fredag/ babysitter

var ett jävla tag sen man skrev om man får uttrycka sig så ^^ datorn hemma är det ngt fel på, så den kan man ju inte sita vid, fett stört! menmen, marias kompis ska typ kolla på den =)
i måndags drog skolan igång.. började vid 10, då fick vi veta vart vi skulle vara, alltså i vilket klassrum, jag skulle ha vi sal 3 och sandra i sal 2.. mkt ovanligt att alla delar på oss. men iaf.. jag och sandra ska ju gå commerse, så det finns en business klass, en commerse klass och och commerse/magnement klass, jag går i commerse/magnement klassen :p. fick gå i den för typ dom gick efter vad man hade för matte betyg, och magnement är ju natur, så dom läser fortare på matten, så då hamnade man ju där då :p. fick ju gå i christians klass iaf, så jag kände ju typ honom av alla :p.. kändes lite som en lättnad, men hade vart bättre om sandra hade gått där också, men nu gör hon ju de :D, för vi gick till andreas när vi slutat och han visste precis vad vi ville, precis som johan ^^ så hon fick byta till min klass, fast då måste hon och läsa matte snabbare.. men det blir nog bra de :D så på måndagen var vi tvugna att gå till metropol för att vår education maneger (rektor) skulle snacka, han kunde tydligen inte gå in i klassrummen och prata, utan vi var ju tvugna att gå ända dit.. sen när vi kom tbx därifrån så var det lunch, vi fick en sketen baguette, sen hade vi lärarorientering typ:p vi fick massa påståenden på två lappar där det stog saker om ngn lärare, så då skulle vi gå runt och fråga, fast vi fick inte fråga precis det som stod, utan vi var tvungna att göra om frågan typ och man fick 3 frågor per gång.. vi vart ju indelade i grupper, så jag fick inte va med sandra, för vi gick ju inte i samma klass då satt.. var med en som heter linda och en tjej till, minns inte namnet ;o dum jag är! men det gick rätt så bra för oss faktiskt =)! sen när det var klart fick man typ gå hem..
i tidags hade vi först stadsorientering när man skulle svara på massa frågor och gå runt hela stan, fett jobbigt xD, då var vi i nya grupper och då var jag med andrea, malin och fanny(?) :) gick rätt bra det med, sen hade vi lunch.. sen skulle vi fortsätta och va i grupperna för då skulle vi ha ngn femkamp :p, rätt kul =) orkar inte förklara alla grenar.. sen fick man gå hem när vi var klara med alla grenar ;d.. fast jag och sandra for till birsta, köpte dataväskor för dom sa att vi skulle få datorerna på ondagen, så vi köpte det och åt på max ;d
på onsdagen kom man till skolan i förväntan att man skulle få sin dator, men inte blev det sÅ! det hade blivit ngt systemfel när de skulle prgramera dom, så dom hade suttit till ett på natten men dom fick inte till det ändå :p. .så då skulle vi få datorn på torsdag eller måndag.. på förmiddagen höll vi på o knäppa kort o grejer för vi skulle göra en presentation av vår klass med bilder, så vi knäppte kort med alla i klassen på, osså andra bilder med bara några på (: hehe :p, sen efter lunchen vet jag inte vad vi gjorde, antagligen inget speciellt eftersom jag inte mkt ihåg xD sen när jag och sandra kom hem med bussen så gick vi och hälsade på johan och katarina :') var skönt att träffa dom igen efter sommarlovet, kunde inte snacka med dom så länge för dom satt i möte, men ska hinna dit många fler ggr :d
på torsdagen hade vi vanlig dag.. började elva, då hade vi svenska, så då gick vi igenom massa mål o grejer, osså fick vi en uppgift vi skulle göra, typ skriva ngt brev till svenska läraren :p.. sedan hade vi lunch till ett, var äcklig mat så jag och sandra åt på donken ;d efter lunchen vid ett så hade vi engelska ;o, och engelska läraren kmr snacka engelska på lektionerna, fet jobbigt, så man kan inte sitta o snacka på lektionerna iaf.. där skulle vi ha ngt case eller nått ;s, skulle handla om händelsen med ara abrahamian.. vi vart indelade i grupper, osså skulle vi göra ngt, men minns inte vad, måste fråga ngn :| ;p.. sen hade vi datalektion med vår roliga lärare :p som min klass hade som mentor först (commerse delen av klassen) men han svek oss :(! han gick igenom lite saker osså, kan tänka mig att de lektionerna kmr bli roliga ;D! sen slutade vi =)

idag var vi lediga, fett skönt att slippa kliva upp! det var ju meningen att vi skulle få våra pengar idag eftersom vi hade jobbat för skolan, men vi fick dom aldrig, jag och sandra hade liksom planerat att åka till birsta så jag kunde köpa mobilen! så eftersom vi inte hade fått dom vid tio så ringde mamma till andreas som skulle ringa ngn annan och höra med honom. så han ringde upp mamma när han fick tag på honom och sa att han skulle fixa in pengarna under dagen, men dom kom fan inte förren typ sju ;o! så då hann man inte åka och köpa mobilen idag, ska åka och köpa den imorn ;D, hahaha! längtar :D
nu är jag barnvakt åt jonte, danne kom nyss och ska hålla mig sällskap ;d, vi ska typ spela bejing 2008 på xbox360 ;d, så jah orkar inyte skriva mer nu.
/hejdå

torsdag/ fotboll?

skrev inte ngt igår, efter att kristoffer hade åkt hade jag varken tid eller lust.. men gjorde inget speciellt heller, låg o halvsov till tio, gick inge vidare med att sova när jonte hela tiden sprang runt o lekte, och han leker inte tyst;p ibland kom han o klättrade på mig o grejer.. men i alla fall.. när jag vaknade gick jag och fikade lite, osså satt jonte med mig och åt sin kräm som han inte hade ätit upp från frukosten han åt tidigare på morgonen med alexandra. efter det var han vaken ett tag till sen fick han gå och sova. då spelade jag och alexandra lite uno.. fast vi hann inte spela klart.. för kristoffer o dom kom ner ett tag, för att vi sedan skulle åka på willys för alexandras kylskåp var nästan tomt. vi gjorde det och sedan bar det av hem till henne igen, fast där var vi inte länge, vi skulle nämligen upp till katta och äta mat innan kristoffer skulle åka.. så vi gick upp dit och åt osså.. sen vid kvart över fem halv sex så var det dags för honom att åka :'(, gick inte att hålla tårarna inne denna gång heller... saknar honom så :'(! allt känns liksom bra när man får träffa honom, sen kmr det där tunga tillbaks varje gång man ska säga hejdå. men man kan ju inte göra ngt åt det, bara att kämpa vidare tills nästa gång vi ses. men när vi hade sagt hej då och han hade åkt så for jag, alexandra, jonte och katta till knaust lägenheten för att städa lite, jag damsugade, jonte gickefter mig för han tkr damsugaren är spännande men springer iväg när man damsugar mot honom xd, sen när vi var klara så åkte vi hem igen, alexandra ville gå på bilbingo, men det blev aldrig av.. så jag och alexandra satte oss o spelade klart uno som vi hade påbörjat tidigare och sedan ringde jag katta och då skutsade hon hem mig.
när jag kom hem så försökte jag fixa nya laguppställningar till mitt fifa, men det verkade inte funka :/ det stod att det blev sparat osså, men det vart ingen förändring i lagen ;s! sen vid elva la jag mig o kollade på sex and the city (: såefter att jag sett de två avsnitten så la jag mig o sov (:

så jag vaknade vid tio idag, slog på tv'n och kollade på våra bästa år reprisen från igår bara för att ha ngt o kolla på.. mamma frågade om jag skulle med till birsta men jag ville inte. så jag låg o kollade på tv ett tag sen slog jag på datorn, för jag såg brottning på tv'n, (os) och då hade en svensk släng bronsmedaljen i mitten på brottarmattan och sen gått därifrån, så jag va bara tvungen att slå på datorn för att läsa vrf xd, haha! sen vart jag fast ;p. eller jag kollade på våra bästa år förut också, spännandespännande ;D! fast jagvet ju vad som händer men ändå ;D
så nu sitter jag här o tråkar, vill spela fotboll;o! blir tokig ;p.. ngn som vill spela? om det nu är ngn som läser xD hahahaha! skrev att jag skulle börja fötboll på bdb, och frågade om hjälp med lag, så då svarade anton att jag o sandra först skulle börjar selånger för det var en bra start eftersom vi inte gått i ngt lag förut.. sen skulle vi börja SDFF ;p, så vi börjar nog med selånger, men det där med sdff får vi se hur det blir med xD.. hihi, måste börja iaf, annars kmr jag bli mer tokig än vanligt! aja, vet inte va jag ska skriva mer nu!
/hejdå

tisdag/ work!

idag vaknade man av att jimmy höll på o göra i ordning sig eller va han nu gjorde ;p.. typ vid kvar över sex eller nått :o det var asjobbigt ;p eftersom jag inte skulle upp förns typ sju. osså vid halv typ kom jonte o klättrade på mig xd, sov ju i soffan ^^ då fick man inte sova längre, sen sprang han runt o lekte, sen stog han o slog i elementet, och det lät kan jag ju säga! han lyssnade inte när jag bad honom slut heller xD, bajsunge;p! sen satte jag mig och fikade lite med alexandra och jonte, sen vid tio i åtta gick jag ner till bussen =).

när jag kom in till stan så klev jag av vid hållplatsen innan navet, för maria sa att vi skulle mötas där, hehe! så jag klev av bussen och såg att hon inte hade kommit, så då smsade jag henne och sa att jag var i stan, men precis då smset vart skickat såg jag att hennes buss kom xD haha ^^sen gick vi bort mot skolan, och vi var först där ^^ så vi började meka på ett av de tre borden som var kvar, då kom sandra, då började hon med ett och efter ett tag så kom zozan också =) då gjorde även hon ett. sen vet jag faktiskt inte riktigt vad vi gjorde, men vi plockade säkert ihop massa kortong eller nått xd, osså lite senare gjorde vi även några andra bord som fanns =), jag hjälpte sandra med ett, medans zozan skruvade på bordskivan på ett bard hon hade mekat ihop tidigare i veckan eller nått.. för sedan gick zozan och maria ner i källaren med massa kartong för att sedan he dom i en conteiner som hade kommit, sen när jag och sandra var klara med bordet gick vi också ner och hjälpte till. sedan fortsatte maria och zozan med att kasta kartong, medans jag och sandra tog två stycken saker som man kunde he kartong i (vet inte va dom heter) och åkte upp till våning 4 för att lasta på all kartong som sanns där.. det gick väl sådär med att komma genom dörrarna xD, vart lite märken men .. :| heheh.. till slut kom vi upp och lastade på all kartong, och innan vi åkte ner så möblerade vi "matsalen" (som inte alls känns som en matsal över huvud taget men..), vart vart faktiskt bra, men det är för att vi är så bra ;D haha! sedan åkte vi ner till källaren, och dörren vart inte mkt finare då nervägen ;o men vi fixade det tillslut med vårat lilla hamma mek xD, kmr asgarva när jag ser dörren då vi börjar skolan ;p.. sen tog vi lunch, blev donken xp, fast ingen hamburgare faktiskt, vart nuggets.. sen när vi satt på bänken utanför donken så kom det en gubbe och snackade med oss xD, sen när han hade snackat klart så gick han, sen kom han tbx xd, då sa han i love blondie, och det var bara sandra som var blond av oss xD hahah, alla vi satt o asgarva åt honom ;p sen kom han tbx en tredje gång också.. sen gick vi upp igen och det fanns inte så mkt att göra, eller sandra och zozan fixade ngn grej som dom hade gjort fel på innan, så jag och maria tog ner sista skräpet till källaren och bar ner alla sopsäckar, osså spelade vi lite fotboll med tejprullen ;d.. sen fanns det inte mkt mer att göra, så vi satt o väntade på att sandra och zozan blev klara, sen åkte vi hem.. andreas sa att vi kanske skulle få städjobba där om det gick, om det inte hade ingått i firman eller nått, men det gjorde det, så vi ska inte städa där nästa vecka, men om vi ville så skulle vi få följa med på ikea nästa tisdag och välja ut saker ellet nått, men vi får se hur det blir med det..

men i alla fall, när vi hade slutat så tog jag bussen till nacksta, fast när jag satt o väntade på bussen var det en tjej och en kille som var fulla xd, så dom skulle kolla vem som var fullast genom att gå balansgång på trottarkanten ;p tjejen var fullast  xd hon klarade bara 3 steg och killen kunde gå hur lång som helst ;p.. sen när vi åkte bussen och den skulle svänga upp vid pompei så flög hon av sätet och dunsa ner i golvet xd.. haha! klev sedan av vid midälvaplan och gick ner till alexandra som satt i badet för  dom andra va ute med jonte.. sen när hon var klar så gick vi också ut.
så vi kom in för en stund sen för kattis skulle komma o klippa jonte, osså ni kom kicki, elias och simon =) vi ska typ uto äta eller nått ;D hihi ^-^! blir nog gottgottigottgott, HEHE! skitkul......
men nu orkar jag inte skriva mer  faktiskt, så..
                                                                                                                                                                                                       /hejdå

good evening everyone (:
haha, man kan ju försöka iaf xd.. sen jag skrev sist så har vi varit och ätit på jops (; asgott! åt en black and white ovanlig xd, servitören sa så när han skulle ge mig o alexandra vår mat, eftersom vi inte vill ha tryffelsåsen ;p, alla började skratta ^-^ .. men gott vare iaf! tog ju en stund att få maten, men innan så åt vi vitlöksbröd iaf =), det avr också smarrigt ,p.. sen när alla hade ätit osså så begav vi oss till bilarna och alla åkte hem till sitt.. jag åkte med alexandra och jimmy hem hit, och krsitoffer med katta o keda till dom, för dom skulle komma ner senare (sa dom då).. när vi kom in så badade jonte med jimmy, och sedan kom kristoffer och dom ner, då hoppade jag in i duschen lite fort innan vi skulle spela uno =) , när jag var klar så började vi spela, kristoffer vann, keda kom 2a, sen jag sen katta och sist alexandra ;p. när vi tillsut hade spelat klart så gick dom andra hem till sig, för kristoffer skulle ta insulin och fika, så alexandra satte sig vid datorn en liten stund, sen ville hon spela uno med mig igen, så då gjorde vi det, och då vann jag (h) hehe!
nu sitter jag bara här i vardagsrummet där ja ska sova, alexandra gick nyss och la sig, jimmy har legat i sängen sen han hade duschat klart typ och jonte sover gott i sin säng ^^.. ska nog sova jag med snart. man lär ju bli väck av jonte imorn som vanligt :|, går ju liksom inte att undvika det här xd, men får hoppas att jimmy är tyst imorn bitti så jonte sover länge xp, inte för att ja tror det men man kan ju alltid önska ^^
imorn åker ju kristoffer tillbaks ;'(, fan.. känns som om jag knappt hunnit vara med honom ngt... men har iaf fått träffa honom, och det är det som gör mig glad, han lyser liksom upp mina dagar :') men vi träffas säkert snart igen :D! och vi lär ju snacka med varandra lite då och då :)<3

men nu ska jag inte sitta här o skriva mer, för jag har absolut ingenting att skriva om, eller det finns säkert mkt jag skulle kunna skriva, men inte har lust eller orkar.. eller förresten, tips på fotbollslag man kan börja i ;d? vet inte vilka (?) som läser bloggen men ni kan ju svara i kommentar iaf ;d vore tacksam över det ;p vet ju inte vilja lag dom är bra/dåliga xd..

/
godnatthejdå!                                                                                                                                                                                          

måndag /work!

klev upp vid tjugo över åtta kanske, men var vaken sedan åtta för sandra smsade då ^^ klev upp, plattade håret och kikade på tv innan jag och maria gick till bussen.. zozan satt på busshållplatsen också, men inte sandra för hon skulle ta bussen från alex, men det blev tillslut att hon gick ändå :p.. när vi kom fram stod det en jävla massa datorer i ett av klassrummen ;p  typ 90st närmare bestämt ;d, så vi fick packa upp alla från kartongerna och lägga dom på borden med sladdarna som var till ovanpå dom, sen ville andreas att alla skulle in i receptionen, men den är ju inte sådär jättestor, så vi fick lägga alla instruktions böcker i en kartong, batterierna i en, sladden man kopplar i väggen i en och sladden som går mellan den man sätter i väggen och i datorn i en ;p.. sen bar vi in alla datorer i receptionen och ställde dom på golvet, 4st på varandra, för annars skulle det ta upp hela golvet xd, så sedan när vi börjar skolan får man gå till varje kartong och ta en sak av varje ^-^ haha! sen när vi var klara med det så fixade vi alla kartonger som man fick från datorerna o_O, plattade ihop dom och la alla på en "jättefin" hög ;p. då var det dags för lunch, och idag vart det coffe house ;d fett gott! vi käkade där sen gick vi tbx, då gick vi till övervåningen för att hjälpa, tror han heter daniel, med att skriva ihop stolar som kommit från jysk, fast maria och sandra skrivade ihop bord därifrån.. och vi hade en massa frigolit som vi kastade mot varandra ;P, sen sa maria- undra hur det skulle se ut om man kastade ut en bit.. osså sandra som hon är var ju helt på den iden och kastade ut en bit xd, frigolitbiten snurrade runt i luften så jag och sandra skulle springa ner för att se när den landade, asså från våning 3, men den hade redan landat :(, osså när jag tittade ut genom förstret som var öppet, och man öppnar det uppifrån så det lutar inåt, då kmr sandra springandes mot rutan och slår huvudet i den xD hahaha, sen gick vi upp iegn.. så vi jobbade på med det, sen var det ju ännu mer skräp som vanligt, det tar aldrig slut xD, sen hittade vi några barstolar som vi fixade, sen var klockan helt plötsligt strax innan fyra och dagen närmade sitt slut.. så jag tog bussen till nacksta eftersom älskade kusin kristoffer är hemma ;D <3<3!! känner alltid en lättnad när jag får se honom :'), han blir kvar tills på onsdag, så jag ska va med honom så mkt som möjligt ;D.
imorn blir det jobb ett tag iaf, börjar halv 9, vi har typ 3 bord kvar att göra sen är det massa kartong och plast som ska slängas, kmr en conteriner som vi ska slänga all kartong i ;p.. men sedan är allt klart för skolstart ^^, har varit rätt mkt att gör faktiskt ;p.. så efter jag jobbat så ska jag åka till nacksta igen ;d.. men nu orkar jag inte skriva mer, är rätt trött.. skriver kanske ngt imorn, om jag har tid ^^

/hejdå


helgen/ ;D

fredag; klev upp vid sju, fikade, plattade håret m.m.. sen vid tio i åtta var det dags att gå till bussen (: fick åka själv, för zozan hade åkt med sin bror, maria åkte från skönsberg och sandra gick från alex :) .. fast det var ju inte så att jag inte hade ngn o snacka med iaf, pratade med sandra i telefon (a), typ hela vägen nästan.. vi var vid preem macken samtidigt, så jag såg henne ;D!  sen mötte jag maria på navet, då gick vi upp mot thoréns och stod utanför och väntade på sandra :). när hon väl hade kommit var det bara att gå upp och börja med arbetet.. sandra fick hjälpa zozan med att sätta dit skåpdörrar på bokhyllorna på våning 3, så jag och maria gjode klart det vi lämnade i måndags på våning 4, hehe.. så vi skruvade fast de sista dörrarna, sen kom andreas och sa att det inte skulle va en glipa mellan dörrarna och sa att man skulle skruva på en skruv så fixades de.. men vi tycker ju att vi redan hade skruvat på den skruven, och att den inte gick att skruva ut mer;p så vi struntade i det för tillfället, sen tittade jag i instruktionsboken, och då visade det sig att man skulle skriva in skruven, inte ut xD så då gick det ju betydligt mkt lättare :p.. haha! osså när vi höll på med bokhyllorna så kom det en annan kille och jobbade, ingen aning om vad han heter men xD, så han skruvade på några bajsstolar nere.. sen när jag och maria var klar uppe så gick vi ner och skulle också fixa stolarna, och det gick ju bra! eller inte xD jag fick ihop en halv stol, sen gav jag upp xD, eller alla utom killen gav upp rättare sagt xD, så vi fixade borden ist, de sista benen hade ju kommit =)  så när vi var klara med dom var det dags att äta igen, vi åt tidigare också, typ vid halv  10, 10 eller nått, typ ingen hade ätit frukost xD, så till lunch blev det donken, mkt ovanligt xd, jag åt en sallad, med plusmeny så jag fick större dricka och ett glas (a) haha;D! mamma dök upp också ^^ när jag och sandra stod och beställde, hon hade klippt sig, och bokat klipptid åt mig, 19 augusti ska jag klippa mig :D mohaha..... aja, sen när vi hade ätit så gick jag och sandra och skulle kolla om det fanns ngn mobilaffär vid mood typ, men den var borta xd då gick vi tillbaka till jobbet, och det var bara att börja arbeta.. men dagen flöt på, alla bajsstolar blev ju klara, för den där killen ringde sin kompis så han också kom o jobbade ;p. borden blev klara, alla bord som fanns att göra.. sen i slutet av dan typ då skulle jag och maria ta upp alla saker från jysk upp till våning 4, så dom stod ju på en pall för dom var ju astunga, så drog vid det med en pallyft till dörren, men märkte att dörröppningen var för liten, så då tröck maria på "spaken" eller va man ska kalla det, så att pallen åkte ner i golvet igen, för man pumpar ju på den var drar den med så åker det ju upp från golvet, då var min tå allderles under pallen ;o!!! jag bara stod o skrek, aldrig kännt min tå så platt ngn gång :o, jagba- pumpa upp den! skrek flera ggr men hon visste inte hur man gjorde för spaken hade åkt upp så jag skrek att hon skulle he ner den, så tillslut fick hon till det, klämde hela stortån mellan där ;/, gjorde asont! så jag stod med foten i handfatet och spolade kallvatten på min stackars tå:p.. var inte så skönt att gå med skor, så jag tog av mig ena skon och haltade fram ^^ sen när man rörde allderles vid nagelbandet så gjorde det asont;o..
sen hände det väl inrte så mkt, bara jysk sakerna kvar att göra, det blir på måndag ;d.. hoppas crippe är där då, fan roligare där när han är med, blir bättre stämning liksom ;D hihi.
när vi väl slutat, vid kvart över fyra kanske, så gick jag och sandra ner mot bussen, då såg jag katta och jonte så jag hälsade på dom sen började jag undra vart min plånbok var;o, tittade i väskan men hittade den inte, så jag ringde maria och frågade om hon hade den, men det hade hon inte, då spraang vi tbx till skolan och tittade om det var där, men det var den inte heller, så jag kollade i väskan igen, och då var den ju där xD hahahaha;p hyfsat less man blev :P.. då fick jag springa ner för att hinna med 20 bussen, och hann precis ^^ så då åkte jag mot klockarberget och när jag skullekliva av bussen såg jag en asfin kille ;D vet vem han är ^^ han ska gå på thorens (a) hihi^^ .. så när jag hade klivit av bussen stod nathalies moster maria och väntade på mig med bilen, hon tyckte inte jag skulle behöva gå ^^ snällt :D! så när vi var hemma där så satt alla och väntade på mig för att vi skulle äta xD  det blev tacos..
sen senare på kvällen gjorde vi väl inte så mkt, spelade lite biljard kan jag tänka mig, spelade cluedo och såg på tv =) när vi skulle sova så kollade jag och nathalie på film på hennes dator, just my luck, men jag somnade xD..

lördag; jag och natta klev upp vid elva, men sedan typ 19 kanske hade hennes mamma, pappa och lillasyster varit ner miljoner ggr och tjatat på oss att vi skulle kliva upp, asjobbigt ;p. så vi bestämde oss för att kliva upp elva =) då gick vi upp på övervåningen och fikade.. sen tror jag att vi kollade på fotboll (h), det svenska damlandslagen ^^ kmr fan inte ihåg vilka dom mötte, men kanske kmr på det snart ;p.. sen åkte vi till affären och handlade, godis o några saker som nattas mormor siv skulle ha ^^ .. sen när vi kom hem dit igen tror jag att vi såg på tv eller spelade biljard eller nått, typ det enda vi gjort ;p, fast biljard var inte så kul o spela, för jag vann hela tiden xD hehe. vid fem åt vi middag, RULLADER :D:D:D!!! hur jävla gott som helst, iaf när siv gör dom, måste nästan va det godaste som finns ^^ njöt av varenda tugga ;D förutom att nathalie kmr, så är det en av höjdpunkterna ^^ efter maten så gjorde vi väl det vanliga, tittade på tv xD.. men senare så spelade vi iaf cluedo, sen vid kvart över nio tittade vi på en film på tv'n, det näst bästa tror jag det hette =) ingen höjdare, men den gick väl att titta på :p. sen gick vi o la oss ^^

söndag; i morse kom nattas pappa och sa att vi skulle kliva upp ;p, sen kom melinda då vi redan var uppe xD, det var kanske vid 10, halv 11 eller nått ^ -^ då gick vi upp och fikade sivs goda tekakor som lördagen, dom är asgoda dom också :D man kan äta hur många som helst ;d hihi! sen gick vi ner och klädde på oss, packade ihop väskorna våra, borstade tänderna sen satt vi och tittade på när melinda skulle ta på sig fotbollsstrumporna xd, hon sa hela tiden att hon inte kunde, men det gick ju tillslut xd, hon skulle ha match när dom kmr hem, så hon gjorde i ordning sig på en gång ;d. sen gick vi alla och tittade på tv, var typ os, cykling, osså låg en svenska bland de 3 första när det var 6km kvar eller nått, så nattas mamma och pappa, osså melinda ställde sig upp när det var en km kvar och skrek xD hon kom 2a till slut, så sverige fick en silvermedalj xD haha ^^ sen var det dags för dom att åka, vi gick ut och packade in i bilen, då kom birgitta ner och hälsade på ^^ hon hade precis kommit hem från stugan ;p.. så vi snackade lite sen skulle vi åka.. var lita trångt eftersom jag också satt med i bilen för dom skulle skjutsa hem mig xD, men det gick bra, var ju en sån kort bit ändå ^^ så när jag kom hem slog ja på tv'n och tittade på fotboll, brasilien-nya zeeland, herrar =) alltid lika skoj ;d sen stog jag på datorn och nu sitter jag här xD ingen hemma ju :p, mamma är på city gross ^^
ska väl ta och hoppa in i duschen snart, sen ska jag bara ta det lugnt, ska ju jobba imorn =) nice de ;D. då har man ngt o göra ^^ måste ta och åka upp till sollefteå ngt också ;d får se om det blir ngt innan skolan börjar eller när det nu blir, var ju aslängesen jag var där ;o! måste ske oftare ;D!
jag ska nog ta och börja fotboll nu iaf, trots att jag inte joggat ngt typ, konditionen får bli bättre då jag börjar spela, blir tokig av att man ser alla spela på tv'n xD haha, måste ske ngt fort! kanske ska börja selånger? eller, tips :)?
orkar inte skriva mer nu, tkr jag har skrivit VÄLDIGT mkt nu xd
/hejdå

torsdag

vackert väder, eller inte! ingen sol och ingen värme, bara regn, regn och åter regn!
idag har man gjort lika mycket som alla andra dagar den här veckan.. ingenting! vaknade vid halv 10, låg kvar i sängen och tänkte lite till typ 10, då slog jag på tv'n och tittade på våra bästa år reprisen från igår, fast att jag redan hade sett det.. sen gjorde jag mig några mackor som jag stoppade i mig, sen vart det mer tv tittande, var ju fotboll ;d, brasilien-belgien! såg inte slutet, men tror brasilien vann, för när jag gick och sarre mig vid datorn så stod det iaf 1-0 till dom, hehe. sen satt jag här typ i 20 min kanske, för sen började våra bästa år, då tittade jag på det, vilket man kan göra nu när man inte jobbar! alltid lika spännande. sen gick jag tillbaks till datorn igen, inte för att det är så roligt men vad annars finns det att göra i bredsand? tänkte spela fotboll med jocke idag, men vädret tillåter det inte :o alltid roligt att spela, men känner inte för att spela i regn idag faktiskt.
nathalie kmr ju idag också :D hade åkt dit idag om man inte hade börjat så tidigt imorn. känns inte som om jag vill kliva upp tidigt där, duka fram frukost till mig själv vid 7, och gå aslång till bussen ;p näe.. inte riktigt min grej det! sover hemma, tar med mig packningen till jobbet, sen tar jag njurundabussen direkt till nathalies mormor :D! aslängesen vi sågs, så det kmr bli en fett kul helg ;d! ska nog hälsa på birgitta också, då blir hon glad ^^ om hon är hemma förstås, men hon lär va det eftersom det inte är så bra väder :). fast man vet ju aldrig med mig, kanske blir att jag åker dit idag ändå xD haha!
nu ska jag nog gå o platta mitt hår så man känner sig som en männsika igen xd hatar mitt krullhår!!
/hejdå

onsdag/ boooring!

ja.. idag har det inte hänt mkt;o, har bara varit hemma idag också, datorn och tv'n hela dagen! kulkul.. ikväll händer inget heller, ingen som vill hitta på ngt ;/. menmen.. vet inte ens vad jag ska skriva här, så..
/hejdå

tisdag/ ..

idag har man inye gjort mkt xd, har för det mesta legat i sängn, tittat på tv och suttit här:p.. rolig dag!
mamma ska gå och jobba snart, hon börjar 3 så då blir man helt själv, för maria åkte till ngn kompis. då måste man göra mat också;o, men funderar på att åka till donken så man får ett svart colaglas ;D hihi.. ikväll kanske jag ska va med eric, fast det är inte säkert =)!
fett skönt med sovmorgon idag, jobbar ju inte så jag sov till 10 iaf =) kanske blir jobb imorn, om han ringer och säger att sakerna från jysk har kommit, hoppas att dom kommer imorn, så man har ngt o göra under dagen, osså hoppas jag det blir jobb minst 2 dagar till, skulle behöva de pengarna så jag kan köpa mobilen ^^ fast dom har bara 2st svarta i butiken;o och vet inte när dom ska köpa in fler, det suger!! orkar fan inte vänta 100 år till ju :s menmen, får ju se hur det blir då..
nu orkar jag inte skriva mer, har ändå inget vettigt att skriva :|
/hejdå

måndag/ work!

rubriker säger det mesta.. började halv nio som vanligt, klev upp runt sju :) fikade, plattade håret, och gjorde allt annat som jag brukar göra.. sen gick jag och maria till bussen :) när vi kom in till stan var crippe som vanligt redan där, men finns fan inte vad han gjorde xP. tror att satt vid entren och skruvade ihop ngt bord :), så jag tror att vi skruvade dit ben på fotöljerna eller nått.. hur kan jag redan ha glömt :o?! bra minne mickis (y)! noot.. men eftersom jag inte minns när vi gjorde vad så kan jag skriva allt vi gjort idag iaf.. vi har som sagt skruvat dit ben på fotöljer, skruvat fast dörrar på billy bokhyllor, osså har vi möblerat klassrummen.. vi skulle göra så som vi skulle vilja ha det för att plugga bäst, men det kan bli ändrat ifall vår edication manager (rektor, som man inte fick säga:p) inte tkr det blir bra så, osså har vi ställt soffor som vi vill ha dom vid entren vi har burit upp massa bord och stolar till våning 4, osså har vi ju skruvat ihop borden och varit i källaren dör vi slängde massa kartonger och "lånade" sopar ^^ haha, men vi ska faktiskt lämna tbx dom, fast tror ingen kmt sakna dom iaf, för dom stog i soprummet xD. varit en jobbig dag idag, asmkt jobb ju.. men vi ska nog inte jobba imorn, om han nu inte skulle ringa.. för det sista vi gjorde idag var att skruva fast dörrar på billy bokhyllorna fast alla blev inte klar, så vi skulle jobba över till fem, så då gick zozan och crippe, men jag och maria var kvar till halv 6. så vi två har jobbat 8 ½ timme idag, och då har vi räknat bort lunchen, åt på coffe house om ngn ville veta =) .. men som det är nu så är tid pengar ;) jobbar så mkt jag kan så jag kan köpa mobilen när pengarna kmr den 25:e ;d längtar som fan;d!!
nu ska man väl bara ta det lugnt, kanske ska träffa sandra eller nått :) får se vad som händer och fötter ^^ haha. men nu orkar jag inte skriva mer, + att jag har ont i hälarna ;p. och justja, så alla vet, när jag börjar skolan, så kmr vi på min skola aldrig börja före 9, fettnajs!!!
/hejdå

söndag/ just another boring day!

idag har jag inte gjort mkt. vaknade vid 10, så jag låg i sängen och tittade på tv ett tag, sen fikade jag, sen vart det tv tittande igen;p. det är väl det man gjort idag, förutom att jag suttit här då.. fick iaf damp på datorn förut, installerade ett virusprogram, sen efter det ville den inte stängas av och den vart segare än vanligt, ville bara slänga skiten:p men det fixade sig tillslut xd..
sen har man väl bara suttit här, eller pratade med sandra i tlfn förut också :) det var ju ett tag sen man gjorde det ^^ och nyss snackade jag med syrran, vi pratade om att hon skulle äta upp min kebabtallrik osså snackade vi om mobilen vi ska köpa =) en sony ericsson c902(bilden) (h), fast det blir när jag fått mina pengar ;d
så nu ikväll ska jag bara ta det lugnt, ska ju upp vid tjugo i sju imorn, ska ju jobba :) det är fan kul o jobba där:p man har ingen press, så man behöver liksom inte skynda på med det man gör, man kan sitta och slappa ett tag om man vill de, trevligt folk man jobbar med, och man får iaf hyfsat bra betalt :) hoppas det är jobb till onsdag iaf, vore bra så jag kan köpa mobilen den här månaden ;d! och man har ju ngt att göra på dagarna, som jag typ aldrig annars har :/.. hihi
men nu orkar jag inte skriva mer här för idag, skriver nog efter jag jobbat osså imorn =) händer nog ngt roligt :D
/hejdå

lördag

jag måste fan va världens fegaste människa ;o! trots att det finns mkt som jag tänk göra och velat, så vågar jag aldrig! jag vågar knappt ta på dig för jag vet inte hur du ska reagera... du tkr säkert inte ens likadant heller ;/


fredag

klev upp vid 7 i morse då, plattade håret, åt en macka, klädde på mig och sedan gick jag och maria till bussen :) var grymt trött, skulle kunnat somna på bussen xD! haha.. när vi väl var inne på stan så satt crippe på en bänk och väntade ^^ det var låst där vi skulle vara så han trodde inte andreas var där, men han var ju visst de :p, så vi gick upp och gjorde klart de bokhyllor som var kvar från igår :). efter dom var klar var det dags för borden att bli klara, men det fanns bara ben till 15 bord, så resten får vi ta på måndag.. vi gjorde dom 15 borden sedan har jag för mig att vi gick ner till donken vid halv elva trorja, eller nått, åt lite och sedan var det tillbaks till arbetet.. då började vi plocka ihop lite kartongen, eller det var mkt kartonger xD, slänge plast i sopsäckar mm .. då var klockan helt plötsligt halv 12 och dags för maria att gå till sitt vanliga jobb på grand hotell, så vi fick klara oss utan henne :) .. då tog vi och satte ihop lite andra saker, crippe satte ihop några väldigt tunga bord (runda), jag och zozan satte ihop några stolar som fanns :) sedan fortsatte zozan att sätta ihop massa saker medans jag och crippe gick ner i källaren med massa kartong osså :) sedan tror jag att vi tog en pall lyft och tog hissen upp med några bord som han hade gjort, fast ogjorda.. vi hade lite problem att komma in i hissen från början, men det gick finfint till slut:p sedan åkte vi ner igen och drog några soffor till ingången på våningen vi håller mest till på, vi fixade en sen gick han och andreas upp med den till våningen övanför .. sedan fixade vi 3 st andra soffor.. då var det helt plötsligt ännu mer skräp ;o! då tog vi palllyten och la all kartong och plast där, sen fick jag åka med på den ^^ fick sitta på allt skräp för att det inte skulle åka ner, det var crippe airlines jag åkte med ^^ haha ;D hanba- välkommen till crippe airlines, vår destination är skräphögen ^^ haha :D! han är rolig han! när vi var klar med den, vart den ännu en tur med crippe airlines, fast denna gång fick jag faktiskt sitta på en stol (a), vi hade en hög med stolar bakom mig, sen fick jag sitta på den jag satt på så att den inte sulle åka av i guppen ^^ fast när vi kom till hissen fick jag kliva av, tänkte ta trapporna upp men fick plats i hissen, så jag var lat och tog den :D.. haha.. sedan har dagen bara flytit på, vitänkte inte ens på att ta lunch xD, så vi fick sluta vid halv 4, fast han sa att han skulle skriva att vi jobbade till 4 ^^ bara för att vi är bäst säkert :D!
känns grymt skönt att det är fredag! man får soooooooova :D! fast man kmr ju inte träffa crippe, synd de för han är väldigt trevlig och snäll ^^ men vi ses ju på måndag igen ^^ då äre mer arbete :p hehe.. nu vet jag inte vad jag ska göra faktiskt, bara ta det lugnt antar jag, vet inte om det blir att åka till nackstam tror inte de, för där får man inte sova :p synd bara att jag har min västa med mina saker där xD.. haha, men nu orkar jag inte skriva mer, tkr faktiskt att jag har skrivit mkt nu!

/hejdå


RSS 2.0