Ett inlägg, kanske det sista, vem vet?

Skriver ett inlägg här bara för att jag inte har ngt att göra, men det betyder ju inte att jag kmr fortsätta blogga!

Igår så var jag på stan, kikade efter praktikplats, så nu väntar man bara på svar.. Osså köpte jag bebiskläder :D Men inte var inte till Jonte eller Lucas faktiskt ;) Förvånande va? Jo, lite kanske (: .. Utan det var faktiskt till ett nytt litet stjärnskott :')! Mathias och Malin har nämligen fått en liten flicka :D. Och för er som inte vet vilka de är, så är det så att jag har haft en stödfamilj, eftersom min far inte ingår i mitt liv. Så "mamman och pappan" i stödfamiljen heter Birgitta och Anders osså har dom två barn, Mathias och Mikael.. Barn låter fel och säga, haha, men det är ju så.. Dom är iaf mkt äldre än mig! Och då är det Mathias som har fått barn, med Malin :). Och hon har två barn sen innan, Jesper och Jonathan :).
Kanske låter lite struligt, men fattar ni inte så får ni väl fråga eller nått!
Ja, som sagt, Mathias och Malin har fått en liten flicka :') Hon är verkligen supersöt! Dom skickade bild på henne igår :). En där hon ligger och sover som en liten prinsessa :), och en med hon på tillsammans med Mathias (: .. Jag ska åka till dom på onsdag, var ju svinlängesen nu! Sist jag var där så hade dom precis fått reda på att Malin var gravid, och det var ju 9 månader sen! Lite tråkigt att jag inte varit där ngt innan bebisen kom. Så jag missade ju Malins bebismage, menmen.. Får ju träffa lillan snart, och glad är jag för det! Längtar så! :') Hon kommer nog nästan bli lika nära mig som Jonte och Lucas, för Mathias har ju varit typ som en storebror för mig :). Hoppas jag får träffa henne mkt :).

Träffade Jonte och Lucas igår också ;D. Jimmy hade gått på en prommis ner till stan, så hon stod utanför guldfynd och kollade på traktorn som var där, eftersom Jonte gillar traktorer :). Nicke höll i Jonte då, men så fort han såg mig så ville han förstås komma :') . GOFISEN! Stod där ett tag tills dom skulle vandra hem igen. Jonte ville att jag skulle följa med. Och när han satt i vagnen så satt han o ropade på mig och tittade bak :')
När jag kom hem igår så gjorde jag inte alltför mkt, kollade lite på Kyle XY säsong 3 :D, asbra! Fast den pågår ju i typ USA eller vart den nu går nu, så man får ju vänta på avsnitten :/ .. Sedan så duschade jag, för jag trodde att jag skulle åka till Mathias och Malin igår, men det blev ju inte så.. Menmen :).. Satt hemma och tråkade hela kvällen typ ;p.

Hmm..

Nu har man inte skrivit blogg på en vecka.. Men ja, har inte haft lust bara.. Ingen verkar ju läsa heller, för ingen sagt åt mig att skriva :p.. Tror jag ska sluta blogga faktiskt, vad tkr ni? Äre ngn som ens läser för att ni tkr det är intressant, eller läser ni som läser bara för att?

Torsdagkväll

Efter skolan så for jag och Sandra till Nacksta och hälsade på (: Fick även mat där! Sandra busade på med Jonte och han tyckte det var mkt skoj (: .. När vi skulle fara hemmåt så ville Jonte så gärna följa med, han tog till och med på sig stövlarna och mössan, trots att han bara hade en blöja på sig, men han skulle allt med! Och såklart så fick han de ;D! Alexandra skyndade sig att klä på honom och Jimmy packade hans ryggsäck, sedan gick vi till bussen..
Väl hemma i bredsand så följde Sandra med mig hem till mig.. Då skickade vi in Jonte in till mig för och kolla hur mamma reagerade, för hon visse ju inte att han skulle komma ;). Hon såg först inte att det var jonte, haha! Men sedan så (: Han gick in till Maria och hälsade på också. Sedan gick han typ runt och utforskade lägenheten lite, lekte lite osså.. Sedan när mamma skulle fixa tvätten så hjälpte han henne med den också! Hon gav Jonte kläder som han skulle gå in med till Maria. Och när han skulle gå in med trosor till henne så satte först Bert dom runt huvudet på honom, sedan fortsatte mamma med det xD.. Och när hon gav dom vanligt i handen på honom så satte han dom själv på huvudet/runt halsen, haha xD.. om Jonte skulle börja sätta kalsonger eller trosor på huvdet/runt halsen Alexandra, så vet du ju vem du har att skylla på! haha

När klockan närmade sig halv åtta så började jag göra välling och bytte om på Jonte, sedan la jag honom i min säng med vällingen för det var sovdags för honom! Han kom såklart upp efter att ha druckit upp vällingen, men då gick jag in och la mig med honom..  Och då gick Sandra till tempo för att hennes pappa hämtade henne..

När Jonte hade somnat så smög jag ut och satte mig i hallen med min dator, eftersom Jonte sover i mitt rum ;o! Sedan hoppade jag in i duschen och efter det satte jag mig med datorn i Marias rum..
Sedan har jag inte gjort så mkt, bara suttit här i syrrans rum och lodat. Ska snart lägga mig troja.. Ska flytta över Jonte till mammas säng så jag får ngn sömn inatt, hah! Hon har ju en dubbelsäng, så där kan han gott sova! Då blire mamma som vaknar först imorgon ;)..
Får se om de blir ngn skola, känner mig inte alltför pigg... Näsan rinner ju, hosta har jag också ;/ och när jag hostar så gör det fortfarande ont :/ .. Men jaja, får se hur det blir imorgon! Blir det skola så följer Jonte iaf med! Men nu ska jag nog ta och avsluta här och flytta herr'n i sängen!

babaj


Torsdag

Klev upp vid åtta i morse.. Eller inte klev upp kanske, men vaknade då och slog på datorn (: .. Sedan kanske vid halv nio så började jag sakta men säkert göra mig klar, sedan tog jag och Sandra bussen som gick 9.22 till skolan!
Väl på skolan så hade vi tydligen ingen lektion ;s, Daniel var hemma med hunden.. Kul att man fick veta ngt... Hade ju kunnat sova längre! Menmen, istället så satte jag, Sandra och Josefin igång med projektet, vilket behövdes! Och det gick rätt bra :). Sedan vid halv tolv så gick vi till matsalen och kikade vad det var för mat.. Det var typ ngn makaroni con carne, var inte såååååå gott precis, åt typ inget. Som tur var så tog underbara Sandra med sig mackor som vi åt innan :D! Men Joss och Sandra åt, sen fick vi alla tre makaronklumpar som såg ut som hjärnor, min var störst (såklart ;) ), sedan Joss och Sandras var minst :( .. Hihihi. Sedan gick vi in i lilla grupprummer på 4an där vi hade våra saker och lodade där, kollade på dagens avsnitt av våra bästa år gjorde vi också ;D! Höhö.. Min syster tyckte jag skulle komma och hälsa på henne på ett fik där hon satt, men vi skulle inte hinna.. För vi började ett och klockan var väl halv, synd de! Innan så försökte hon förklara vart hon var, men ja.. Fattade ingenting förren hon sa att det var vid gamla lekplaneten xD haha!

Snart har vi iaf svenska.. Sitter i klassrummet och väntar justnu (: .. Efter skolan ska jag och Sandra kanske åka till Nacksta och hälsa på (: Får se hure blir! ;D
Håller på och dör också.. mitt i allt liksom.. Näsan bara rinner, hosta har jag också. Och när jag hostar gör det ont, typ när revbenen börjar eller vad man kallar det.. När jag skrattar gör det ont där också, och när jag sträcker på mig ;/ .. Hua! Ska nog gå och gräva min grav snart, lika bra de!
babaj!

Onsdag

Vart inget skrivande igår.. Men jag var iaf på skolan först, sedan drog jag och Sandra på gold's och tränade ;D Blev ingen spinning, utan vi var i gymmet hela tiden i stället. Körde lite benpress, sprang på band, lekte lite med ngn bänkpressar maskin osså ;D Vart mkt till att träna armarna igår, haha :p.. Vi körde iaf på rätt hårt :), fast inte för mkt, för vi båda kände oss lite krassliga! Sedan hann vi med bussen hem innan klockan vart sex :)..
När jag kom hem så vare ingen middag lagad, så jag gjorde mig strips och beasås ;D asgott! Gluffsade massor (a)! Sedan spelade jag poker med Sandra, Jimmy och Alexandra en stund.. Men vid halv elva la jag mig för jag kände mig inte riktigt kry :/ .. Allderles seg! Slog på en film och somnade även till den!

Idag så vare skola.. Var helt slut i morse, hosta hade jag fått också :/, eller den smög sig på igårkväll, men märktes tydligare idag! Hade först genomgång med Daniel, sedan satt jag och Sandra och tänka jobba med projektet, men det gick visst inte så bra eftersom vi inte hade infopapperna.. Menmen.. Sedan när det var projekttid var vi väl inte så effektiva heller ;s.. Menmen, känns som om hela projektet kommer skita sig, ska ju va klart på fredag ;o.. Men det återstår ju att se! Jaja.. Efter skolan så följa iaf jag och Sandra med Alex till SAK för att han skulle träna och hem till Sandra efter det :) .. Tur att vi inte köpte kort där iaf! Vi skulle definitivt inte trivas där! Gold's är asbra för oss ;D När Alex hade tränat klart gå gick vi till navet för vi missade bussen vi egentligen skulle ta, och kallt vare!

Väl hemma så värmde jag på lite mat som satt finfint i magen! Sen har jag bara suttit här, och hostat :/ .. Ont i skinkorna har jag också, haha xD! Är rätt seg, så det blir nog en tidig kväll, förhoppningsvis :) .. Men nu orkar jag inte skriva mer!
babaj!

Lite bilder

     
bus i soffan :)                         Lite leksaker för att vara tyyyyst och inte skrika ^^

  Bitringen kanske hamnade lite fel?

 Lite lek med tungan, har ju upptäckt att han han en sådan :)

Måndag

Blev ingen skola idag, orkade inte.. Blev för jobbigt igår :/
Istället har jag, Alexandra och Jimmy typ nördat med msn hela dagen, vi fixade msn plus och lite saker.. Var mycket strul för Jimmy när han fick installera om msn ett antal ggr, men sånt som händer :p Han fick ju till det tillslut iaf!
Ikväll ska jag iaf åka hem, inte varit hemma på en hel vecka ju! Alexandra tycker att jag ska stanna, men vem vet, jag kanske kommer tillbaka? ;)
Jaja, inget har ju hänt idag, förutom att Jonte sprang in i en hylla förut så han fick ett märke vid läppen.. Kanske skriver ikväll när jag kommit hem eller så...
babaj

Lite bilder från idag

             
lucas innan klädbyte         lucas efter klädbytet, en frän body :)

 
Jonte ska blåsa ut ljuset på tårtan :) 

Söndag

"Det är ingen vanlig dag, för det är Jontes födelsedag, hurra hurra hurra" :D Ja, det är Jontes födelsedag idag :).
Klev upp ngn gång idag, såklart.. Minns inte när, men då hoppade jag iaf in i duschen osså. Sedan började vi med tårtorna inför dagen.. När dom var klara så plattade jag håret osså..
Sedan ramlade släkten in osså, orkar inte skriva så mkt om det, är inte på skrivhumör justnu. Vid fyra tiden började det jobbiga börja.. Blev riktigt jobbigt den här gången :'(.. Tårarna kom såklart, var helt omöjligt att hålla dom inne.. Sedan när han hade åkt så kändes allt så tomt och meningslöst :/ .. Och det är fortfarande tomt... och jobbigt :'/ .

Är iaf fortfarande kvar i Nacksta.. Får se om det blir ngn skola imorgon. Justnu sitter iaf jag och Alexandra och spelar poker, vi är typ hungriga! Ingen middag har vi ätit idag, därav hungern! Får se om vi hittar ngt att äta, skulle beställa pizza från pizzeria vinkeln, men inte fan svarade pizzagubben inte, jävla idiot typ! Jaja, ska titta om jag hittar ngt gott att äta! Skriver nog imorgon eller så!
babaj (som jonte skulle sagt!)

Grattis gopojken<3

Ett stort hurra för älsklingspojken Jonte idag! Han fyller ju hela två år :') .. Lillfisen börjar ju bli stor nu, gud vad tiden går fort! Tyckte han nyss var liten bebis och knappt kunde gå. Men nu så springer han för fullt och pratar bara mer och mer :)
Blir en massa tårta och presenter idag, hoppas han får en underbar födelsedag grabben, för det är han värd<3
Älskar dig lillpluppas!

 
Jonte fyller 1år                    Jonte fyller 2år

Jonte bebis

Lördagkväll

Blev en kväll med melodifestival tittande (: .. Samtidigt satt jag och Alexandra och spelade poker på pokerstars, haha :p.. Gjorde väl inte alltför mkt annat, för efter melodifestivalen så gick Katta, Keda och Kristoffer för att Kristoffer skulle fika och ta insulinet. Då slog jag på trean och såg på the perfect man! Den filmen tkr Mickis om :D
Nu är den iaf slut, tror jag ska lägga mig och sova eller nått, för imorgon blire ju ännu mer firande för Jonte. För det är ju då han fyller år på riktigt, hela två år :D Storkillen :') Tyckte han kom nyss, men icke! Och han bara pratar mer och mer, åh, han är så underbar :)! <3

Men nu har jag inte så mkt mer att skriva om denna dag, men imorgon blire iaf ett grattis-inlägg till Jonte, där det bara ska stå om honom :D Sedan på kvällen när jag kommit hem så kommer jag nog skriva om dagen, om jag ens är på humör för det då, Kristoffer åker ju imorgon :/ .. Dom kommer och hämtar honom hos Alexandra vid halv fem :'/ , det känns redan, jag vill inte! Allt känns så mkt bättre när han är hemma.. Trots att man kanske inte hittar på så mkt med honom, så är känslan att veta att han är hemma och kan träffa honom när man vill helt underbar! Jag vill verkligen inte att han ska behöva åka, men finns ju inget man kan göra åt saken heller.. Bara gilla läget och längta tills nästa gång vi ses..
Ne, nu orkar jag inte skriva mer, börja tänka på det allderles för mkt, villinte villinte villinte :'(!!
godnatt

Lördag

Fick göra lite ändringar i fredagens inlägg, för jimmy kommenterade när jag vaknade att jag hade skrivit innabandy isf för innebandy.. Och jag låg ju i soffa, så jag loggade in på bloggen i mobilen och fixade, sedan när jag tröck "spara och publisera" så försvann visst halva inlägget ;o! Och jag minns ju inte precis vad som stod, men ja, fick ju med det som försvann om idrottsdagen iaf!

Nog om det.. Igår efter att jag skrev så gick ju typ upp till Katta.. Där var hon, Keda och Kristoffer! Vi gjorde väl inte så överdrivet mkt, tog det lugnt osså.. Jag slumrade även till på soffan och vaknade av att Keda frågade vad jag och Jimmy skulleha för pizza.. Så det bidde en visuvio! Sedan for Katta och Keda och hämtade pizzorna och Jonte gick runt och sa pizza hela tiden typ, haha :p.. När maten kom så satte vi oss och åt förstås, det var faktiskt riktigt gott :)! Och vet ni? Jag gluffsade nästan i mig hela pizzan ;o! Lämnade typ en bit, hahah! Aldrig ätit så mkt pizza ngn gång xD Men ja, är man hungrig så är man! Sedan var vi uppe där en stund.. Katta, Keda, Kristoffer, Alexandra och Åsa skulle egentligen gå på casinot, men det blev inte av för typ Åsa kunde inte eller nått.. Så då vandrade vi hemmåt mot Alexandra för Jonte skulle sova.. Då gjorde vi inget speciellt tror jag, typ kanske kollade på tv eller nått:p

I morse så vaknade jag först av att Jonte höll på skrika, men somnade såklart om.. Vaknade lite då och då fram till halv elva typ, då bestämde jag mig för att kliva upp! Det var då jag skulle fixa fredagens inlägg, men det gick ju som det gick xD.. Sedan började jag skriva på dagens inlägg, men blev avbruten av att Jonte ville att jag skulle hjälpa honom med lunchen, så då gjorde jag såklart det :). Sedan tog jag mig lite frukost, och efter det klädde jag på mig osså för jag och Alexandra gick ner på affären och grejade på..
När vi kom hem igen så började vi med att göra Jontes tårta, eftersom han FYLLER 2ÅR IMORGON :D:D Storkillen nu ju! Sedan vid två så kom Jontes farfar och han farbröder hit och fikade osså, han fick lite presenter :) .. Dom var här en stund, sedan så gick dom osså.. Då plockade Jimmy undan allt fika o grejer, sedan gick jag och Alexandra ner på affären för att inhandla dagens middag!
På väg ner till affären så kom även Keda, Katta och Kristoffer med bilen, så Katta och Kristoffer följde med ner på affären och Keda gick upp till Jimmy. Efter att vi handlat så gick vi hemmåt och började med maten som var tacos (:

Så nu har vi nyss ätit (: Vet inte riktigt vad vi ska göra nu .. Sedan ska vi iaf se melodifestivalen osså (: , fast det är ju ett tag kvar tills dess satt.. får se vad vi hittar på (: Men nu orkar jag inte skriva mer!

puss&smek


Fredag

I morse klev jag upp vid sju.. Plattade håret och allt sånt. Sedan tog jag mig två mackor då Jonte satt och fikade. Sedan vad det dags att gå till bussen. Och när jag nästan är framme vi busshållplatsen så märker jag att jag glömt mobilen, så det var bara att springa upp igen och hämta den, sedan till bussen igen! Hann iaf med den bussen, fick t.o.m. stå och  vänta på den, eftersom 4:an alltid är sen :s.. Väl på navet så hoppade jag på 1:an där några andra också satt som skulle till hallen, vi hade idrottsdag förstår ni (: Eller friluftsdag, men jag kallar det idrottsdag eftersom jag var i hallen :p..
Väl framme så bytte jag om osså.. Sedan gick jag in i hallen där massa folk var. Tillslut som även Daniel och Farzad! Så när dom kom så samlades vi och började med att spela innebandy. Vi var typ sju personer i vårt lag, medans det andra laget var massa folk, så vi hade endast en avbytare, vilket var väldigt jobbigt med min dåliga kondition xD.. Spelade typ i 50 min innan det var dags för paus och nyte av sport. Fick för övrigt en hård jävla boll på smalbenet som gjorde ruskligt ont! Var Daniel som sköt ;o Efter det så stod jag inte ivägen för ngn som ville skjuta (a). Mitt lag förlorade :(

Glömde skriva att vi skulle va ombytta och klara i hallen vid nio, och då spelade vi ju innebandy, till typ fem i tio eller ngt.. Då vare paus och sedan drog fotbollen igång ;d. Vill ju lova att den var roligast! Men kanske beror på att jag tkr det är den bästa sporten också, haha :p.. Fick göra ett mål iaf, och det målet gjorde jag på DANIEL! HE HE HE! Han stod i mål och då passade man ju på och sätta den, höhöh. Tunnlade honom, så det kommer han få höra ett tag framöver ;)..
Spelade väl fotboll i typ 50 min också, eller nått. Den vann mitt lag iaf ;D asbra!
Efter det tog vi paus och åt.. Fick mackor (: Satt fint i magen, men det var då inga baguetter som dom sa, utan tekakor, men det var bra de också ;D..

Efter en stunds fikande så hittade Daniel på ngn lek som vi körde för att vi skulle få upp värmen i kroppen igen.. Eftersom vi hade suttit stilla och fikat så var vi ju inte varma längre (: .. Men efter det så började vi spela handboll.. Och den kan jag ju lovat att vi förlorade xD.. Ingen var väl speciellt pepp till att spela handboll, så det blev lite stillastådende, haha! Typ bara Robin som kämpade hela matchen tror jag.. Vi spelade till typ kvart i tolv, då fick vi göra vad vi ville i en kvart. Sedan klockan tolv så skulle vi städa ihop, sedan samlas och då pratade Daniel lite sedan fick vi gå (: .. Då gick jag oh bytte om, sedan stod jag inne lite för att inte komma för tidigt till bussen, och ja.. Sedan tog jag bussen till Nacksta!

Väl i Nacksta så sov Jonte, medans Jimmy satt vid datorn och spelade ngt spel i hopp om att slå Alexandras rekord, och Alexandra satt och kollade på våra bästa år :) .. Så jag slog mig ner i soffan med lite chips och cola och kollade jag med! Sedan slog jag mig ner här och gjorde inte alltför mkt!
puss&smek

Torsdag

Skolan idag då. Hade först administration enlgt schemat, men enlig projektshemat hade vi projekttid.. Men tydligen inte enligt Daniel.. Men vi jobbade iaf med projektet (: .. Mejlade ngn gubbe i Storbritannien osså.. Sedan vid tolv så hade vi lunch, kycklingwok. Trodde det skulle vara jättegott, men icke! Gick väl att äta, men var ingen höjdare. Var inte så hungrig heller eftersom Sandra bjöd på en macka som hon hade med sig (A) Det var mkt god (: Åt den innan vi började jobba med projektet.. Osså satt den ihop, då sa Sandra att jag skulle dela på skinkorna xD hahaha, lät lite fel dedär, men var ju skinkorna på mackan jag skulle dela på, haha :D!
Efter lunchen klockan ett så vare dags för svenska! Linnéa började först surra, sedan skulle man förbereda inför att läsa upp en saga inför en grupp.. I min grupp var Sandra och Joss.. Vid kvart i två så läste vi upp våra sagor, vi hade stödord på ett papper så vi kom ihåg den (: .. Så nu har vi precis blivit klara :). Linnéa har genomgång om muntlig redovisning justnu.. Vad man ska tänka på o.s.v. Vi slutar denna lektion halv, då vi även slutar för dagen!

När vi slutat så blire att åka till Nacksta och umgås med Kristoffer (: Sedan ikväll så ska han, Alexandra, Jimmy, en från personalen och Keda (?) gå på hockey.. Timrå möter HV71 och Kristoffer ville ju gå på Timrå nu när han är här hemma.. Så jag ska passa Jonte, och Katta passar Lucas :P.. Så ska väl spendera kvällen vid datorn, finns inte så mkt annat man kan göra när man ska passa en sovande unge, haha ;p..

Men nu ska jag lyssna på vad Linnéa har för (o)intressant att säga, skriver nog senare eller något!
puss&smek

Onsdag

Började halv nio idag.. Trodde vi skulle ha administration med Daniel, men icke! Skulle tydligen ha föreläsning som jag och Sandra inte hört ett skit om :s Jaja, jävligt bra på att informera märker man ju! Jaja... Sedan skulle vi iaf ha idrott, menja.. Jag och Sandra ville inte vara med, så då var vi helt enkelt inte med! Vid tjugo över ett hade vi egentligen matte, men fick projekttid så vi bokade in intervju och grejer.. Var där typ en och en halv timme xD Gubben surrade asmkt.. Sedan när vi kom till skolan så kom grisäckelkärringen och skällde ut mig och Sandra :S Hon frågade vrf vi hoppade över provet :s. Sandra visste inte ens att det var prov, och jag skulle inte ens ha prov :s Jävla gris tant det där! Frånvaro fick man också :S Säger samma sak som Sandra, hon kan fan gå i pension! ETT BYTE AV MENTORJÄVEL VORE INTE HELT FEL DET HELLER!!
Nog om det, blir sur när jag tänker på grisen, så avstår helst! Hon ska fan inte förstöra min vecka! Sedan slutade vi iaf.. Jag och Sandra strosade runt på stan, i väntan på att Alex skulle svara telefonen, men icke :p Sandra ringde och ringde, men inget svar... Så tillslut gick vi till skolan för o kika lite.. var bara Linn och Sofia kvar (: Tillslut så ringde typ Alex eller hur det nu var :p Då skulle vi gå ner efter några minuter, men glömde xD Så han ringde upp igen och då gick vi ner till bussen.. Jag satte mig på 4an till nacksta!

Väl i nacksta, for till Katta, så hade dom redan ätit, bara Jimmy som satt kvar.. Så jag tog mig lite mat som satt mkt fint i magen! Sedan gick jag in till Kristoffers rum och umgicks lite med honom :') Sedan la jag mig på soffan med Lucas på mig, han somnade.. Så jag var tvungen att ligga kvar så han inte vaknade :p, tror jag somnade lite innan han vaknade ^^ Då gick jag återigen till Kristoffer och umgicks med honom innan jag, Jimmy, Alexandra och Lucas skulle gå.. Jonte sov kvar där :) Han ska typ sova där varannan natt så Kristoffer får vara med honom mkt :) Vid nio kanske så traskade vi ner till Alexandra och Jimmy.. Då slog jag mig ner vid datorn, sedan skulle Alexandra ha den, så då tog jag mig lite mackor och oboy :) Sedan tog jag datorn igen för Alexandra la sig och sov :)
Så nu sitter jag här, pratar med Kristian :), men tror jag ska gå och kramas med kudden nu, ännu en skoldag imorgon ju :/ .. Jaja, får se om de blir hela dagen eller hur det nu blir! Jaja, avslutar här!
puss&smek

Tisdag

Skola idag då.. Började elva, så behövde inte kliva upp förren nio, och det var suuuuuuuuuperskönt! Gjorde mig i ordning osså.. Gick asfort, mkt snabbare än det brukar ta hemma, så jag hann få i mig en macka också! Kollade även lite på datorn och grejsade med annat. Jimmy var också vaken, men Alexandra och Lucas sov :) Dom vaknade precis innan jag skulle gå. Så innan jag gick gosade jag lite med Lucas :) Men sedan gick jag till bussen.
Väl på skolan så hade vi engelska, men skulle jobba med projektet :). Sedan vare lunch, pasta och skinsås, gott :D Sedan klockan ett hade vi praktisk marknadsföring, men hade även då projekttid, så då gick jag, Sandra och Joss till SCA för att fixa lite saker.. Drack cacao cream också :D Sedan lagomt innan vi slutade gick vi tillbaka till skolan..
När vi var på skolan så tog vi vårt pick och pack och gick! Jag och Sandra gick till donken för att jag skulle köpa ngt att äta innan träningen.. Sedan gick vi ner till navet och köpte bussbiljetter, och slutligen bar det av till Gold's :)
Där vart det först gymmet, sedan klockan sex var det dags för dagens spinningpass :) Gick bra de :) Sedan bytte vi om osså och gick sedan till donken :p Jag åt en strips och Sandra ngt annat. Har även glömt att säga att Josse också var med :) Hon åt också. Sedan tog dom njurunda bussen och jag satte mig på 4an (:

Väl i Nacksta så tog jag en kram av Kristoffer :') Han hade somnat på Jontes golv när han la honom, haha :p Men när han vaknade så tog jag förstås en :).. Sedan skulle han och Katta gå typ på en gång, så det vart bara en snabb träff idag, men bättre än ingenting! Sedan tog jag mig en dusch. Fast innan så skulle ju Jimmy förstås mobbas lite, och sa att mina lår hade blivit stora och att träningen hade gett resultat, sjuk som han är! Vet att han egentligen bara är avis bara för att han inte har satt igång med träningen ;)! Sedan hoppade kah iaf in i duschen. Efter det tog jag mig lite mat, som satt fint i magen! Så nu sitter jag här och gör inte alltför mkt, tror jag ska spela lite poker :) Sedan ska jag väl ta och sova, börjar ju halv 9 :/ .. Men nu orkar jag inte skriva mer :P
puss&smek

Måndag

Inatt så spenderade jag natten i Jonathans säng, eftersom han sov uppe hos Katta med Kristoffer :). Klev väl upp lagom tidi morse så jag hann med bussen osså.. Väl på skolan så hade vi ingen lektion :s, kändes ju jävligt bra! Kunde fan ha fått sovit ist! Irreterad man blev...
Sedan ngn gång hade vi engelska, gjorde inget speciellt då.. Petra hade ngn genomgång på ngt test dom hade gjort, lyssnade väl inte så mkt, hade ju ändå inte gjort det satt.. Klockan tolv hade vi lunch, då gick jag, Sandra och Joss och åt på Bite Line, asgott :)! Satt där i typ hundra år, sen i slutet kanske vi skämde ut oss lite, hahaha xD Kan inte ha sett bra ut det där heller :p.. Sedan när vi var klar där gick vi iaf till matten och jobbade på. Var lite sena, och Boel fick ju typ damp ;s, ställde sig o skrek så heeeeeeeeeeeeela jäävla skolan hörde typ, kul tant! Näe, hade god lust och strypa henne. För liksom, det hon skrek var typ att hon ville att man skulle komma i tid, och ja, man blir ju jävliiigt sugen på att komma överhuvudtaget när hon gör sådär? NEJ, verkligen inte! Draaaa typ! Sedan när vi hade slutat så satte hon sig och pratade med oss. Och självklart börjar jag och Sandra o garva xD, det gick verkligen inte att hålla sig, hahah! Men rätt åt tanten!
Sedan slutade vi iaf, då tog jag bussen till Katta

Väl hos Katta så var det dinnertime! Kassler och ris :). Emelie var också där, trevligt (: Sedan så gjorde vi inte så mkt, tog det mest lugnt osså. Sen strax innan sex så kom Elias och Simon också, dom skulle sova hos Katta, så då kan man ju säga att det var full rulle där! :)
Var där till typ halv nio, då gick vi ner till Alexandra för Lucas var grinig och skulle väckt alla om vi var kvar, Jonte sov kvar däruppe inatt också.

Nu sitter vi här, jag, Jimmy, Alexandra och Lucas och gör inte alltför mkt.. Alexandra ska typ lägga Lucas nu, och Jimmy fixar med RocketDock på deras stationära, eftersom jag sitter på den bärbara ;). Så nu ska vi väl inte göra så mkt, typ glo på tv'n eller nått annat. Blir nog ännu en natt i Jontes säng, tur att den är skön att sova i :) Bara det att jag är liiiiite för lång för den (a) Men det går bra ändå ;). Nu ska jag ta och fixa väskan tills imorgon, blir träning! Fast har typ problem... Spinningen är ju rätt sent, eller vid sex och den är en timme, så jag är typ inte här förren halv åtta kanske, det känns lite surt eftersom Kristoffer är hemma. Vill ju ta vara på tiden man får, men vill samtidigt träna eftersom det är mkt pengar man lägger ut :/ .. Får typ panik...

Söndag

Klev upp vid kvart över åtta i morse.. Då gjorde jag mig i ordning, osså kom Sandra och dom och hämtade upp mig vid halv tio typ.. Då for vi till njurundahallen för att kolla när Sandras kusin Johanna spelade innebandy. Första matchen var vid tio, och den vann dom såklart :). Sedan var inte nästa match förren vid två, så först satt vi bara och gjorde ingenting, alltså det var jag, Sandra och Alex som var och kollade :). Sedan vid tolv gick vi iväg för att dom skulle äta ngt :). Var väl tbx vid njurundahallen vid ett igen, så då satte vi oss för att få tiden att gå.. Då tog vi alla våra kort (bankomatkort, busskort m.m.) och lekte lite, haha ;D Sandra hade alla, sedan sa jag och Alex massa nummer osså räknade Sandra i högen, och fick man sitt eget så fick man liksom behålla det :p, det var sammanlagt 27 kort ;o Haha! Bild kmr :)
Klockan tickade iväg och det var dags för den sista matchen, som dom såklart också vann (y)! Asbra :) Johanna var jätteduktig! Sedan så köpte vi en glass osså skjutsade dom hem oss :)

Väl hemma så hade Maria gjort nudlar, så jag smakade med henne och det var asgott! Så jag ställde mig och gjorde egna, men då var det helt plötsligt inte gott längre? Antigen så beror det ju på att Maria lagar bättre mat än mig, och det går ju liksom inte? Så då måste de ju bero på att det alltid är godare att sno från andra, höhö (a). Ja, så är det nog. För jag är ju värsta mästerkocken?! Hihi

Nu sitter jag på min säng och slängde nyss hälften av mina egna nudlar! Ska ta och börja packa lite :) Ska ju ha med mig packning för en heeeel vecka :D Sedan så ska jag väl fråga om Katta kan hämta mig, för ngn buss vill jag inte ta i detta oväder och med all den packning jag kmr ha! Fast först måste tvätten bli klar :) Men nu ska jag sätta igång här, inte många timmar kvar nu ju :') <3
puss&smeeeeeek

Get a life!

Gick som sagt till Sandra förut :) När jag kom dit så åt vi kladdkaka, asgott vill jag lova att det var :D Hon är duktig på att baka Sandra ;)! Sedan så busade vi lite med Milton, söt som han är! Han gjorde även krabbdansen, haha ;D Ni skulle bara sett! Efter allt busande så gick vi upp på Sandras rum och bänkade oss vid våra datorer, sedan klockan åtta vare melodifestivalen :) Kikade på det, och det som verkligen sitter kvar i huvudet är den extremt äckliga jävla skitlåten av Caroline af Ugglas då hon sjöng "snälla, snällaa, snäääälla" blablabla! Fick nå psykbryt varje snabbgenomgång dom hade, värre människa får man ju leta efter! Riktigt SYND att hon inte åkte ut, hon gick ju fan vidare till andra chansen och ngn annat med ngn jurygrupp eller vare var för ngt? Nya regler ju, hängde inte riktigt med xD. Hur röstar svenska folket egentligen?! Jaja, får fan hoppas att hon ändå inte går till final, vill helst inte höra skiten!
Jaja, var ju iaf Alcazar och ngn annan tjej (minns inte ens vad hon hette) som gick vidare till finalen i globen, osså grisen och Scotts gick till andra chansen :)
Sedan så gjorde vi inte så mkt.. Eller jo, Alex och Sandra busade i massor, haha :D Jag satt och kollade när dom tokarna höll på kittla varandra och allt vad dom nu gjorde, haha ;D Sedan låg vi alla tre i sängen, då Alex kollade på tv och jag o Sandra gjorde grimarser med henne ansikte, haha! Sedan lyste vi med ficklampan i sandras näsa, på handen, och ja, lite överallt faktiskt :D Haha. Men sedan var det dags för mig att traska hem, var hungrig och lite trött :)

Väl hemma så bänkade jag mig ner framför datorn.. och ja, finns väl inte mkt mer att säga än mogna klubben om det jag märkte.. Om folk bara kunde skaffa sig ett liv! Herregud, att folk ens orkar.. och det var ju jäääävligt oskyldigt också, vet ju inte alls vem som startade det, nänä! Kanske ska tänka igenom det nästa gång flickor? Eller ja, typ skaffa er ett liv vore ju ännu bättre, för dom verkar ju inte ha mkt till liv justnu! Blir så irreterad! Eller kanske inte bara flickor, lär va en hel del andra inblandade också, personen som skiten handlar om lär också vara det! P A T E T I S K T ! !

Folk har ju inget bättre för sig, men jaja! Imorgon ska jag och Sandra nog åka och kolla när hennes kusin Johanna spealr innebandy. Sedan på kvällen bär det av till Nacksta :D Inte många timmar kvar nu :D.. Innebandyn börjar rätt tidigt, så för att jag ska orka upp så är det nog time for bed nu! Men skriver nog imorgon!

puss&smeeeek


:)<3

Nu ska jag ta min boll och gå till fotbollsplan :D!
Näe, det ska jag faktiskt inte, snööööö ute ju! Men gå ska jag, hem till Sandra :) Vi ska väl typ göra ngt skoj :), får se vare blir för ngt! Skriver kanske ikväll när jag kommer hem eller så!

about twenty-four hours, then come happiness! <3
puss&smeeeeek

Lördag

Vaknade för en halvtimme sen av att mobilen ringde. Det var Sandra som ringde, och första gången fattade jag typ ingenting eftersom jag vaknade precis då, så jag lyckades inte svara xD Men som tur var så ringde hon upp direkt efter, och då fattade jag lite mer och kunde svara ;d Hon tyckte iaf det var dags att vakna, haha! Så det var lika bra att vakna då ^^ Så för att inte somna om så satte jag mig upp och slog på tv'n och datorn faktiskt.
Så nu sitter jag här i min säng, eller jag halvligger faktiskt, och ser på tv (: .. Ska ta mig ngt att äta nu, så jag kanske skriver lite senare idag!
puss&smek

HAHAHAHA

- plattat håret ;)?
- nej, ligger här med björnfittan :D


HAHAHAH xD, tror sandra dog, för jag det gjorde jag efter att hon skrivit; "hahaahahhahahha xD" för jag verkligen hörde och såg framför mig hennes ASGARV :D


Fredagkväll

Justnu sitter jag och tittar på "hjälp!" :), såg let's dance innan och har duschat.. Sjukt program detta, haha!
Har väl inte gjort ngt speciellt sen jag skrev sist.. Vart iallafall ingen muffins, fanns inte den mörka som jag ville ha :(, så det blev choklad ist! Men det var visst inte lika gott som jag tänkte att det skulle va, höhö :p..
Sen vet jag inte vad som händer, får besök kanske? Får se vad den människan säger sen (: Fast jag tror det lutar mot ett ickebesök om jag ska vara ärlig, hehe :p..

Åh, nu är det verkligen inte långt tills söndag :D. Lördag imorgon ju, och sen söndag! :D Guuuuud vad skönt det känns, och som jag längtat! :'), den kommande veckan kommer bli super! Det är jag säker på :). En hel vecka med Kristoffer, Jonte och Lucas kan ju inte bli dålig liksom? Om det ändå vore söndag idag ;D. Så på söndag ska jag och Sandra först åka och kolla när hennes kusin Johanna spelar innebandy :) Sedan på kvällen så far jag till Nacksta. Och jag hoppas att ngn hämtar mig då, eftersom jag ska ha med mig en veckas packning, och datorn eftersom det är skola (: ..

Jaja, nog om det, längtar på tok för mkt redan ^^ Så nu avslutar jag här!
puss&smek!

Fredag

Skooooola idag då, aslång dag!
Skulle börja klockan 9 med att ha svenska, men ja, vart ingen svenska xD.. Klockan 10 skulle det va praktikgrupp, men Andreas skulle typ iväg, då blev det engelska ist.. Var väl inte så jätteeffektiv, höhö :D. Seadn i slutet av lektionen kom Petra och kollade hur det gick för mig och Sandra och skulle typ hjälpa oss, menja, gick väl inte så bra det heller :p. Vi var trött och hungriga så vi satt och asgarvade, så hon var väl inte överlyckliga på oss om man säger så, men det gick verkligen inte att stoppa.. Men det var inte värre än det dampskrattet vid fick när vi hade Johan och han skulle prata allvar med oss, och tur var väl de! Sedan vare iaf lunch, men maten var slut :s.. Då gick vi och åt på Coffe House, men pengarna får man ju tbx, som tur var!
Klockan ett vare dags för matte, och det sög ju, eftersom vi hade Farzad, och han är ju typ mongoliserad, så ja, bajs på honom! Slutade matten klockan tre, då gick vi ner på stan och väntade på Alex sedan for vi hem..

När jag kom hem slog jag mig ner vid datorn som vanligt och väntade på maten.. Tillslut blev den klar, tacos (: Är lite less på det, så det var inte överdrivet gott. Sedan slog jag mig ner vid datorn igen (:
Har nyss kikat på massa klipp med Björn Gustafsson från parlamentet, asbra ;)!

"douglas var skitfull en gång på stan, osså kommer det fram en kille och frågar såhär: du hur många kromosomer har du egentligen? och då svarade doulgas såhär ba: ja fler än dig iallafall". HAHA, skrattade när jag hörde det, haha :D

Sen vet jag inte vad som händer, typ sitta hemma och se på tv typ (: .. Inget annat på menyn iaf, höhö! Men nu skrev sandra att hon skulle köpa muffins på tempo, det lät lockande, så jag ska nog gå dit och köpa mig en jag också ;).. Sen kanske jag tar mig ett bad eller så.. Får se om jag skriver senare, annars blire imorn!

puss&smek!


Torsdag

Skolan idag då (ovanligt va?).. Hade en heldag med det där jävla projektet, astråkigt! Och Fredrik den muppen var sjuk ;o! Men ja.. Slutade iaf vid halv tre. Då gick jag och Sandra runt på stan, sedan satte vi oss inne på Cervera och bara satt, för vi orkade inte gå runt ;D. Sedan efter mycket prat och tjaffs med min mami, så gick vi till subway och åt.. När vi hade ätit upp så gick vi till navet och fixade bussbiljett eftersom skolkortet bara räcker till klockan sex, och vi skulle ju trääääna! Så efter att vi fixar den lilla bussbiljetten, som för övrigt räckte ett år, så gick vi bort till Gold's :)
Väl där så fixade vi plats på spinningen och sedan gick vi och bytte om, sedan kom även Josse och Stina som skulle provträna med oss (: . När dom hade nytt om osså så gick vi upp dit där cyklarna, löparbanden o det är för att dom ville testa där, sedan när klockan började närma sig halv sex så gick vi upp till rummet där spinningen håller till :) .. Gick bra idag också, (y) en timme höll vi ut, sedan gick vi ner till gymmet och tränade lite där :) Men vid sju var det dags att gå och duscha för att hinna med bussen osså..

Tog 20 bussen hem, eftersom Josse måste åka den för att komma hem, så vi andra tog den också ;D Satt och snackade osså på bussen, även min mammas älskling klev på xD En invandrare som GLOR konstant på mig ;s, han hade tydligen glott väldigt mkt på Josse också, så vi två kände ju oss vääääldigt bekväma, eller så inte! Sedan när Stina och Sandra klev av så kollade han typ noga ifall jag klev av eller nått ;s. Och självklart så klev han ju av när jag skulle av, så ja, lite rädd blev man ju, så då ringde jag upp Sandra! (: Sedan vid Bert så mötte jag mami, så jag gick med henne hem :)

Väl hemma så slog jag mig ner vid datorn som vanligt :).. Sedan helt plötsligt så skulle mamma gå och jobba, till imorgonbitti! Så nu sitter man hemma själv och hoppas väl på att Maria ska komma hem, så man slipper vara HELT själv i lägenheten ^^ Men nu orkar jag faktiskt inte skriva mer, vart ju rätt mkt ändå!
puss&smek

shulululu

Efter att jag skrev förut idag så lyssnade vi klart på killen som var och föreläste, kanske var 10 min eller något liknande.. Sedan skulle vi ha lunch eftersom vi har idrott på schemat på onsdagar.. Men maten kom ju ändå inte tidigare som den egentligen borde, så vi fick vänta på den.. Sedan vid halv tolv (?) tog jag, Sandra och Joss bussen till skönsbergs gympasal för att ändå åka dit, trots att vi inte hade ombyte.. Fast vi var med o spelade ändå, volleyboll :) Var ganska kul, fast jag hade ju hellre spelat fotboll ;). Det var för övrigt bara typ 8st med ;p naturarna hade ju kemidag och killarna från vår lilla grupp kom aldrig..
Sedan vid ett tog vi bussen tbx till skolan för att ha matte med boel 13:20.. Fick lite gjort då iaf, eller det var väl rätt mkt för att vara mig och PÅ LEKTIONSTID, haha ;D! Sedan slutade vi :) Då gick jag och Sandra en sväng på stan och tog sedan bussen hem, Sandra till sig och jag till mig.
Väl hemma så gjorde jag inte så mkt, berättade om mamma hur synd det var om mitt ben, menja.. hon tyckte väl inte likadant eller nått? Jajaj :p.. Har iaf ont, men jag hoppas det går över tills imorgon, för jag o Sandra ska ju träna, och jag vill ju, men ja, känns inte som om turen kmr va på min sida :(, den brukar ju inte va det direkt...
Har iaf nyss ätit, skinksallad, asäckligt! Mamma har ngn konstig skinka i som smakar skit, och ja, det är inte gott, men åt lite iaf (: Blir mackätning senare ;)

Jimmy loggade typ nyss in på msn, så jag skrev till honom; "Nu är det inte långt kvar tills du får spendera en hel vecka med mig jimmy! ;D" fortsättningen;
Fors"JIMMY"berG säger:
 fan vad najs......längtar nåt så otroligt mycket så du anar inte... ;)

mb; ' .. *suck* säger:

förstår de jimmy ;) hehe
Sedan så skrev han; "Gripne 26-åring " Jag saknade henne så" " och jag fattade ju ingenting, eller jag hade väl mina aningar, men jag skrev bara "haha va:P?" och svaret blev;

Fors"JIMMY"berG säger:

så kommer det stå i tidningarna om mig när du har varit här

hehe

Haha ja, och allt tyder ju på att han saknar mig, på riktigt ;) Han kan liksom inte neka det, har bevis nu ju, och ni som läser min blogg blir ju som vittnen, ASBRA! ;D Haha, men nu ska jag dryga vidare med denne man, skriver kanske senare!

puss&smek


Onsdag

Sitter på skolan nu (: .. Ngn kille som heter Simon som är här och föreläser om typ marknadsföring.. Fick en liten rast nu, sedan ska vi ha en övning då vi ska typ vara ett låsatsföretag osså ska vi välja mellan guerilla, viral och stealth, asså det är sätt att marknadsföra på :p.. Vi har sett på massa klipp på youtube om viral marknadsföring, då låter typ förelagen andra göra reklam för dom.
Sedan ska vi ha idrott, och jag tog inte med idrottskläder för jag tänkte inte va med eftersom vi är så många, men nu fick jag reda på av Joss att det är bara vi från vår lilla grupp som ska ha idrott, för naturarna har kemidag ;o Kändes ju som om man skulle tagit med kläder då, men aa..
Efter skolan vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, typ vila inför imorgon kanske (: Lika bra de, haha!

Men nu börjar vi, kanske skriver senare!
puss&smek

Hihihihi

Måste bara säga att igår när jag och Sandra tränade, då vi var i gymmet, så tränade 3 GIF-spelare samtidigt som oss, och dom glodde rätt mkt :p. Dom hade GIF-kläder på sig, men jag visste inte om dom spelade i A-laget eller inte. Så jag var tvungen att kolla om dom gjorde det, och självklart så gjorde dom det! Höhö, giffarna är ju inte världens bästa lag, men ändå liksom :D Kände bara för att skriva det, kommer nog hända fler ggr ;) Hihi, kanske tar med mig en boll härdanefter, så man kan lattja lite, haha nejdå :p Där överdrev jag lite :D

Tisdag

Igår var vi tbs:are lediga, hur sköööönt som helst! Så istället för att bara sitta hemma och dega så drog jag och Sandra in till stan för att införskaffa oss ett gymkort! Så vi for in till stan och gjorde det, och vi var även en sväng till banken för att fixa lite kontouppgifter, en sväng förbi donken blev det också, för att få ngt i magen innan vi skulle sätta igång med hårdträningen ;)!
Så ja, det var som det låter, HÅRDTRÄNING! var först en timme i gymmet, sedan klockan fem var det dags för en timmes spinningpass och sedan en halvtimmes vila inför nästa pass. Så till sist var det dags för ett boxningspass! Det var riktigt jobbigt vill jag lova! Men bra gick det (:

Sedan efter den långa dagen vandrade vi till max för att äta lite middag och snacka lite :) Sedan tog vi bussen hem till Sandra. Sov över hos henne :)

I morse hade jag däremot lite svårt att ta mig upp, men tro inte att det var pga träningsverk, för det var det inte! Utann var trött som ett as! Sandra försökte väcka mig hela tiden, men lyckades inte :p.. Men efter ett tag så klev jag upp iaf, haha! Då gjorde vi frukost och fläskade en massa mackor! Sedan gjorde vi oss klara och vandrade hem till mig för att hämta min dator :). Mamma och Maria var hemma, och Maria hade färgat håret, eller blekt det.. Och ja, vi fick inte ens se hru det blev, så man kan ju nästan kostatera att det inte vart bra! För hon skulle t.o.m. åka och köpa hårfärg senare idag, hah :D Men sedan gick vi iaf till bussen och nu har vi lektion med Andreas ;/, praktisk marknadsföring, astråkigt ! Nu ska vi typ se ngn film eller nått ;s jaja, skriver kanske senare idag :)
puss&smek

Söndagkväll

Idag har jag inte gjort något speciellt, bara varit hemma.. Men nytta har jag gjort! Har tagit ner mina julgardiner (äntligen!), strykit dom jag bestämde mig för att ha, och satt upp dom :). Damtorkade även i fönstret, på mitt bord, min tv och mitt bord bredvid sängen :) Och bytte duk där och på soffbordet, deni! Trodde ni inte va? Till och med min moster Kicki frågade vad det tagit åt mig när hon ringde, haha ;D! Men jag kan jag också!
Annars har jag väl inte gjort ngt mer, typ degat i sängen hela dagen, inte ens bytt om!

Imorgon blir det iallafall andra bullar! Då far jag och Sandra förhoppningsvis in till stan och fixar gymkort :D. Måste bara in till skolan först och kika om mitt extra business card finns där, eller om Elin fortfarande har det, för det skulle behövas! Har tappat bort mitt :/ troligtvis på stan, för inte fan finns det ngnstans hemma inte! Ngn som sett det?

Jaja, nu har jag inte mycket mer att säga, ska kika på The Holiday som går på 3an nu, tkr den är bra :)
puss&smek

Söndag

Vaknade rätt sent idag, vid kanske elva halv tolv.. Men det var skönt att få sova ut! När jag hade vaknat så låg jag iaf i sängen och kikade på tv, sedan slog jag igång datorn som vanligt.. Men ja, inget nytt, lika tråkigt som vanligt!
Jag har faktiskt nyss ätit frukost, haha! Men har ju inget bestämt idag, så jag har inte bråttomt med ngt idag. Och imorgon är vi tbs:are ledig, och hur skönt är inte det? Jo, SUPERSKÖNT är det!

Ja, vet som sagt inte vad som händer idag, men kan tänka mig att det lär vara en lika tråkig söndag som alltid annars, där jag bara sitter hemma och gör absolut ingenting. Men det återstår att se. Gófisen Jonathan snart fyller 2år :), närmare bestämt om 2 veckor idag. Tiden går ju hur fort som helst, tyckte han nyss kom till. Och han lär ju sig mer och mer för varje dag, han säger t.ex. numea Micki, ist för Picki och det är stort ;D. Sedan så säger han ju massa andra saker också :) Och Lucas bara växer och växer också, snart springer väl han omkring också :').. Kanske tar en tripp dit imorgon, på min lediga dag :). Har ju köpt present till Jonte redan, fast jag måste testa dom på honom innan, för jag vet inte om han kan ha dom, och öppetköpet går ut innan han fyller år, och då vore det ju tråkigt om han inte kan ha dom osså kan man inte lämna tbx dom!

Det är också en vecka till Kristoffer kommer hem :') Längar som en tok! Han blir hemma en hel vecka, och det känns underbart! Det ända som känns lite surt är att jag har skola då eftersom vi inte har sportlov samtidigt, men jag får iaf träffa honom, och det är det som räknas! Så hela vecka sju finner ni mig i Nacksta ;) Jimmy vill ju sååå gärna att jag ska sova där, så man ställer ju upp för laget som man brukar säga ;) Sover där med NÖJE! HE HE HE
Men nu har jag inte så mkt mer jag vill skriva här
puss&smek

RSS 2.0