Höhö ;D

mb; ' förstår inte.. säger:

tänk vad roligt vi kommer ha vecka 7 jimmy, jag ska bo hos er HELA veckan ;)

Fors"JIMMY"berG säger:

ja, ser verkligen fram mot det....helt UNDERBART! längtar redan!

Haha, ja han älskar mig verkligen xD Om man bortser från fortsättningen av konversationen ;o

mb; ' förstår inte.. säger:

förstår de :)

Fors"JIMMY"berG säger:

kostar 500 spänn..... ;)

mb; ' förstår inte.. säger:

knappast ;)

Fors"JIMMY"berG säger:

annars har jag ett erbjudande för dig i så fall

mb; ' förstår inte.. säger:

jaså :P?

Fors"JIMMY"berG säger:

för 200kr kan du få sova i källaren

mb; ' förstår inte.. säger:

hahahaah :D

Fors"JIMMY"berG säger:

finns ett alternativ till

mb; ' förstår inte.. säger:

vad är det då? balkongen för 100 eller`?

Fors"JIMMY"berG säger:

nää

om JAG ger DIG 500 spänn så stannar du hemma....haha

mb; ' förstår inte.. säger:

hahah :p

aldrig ()

Fors"JIMMY"berG säger:

faaaan

mb; ' förstår inte.. säger:
;)

Innerst inne så vill han att jag ska komma, det är som han sa längst upp där faktiskt, egentligen, jag vet det....


Lördag

Igår vare skola.. Var där från halv nio till tre :O! Först från halv nio till halv elva så vare praktikgrupp med Andreas, astråkigt! Vid tio gick jag och Sandra ner på stan för att kolla om vi såg något roligt ställe som vi skulle kunna ha får APU på, men icke! Sedan vid elva vare lunch, hamburgare, äckligt! Skolans hamburgare är äckliga allstå. Så vi halv ett gick vi ner på doken och köpte tre cheesbugrare var och en liten cola var, sedan gick vi upp till skolan och åt dom.
Klockan ett skulle vi egentligen ha matte, men eftersom Farzad är helt körd så blev det ingen matte alls. Vi frågade han om vi kunde få lite tid av matten till o göra klart en uppgift i Daniels ämne, eftersom den skulle va inne innan klockan fem för betygen skulle sättas, men det var tydligen inte okej för honom, men han kunde ju typ dra och skita ner sig eller nått.
Så vi satte oss och gjorde den uppgiften, även Josse kom och höll och sällskap ;d (sandras kusin). Vid tre var vi klara, sedan snurrade vi runt på stan vi tre. Dom skulle nämligen äta på kina, så jag hakade på dom ;D.

Men ingen kina blev det, för det var helgbuffé och då var det dyrare än vanligt, så vi gick till donken ist.. Men vi var visst inte så hungriga och sugna på det som vi trodde, jag och Sandra, så hambugaren fick följa med hem..
När jag kom hem så gjorde jag inte alltför mkt, typ slog mig ner vid datorn, och kollade på lite tv.. Sedan vid halv 9 kanske så gick jag hem till Sandra :D Där var hon, Alex och Adam, så jag gjorde dom sällskap. Vi satt i köket och snackade lite, sen efter en stund gick Adam, så då satte sig Alex i vardagsrummet och vi satt kvar i köket och åt lite glass (: Sedan kollade jag och Sandra på massa kort :D Sedan valde vi uy några kort och gick in till Sandras morbror och scannade in dom i datorn och förde över dom till Sandras ubs-minne.. Då var klockan vid tolv kanske, ngt sånt iaf, så jag bestämde mig för att gå hem efter det.. Väl hemma så satt jag vid datorn en stund, sedan la jag mig och sov

I morse så vaknade jag vid tio, då gjorde jag det gamla vanliga, slog på tv'n och datorn och kollade runt.. Sedan åt jag lite frukost och sen har jag bara legat och degat i min säng, tråkigt värre.. Men nu har jag inte så mkt mer att skriva!
puss&smek

Torsdag

Idag började vi 9.40 :) Hade då administration med Daniel (: Han gick igenom några saker, sedan fick vi tid till att jobba med projektarbetet.. Gick väl sådär med det, höhö.. Vid elva, halv tolv så tog vi oss lite lunch (jag, Sandra, Joss och Fredrik). Var stuvade makaroner och ngn äcklig falukorv, men åt lite iaf..
Sedan klockan ett hade vi svenska, då gick Linnéa igenom projektsrapportmallen :p.. Sedan fick vi tid till att jobba med projektet och ha betygssnack.. Sedan halv tre så slutade vi :D

Då for jag och Sandra hem till mig :) Eftersom jag skulle bjuppa henne på gómiddag idag! Så vi gjorde typ i ordning marinaden till fläskfilén vi skulle äta :).. Superduper! Sedan softade vi lite och tillslut så gjorde vi i ordning maten :).. Asgott vill jag lova att det var! Och snacka om fläskisar vi är! Vi år en hel fläskfilé, en hel påse klyftpotatisar och två påsar bearnaisesås för oss själva, HERREGUD SÄGER JAG BARA! Haha, men gott vare :D Höhö..

Nu har vi iaf ätit och diskat osså :), duktiga flickor vi är, för annars skulle mami min få damp, haha!

*såå vääääärdelös!* sjöng jag nyss, sedan frågade jag sandra:
- vilka är som sjungen den?
- anton och affe, sa sandra..
då började jag skratta och sa:
- näe, men inte dom!
Då svarade sandra:
- JO :D! Med ett skratt förstås!
HAHA, sedan svarade jag ba; ne men jag menade östen med resten! Sedan fattade sandra inte riktigt, utan hon ba; haha va?


Sedan utbröt typ ett asgarv hos oss båda, eftersom när vi diskade så sjöng vi på låten "Maria" med östen och resten, och jag menade vad dom hette som sjöng just "Maria" men det vart ju en missuppfattning eftersom jag sjöng *så vääärdelös* innan jag frågade vad dom hette, haha :d Inte så lätt att förklara med ord här hur roligt det var, men de vare!
(Snodde idén om skrivandet om detta av dig Sandra, hoppas det är lugnt:) )
Vi skrattade även åt massa saker när vi åt, men minns inte riktigt vad det var. haha :D Var iaf så jag fick lägga mig på golvet för jag kunde inte sitta still, haha :D

Har iaf varit en riktig rolig dag med MKT god mat och mkt skratt :) .. tack för dagen honey<3

Onsdag

Skola idag då.. Kom i tid för en gång skull, haha :p.. Kom precis då vi skulle börja. Vi skulle lyssna på ngn föreläsare, trodde vi var tvungen att sitta där aslänge för lektonen var rätt lång, och min mage KURRADE, asmkt :p asjobbigt, för den kurrade inte direkt tyst, haha! Men vi slapp iaf att sitta där länge.. Föreläsaren babblade en stund, halvtimme kanske? sen fick vi iaf gå..
skulle ha lunch 10.10, eftersom vi skulle ha idrott efter, men maten var sen.. Fast det gjorde inte mig o Sandra ngt, för vi var inte med! Istället så var vi kvar på skolan och dampa lite ^^ Höhö.. Mja.. sedan 13.20 hade vi matte. Skulle egentligen ha prov, men gjorde jag det? ICKE! HE HE HE, kände mig inte riktigt redo för ett prov, eftersom jag inte ens börjat på kapitlet xD.. Kan bli så ibland.. Så ist satt jag med Sandra uppe i grupprummet och jobbade lite.. Men bara lite (: .. Sedan vid tre så slutade vi.. Gick ner på stan till Alex, sedan for vi hem.. jag hem till mig och Sandra o Alex hem till Sandra.
När ja kom hem så typ satte jag mig vid datorn, sedan åt ja, och nu sitter jag här igen, mkt till liv jag har, jag vet..

Men ne, jag har ingen lust att skriva mer nu!
bye!

Måndag

Ett tag sedan jag skrev nu, men det har väl inte hänt så överdrivet mkt ändå! Det enda som jag gjort är att jag var med Sandra upp till Fille i lördags, höll henne sällskap ;). Vi spelade kort, mkt trevligt!
Senså har jag bara suttit hemma hela helgen..

Idag var det skola (ovaligt?).. Började halv nio med praktisk marknadföring.. Där skulle vi jobba i grupper och inreda plan 1 med 5000 kr, det var ju bara en uppgift, vore roligare om det var på riktigt ;). För det är ju så att dom håller på att renovera plan 1 nu, för till hösten tillhör de Thorén Business School ;D höhö.. Hoppas att vi får det planet, vore fett skönt, plan 1 liksom! Slippa alla trappor när hissen går sönder, vilket den gör väldigt ofta!
Efter den lektionen hade vi iaf engelska, fick ngn uppgift där vi ska skriva om ett ställe i USA och motivera vrf man ska besöka det o grejer.. Tur att man får va 2 och 2, jag är ju självklart med Sandra! (:
Sedan hade vi lunch, då jag och sandra tog oss två cheesburgare på donken för vi var inte sugna på skolmaten (:

Klockan ett började svenskan, då vi fick tid att jobba med Ljubljana projektet :).. Och projektplanen skulle ju vara inne klockan fyra denna dag, så det var bara att sätta igång! Men vi vart inte klar den lektionen... Så sedan hade vi matte, men jobbade ist med projektet, eftersom vi inte var klara.. Och fem i fyra så skickade vi in den (: Nicenice!

Sedan slutade vi, vart en hel del bus innan vi lyckades komma ut xD hahaha! Jag, Sandra, Joss och Fredrik hade rätt skoj, först så åkte jag och Fredrik ner med hissen utan Sandra och Joss, medans dom stod vid entren (på insidan) och skämde ut sig till städ Sara, haha :D Dom trodde nämligen att vi stod utanför så dom stod och sa massa saker genom dörrspringan, haha :D Måste sett roligt ut när Sara kom där och inte fattade ngt :D Sen när vi skulle åka hissen så låg Fredrik på golvet när vi skulle kliva ut, sedan ramlade sandra och satt på golvet, så jag tänkte kliva över henne eftersom jag stod längst in och ingen flyttade på sig, och självklart så drar Sandra ner mig också, haha! :D Sedan tog vi bussen hem (: Åkte hem till Sandra och åt, så nu är vi här :) Nördar med datorerna lite i sängen ;D, ska väl kanske vandra hem snart eller nått ^^ Men orkar inte skriva mer nu :p


Fredag

Har inte skrivit på ett tag nu... Har helt enkelt inte varit på humör för skrivande!

Igår så var det iaf skola som stod på schemat först.. Hade vanliga lektioner fram till tolv, sedan hade vi en halv temadag om studietekning till klockan tre.. Sedan så väntade jag och Sandra på hennes kusin Josse som skulle ge oss subway kuponger så vi kunde gå och äta. För vi skulle nämligen gå och träna efter ju :D! Tog ett tag innan hon kom, men tillslut så :)! Gick och åt, sedan traskade vi iväg till Gold's Gym och tränade i typ 2,5 timmar :). Var riktigt skojsigt! Bra gick det också, över förväntan! När vi hade tränat klart vid sju så tog vi bussen hem..

I morse så vaknade jag och vågade inte röra på mig.. Trodde nämligen att jag skulle ha världens träningsverk, men icke! Hade inte ont på ett enda ställe :D, helt förvånad blev jag iaf! Stretchade nog väldigt bra igår då! Gjorde mig i ordning och åkte till skolan.
Väl på skolan så hade jag svenska från 9 till 11.. Satt helt själv, för varken Joss eller Sandra var där :( Sandra sov för länge :(.. Skrev typ 3-4 meningar på hela lektionen (y)! Men ja, jag orkar inte bry mig justnu, det är som det är helt enkelt!! När svenskan var slut så tog jag mitt pick och pack och gick ner på stan till Sandra och Alex, orkade inte vara kvar på skolan! Vi gick runt lite, sedan satte vi oss på donken och åt lite (: .. Gick sedan runt lite till och seadn till City Café eller vare nu heter, haha :D! Satt där ett tag, sen efter en stund så kom några kompisar till Alex och satte sig där.. Efter det gick dom iväg för 2 av dom skulle klippa sig, och en av dom ville inte ha publik, så jag, Sandra och Alex gick ännu en runda på stan.. Men vid det laget var jag och Sandra less på stan, så vi tog bussen hem! Sandra och Alex for hem till Alex, och jag hem till mig...

Väl hemma så gjorde jag inte så mkt.. Satt vid datorn osså.. har bara suttit hemma hela kvällen.. Ska väl inte göra ngt speciellt heller, kanske skulle göra ngt med Sandra och Alex, men det verkar inte bli av.. Men nu orkar jag inte skriva mer! Skriver nog imorgon eller kanske ikväll eller någon annan dag jag känner för de!
puss&smek

Hmm..

Kom och tänka på en sak... Dags att fixa praktiken snart! Har ingen aning om vart jag ska vara ;o!!
Vill inte va på dagis (för mkt ungar som skriker, haha!), inte heller på ngn affär (det verkar fett tråkigt!), inte på något matställe heller.. Finns ju inte så mycket välja på då känns det som.. Ngn som har något förslag till mig? :)

Onsdag

En hemmadag idag... Gjorde klar matte-rapporten, som skulle in idag. Skönt att ha den borta iaf!
Har typ legat i sängen hela dagen idag, haha! Typ sett gridiron gang och you got served, började på gridiron gand igår kväll, men hann inte se klart för jag skulle ju sova också.. (:
Spelat Xbox har jag också gjort, fifa09<3.. Vinner gör man hela tiden också, hah! Och samtidigt som man spelar blir man ju sugen att spela fotboll själv :p. Ska ta tag i träningen nu med Sandra, vi ska ju börja gymma när vi får pengar ;). Då blir det att träna upp konditionen och sedan börja i ett lag! Ända som behövs är ett par grusskor :) Längtar tills jag ska börja spela faktiskt :)

Mjaa.. Har nyss ätit iaf, wok :D Asgott! Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, får se (: orkar iaf inte skriva mer..
puss&smek!

Tisdag

Ja, idag är det tisdag, som det också var för en vecka sen... haha, näe, men skämt ådiso:p.. Eller ja, det var inte ens roligt?
Igår kväll vid kanske åtta halv 9 så for vi in till stan för att ta en fika med Joss på Barista (: .. Väl inne på stan så stod jag och Sandra utanför Barista för att ivänta Joss som fick skjuts av sin mamma :p. När hon kom så gick vi in och tog plats, och sedan beställde det vi var sugna på :p.. Vi satt där till typ 10, då dom stängde.. Sedan traskade vi ner till navet och väntade på bussen som skulle gå 13över. Vi alla tog bussen hem till mig där vi skulle tillbringa natten ;D..
När vi kom hem till mig så tänkte vi göra lite nytta, men icke! Vi skrattade mest, och mamma fick damp för att vi inte var tyst, haha :D Sånt som händer ibland.. Vi la oss för att sova rätt sent, inte helt ovanligt!

I morse så ringde mitt alarm på mobilen klockan 9, då vaknade vi iaf.. Men vi klev inte upp direkt utan snackade lite.. Sedan så klev vi upp och gjorde oss i ordning..
Vid elva var vi på skolan, då vi började alltså... Då hade vi engelska med den nya engelskaläraren som har en mycket jobbig dialekt när hon snackar engelska, trodde jag skulle avlida! Fick inte gjort alltför mkt den lektioner heller satt, vilket inte är helt ovanligt! Höhö
Sedan hade vi lunch, och det var äckligt så det blev inge av med att äta! Istället gick vi ner till stan för att fördriva tiden lite.. Mja, sedan klockan ett hade vi en lektion utan lärare.. (y)

När vi hade slutat, eller ja, vi tog oss tid att sluta typ. Då försökte jag ringa min syster eftersom jag skulle gå på stan med henne, men det var typ nätproblem så det gick inte xD. Efter många om och men fick jag tag på henne, men det bidde ingen stan, för hon skulle typ GÅ in, och jag orkade inte vänta på det! Då tog jag bussen hem själv, eftersom Sandra fick skjuts hem av Alex kompis innan :)
Väl hemma så var det helt tomt här, mamma är på birsta med Bert och Maria går ju som sagt till stan.. Ashungrig är jag också! Menja, ska väl vänta på att mami ska komma hem och göra mat till mig! Medans ska jag väl försöka göra klart matten som ska va inlämnad imorgon, (y) Good Luck to me! Som avslut kan jag väl berätta att Jonte hade ropat på mig i sömnen igår den sötungen! Han hade ropat "Picki! Picki!" Haha :D Söt han är! Han kan ju inte säga Mickis riktigt, utan säger Picki, och förut sa han ju Kicki, så hellre Picki :D. Lär väl få heta Pippis snart, också... Det lär inte förvåna mig, Elias kallade ju mig de:P
puss&smek

Måndag

Idag blev en hemmadag.. Ska föröska göra klart Daniels arbete, som ska vara inne idag, så ja.. Har inte så mkt val :p
Nu sitter jag och kikar på våra bästa år (: Var ett tag sen man såg på det, så det är mkt spännande!
Mjaa, vet inte ens vad jag ska skriva, har ju inte hänt ngt speciellt, kan bjuppa på en bild som avslut (:


Haha (:

mb; ' skiter i't! säger:

hej igen jimmy!


Fors"JIMMY"berG säger:

nämen tjena..... :p


mb; ' skiter i't! säger:

höhö ;D du saknar mig va?


Fors"JIMMY"berG säger:

ja....gråter och tårarna vill aldrig ta slut....*snyft*


HAHA, vet att han saknar mig så mkt ;) Han kan liksom inte hålla tårarna inne, hihi


Söndag

I morse blev jag återigen väckt av Alexandra som undrade om jag skulle ha frukost, men det ville jag inte, utan jag ville sova (: .. Så jag låg i soffan till tolv, sov för det mesta, men vaknade lite då och då av Jonte.. Men även av Alexandra och Jimmy som alltid ska slåss :p haha!
När jag klev upp så åt jag iallafall frukost.. Idag var det iallafall ingen Jonte som skulle ha macka, för han sov! Eller nä, han skulle till att sova! När jag hade fikat så kollade jag på när Alexandra spelade crash eller nått.. Minns inte vad vi gjorde, men ngn gång under dagen spelade hon iaf xD.

Vid 4, halv 5 åt vi mat.. Makaroner och korv! Och efter maten så slängde jag ner Jonte i ett bad, eller asså jag slängde ju inte ner honom, men ni fattar nog ;). Alexandra hoppade sedan ner med honom medans jag satt vid datorn, eller jag stod faktiskt! Dom har den bärbara PÅ databordet där den stationära står :p Så man kan inte sitta :D. Sedan när Jonte hade badat färdigt så torkade Jimmy honom medans jag klädde av Lucas. Det var nämligen hans tur att bada med mammsen (: Medans han badade så lekte jag med Jonte.. Jag knöt ihop hans snutte osså spelade vi fotboll med den, det tyckte han var kanonkul ;D hehe! Sedan när jag knöt upp den så vart han sur, så då vare bara att knyta ihop den igen och spela vidare! Efter ett tags spelade så var även Lucas färdigbadad, så jag tog upp honom och torkade honom osså.. Jag trodde verkligen att han skulle kissa på mig, men icke! :D Tog en stund att torka honom, eftersom han inte riktigt vill sammarbeta, teamwork är ingenting för honom! Och han är ju lite knubbig också, så det var några väck att torka, haha :D Men lika söt är han för det! Det var även första blöjan jag tog på honom! Deni! Höhö

Efter allt badande så kom Katta och hälsade på... Hon lekte lite med Jonte osså, sedan så skjutsade hon hem mig (:
När jag kom hem så pluggade jag in datorn, asså strömkabeln (: Nördade lite, sedan tappade jag upp ett bad!
Så nu har jag nyss badat typ:p.. Ska ta mig ngt att äta tror jag, är lite hungrig (a) Fast det är ju inte helt ovanligt xD. Imorgon blire skola, jobbigt! Och fruktansvärt tråkigt! Börjar på period tre, vilket innebär nytt schema och nys kurser.. Bort med Arbetsmiljö och säkerhet A, och Småföretagande A med Daniel, och dit med Praktisk marknadföring med Andreas (suck!!!) och Administration A med Daniel... Vill inte ha Andreas, är inget "big fan" av honom jag inte... Menmen
Näe, nu kurrar magen, så dags att ta ngt att äta (:
puss&smek

Lördag

Idag har det inte hänt mkt.. Alexandra väckte mig i morse ngn gång och frågade om jag skulle ha frukost.. Men jag insåg att det var för tidigt, för jag orkade inte kliva upp, så jag sov vidare!
Vaknade igen vid ungefär halv elva kanske.. Då såg Jonte att jag var vaken och kröp ner hos mig och gosade lite :') Sööötplupp! Så då klev jag upp typ.. Fick sms av Sandra att jag skulle logga in på msn lite senare, så jag gjorde det! Hon berättade om ngn sjukdom som kan finnas i landet vi ska åka till kanske, eller 24 st från skolan får åka ;o hua!
Sedan fikade jag iaf.. och sedan slog jag på min egen dator och kopplade in internetkabeln i den och försökte plugga lite medans Jonte sov, men det gick väl sådär..

Nu sitter jag här i soffan, Jonte har precis vaknat (: Vet inte riktigt vad vi ska göra.. Typ sitter här och uggla hela dagen? jaja, får se hur resten av dagen blir, orkar inte skriva mer!
puss&smek

Fredag

Inatt så sov Sandra hos mig (: Vid typ elva igårkväll så satte vi oss och fläskade massa mackor, haha:D .. Gott vare iaf! Satt med våra datorer i mitt kök eftersom vi kan ha trådlöst internet nu (: eller vi har kunnat haft det hela tiden utan att tänka på det :p haha.. vid tolv, halv ett eller nått så bestämde vi oss för att lägga oss.. Vi orkade inte bädda upp bäddsoffan, så vi sov på ngt knepigt sätt i min säng, med ett bord som förlängning xD haha.. I morse när mamma väckte oss så tyckte hon det såg lite roligt ut och frågade hur vi hade sovit som :p
Då klev vi upp oss gjorde oss i ordning för skolan, som skulle börja halv 9... Frukost åt vi också, jag åt inte så mkt, men fick i mig lite iaf (: ..
När vi skulle gå till bussen så vare bokstavligt talat SVINKALLT! hua! typ 16-17 minusgrader ;o

När vi kom till skolan så hade vi Andreas, han surrade om praktikgrejs.. Onödigt tkr jag det var! Sedan vid 11 så åt vi (jag, Sandra och Joss, som vanligt ;) ).. Och vid halv tolv så gjorde jag och Sandra prov med Daniel.. Gick väl rätt bra, hoppas jag iaf.. Återstår att se när han rättat det! Hur lång tid det nu kommer ta, han kanske glömmer, vem vet? Skulle ju inte vara helt ovanligt! Sedan så tänkte vi sätta oss och göra klart en uppgift, men vi sket i det! Så vi gick istället. Det är ju fredag och jag skulle pratat med Daniel, men icke.... ;/

Jag och Sandra gick ner på stan och träffade Alex, Johan, Adam och Dumle.. Satt och surrade lite :) Men efter ett bra tags surrande så for vi hem :) Sandra och Alex hem till Sandra, och jag hem till mig :)
Väl hemma så gjorde jag väl inte alltför mkt.. Slog mig ner vid datorn... Senså efter jag hade ätit så kom Katta och hämtade mig snäll som hon var :) Alexandra ville ju att jag skulle komma, så hon hörde med Katta om hon inte kunde hämta mig för jag ville inte åka buss :p.. Så hon gjorde det :)

När jag kom hit (till Nacksta) så gjorde jag väl inte alltför mkt.. Jonte var glad att se mig, och jag glad att se honom ;D.. Lucas låg och sov :) ... Efter ett tag skulle Jonte sova så jag och Alexandra strulade med att få han i säng, eftersom han hela tiden kommer upp :p Han ska ju lära sig att sova själv utan att man sitter därinne med honom! Tog ett bra tag innan han somnade iaf!
Nu sitter vi och kollar på Jeff Dunham :). Ska väl ta och sova lite snart, astrött! Så jag orkar inte skriva mer nu, förutom att jag och Sandra var lurade min mamma med en sak igår xD Men ja, vi lyckades ju inte fullt ut för vi var inte så smarta, eller vad säger du Sandra :p?
puss&smek

Torsdag

I morse så började vi skolan 10.10.. Då informerade Fredrik (rektorn) om projektet vi ska göra för att få chansen att åka till Lubljana vecka 22 eller 23 :).. Vi ska typ skriva om ett företag som finns både i Sverige och utomlands, 8 sidor långt ska det vara..
Vi fick typ gå vid halv elva eller nått, då vare lunch.. Fast den var riktigt äcklig, så det blev inge av med att äta! Istället skrapade jag och Sandra ihop lite pengar och köpte lite strips var.. Sedan klockan tolv så vare dags för prov i arbetsmiljö och säkerhet, men vi gjorde det inte (: Så istället stod vi utanför klassrummet där provet var med min dator.. Joss och Sandra kollade när jag pratade med Jimmy på msn.. Vi höll på och vibba varandra hela tiden och skicka blinkningar xD haha, mkt rolig konversation, ni kan få se en bild på exakt hur rolig den var ;).. Sedan så tog vi faktiskt bussen hem till Sandra, jag och Sandra alltså..

När vi kom hem till henne så vare in, och sedan ut igen.. Vi skulle gå upp till en på deras gata och klippa Miltons klor :) Vi gjorde det, satt där ocg surrade ett bra tag, eller hon vi var hos surrade, vi bara "mm, aa" haha :D. Sedan tog vi en skogsprommis hem igen.. Då vare dags för mat! Fiskpinnar :D Aslängesen man åt det, så det var gott och mättande :)
Så nu sitter vi här och inte gör alltför mkt, ska väl ta och försöka plugga lite, vi skulle behöva det...
Men nu orkar jag inte skriva mer (:

puss&smek


Björn Gustafsson

Karln är ju bara bäst ;D



Hela fanns inte av den längst ner, tyvärr :p, typ det som är bäst men xD

Onsdag

Skooola, snart =/, sp fruktansvärt tråkigt! Mamma väckte mig i morse, troligtvis allderles för tidigt, och frågade när jag började.. Hon trodde antagligen att jag sovit över, men icke! Börjar ju 12 idag (: Det är skönt!
Kommer nog vara trött idag också, inte lika trött, men trött.. För det vart ju inte att lägga sig tidigt igårkväll.. Tröttheten kom och gick liksom, så när man tänkte sova, så var man inte längre trött .. Men så kan det ju bli ibland!

Men nu ska jag ta och göra mig klar, ska ta bussen som går 11.07 för jag och Sandra ska kika på lite saker innan vi börjar.. Skriver kanske senare!
puss&smek

Sleeeeptime?

Efter att jag skrev förut så tog vi oss en liten tupplur, och skönt var det! Jag har ingen aning om när vi somnade, men när det var mat så kom Sandras mamma och väckte oss, men vi lyssnade typ inte och somnade om igen xD. Kan lätt bli så om man inte sover på nätterna, haha! Vi vaknade iallafall vid 6. Jag vaknade av att Sandra säger till mig att min mobil ringer... Det var mamma som ringde, men jag var helt borta i huvudet och sluddrade som bara den, så jag kan inte ha varit så rolig att prata med xD.. Sedan gick vi ner och åt lite mat :)..
När vi hade ätit så gick vi upp igen och la oss i sängen, sega flickor! Ringde upp mamma för att kolla vad hon ville innan, för jag minns nämligen inte vad hon sa, och inte vad jag sa heller för den delen xD..
Sedan gjorde vi väl inget speciellt, låg mest i sängen och segade.. Sen så hade Sandra typ kuddkrig med Simon xD, haha :D Hon vann förstås! Hehe.. Vid kvart i nio så vandrade jag hemmåt.. Själv :(. Blev så för Sandra ville duscha hemma osså, men det gick ju bra det också :)..

När jag kom hem så hoppade jag direkt in i duschen! Ville få det gjort eftersom jag var gristrött! Men duschen piggade nog upp mig lite, tyvärr :/ .. Menmen, kommer nog kunna sova snart ändå, för jag är fortfarande trött! Justnu sitter jag och tar emot bilder från kusin Emelie :) Ska göra en header åt henne snäll som jag är, hehe ;) Men det blir nog imorgon, för tänkte ta och lägga mig snart.. Kanske påbörjar det, men klar blir jag inte ikväll :)
Men nu ska jag ta ur handduken ut håret och se lite på tv, skriver nog imorgon!
puss&smek

trött.se

det är bara förnamnen på hur jag ska beskriva hur jag är just nu... TRÖTT SOM ETT AS :D haha! fast det var lite värre förut!

Ja, inatt sov jag hos Sandra.. Eller sov och sov.. Vi var vakna hela natten! Vid tolv så gick vi till statoil för att äta en french hotdog, vi var lite hungriga som ni förstår :). Vi satt på statoil till typ tre xD.. Det vi gjorde under tiden där var typ, drack lite kaffe, eller mest Sandra, jag smakade bara :p. Sedan köpte vi en skvallertidning som vi satt och läste :D.. Ja, vad gjorde vi mer? Typ gick runt och kollade vad saker kostade som vi var sugna på :p.. Men vid halv 3 typ så vandrade vi hem mot Sandra, så vi var väl hemma strax innan tre.. Men inte gick vi och la oss inte! Vi började fiffla på med annat :D, typ tvätta, fixa tvätten, fixa gardiner osså ;D.. Höhö, vi är helt otroliga vi skulle jag säga :D!
Vid halv sex så vaknade Simon också.. Så vi visade han lite kulor och pokemonkort som han hade fått av mig :) Glad vart han :D.. Sedan gick vi ner och åt frukost, fast innan så gjorde vi oss klara :p..
När klockan närmade sig sju så var det dags att gå! Vi hade nämligen bestämt oss för att ta en promenad in till skolan för att vara duktiga, så vi stod fast vid den tanken! Vi började halv 9 och var på skolan vid 8 :)

Den eviga väntan på att Josefin skulle komma till skolan var låååång.. Var nämligen nervös på hur hon skulle reagera att jag var på skolan, för igårkväll blev hon lurad att jag skulle åka till Frankrike idag :D haha, och hon gick på det ;D Höhö.. Det enda hon sa när hon såg mig var: "Ja, jag förstod det!". Haha, jag och Sanda garvade :D
Sedan halv 9 så hade vi en lååång lektion, och ni kan ju gissa om jag och Sandra var trötta? Ruskigt jävla trötta var vi xD.. När lektionen startade så sa Daniel att alla skulle komma in i klassrummet för han skulle surra.. Senså när han hade surrat klart så frågade hon om någon hade några frågor om uppgiften. Då frågade Frida mig om jag inte skulle till Frankrike idag, hahah :D. Hade ju hetat så på msn igår för att Joss skulle gå mer på lurisen ;D. Så vi tre (jag, Sandra och Joss) kunde inte göra annat än att börja asgarva, kunde verkligen inte hjälpa det! Men Frida visste ju inte att vi ljög, så klart hon frågade :p

Den lektionen kändes iaf som en evighet, men tillslut så vart klockan 11 och dags för lunch.. Grishungriga som vi var så gick vi in till matsalen.. Men inte fan vare god mat ;o! Hua, ingen mat blev det till magen där inte! Sen strosade vi runt på skolan i hopp om att hålla oss vaken och för att svenskan någon gång skulle börja..
Så ja... tillslut så började den ju, skulle göra en jättejobbig uppgift.. och den gick inte riktigt ihop med två trötta tjejer? Så inget blev det gjort där heller, hjärnan var avstängd! Efter svenskan slutade vi , 13.30 :)

Så nu ligger jag och Sandra i hennes säng och nördar dator ;D.. Har nyss ätit en subway-macka, asgott! Vi är trötta, men vi kan inte sova nu, för vi ska ju kunna lägga oss tidigt ikväll, det var tanken med hela grejen! Men nu orkar jag verkligen inte skriva mer!
puss&smek

Systeryster, bra eller dåligt?

Hahaha! Förut gick jag in i köket för att fylla på mitt glas med cola, och min syster var också i köket.. Sedan ställde jag det antigen i köket eller på mitt rum, minns inte:p.. Sedan gick Maria in på toaletten och då gick jag också in där och låste in oss :D. Sedan var vi därinne en stund, hon fick inte komma ut, haha :D. Sedan så släppte jag ut henne, för att jag skulle gå på toa :p.
När jag satt där på toa så hör jag att hon har ngt fuffens för sig.. Sedan när jag kommer ut ifrån toan så tänkte jag dricka min cola som jag tog, men jag hittade den inte ;o. Jag tittade både i köket och i mitt rum, eftersom jag inte visste vilket av ställerna som jag ställde det på.. Men icke, det var borta! Sedan kom min syster ut ur köket, och jag fattade att hon hade gömt det, så jag frågade vart det var.. Men ja, hon sa bara: "Vadå, vad pratar du om? Jag vet väl inte vart du har ställt ditt glas!".. Men hela vägen till hennes rum så tittade hon inte ens på mig nör hon sa det, för hon kunde inte hålla sig för skratt :p.. Så jag fick gå runt och kolla om jag hittade det själv.. Sedan efter ett tag så kom mamma hem, och hon frågade vad jag letade efter.. Så då sa jag att jag letade mitt glas för Maria hade gömt det :p.. Sedan gick vi två in i köket, och jag fick för mig att kolla i kylskåpet för att kolla om mitt glas var där.. Och tro det eller ej, men där var det! Haha.. Gick in till min syster och sa "Fan va sämst du är:p!", men hon spelade fortfarande lika oskyldig xD

Och allderles nyss skyllde hon på mig att jag hade rivit ner saker i badrummet ;o! Det måste hänt när hon försökte låsa upp då jag låste in henne.. Men mamma frågade nu vad vi hadde gjort i badrummet, då sa hon "Titta inte på mig, fråga Mickis" .. Det var ju lika mkt hennes fel, MUPP! Menmen, så är det att ha syskon ibland! Det följer liksom med...

Smaaaart!

I helgen så var Marias pojkvän Robert här och umgicks med Maria.. Osså hade han med sin bärbara dator som han laddade ner filmer på, en till Maria och han som dom skulle se den kvällen, osså en film till mamma.. Senså gick jag in i Marias rum för att kika lite vad dom gjorde, så jag ställde mig i dörröppningen och kollade, sen så kom mamma och ställde sig också där..

Maria: - Vi håller på att ladda ner filmen du ville ha nu mamma.
Mamma: - Jaså? Får jag den på skiva sen då?
Robert&Maria: - Ja
Mamma: - Men kan man ha skivor i den där då? (asså den bärbara datorn)
Jag: - Näe mamma, Robert ska trycka in ett videoband så du får filmen på det!
Mamma: - Riktigt så dum är jag faktiskt inte

Det skulle man faktiskt kunna tro ibland xD! Alla fick sig ett gott skratt efter min kommentar där vill jag lova, tror att Maria nästan dog xD

Måndag

Just nu ligger jag i sängen, borde vara i skolan... Menja, det är inte alla dagar man orkar =/.. Fast jag funderar på att åka in efter lunchen, men jag tror verkligen inte att jag orkar det, får se hur det blir..
Ligger och pratar lite på msn justnu.. Bea försöker sälja sin lillebror till mig, haha! Men jag sa att det kan man ju inte, men då frågade hon om jag inte hade sett saltkråkan, och det har jag ju förstås :D toookigt ;D Men det blir nog inget köp, haha!

Mjaa, ska väl ta ngt att äta snart.. Orkar iallafall inte skriva mer justnu, kanske senare
puss&smek

Söndag

Huuua, jag är trött! Vaknade vid elva. Då slog jag på datorn och tv'n som vanligt.. Så jag har inte hunnit göra så mkt än, klockan är ju bara 11.50 typ.. Ligger och tittar lite på körslaget, repris från igår.
Idag blire en tråkig vanligt söndagsjävel... Fast jag hade tänkt rensa lite i garderoben, det är mycket där som jag inte använder och det tar massa onödig plats! Men får se hur det blir med det, om jag orkar vill säga.. Måste plugga också.. Och som om jag inte vore tillräckligt less, så kom jag på att vi har ett prov på torsdag -.- .. faaaaaan vad saker det är hela tiden! Ju mer som kommer, desto mer får man ju som släpar? För jag har ju redan saker som släpar, och om de då kommer mer och mer saker hela tiden så gör man ju de nya sakerna, om man gör dom alltså, och då släpar dom gamla sakerna ju ännu mer :s. Skolan kan för tillfället dööö! Och allt ska vara klart innan den sista den här månaden, för då ska betygen vara satta, lycka till Mikaela säger jag bara!

Men nu ska jag väl gå och äta frukost eller nått.. Skriver kanske senare om ja känner för de!

puss&smek


Lördag

Blev inget skrivande igår, kände helt enkelt inte för det! Sov ju hos Sandra natten till igår, och ja, vi försov oss! Skulle ha svenska klockan 9... Vi hade ställt klockan på halv 7 och var vakna då, men något gjorde att vi la oss ner och blundade lite, så ja... Det går liksom inte att hindra att man somnar om då och det gjorde vi :p. Vaknade vid halv 10 kanske, och svenskan slutade 11.. Inte en chans att vi ens skulle hinna in och vara där en stund! För vi båda hade hyperkrull och var trötta som två as, så vi låg kvar i sängen i stället! Sedan så gick vi ner och skulle fika,men det fanns inget smör! Då gick vi till hennes morbror och tjuvade lite (a), och vi hann gå tillbaka med smöret innan han kom hem :D! Sedan så gick vi upp igen, spelade Wii! Vid ett så började jag och platta bort mitt krull, sedan så ringde Alex och sa att hans mamma skulle hämta oss, om ca 10 minuter ;o då vare bara att skynda sig! Men vi hann i alla fall bli klara, stod t.o.m klara ute innan hon kom :D
Mig släppte hon av i stan, för jag skulle till skolan och prata med Daniel.. Sandra åkte vidare med henne till sjukhuset, eftersom Alex låg där :( Han hade fått åka in på akuten dagen innan den stackarn...
Jag gick till skolan och pratade med Daniel, menja.. Han var väldigt stressad och hade mkt och göra, så det kändes inte lika bra att prata med honom som jag trodde såhär efter det långa lovet =/ menmen...
Sedan tog jag bussen hem och gjorde ingenting! Eller jo, jag satt vid datorn... Försökte hitta ngn att åka in till stan med och kika på innebandy turneringen som skolan höll i, men icke! Alla var så jävla tråkig! Och bara för det så höll jag på och dö av uttråkning, helt allvarligt! Men vid fem halv sex så gick jag och Maria till Sandra och hämtade en film som vi hade hyrt, eftersom Sandra var hos Alex.. Sen gick vi hem och fick pengar av mamma till att gå på pizzerian och köpa mat eftersom vi är så lata och orkar inte laga ngn mat.. Blev där ett tag eftersom dom är så seg, lite skatt blev det ;p Jag som fick min syster att skratta som vanligt, haha :D Ja, jag är rolig jag hahaha! eller så inte
Sedan gick vi hem och åt våran mat och hela kvällen så satt jag vid datorn/Xbox och dog..

Imorse så vaknade jag först vid 10, men tyckte att jag kunde få sova lite länge, så jag sov till elva typ.. Då satte jag mig upp i sängen för att inte somna om.. Slog på tvn och datorn och har suttit här i sängen heeeela dagen, håller på och dör av uttråkning!!! Måste plugga egentligen, men jag är så less så jag orkar inte! Snart ska vi äta också, korvstrofanof och ris, usch! Gillar inte det jag, speciellt inte mammas ;s, hua! Menmen, får ta och äta lite iaf, och sedan äta mackor ((((:

Ja, nu ska jag väl tråka vidare, om det är ngn som vill göra ngt så äre bara att slå en pling, eller bara slå en pling, eller nått... har inga pengar på telefonen :( det suger!
puss&smek

Torsdag

Ja, inatt sov jag ju hos Sandra :) Vi satt uppe och spelade Wii till klockan 3 på natten (a), vi kunde verkligen inte slita oss.. Sedan när vi skulle sova, så fick vi ngt fnatt och låg och garvade ett tag, haha! Sedan vart det knäppt tysr osså somnade vi.

I morse så hade vi ställt klockan på 9, efter många om och men igårkväll så kom vi fram till att 9 skulle vi upp... Men inte blev det så! Det tog oss en timme att ta oss upp ur sängen, hahah ;D. Men vi hann allt som vi skulle göra ändå, och vi tog den buss som vi skulle, även om vi kunde ta den som gick senare! Duktiga flickor :D!
När vi kom till skolan så hade vi typ småföretagande i två timmar.. Vi fick väl inte alltför mkt gjort, rättare sagt ingenting, men roligt hade vi! Haha.. Sedan efter den lektionen så slutade vi, eftersom vi inte har ngn engelskalärare än, så det var skönt! Men vi satt väl kvar typ en halvtimme eller nått på skolan ändå. Jag och Sandra satt och surrade lite med Daniel.. Tillslut så bestämde vi oss för att åka hemmåt! Då for vi hem till mig och hämtade saker, osså åt vi hos mig =) Sedan så gick vi hem till Sandra :)

Så vi ligger här båda i sängen med datorerna, vi har haft väldigt skoj ;D Gjorde oss snygga genom att smika varandra, haha xD. Vart rädd för mig själv när jag kollade i spegeln, hah! Värsta chocken :D. Knäppte lite kort osså.. Sedan hoppade jag in i duschen, och snart så ska Sandra hoppa in också, sedan lär vi ska sova, är astrött ^^

Imorgon blire skola... Obligatorisk närvaro =/ , men så blir det när man hamnar efter! Börjar klockan 9, vilket känns väldigt jobbigt, menmen! Och nu orkar jag inte skriva mer heller, så jag avslutar här!
puss&smek!

Onsdag

Första dagen i skolan efter lovet, och jag kan ju lova att det var tungt att ta sig ur sängen i morse! Men, cool som jag är så pallrade jag mig ur sängen vid tjugo över sju och gjorde mig då i ordning för skolan! Smsade även Sandra och frågade hon om hon var vaken, inget svar... Ringde också, eftersom jag trodde hon låg och sov, inget svar... Då var jag nästan bombsäker på att hon låg och sov, men inget kunde jag ju göra åt saken.. Så jag fortsatte att fixa mig. Och tillslut så ringde lilla Sandra :D Först lät det som om hon nyss hade vaknat, men hon var bara lite hes som tur var! Hon var vaken och nästan klar, så vi tog bussen som gick 08.20..

Väl på skolan så hade vi typ inget speciellt, eller asså.. Vi samlades klassvis osså höll våra mentorer på att surra en massor, jobbigt! Sedan så, vid tio halv elva så hade dom surrat klart... Då skulle vi ha vanliga lektioner, men eftersom vi egentligen hade idrott på schemat, och vi har ingen lärare för Kee Yoon har slutat och den nya kommer inte förren om två veckor eller nått ;s, så det blev en lååång håltimme, ända tills efter lunch klockan 12. Så istället för lektion sprang vi ner till stan och kikade, jag, Sandra och Joss. Pengarna bara flög iväg! Det blev en ny långtröja, tre ögonskuggor, en glittereyeliner, ett par shorts, en chicken wrap.. Sedan pallrade vi oss tillbaka till skolan för att ha småföretagande A med Daniel.. Gjorde väl inte alltför mkt på den lektionen, men det var ju första dagen på skolan, så mer hade jag inte förväntat mig av mig själv! Den lektionen flöt på, sprang ner på stan för jag hade visst tappat min halsduk, men den återfann vi snabbt ;) Det var även då vi köpte chicken wrap, men den var inge god för dom har gjort om dom!

Efter småföretagande så hade vi mentorstid med Boel, hon surrade på i massor som vanligt... Sedan hade vi matte, gjorde inte alltför mkt där heller xD. Hade först en genomgång så Sandra var tvungen att gå ifrån oss =(, sen hade hon genomgång, och medans sprang jag och Joss upp för att kolla om daniel var där, men icke! Sedan vid halv fyra så slutade vi faktiskt :)

Vi packade ihop sakerna för att gå ner på stan igen, medans Joss, Bea och Evelina gick till bussen.. Sandra och jag köpte nya tigths :) Sedan träffade vi Alex, Fille och Adam, som vi gick till bussen med :)

Väl hemma i bredsand så bar det mot Sandra.. Hon har tvungat mig att sova här, men jag har inget emot det, så det får bli så :D alltid lika skoj! Så nu nördar vi här med våra datorer, vi måste plugga =( men vi orkar inte justnu, får se om det blir ngt senare... Men nu orkar jag inte skriva mer! kanske skriver ett inlägg lite senare, om jag har ngt på hjärtat!

puss&smek


Tisdag

Imorgon är det skola, och jag vill inte! Lovet har gått allderles för fort och blääää för skolan!

Igårkväll så kom Alex och Johan och hämtade mig och Sandra, vet inte riktigt när det var, men kanske 10 eller nått? Då for vi en sväng med bilen ut till Matfors.. Alex och Johan skulle hälsa på några där, som hade fest :p.. När vi hade varit där (jag och Sandra stannade kvar i bilen när dom gick in och hälsade på alla) så for vi på max :D. Alla köpte ngt att äta, sedan for vi hem till Johan och åt den extremt goda maten.. Synd bara att min hamburgare var så sliskig att jag inte ville äta upp den :(. Menmen, vi umgick lite.. Och när hockeyn började, vid halv två och det var Sverige som mötte Kanada, så ville jag och Sandra inte kolla på den... Så vi kollade på Babe ist, den modiga lilla grisen ni vet :D!  Vi hade rätt roligt åt alla fula röster, och speciellt de där råttorna, haha!
När hockeyn var slut så skjutade Johan hem oss, till Sandra.. Vi var väl hemma vid fyra, halv fem.. Väl hemma så fortsatte fixandet med Sandras kära dator.. Näe, så kär var den inte, den var åt helvete! Men tillslut så hittade vi en liten ponny på datorn som inte ville försvinna, trots spybot... Haha, nu tänker ni säkert: "Ponny? Vadå ponny?" Och då kan jag säga er att det var ingen ponny, som egentligen hade varit lite bättre, utan det var en trojansk hästjävel som ville leka lite med Sandras dator! Men genom lite fifflande så fick vi bort den till slut, och nu går den som ett smäck! Duktiga vi är ;)!
Vid sex var fifflandet med datorn klart, så då bestämde vi oss för att sova!

I morse så hade vi (eller jag) ställt min mobil på väckning, så vi inte skulle sova bort hela dagen eftersom det trots allt är skola imorgon.. Så jag hade ställt den på 9, men icke! Jag råkade stänga av den i sömnen :( .. Istället sov vi till tolv, men skönt vare! Då gick vi ner och åt lite frukost, sedan spelade vi lite Wii... Eller Simon och Alex spelade väl, jag och Sandra satt lite vid datorn, senså färgade hennes mamma håret på henne, och jag fick äran och skölja ut det, hihi ;D. Vid sju, halv åtta så begav jag mig hemmåt... Och väl hemma så slog jag på datorn, spelade lite Xbox och tappade upp ett bad, som jag sedan la mig i! Var varmt och skönt... När jag hade badat klart så satte jag mig här, och spelade lite Xbox, men spelade inge länge, för spelet ville inte som jag ville, så då kunde det ju dra åt helvete ;p!! Så då tog jag mig lite tid att skriva om gårdagen och dagen här ist.

Nu ska jag ta och vänta på att mitt hår ska torka så jag kan platta det lite, sedan ska jag bädda upp min säng som jag tillslut ska sova i! Dags att lägga sig snart eftersom skolfan börjar imorgon, och jag vill fortfarande inte! Man måste ju kliva upp tidigt och blääää åter igen :(. Men nu ska väl lite nytta göras här, nej, men jag ska ta ngt att äta, för jag är lite hungrig! skriver imorgon
puss&smek!

Måndag

I morse vaknade jag för av Marias förbannade väckarklocka som bara ringde och ringde, och inte fan stängde hon av den ;o! Mamma fick skrika på henne för att hon skulle stänga av den, så hon tyckte nog också att det var jobbig att vakna till... Maria har alltid så störande väckarklockssignaler på mobilen, förstår inte.. :p
Men jag la mig i alla fall och somnade om, riktigt skönt! Sedan vid 10 så ringde mammas mobil, det var jobbet... Dom ville att hon ska jobba ikväll.. Så jag tänkte att jag bara ska blunda en liiiiten stund till, men icke! Vaknade sedan vid tolv ist :|. Då var det bara att hoppa direkt in i duschen, eftersom jag hade tänkt att hänga med Sandra in till stan.. Sagt och gjort.. Hoppade in i duschen, sedan ringde Sandra och sa att hon skulle göra sig klar osså, sedan skulle jag höra av mig när jag var klar. Fönade håret lite, plattade det, sedan så satte jag upp och det klädde på mig.. Sedan bar det av mot bussen där Sandra redan var :)

Väl inne i stan så var Alex, hans kompis Johan och Sandras lillebror Simon redan där, de åkte bil med Johan :) Vi gick runt lite och kikade... Vi åt även p donken, riktigt gott! Mättande också, eftersom varken jag eller Sandra hade ätit ngt.. Sedan så for Alex och Johan, de skulle på hockey.. Så jag, Sandra och Simon gick till hm och ebgames, sedan tog vi bussen hem till mig! :)

När vi var hemma hos mig så visade jag min kära syster Maria vad jag hade handlat, en kofta, en långtröja att ha innanför koftan eftersom jag inte tål den och en tunika eller vad det heter, haha! Sedan tog jag min dator osså gick vi ut till bilen, för Sandras pappa var snäll och hämtade oss så vi slapp gå :)

Så nu sitter vi här... Sandra spelar lite Wii, hon och Simon köpte nya spel förut, så hon testar dom.. Och jag sitter och fixar och trixar lite med Sandra icke fungerande dator... Eller hon kan ju va inne på felsäkert läge, men jag ska försöka trolla lite så det blir sitt gamla vanliga jag igen ;) Mickis fixar ni vet ;)!! Höhö, men nu ska jag trolla vidare, kanske skriver senare!
puss&smek!

Söndag

Nu är man hemma för första gången på hela lovet, haha! Jag har ju varit i Nacksta nästan hela lovet, i början var jag hemma, men dagen innan julafton bar det av dit, så det var rätt skönt att komma hem!

Mamma har använt mitt rum som ngt avlastningsrum kan jag tänka mig... Stod massa saker som inte hör hemma här.. Pantflasksäckar och massa annat, menja, sånt får man räkna med när man inte är hemma helt enkelt!
När jag kom hem sisådär vid halv åtta så packade jag upp mina saker... Slog på datorn gjorde jag också, sedan satt min syster och tog lite musik av mig, för hon har fått låna sin pojkväns bärbara, snällt :)! Sedan testade jag mitt nya Xbox-spel som jag fick i julklapp, Crash.. Fast jag vet ju redan hur det går till eftersom Alexandra fick likadant och hon har nördat det :p.. Det märktes i alla fall att mitt Xbox stått orört, DOSAN VAR ALLDERLES DAMMIG ;o! Katastrof, stackars lilla Xbox, haha.. Näää, skojas bara, men dammig var den!

Sedan har jag bara suttit här vid min kära dator... Ska snart träffa min kära Sandra som jag inte träffat på väldigt länge! Hon ska få sin dator som jag har.. Eftersom en viss människa inte hade kollat på den, och tydligen inte kunde fixa den, så hämtade jag tbx den! Höhö.. ;)

Imorgon vet jag inte vad jag ska hitta på... Kanske ska träffa Sandra :)? Ska i alla fall upp till Bert fram och tillbaka och hjälpa han och Christopher med ett spel som dom nästan inte förstår sig på.. Så jag ska väl göra mig ett försök till att förstå, vet att det låter knepigt att JAG ska fatta ngt, HAHA! Men ett försök kan man ju alltid göra ;)

Endast två dagar kvar på lovet ju, Måndag och Tisdag ;o! Sedan på Onsdag börjar fansplugget igen... Skönt, men samtidigt jobbigt med allt pluggande... Menmen, bara att stå ut till nästa lov! Men det har ju sina jobbiga stunder det också... Mja.. Ska väl ta och njuta av den sista ledigheten genom att sova ut! Nu när man sover hemma så är det ju ingen liten Jonte som kommer och skakar på en och säger att man ska vakna, så då får man sova tills man själv vaknar första gången :) Fast han har inte varit så jobbigt.. Det har ju funnits de mornar som han inte kommit in i vardagsrummet alls och lekt, men sedan finns det ju de mornar som jag bara haft lust och kasta in honom i sängen, hehe :p.. Har ju varit med han och Lucas hela lovet, så lite tomt kommer det ju kännas. Saknar redan dom två små gosungarna :(, så förhoppningsvis tar det inte så lång tid innan jag träffar dom igen :') ... Saknar även min kusin Kristoffer, riktigt mkt! :(

Men nu ska jag typ glo på tv'n, kanske spela lite Xbox och nörda här i väntan på att Sandra ska komma :) skriver nog imorgon eller så!

puss&smek!


Lördag

Lika slö dag idag som alla andra dagar... Har inte gjort något annat än och gått på affären fram och tillbaka med Alexandra.. Typ legat i soffan hela dagen. Men något vettigt har jag i alla fall gjort! Jag har läst min bok! Har endast ett kapitel kvar nu, och det känns skönt! Bara det att jag inte orkar skriva, det är mindre roligt! Menmen, någongång måste det göras också, men inte idag inte!

Efter att jag och Alexandra hade varit på affären så gjorde hon i ordning maten, så då åt vi osså... Sedan satte jag mig i Jontes säng med honom och läste lite :) Han är så söt! Sedan satte jag mig där jag sitter nu, vid datorn! Jonte har feber, Lucas är grinig och Jimmy är sjuk, skulle kunnde tro att han ligger för döden, helt ärligt :p.. När karlar/män (kalla det vad ni vill) är sjuk så är det verkligen som om de är nära och dö... Det är verkligen så! Men jaja, dom vill väl att man ska tycka synd om dom eller nått.

Nyss fick jag springa in i köket och ta reda på Jonte, han hade hällt all kattmat i kattens vatten, så det blev en enda stor soppa av allt :p.. Så fick slänga den sliskiga maten och sedan fylla på nytt :) Och direkt efter det så skulle han få för sig att byta film själv också.. Han är otrolig den ungen :p Och när jag sa till honom att det var "ajaj" (=fy, inte röra.. För er som inte förstod) så började han slåss och ha sig.. Han börjar oftast med det när man säger till honom på skarpen, sånt får man räkna med ;)

Men nu ska jag väl typ göra ingenting, läsa klart det sista kapitlet i boken kanske? Det är faktiskt spännande ;D Eller det är jönssonligans största kupp på 5:an nu, så jag ska kika på den! Skriver nog imorn, och förresten så ska jag åka hem imorgon, så jag kan umgås med Sandra innan skolan börjar på Onsdag.. Blir så ett sätt skönt att börja, men samtidigt  så vill jag inte, för det betyder ju också att all jävla pluggande startar igeb :/. Menmen, that's life!
puss&smek!

Fredagkväll

Dagen blev precis som jag trodde, seg och jävlig.. Eller inte jävlig men :p...
Har inte gjort någonting vettigt.. Eller jag och Alexandra gick till affären förut, men det är den enda friskluft jag fått i mig idag ;p.. Har gosat lite med Jonte och Lucas också.. Medans Jonte badade med Jimmy och Alexandra diskade efter maten så myste jag och Lucas lite i soffan.. Det var så mysigt att han somnade, haha! Sedan så när Jonte var färdigbadad så plockade jag upp den söta lilla pojken ut badkaret med en handduk och satte mig i soffan med honom. Torkade honom så han slapp sitta blöt, tog på honom blöjan och gjorde en tuppkam av hans blöta hår. Sedan bad jag honom gå och visa den fina tuppkamen för mamma och pappa, och det gjorde han! Men han råkade förstöra den på kuppen... Eftersom han pekade på den, för det var ju den han skulle visa, så då pekade han lite för nära :p

Sedan så har jag bara suttit och glott på tv... Smsat lite, men det var lite dåligt med svar ;o Min mobil är alltid lika tyst och tråkig.. Tänk vad skoj om man fick massa sms varje dag, eller kanske inte varje och massor, men lagomt, och att folk ringde och var lite sociala (a).. Men icke, måste vara en grymt tråkig person jag!

Nu gör jag heller ingenting, sitter här och skriver, och är inne på msn... Jimmy glor på tv.. Och Alexandra har slagit läger utanför Jontes rum för att han ska sova.. Dom har börjat med att inte ligga/sitta med honom tills han somnar.. Utan nu ska han lära sig att sova själv, eller dom började med det för några dagar sen men... Det blir en hel den springande vill jag lova. Eftersom han springer hela tiden upp för han vill inte sova.. Så han springer ut ur sitt rum hela tiden, just därför sitter Alexandra där utanför nu... Förstår inte varför han inte ger upp och bara lägger sig och sover, för man ser på honom att han är trött.. Eller typ sätter sig i sitt rum och leker istället för att springa ut hela tiden.. Småbarn är nog inte så smarta, haha :D

Men nu ska jag gå och sätta mig i soffan och kolla på tv.. Sedan lär det bli mer tv, tv och tv.. Och till sist ska jag väl inta fram-stupa-sidoläge i soffan och glo på tv åter igen tills jag känner mig trött och vill sova!
puss&smek!

Fredag

Denna dag känns som en vanligt extremt tråkig söndag... Igår kändes det också som att det var söndag. Allt är helt dött och tråkigt.. Just nu sitter jag i soffan och kollar på musses klubbhus med Jonathan, inte värst spännande, men ja.. Vad ska man göra då? Jonte sitter så snällt i sin fotölj med sin docka i sin babysitter och Jontes snutte som täcke, han är så söt så! I morse kom han även och la sig bredvid mig och gosade lite, det varade inte länge, men gulligt var det! Lucas har sovit nästan hela dagen tror jag, har i alla fall inte sett av honom något, eller lite har jag ju sett honom men :p... Denna dag lär fortsätta i samma spår, alla bara segar i soffan och i sängen. Sitter och skriver från mobilen nu i alla fall, har ju inte datorn härinne, så jag gjorde ett test :). Men nu ska jag typ tråka vidare!

Nyårsafton

Vi gick till Åsa någon gång mellan fyra och halv sex kanske, har absolut ingen aning om när det var.. Innan så duschade vi osså.. Först tänkte jag gå in i duschen, men då tyckte Alexandra att jag skulle ta med mig Jonte in och duscha honom, så jag gjorde de.. När han var klarduschad så skickade jag ut honom och Alexandra torkade honom osså.. Sedan försökte jag på nyss att komma in i duschen själv så jag skulle bli klar innan vi skulle gå, och jag lyckades, bara det att Jonte hela tiden öppnade dörren, så jag var tvungen att kliva ur dyngsur och låsa :p.. Sedan när jag typ var klar så knackade Alexandra på för att hon skulle in med Lucas, och då fick jag duscha honom också, eftersom jag redan satt i badkaret :p. haha.. Men tillslut så var alla ungar duschade, var bara 2 men..

Så när vi var klar så traskade vi bort till Åsa, där alla redan var.. Åsa, Sandra, Emelie, Stefan, Keda och Katta.. Så vi kom lagomt till maten.. Det bjöds på potatisgratän och fläskfilé, gott!
Efter maten så satt vi mest bara och tog det lugnt, Jonte lekte lite med Emelies permobil, det tyckte han var skoj :D! Sedan så tyckte Sandra att vi skulle spela galen panna.. Så vi började spela. Men det blev ingen lång spelstund.. Vi insåg att vi inte var så smarta så vi lade ner projektet :p haha! Istället så ringde Emelie deras syster Camilla (Sandras och Emelies syster asså) och frågade om vi fick låna hennes spel Alias, och det fick vi.. Så de sprang hem till henne och hämtade det :) .. På det spelet skulle man vara i lag, så lagen vart; Jag och Emelie, Keda och Jimmy, Stefan och Sandra.. Det fanns massa kort med åtta ord på.. Osså från början ska de andra bestämma vilken siffra man ska ha, det är 1-8 och ett ord på varje siffra.. Sen om vi fick t.ex. 2 så ska vi lösa de ord som står på 2.. Och den ena ska förklara ordet som står där utan att liksom säga ordet.. Så om man fick t.ex. Lamm så kan man ju förklara; "vad heter fårets barn?" Och när man fått rätt så tar man bara nästa kort.. Osså hade man ett timglas, och när tiden är ute så får man inte säga mer.. Sen så många kort man klarar, så många steg får man gå, osså nästa gång det är ens tur så ska man ta de ord som står på den siffra som man står på på spelplanen.. Asroligt spel iallafall :D! Jag och Emelie vann.

Ni skulle hört Kedas förklaring på cirton xD Då sa han "Inte apelsin" Så då sa Alexandra (tror jag det var, för hon va i hans och Jimmys lag i slutet) "Mandarin". För det är ju det man tänket.. Sedan slänger Jimmy ur sig "CIRTON!" Haha, kan inte fatta hur han fick ur sig de, för förklaringen var ju inge bra xD Vi alla garvade ju efter vill jag lova!

När vi hade spelat klart så åt vi lite ost och kex, asgott :D! Tjockade i oss i massor, haha! Vid det laget hade Jonte gått och lagt sig också, redan då vi började spela fick han lägga sig tror jag.. Sedan spelade dom lite till efter det, men jag var inte med då, inte Sandra heller, så vi spelade lite kort :).. Det höll på ända tills vi skulle gå ut.. Vi gick och väckte Jonte så han skulle få se raketerna sedan klädde vi alla på oss och gick ut.. Men Jonte tyckte inte om allt smällande.. Han gillade att titta på fyverkerierna, men ljudet gillade han inte.. Han bara grinade och skakade den stackarn.. Men när han var inne så tyckte han det var jättekul att titta ut :).. Vi stod ute ett tag, sedan så gick vi in igen.. Och mobilnöten var ju som vanligt överbelastade.. Inte helt otippat, haha!

Vi stannade kvar en stund, så fyverkerierna lagt sig eftersom Jonte var så rädd för smällandet.. Sedan så transkade vi hemmåt och sov! Hade en mycket trevlig kväll!
puss&smek!

RSS 2.0