till mina sovvanor! Vore ju grymt om man kunde somna som i fredags, före 12, varje kväll! Har sjukt svårt att ta mig upp på mornarna faktiskt, ännu värre än förra året! Menmen, får se hur det går liksom! :)

Imorgon börjar jag tio, men ska försöka ta mig upp så jag kan ta nio bussen till skolan, så jag kan komma tillbaka till tant Ullis då. Vilket jag fått höra fan varje gång, "kom då, kom då blablabla" börjar bli lite less på det nu! Så hoppas fan det händer ngt imorn, och inte att jag ska komma tillbaka en annan dag, då jävlar! Eller inte för att jag skulle göra ngt, men ni fattar nog liksom! Vore ju bra om bytet skedde i år liksom, och inte nästa! GAAH!

Men nu ska jag klämma ur mamma vad vi ska äta! Skriver nog senare!


Måndag

Just nu sitter jag i ett klassrum, haha, kommer inte ihåg vad det heter, men typ värsta gladkupan! Har personlig administration typ... Var upp till Ullis förut och skulle snacka, men som jag trodde så hade hon inte snackat med någon av de andra lärarna som hon skulle snacka med, så jag skulle komma tbx imorgon ;s Har fan inte gjort annat än att komma en annan dag! Något less nu!

Sitter och väntar på att Anders ska komma hit och påbörja lektionen, han är med andra gruppen som har Näthandel B just nu... Men mig gör det inget att bara sitta liksom :p
Ska upp till Danne sen också, han ska typ damsuga min dator eller nått, haha! För den låter som fan, den är det enda som hörs när det är tyst i klassrummet typ! (n)

Näe, nog skrivet för denna gång, skriver kanske senare! TJING!!

Lördag

Befinner mig i Nacksta nu, åkte hit igår! Fick skjuts av Maria och Joel eftersom Joel skulle hämta Maria och Joel bor också i Nacksta, asbra! (y)
Ikväll ska jag och Kristoffer passa Jonte och Lucas, känns lite tråkigt, men vi har ju redan lovat satt... Så vi lär ju sitta här och uggla hela kvällen, Maria kanske också skulle komma förbi :)

Haha, inatt hade jag en dröm också, osså hade jag legat och typ sprungit i luften typ, sparkat hade jag iaf gjort, haha! Drömde typ att en jätteskalbagge jagade mig, grön var den också! Sen vaknade jag av att Kristoffer skakade på mig, sen låg vi och garvade åt det, var sjukt trött! Måste även ha satt ngt somnat rekord, somnade fan innan tolv! ;o KORS I TAKET kan man säga! Hoppas att det håller i sig! Fast man vet ju aldrig liksom...

Inget byte har det blivit än heller, ska prata med Ullis återigen på mångda, får se vad det blir för resultat av det.
Längtar sjukt tills att vi tar studenten också, vilken känsla liksom! Men samtidigt kommer det ju bli tråkigt, att bara lämna allt och alla liksom, inte komma tillbaka mer på skolan, och inte träffa lärarna, nä hua! När väl dagen kommer så kommer det vara mycket känslor inblandande känner jag, både glada och ledsna! Menmen... :)

Näe, nu ska jag väl typ, ja, jag vet inte vad jag ska göra, men inget mer skrivande blir det nu iaf, får se när jag skriver nästa gång! :)

Onsdag

Har haft en rätt meningslös dag på skolan idag... Hade först turism klockan 10. Då gick Andreas igenom lite olika saker och sedan var det fritt arbete på projektet som gällde! Sedan lunch och låååång rast. Vi skulle ha idrott klockan två, fast det stod tydligen fel så det var klockan ett istället, tur det! Petra gick då igenom målen och sedan så slutade vi!

Då åkte jag förstås hem och hemma är jag nu, har varit det ett tag! Ska bara ta det lugnt idag, och fundera över om det blir byte eller inte, men jag är ganska säker på att det blir så, Bea ger mig positiva tankar! Tack för det!<3

Imorgon börjar vi 8.30, känns lite jobbigt när man alltid annars börjar tio, menmen! Då ska jag boka en tid med Ullis så vi ska typ snacka om de kurser jag måste läsa igen. Sedan blir det väl massa snack med Fredrik misstänker jag också, men det blir nog bra i slutet :) Ne, nu ska jag ta och fråga mamma om vi skulle äta våfflor hos Bert eller inte, men det tror jag, gott! Skriver kanske senare, eller imorgon!

RSS 2.0