söndag eftermiddag, eller nått...

Det vart inte en vanligt tråkig söndag trots allt... :)

Jag, Sandra och Alex for in till stan för att kika lite.. Julskyltningen osså :) Vi gick först inne på In, där jag kollade efter den sista julklappen till mami, och jag hittade faktiskt ngt :) med hjälp av min älskade Sandra förstås, hon är bra på dedär hon! Men tänker ju inte skriva här vad jag köpt, det kan ju läcka ut ^^ så det får förbli en hemlighet, vill ngn veta, så får väl den personen fråga eller nått då? :)

Vi snurrade även runt nere på storgatan för att hitta vart Josse stod, men vi hittade henne inte förns Sandras andra kusin Johanna stötte på oss. Hon visade nämligen vart hon stod ^^ Vi surrade lite med henne, och köpte en rem var av henne, yummie!

När vi hade surrat klart med henne så tänkte vi bege oss hemmåt, för det var blött och kallt! Men vi svängde förbi subway först för att ta med hem och äta. Det blev det gamla vanliga, ljust bröd, grillat kycklingbröst, sallad, gurka tomat och vitlöksdressing! Lika gott varje gång! Fast jag har bara ätit halva än så länge, väntar med den andra tills jag blir lite mer sugen :)

Vi for hem med bussen som gick kvart över fem tror jag? Dom for till Sandra och jag hem till mig, fast det är lika tomt här som när jag for in till stan :( Det är helt dött och tråkigt att vara hemma själv tycker jag! Mamma jobbar till nio, och Maria vet jag inte när hon kommer hem, skulle inte förvåna mig ett dugg om hon inte kommer hem, trots att hon sa att hon skulle de.. Snacka om yr kvinna, ni skulle bara ha hört förut när jag snackade med henne, ojojoj!

Sedan jag kom hem har jag bara spelat fifa, går liksom inte att slita sig (a). Och det är ju ett perfekt tidsfördriv, trots att jag har hur mycket plugg som helst att ta tag i, menmen!
Nu ska jag typ kika lite på tv.. Funderar på när jag ska ta min dusch, efter gossip girl och andra avenyn, eller om jag skiter i att kolla på gossip girl och tar ett bad nu? Svårt val, får se hur jag gör! Men nu har jag inget mer att skriva om för stunden, så jag kanske skriver senare, eller så får det vänta tills imorgon!

puss&smek!


söndag

Söndag... Tråkigaste dagen på hela veckan!

Vaknade vid elva, men ligger fortfarande kvar i sängen (a), låg och bara va till typ halv tolv. Men då fick det vara nog! Så då slog jag på tv'n och satte på datorn, eller jag satte inte på den, utan tröck på knappen så den startade, haha ;D!

Så jag har ju inte hunnit göra så mycket än. Jag funderar på att gå och göra mig en macka eller två. Sedan tänkte jag typ sätta mig och jobba lite matte kanske? Det behövs iallafall! Har asmkt att göra, både i matten och i svenskan. Håller på och bli tokig på skolan justnu... Men det är väl bara och göra det bästa av situationen och fetplugga, nog för att jag vet att jag inte bokstavligt talat kmr FETplugga, men det låter ju bra iaf?
Ja, så min dag blir till att sitta hemma som vanligt, plugga, se tv och spela xbox... För något annat lär ju inte hända?

Ne, nu ska jag göra mig lite frukost, skriver nog senare!

puss&smek!


lördagkväll

Idag har det inte hänt mycket! Jag slapp iallafall att åka in till stan, man kunde ju visst låna om boken på internet. Fast anledningen till att jag tänkte åka in ändå var för att jag inte kunde min pinkod till lånekortet, men jag kom på den tillslut! Så det fixade sig utan en bussresa till stan och hem igen! Fixade även omlåningen till min bästaste vän sandra :)

Så jag har bara suttit hemma hela dagen. Eller nej, jag gick ju på tempo förut också, haha, llångpromenixen! Eller så inte! Jag gick dit för att köpa bea-sås. Skulle göra mig lite god mat, kyckling o strips. Syster min kom hem också, så jag gjorde till henne också, snäll jag är va?

Maten satt bra i magen, mätt och belåten så satte jag mig och ugglade i sängen med datorn och tv'n. Jag spelade förstås xbox också, det går ju inte att motstå! Har även pluggat lite.. Men det är inte mycket. Försökte mig på arbetsansökan som ska vara klar på måndag, men det gick väl inge vidare precis... Lyckades skriva lite iallafall, sen tog det tvärstopp! Får se om jag får till det imorgon, för ikväll lär jag inte få till något mer på den. Jag ska iallafall försöka jobba lite matte, det behövs! Har matteprov på onsdag i funktioner och grafer (?), så jag måste jobba asmycket, för jag ligger efter som vanligt! Och på fredag ska jag göra procentprovet ;S... Så jag måste jobba med två kapitel samitdigt. Så det kommer ju gå käpp rätt åt helvete!

Helt seriöst, man kan inte jobba med två kapitel samtidigt i matten? Man kommer ju förfan blanda ihop allt :@ Förstår verkligen inte hur skolan tänker... Eller visst, jag kan förstå att de har särsklida omprovstillfällen där man får göra de prov man missat, och inte tidigare för att inte utnyttja systemet om det inte vore så.. Men matten är ju helt annorlunda än t.ex. svenskan? För i nästan allt annat så kan man ju hålla på med två olika saker samtidigt, men fan inte i matten! Blir så less! Frågan är ju om vissa tänker överhuvud taget!?
Någon som håller med?

Nog om klagande.. Justnu ser jag på "tack gode gud", det är hur bra som helst! Det är ju nästan det roligaste programmet jag vet? eller? Nä, jag vet inte, men riktigt roligt och bra är det iallafall!

Nu ska jag kika vidare på dumburken, sedan blir det nog fifa som gäller! Och KANSKE lite matte pluggande!

Puss&smek!


lördag

Nu har jag vaknat upp och har ännu en lördag framför mig.. Eller jag vaknade faktiskt för en halvtimme sen, av att mamma ringde. Hon skulle kolla så jag var vaken, och tur var väl de, annars hade jag nog sovit än!

Idag lär bli en lördag som alla andra lördagar, då jag gör ingenting! Eller lite nytta ska jag ju iallafall göra. Måste ju åka in till stan och låna om boken. Så jag ska väl ta och göra mig i ordning snart så jag får det gjort! Annars resten an dagen kan jag tänka mig att jag kommer slå mig ner framför datorn och xbox'et :)

Fast jimmy funderade ju igår på om jag ville komma till dom, han är ju lagomt kaxig nu! Han har sagt att han inte behöver träna för att slå mig på fifa, då är det nog lika bra att fara dit och slå honom, om det går som jag vill idag alltså, för om jag vinner så kommer han inte va lika kaxig längre ;D! Men ja, vi får se hur det blir med det. Jonte låter en ju inte sova på morgonen där. Också måste jag göra svenskauppgiften. Så om jag känner mig själv så kommer jag inte få den gjort där, knappt här hemma.. Menmen!

Ja, nu ska jag väl ta och göra lite frukost kanske, men det lär inte som på mamma att vi hade värst mycket att äta hemma, men jag får gå och ta en titt i kylskåpen och se efter själv nu då!
puss & smek!

tidsfördriv ...

jag har grymt tråkigt.. har nyss spelat lite fifa på mitt älskade xbox 360. ändrade svårighetsgrad från semiproffs till proffs, annars vinner man ju med hur mycket som helst, det kan bli lite långtråkigt i längden liksom... eller det blir ju långtråkigt rätt ofta, eftersom jag nästan alltid sitter och spelar med mig själv, min syster och mamma är inte så haj på tv-spel, och inte så värst intresserade heller.. menmen, det är roligt att spela ändå, tidsfördriv liksom!

kom hem vid tio kanske, från sandra. då hoppade jag in i duschen, eller först visade jag mammsen vad jag hade köpt till jonte och lucas .. jag köpte nämligen julklapparna som ska vara från henne på samma gång, så det passar ihop med det jag köpt liksom, jag är rätt smart jag! nog för att jag tror att det var sandra som kom på den smarta idén, men jag tar åt mig äran ändå! det måste man väl få göra ibland?

efter jag hade duschat så satte jag mig iallafall och spelade, och satt vid datorn förstås, det är mitt liv då jag inte är med sandra.

imorn vet jag inte vad som händer.. eller jag måste in till stan och låna om min bok jag läser på svenskan (fortfarande, ja), den är redan försenad, så lika bra att fara in imorgon och låna om den, annars blir det en dyr räkning! som mamma kommer få betala, men vore ju dumt om hon skulle få betala mer än vad det redan är, så snäll är jag (:
sen efter stan ska jag nog inte göra något speciellt. skulle behöva skriva den där j*vla ansöksgrejen som vi göra på svenskan, den ska vara klar på måndag, och jag har inte börjat på den?! duktig jag känner mig, och om man inte lämnar in den på måndag så blir det ett fett IG! måste läsa boken också, har gjort EN boklogg, tänk, bara EN! man ska ha gjort fem stycken på måndag, hmm .. känns som om skolan bara gått utför sen jag slutade 9:an, men det har ju varit sina anledningar också, vart lite upp och ner liksom .. men ja, får jobba på så skiten blir klar! måste jobba matte också, gah! nu är det mycket alltså, tror jag gräver min grav redan nu...

ne, nu ska vi inte vara sån.. haha, det känns som om jag sitter och snackar med mig själv här i bloggen nu, har så grymt tråkigt att jag sitter och skriver här, och intressant kan det ju verkligen inte vara.. menja, man behöver ju inte läsa om man inte vill!

men nu börjar klockan bli mycket! så jag ska krypa ner under täcket och sova nu, skriver nog imorgon!
puss & smek!

fredag

goddagens!

inatt sov jag ju hos sandra :) vid tolv, ett ngn gång så la vi oss i sängen .. sandra låg och visade massa saker på datorn sin och jag låg trött som ett as och kollade på :p fast jag somnade xD hon låg o pratade med mig, men märkte att jag inte svarade, osså snarkade jag tydligen också (a), det har jag faktiskt aldrig hör ngn säga förut, så nu var första gången :P

vi hade ställt klockan på typ sju, för vi skulle ju börja klockan 9 .. men icke! jag snoozade mobilen 3 ggr, och den fjärde gången den ringde så stängde jag av skiten xD, tänkte ju förstås kliva upp då, men fick knappt upp ögonen så jag somnade om (a) och sandra var ju inte vaken precis, hon var minst lika död som mig ;D
två timmar senare vaknade vi, närmare bestämt klockan nio :p .. en rejäl försovning kan man kalla det .. men det gick ingen nöd på oss, vi låg lugnt kvar i sängen och softade :D vi skulle ju ändå missa hela svenskalektionen...

efter ett tag bestämde vi oss för att kliva upp .. sandra hade gjort flätor i hela håret igårkväll efter att hon hade duschat, så det var dags att ta ut dom för att se resultatet :p.. ja, vad kan man säga om det då? typ .. AFRO! hahaha :D eller innan hon borstade håret sågdet ju fint ut, men efter :p ni skulle ha sett asså :D äkta afrowoman! då var det lika bra att starta plattången och börja platta! det var så fluffigt att jag fick hjälpa henne, för är det ngt jag kan så äre att platta håret ;D! deni!

efter mycket om och men med hennes afrohuvud så fick vi ned det ^^ men det var inte som hon ville, så jag skulle pröva mig på att göra en inbakad fläta för första gången .. och de två första försöken med att bara baka in hennes lugg slutade i katastrof :p sedan skulle jag göra över hela huvudet, det gick något bättre.. inte det bästa resultat men kunnat få, men rätt okej för att vara första gången!

sedan tog vi bussen in till stan typ .. vi gick på donken och köpte chicken wraps (a) 2 var. sedan begav jag mig upp till skolan för att ta mig mitt snack med daniel, medans sandra gick en vända på stan med alex. vart kvar där en stund, så sandra och alex hann köpa lite julklappar osså :) men när jag väl var klar så gick jag ned till dom.

jag och sandra snurrade då runt på stan ett väldigt lång stund :p jag köpte julklappar till jonte, lucas, maria, mamma och bert :) är inte riktigt klar med mammas julklapp än, men förutom den så äre bara sandras julklapp kvar :) är äntligen ute i god tid för en gång skull!

justnu sitter jag hemma hos sandra :) ska typ hem sen, alex ska komma hit :) då ska jag nörda xbox ;D maha! får se om maria är hemma, annars blir jag heeeelt själv, till klockan 9 iaf.. mamma jobbar ju .. lite långtråkigt, menmen :) orkar inte skriva mer nu!

puss & smek!


update

kom nyss hem efter att varit hos josse med sandra :) asså inte hem till mig utan hem till sandra ;D det är ju mitt andra hem ^^ .. vi var där och kollade på hockey :) timrå vann med 4-3, yeey!

nu ska vi väl inte göra så mkt, typ se tv, nörda här osså :p .. sen ska vi väl sova ngn gång också ;D

imorn blire skola .. måste va där vid 9 :| och ha svenska .. typ 4 läsloggar som måste göras, synd bara att jag har boken hemma xd, bra jobbat (y) maha :D men känns inte som om jag kmr läsa så mkt imorn ändå .. det är som vanligt då.

ne, nu ska jag va social med sandra!
puss & smek! :]

torsdag

sitter på skolan nu :) har engelska, eller rast justnu för vi har nyss haft hörsförstålse grejs ..

började 10.10 i morse, skönt med sovmorgon, sov till åtta :) gjorde i ordning mig i lugn och ro ^^ så när jag kom till skolan hade vi engelska, astråkigt :p vi har lärarkandidaten lisa nu igen, så hon gick igenom typ usas historia eller vad det nu var ;p kan inte påstå att jag lyssnade (a) .. sen vare lunch, lax & potatis med ngn sås, gott! sedan satt jag med bea, joss och evelina ett tag innan vi började..

när vi började klockan 12 så hade vi arbetsmiljö och säkerhet :p .. gjorde inte så mkt .. satt bara med gina, för vi skulle jobba med den där temadagen och tror inte jag riktigt vill va i ngn grupp.. inte riktigt min grej att stå inför folk o surra! sedan när bea och dom hade slutat sin FEK lektion så kom bea upp och satt med mig o gina :) för dom andra hade prov och hon skulle inte göra det :) gina spelade massa barnprogramsmusik ;p .. så jag & bea satt ocg gissade på vad det var för program :D

sedan vid tre så började denna engelskalektion .. nu surrar lisa, fortsätter på det hon surrade om i morse, inte ett dugg intressant tkr jag ;o! men ja.. sen ska jag hem till sandra :) när vi slutat asså :) ska äta där och sedan sova där :D men nu ska jag försöka lyssna!
puss & smek! :]

onsdagkväll

fick besök förut :) av sandra, alex och milton (a) .. sandra kom med min påse som jag hade mina saker i ^^ trots att varken mamma eller syrran tål pälsdjur (vilken suger!) så fick dom komma in en stund :) ni förstår, milton är en söt liten vovve :D hur söt som helst är han! det kändes lite konstigt att ha en liten fyrbent sak springandes här hemma ^^ men hur gosigt som helst.. skulle faktiskt vilja ha typ en hund, bara det att det skulle bli så jobbigt att gå ut med den varje dag, men det skulle ju bli ngt man vänjer sig vid, och det vore nog bra, för jag är ju typ aldrig ute och går precis, kul själv? nej!

men sen äre ju det att mamma och syrran inte tål :/ .. fan för det! det suger verkligen! det enda djuret man typ kan ha är en guldfisk eller andra fiskar, och dom är ju såååå roliga?! nej, verkligen inte.. känns inte som om man vill ligga och gosa med en liten äcklig blöt fisk! nej, hua!

när dom hade gått så satte jag mig iaf och spelade på mitt fina xbox ;d, fifa<3! vann som vanligt.. så jag tror jag måste ändra svårighetsgrad faktiskt ;p.. jimmy (alexandras kille) kör tydligen på proffs, ska nog göra det jag med så jag kan ge honom storstryk sen :p han börjar bli lite för kaxig nu! haha, och om han nu inte skulle vinna som han påstår. så kommer han bli sur, haha! han är en så grymt dålig förlorare ;d man får alltid höra: "vilket jävla skitspel! hur kan dom ha tillverkat ett sådant dåligt spel" haha :p så vi får se om han är så bra som han påstår eller om det bara är massa snack ;)

jag har så tråkigt nu att jag sitter och skriver här xD roligt liv man har då ^^

men iaf .. imorn blire skola .. börjar 10.10 med engelska, som är grymt tråkigt! sedan lunch från 11-12 .. efter lunchen äre typ .. småföretagende eller arbetsmiljö och säkerhet .. orkar inte kolla vilket av dom det är, men det lär ingen bry sig om. sedan efter det så äre engelska igen ;/ , till 16:20 :o!

och förresten, jag har ju såpass tråkigt att jag kan tala om att jag köpte en julklapp till lilla lucas idag :) tänker inte skriva vad här, om alexandra skulle läsa, hon får inte veta :D har ju en hel del julklappar kvar .. till sandra, mamma, maria, jonte.. eller aa, det var inte så många .. men pengarna kmr bara flyga iväg ändå ;o så det är ju en bra sak med att inte ha ngn pappa, eller asså jag har ju en men som jag aldrig träffat, att slippa köpa julklapp till honom, fast det lär vara det enda... men jag är glad att jag åtminstonde har min mamma<3

nu tkr jag att jag slösat tillräckligt med tid här och skrivit en hel del .. blev inget pluggande idag, får bli en annan dag!
puss & smek! :]

onsdag

skola idag då.. men var inte med på idrotten som var på morgonen, då sov jag (a)
hade arbetsmiljö och säkerhet efter lunchen (: vi typ ska ha ngn temadag där vi ska surra om allt vi snackat om där, vi ska liksom instruera de andra klasserna som inte har arbetsmiljö och säkerhet ;p, fast man måste inte va med o göra det om man inte vill .. jag vet inte om jag vill eller inte xD ..

sedan så hade vi mentorstid, fast min lilla grupp hade ingen, boel verkade inte va där.. så vi satt bara o väntade på att hon skulle komma, men sen kom farzad upp och hämtade oss, för vi skulle börja matten tidigare så vi fick sluta tidigare :) på matten satt jag med joss o dom ;d.. vart en hel del surr och mindre pluggande ;d men jag lider inte jag ^^ mja.. sedan när vi slutade matten gick ja upp till daniels kontor för att hämta mitt xbox som jag hade ställt där :) köpte det idag :D

när jag kom hem så kopplade jag såklart in det på en gång ;d! maha, köpte fifa 09 till det, osså en rosa dosa ;D matchar nästan mina rosa naglar jag hade idag ;p så jag har typ nördat fifa och med datorn enda sen ja kom hem, finns en hel del pluggande jag skulle behöva ta tag i, men har ingen ork! så jag skjuter på det som vanligt...

nu ska jag typ nörda vidare, blir ju inte att sova hos sandra inatt eftersom hon har alex där, men troligtvis imorgon kanske :)? hihi. orkar inte skriva mer!
puss & smek! :]

update

sitter hemma hos sandra nu :) ska sova här inatt igen :D! vi sitter som vanligt och nördar med våra datorer ^^ maha..

förut så for vi in till stan :) sandra köpte massor med julklappar ;d själv så köpte jag ingenting, får vänta tills studiebidraget.. men imorn! då ska jag köpa xbox 360 och fifa ;d fett med najs! blir väl att nörda med det imorn då :p sandra ska ju va med alex :) men det blir nog bra de med ;D

ne, nu har jag inget mer vettigt att säga!
puss & smek :]

tisdag

sov ju hos sandra inatt :) somnade på direkten när vi bestämde oss för att sova.. inte likt mig, brukar ju ligga vaken aaslänge innan jag somnar hemma ;o får nog sova här oftare ;D sedan så har vi inte sparkat varandra eller nått inatt, det förvånar mig också ^^ maha, sedan så låg heller inte kuddarna på golvet som jag trodde de skulle göra. för jag brukar alltid vakna för att kuddarna ligger på golvet när det inte är ngn vägg framför sängen :p .. så det avr nog bra för mig att sova här då :)

idag har vi jobbat svenska :) vi vaknade vid åtta typ :) fick rätt mkt gjort, duktiga flickor vi är :D! vi har också spelat air hockey och biljard.. på biljarden blev det 2-2, och på airhockeyn så blev det 3-2 :p .. vi körde om rätt rejäla saker på airhockeyn, jag ska va sandras slav, och mina drömmar kmr gå i uppfyllelse :o ojoj, får hoppas att det inte blir så trots allt ändå då :p. sedan när jag vann, då var det att den som förlorade ska snacka med en viss person om en sak, maha, det var ju då såklart jag som vann, så det får sandra sköta ;)

men nu ska vi typ fortsätta här med vad vi nu ska göra, vå får se vad vi hittar på!
puss & smek :]
(var tvungen att komma på ngt nytt avslut:p)

alltid<3

jag och sandra har nördat sims fram tills nu :) hon bäddade rent i sängen, så vi stängde ner sims och nördade på internet ist :p .. trots att vi inte gör ngt speciellt så har vi alltid lika kul :) vi kan liksom helt plötsligt börja asgarva, och oftast så tänker vi på samma saker ^^ har alltid roligt med dig gumman, du är mitt allt :') <3 ingen sandra, ingen mickis!

nu ska vi typ fortsätta nörda :) kanske blir lite plugg också, men lovar ingenting ;p äta godis och dricka trocadero ska vi också göra :D! blev förresten lite halvt mobbad av joss nu också.. gjorde ngt singel "test" på bdb, man skulle svara på frågor, gjorde man inte de så skulle man va singel i 15 år eller nått.. all otur man kan få har jag redan.. men iaf, första frågan var iaf "gillar du någon nu?" då skrev jag: "tror inte de..." haha xD då skrev hon som en kommentar: "dummer =D klar du gillar nån, å ja vet vem =D=D" haha :D hon är rolig hon, haha :D men nu ska vi inte gå mer in på den saken xD! maha..

nu ska jag inte skriva mer, orkar inte och ska va social med min allra bästastabästaste vän justnu :) <3
see ya!

mitt allt, mitt liv! ingen bättre än sandra jonsson<3

vad underbar du är gumman :') finns ingen bättre än du! det är du som verkligen lyser upp mina dagar, du får alla mina dagar att bli roliga, även när dom egentligen bara är skit. så glad att jag har dig <3 och jag lovar.. jag kommer ALLTID att vara din bästa vän! du och jag, hand i hand, livet ut och längt därefter <3!
sandra jonsson, jag älskar dig min allra bästa vän :') <3

ni ska bara se vad hon har skrivit i sin blogg :') ta en titt; sandraliiten.bloggagratis.se .. finns ingen bättre än henne! <3 den saken är klar!

måndag, svenska

har svenska nu.. och läste nyss sandras blogg.. hon är väldigt sugen på att berätta min djupaste hemlighet ;o skulle hon göra det så skulle jag verkligen inte veta vad jag ska ta mig till.. skulle typ dö, på riktigt ;o!

fast nu fick ja veta att hon aldrig skulle göra det, fast det visste jag ju på sätt och vis innan också ;D tack sötnosa :) <3

måndag

nu har vi lunch :) fast bara i 10 minuter till... då har vi matte, hatar matte! menmen.. kmr nog inte göra så mkt ändå xD maha!

började 8:40 i morse.. sandra kom till mig vid halv åtta kanske? då åt vi lite smörgåstårta, och plattade håret ;D .. sen skulle vi egentligen ta bussen som gick 8:05, men det blev den som gick 8:20 ist :p vi var inte ritkigt klara och orkade inte stressa.. när vi kom till skolan så hade vi arbetsmiljö och säkerhet.. skulle egentligen till sidsjön och kolla på hotellet där eller nått.. men dom kunde inte ta emot oss idag så det blev inget, tur de ;D hade inte så stor lust att GÅ dit ;o! fast det blir imorn ist.. så ist för att gå dit hade vi ngt grupparbete, astråkigt :p..

sedan hade vi lunch, som vi har nu.. jag och sandra har stått vid lärarnas korridor till deras kontor och livat :p askul har vi haft iaf ;D hähä!

ikväll så ska jag sova hos sandra ;D så efter skolan ska vi köpa godis och dricka :D vi ska tjocka oss ikväll och nörda med våra datorer xD haha ;D längesen jag sov hos henne, så dags för det nu :)!

men nu orkar jag inte skriva mer!
seeya!

söndagkväll

snacka om att det var kaos är idag :p firade ju mami :D

alla var är, asså min lilla släkt :p eller inte alla men, dom som brukar ... elias och lucas var dom som var mest lugna :P elias satt bara och kollade på harry potter, han ville se den, så då fick han det eftersom han frågade så snällt ^^ men jonathan och simon däremot, ojojoj! snacka om att dom två taggar upp varandra hela tiden, är inte jonte på simon så är simon på jonte, och tvärt om xD.. shit asså ;o .. fast det var mest sandra som fick stå ut med dom :d men jonte kastade ju allt han tog i i mitt rum, ett glas kastade han åt helvete, men det höll, sedan mina ljussaker o allt.. fick ställa precis allt som stod på bord och var åtkomligt för honom på mina hyllor xD men så äre .. han är ju klifingrig satt :p men lika söt för det :d .. alla for typ vid .. vet inte ens när xd .. men jonte, lucas, alexandra, katta och kattis for först :p.. så först sa jag hejdå till jonte, fick en puss och en kram :'), sedan satte jag mig på knä typ i hans höjd medand de andra klädde på sig.. sedan när de väl skulle gå så fick jag en kram och en puss till (a), han är gó den pojken! pussade även lite på lucas :) han kan ju inte pussa tbx riktigt än men ^^ han har iaf blivit stor :) om man jämför med dp ja träffade dom sist, ljusare hår har han fått också ^^ två gófisar dedär! <3

när jonte o dim hade åkt så var simon, elias, emelie och kicki kvar :) fast dom for även efter en kort stund :) fick säga till elias att han fick spela tv-spel en annan gång han kom, eftersom det går inte att spela när jonte är här.. sa att han kanske fick komma hit och sova ngn gång ^^ det ville han :) ..

när alla hade åkt så kan ja lova att det vart lugnt o skönt här :p.. plockade ner alla saker från mina hyllor då :p sedan lade jag mig typ på sängen och satte satte sig i min soffa :p är astrött xD men när ja väl ska sova så kmr jah ligga vaken i 100 år som vanligt xD ..

nu ska jag se ensam mamma söker :) efter det ska jag duscha, eller kanske ta mig ett litet bad ;D! får se hur det blir ^^ och efter det ska jag se alla avsnitten av andra avenyn ^^ sedan blire sova :) nu börjar det, så har inte tid o skriva mer!
seeya!

söndag

kom hem för en stund sen då :p .. eller kanske en timme sen eller nått sånt xD .. har nyss ätit smörgåstårta, mums! :D får panik på alla ungar här :p .. menmen, ska fortsätta här nu, har liksom inte tid med långblogg justnu xd

puss


lördag

har inte varit hemma ngt idag, drf jag inte har skrivit ngt :P

eller jag vaknade ju hemma i morse, men vid nio, halv tio så kom sandra och hennes pappa och hämtade mig :) vi har typ jobbat idag.. dan har gått asfort ;o

vi jobbade fram till fyra, då fick vi skjuts av josses mamma och pappa hem till sandra, för josse jobbade också :) hos sandra satt vi mest och snackade massa skit :D sen vid.. ja vad kan klockan ha varit, typ sex, halv sju typ? men iaf, då kom vickan och hämtade oss ^^ vi for på max och åt :D, eller vi körde i driven och åt i bilen ^^ sen så for vi runt ;p var på norra, osså ute i timrå, vid eon arena :P vickan skulle slira massa, haha :D sandra sa att hon tyckte det kändes mkt säkrare när tjejer håller på så än killar, men när hon sa det så sa vickan att hon inte hade någon som helst kontroll på bilen när hon höll på, haha xD

sedan efter vår lilla åktur så skjutsade vickan hem mig o sandra till sandra, och josse hem till sig :) då gjorde jag och sandra typ inget, satt i köket.. jag satt o klippte ut en pistol till simon som hade hade ritat på kartong xD haha! han vart ju glad iaf :) sedan gick vi upp till hennes rum och gjorde inte alltför mkt :p ..

efter ett tag kom alex, då satt dom två i simons lillrum o snackade.. så jag låg på sandras säng och kollade på tv, det var disney channel, så den slutar ju efter en viss tid, så då vart tv'n svart och jag orkade inte leta dosan, så jag somnade :D (a)..  men vaknde efter en stund satt :) sen kom sandra och var lite social med mig :D

var där till typ 12, sedan traskade vi alla 3 hem mot mig, eftersom dom skulle ut med milton :) dom följde med mig ända hem :D, jag och sandra satt i trappen ett tag för alex gick till statoil.. så kom in för en stund sen :) har krypit ner under täcket, vaaaarmt o skönt :) nästan lite mysigt, man skulle bata haft ngn bredvid sig, hahaha :D men nu ha jag inget mer vettigt att säga.. ska jobba imorn med, sen efter det, vid 3 så ska jag o sandra hem till mig för släkten kmr, mamma fyllde ju år idag :) äta smörgåstårta o grejer :D!!
seeya!

fredag

är hos sandra nu :) bidde ingen skola idag xD .. justnu har vi tjockat i oss allt vi bakade igår :D mums! duktiga vi var :D nu ska vi nörda sims, har inte tid att skriva :D skriver nog ikväll!
seeya!

torsdag

trots att min bästaste bästaste älskling inte var på skolan idag, vilken sög :/, så har jag haft en rolig skoldag :)

började 10.10 med engelska, där satt jag med josefin, evelina och ngn från 9:an på prolympia :p gjorde absolut ingenting den lektionen, haha :D! ovanligt ;) sedan hade vi lunch, men det var risgrynsgröt, inte alltför gott! så jag och joss gick på subway (a) hon hade en kupong där man får två halver för 39, så vi fick en halva var :D asgott!

sedan gick vi tbx till skolan, då vi delade på oss, jag hade arbetsmiljö och säkerhet, och hon hade ngt annat, typ matte ist för fek eller nått :D jag skulle jobba med gina på arbetsmiljön o säkerheten, skulle ju göra dedär jobbet vi fick av daniel, typ ngn arbetsmiljö sak om skolan, vad lärare och elever tyckte osså.. så vi gjorde frågor och sedan frågade hon lärarna och jag några från klassen, vågade inte fråga några andra :D (a).. sedan så satte vi igång med allt arbete.. vi hade från 12 till tre på oss, vi tänkte att det skulle bli kämpigt att hinna, för det skulle ju va inne imorn, så vi jobbade på som bara den! och klara blev vi :D! både vi och daniel tyckte vi varit väldigt flitiga :D (y)! effektiv jag varit idag asså, för sedan hade vi engelska, då gjorde jag klart en engelska läsförståelse ^^ jag och gina satt o jobbade med den tsm, joss hjälpte oss också (A).. sedan så skulle jag stanna kvar till 5 .. så dom stannade med mig (a) kan ju säga att det var mkt snack där xD, om typ mandariner eller nått, hjärtan och om en sak, hahah xD ni vill inte ens veta xD shit asså :p gina hörde inte allt rätt tidigare idag också när ja pratade med daniel, avis blev hon iaf :D hahaha :D sedan när vi pratade med kee så fick hon tydligen upp massa i huvudet, haha! men sen när klockan vart fem så blev det ändå inte som det skulle :/ men men, jag är van! inte första gången denna gång heller som ngt kmr ivägen, men jag lever ju än satt ..

tog då bussen till nacksta, ist för o gå som var planerat! åkte hem till moster katta och hämtade sims spel :) sedan vid sex så skjutsade hon hem mig :) fast vi hämtade älsklings sandra först :D:D vi skulle hem till mig och baka i massor! hade iaf askul :) men vi kan inte ha för många bollar i luften, då blir det helt fel :D den saken är klar, haha! :D bakandet pågick hela kvällen :) sedan för en stund sen så följde jag och maria henne hem :) så hon slapp gå själv i mörktet ;o

så kom då hem för en liten stund sen då :p satte mig direkt här, nörd som ja är, har inget annat liv xD! ska nog inte sova än på ett tag, inge trött, och kmr ligga och tänka som alltid annars, det vet ju sandra, haha :D det är ju så tråkigt när jag inte får tänka, eller hur vare sandra ;) :p? tur att inga fler än vi fattar, hahahah :D!

imorn blire skola iaf, har obligatorisk närvaro på svenskan från 9-11 ;o men känns helt meningslöst att gå! kmr inte få ngt gjort ändå satt .. får se när ja åker in! om ja åker in vill säga :P menja, nu har ja skrivit mkt, orkar inge mer!
see ya!

onsdag

skola idag då (: hade egentligen idrott i morse, men sov lite för länge och kände mig inte 100 .. men inte led jag inte. sovmorgon är skööönt! klev upp vid halv 10 .. då slog ja på datorn ;p pratade med sandra på msn osså ^^ klädde på mig, tog mig en macka och plattade håret. sedan när jag var klar så gick jag faktiskt till sandra :) alltid hon som brukar komma till mig, men idag gick jag till henne :D! vi satt i hennes kök och fixade lite på en presentation som vi hade av vårt kontor idag :) duktiga vi är! sedan tog vi bussen som gick 11:22 eller nått :P

väl på skolan så hade vi arbetsmiljö och säkerhet .. då skulle vi ha vår redovisning :| men det gick ju bra iaf :p mjaa .. sen fick vi ngn jobbig uppgift. vi ska typ skriva om skolan arbetsmiljö eller nått .. måste fråga massa personer saker, asjobbigt! jag, sandra och gina sprang runt och kollade på alla rummen, om dom var säkra eller nått xD.

sedan hade vi iaf mentorstid, då gick farzad igenom ngt om studieteknik, jag lyssnade inte på vad han sa xD, orkade liksom inte. senså skulle vi ha matte, men vi fick slippa den om vi lovade att ta hem o jobba, för naturarna skulle på ngn föreläsning eller nått sånt ;p.. och självklart så lovade vi ju de :p fast man fick sitta kvar o jobba om man ville, men vi fick damp på farzad så vi stack upp på 4:an och satte oss där med vårt sims ;) senså kom han upp och frågade om vi jobbade, så då sa vi att vi inte gjorde de. då sa han att vi skulle komma ner, o vi ba: jaa då!.. men inte kom vi inte :D! vi satt kvar o nördade. och han kom upp senare också, vi trodde han skulle bli arg :p men han ställde sig vid oss och frågade om det gick bra xD jag satt o spelade samtidigt :p knepig karl dedär!

sedan nördade vi fram till klockan 4 :) då gick vi till bussen med alex. och nu är ja ensam hemma .. mamma skulle helt plötsligt åka in till stan av ngn anledning, sa att hon skulle hämta ngt paket.. men ja, vet inte riktigt om jag tror på det faktiskt :/ har mina misstankar, även om hon säger att det inte är så när ja frågar... men ja, orkar inte skriva mer!
see ya!

tisdag

idag vart det en mkt kort skoldag .. var på skolan vid 12 typ.. då hade vi svenska, men vi gjorde bara ett litet prov sen fick vi gå :p då gick jag och sandra ner på donken ;d åt en chicken wrap var och delade på en stor strips och en liten dricka, asgott :D senså träffade vi alex och hans kompis erik också :p sandra ville ju hälsa på sin älskling ^^
sedan så for vi hem till sandra :) satt och installerade sims på våra datorer xD , tog lite tid men :p senså lagade sandra mat också :D makaroner och korv, lite ägg också :) tack för maten gumman :D <3! senså gick vi upp på sandras rum och pluggade lite =) på grupparbetet vi gör i arbetsmiljö och säkerhet :p , vi ska typ göra ett kontor och rita det i paint, men vi gjorde det mkt bättre, haha :D! haft en underbar dag hemma hos sandra iaf :)!

jag kom hem vid typ tio i tio kanske :) sandras pappa var snäll och skjutsade hem mig (a), då hoppade jag in i duschen, sen satte jag mig här. skulle prata med sandra, men msn verkar dampa kom inte in.. och just nu när jag skriver detta så har jag lyckats komma in :D!! yes! återstår bara att se om sandra är inne :) men hon var visst inte de :( hon kanske kommer in sen då :)

imron blire skola iaf, till 4 ;o , hua! jobbigt.. efter skolan vet jag inte vad jag ska hitta på, får se vad som händer o sker! orkar inte skriva mer här iaf!
see ya!

måndag

idag vart det skola, ett tag iaf .. hade först arbetsmiljö och säkerhet med daniel, utan daniel ;p han har tydligen åkt på vinterkräksjukan, inte alltför mysigt xD hua, stackarn:p! efter den lektionen åkte jag iaf hem :)
väl hemma så tog jag det lugnt osså :) sen nu på kvällen, från typ 3 till kvart i 7 typ så var jag med sandra och alexander, asså inte sandras alex, en annan :p .. vi skulle först kolla på djungelboken xD men vi ångrade oss :D så vi kollade på ngn skräckis ist ;d hade sett den förut men :p .. sen har vi typ snackat lite osså :) fast sandra som snackade mest :D men tur va väl de! annars hade det varit knäppt tyst xD hah. sen när han hade åkt hem så åt jag och sandra lite (: sen vid åtta så skulle hon hem.. följde med henne en bit såklart :D

väl hemma igen så satte jag mig här :D ligger och kollar på fotbollsgalan nu (h) fotboll är livet :D!! hähä! men ja, vet inte va jag ska skriva heller ;p .. så jag avslutar nu! bjuppar på en bild från skolavslutningen också ;D!
see ya!

söndag

justnu är jag väldigt effektiv, sitter och jobbar matte ;p astråkig men har ju prov imorgon, så det måste göras så jag fattar lite iaf xd men det är fortfarande saker jag inte förstår :/ menmen, kan ju inte få hjälp ändå, mamma och maria kan verkligen inte, dom kan typ plus och minus, inget mer xD haha ..
vaknade vid 12 idag, fett skönt ;D låg kvar i sängen till halv ett ^^ hade en väldigt knepig dröm xD ;o du ska bara veta sandra ;o hua! fast med tanke på dina tankar och dagdrömmar om mig så tycker väl du bara att det är roligt och bra eller nått men, haha xD! när jag låg i sängen så smsade iaf maria mig, fast att hon låg i sitt rum xd hon frågade om jag kunde följa med henne till pizzerian och köpa mat :p .. så jag gjorde det.. drog på mig mjukisar och en trocktröja bara sen gick vi :) jag fick också mat faktiskt (a), är fortfarande mätt :D vi tog en pizza och en sallad och delade på det :)! tack älskade syster :D <3!
medans jah åt, vilket vi gjorde hemma, så kollade jag på madagaskar på tv'n :p fanns inget annat o kolla på, och den dög :) sen satte jag igång med matten :)

senare ska jag bara ta det lugnt, och jobba matte förstås .. ska ta mig ett bad lite senare också ;D . men nu har jag inget mer att skriva, kanske skriver imorgon på skolan eller när jag kmr hem!

see ya!


*

min söta klass ;D

lördag

detta kommer bli en riktigt tråk helg .. måste ju göra klart hela procentkapitlett, för vi har prov på måndag .. och jag kan garantera att jag inte kmr fatta allt, och det finns ingen som kan hjälpa mig, så det kmr väl gå åt h*lvte! :/
men ja.. vaknade vid 10 halv 11 eller nått sånt.. satte mig här och slog på tv'n .. ska snart äta lite frukost och påbörja min långa tråkiga dag med matteboken :/ .. men jaja.. sånt är ju tyvärr livet!

får se hur det går med matten som sagt då.. allt känns helt upp och ner så det känns som att det inte kmr gå bra iaf (n) ..
see ya!

fredag

skrev aldrig ngt igår, orkade helt enkelt inte ;p men var iaf på skolan.. hade inte en vanlig dag, utan vi gick efter ettspeciellt schema, för endast daniel, kee yoon och boel skulle vara på skolan av alla lärare. så vi hade bara dom. först arbetsmiljö och säkerhet med daniel, där vi fick en uppgift.. sen matte med boel, och sist engelska med kee yoon .. fick bara gjort ngt på arbetsmiljö och säkerhets lektionen xD ovanligt..
sen efter skolan så följde sandra med hem till mig :) eller vi pt först en halv macka var på subway, och gick sedan tbx till skolan för att ta reda på vad vi fick på dataprovet ;D mvg+ fick jag faktiskt (A), mkt duktigt av mig tkr jag :D för att få behålla det så måste jag göra bra kvalité på arbeterna vi gör i alla andra ämnen ;o men det ska nog gp bra, eller nått xD .. sen satt vi och babblade skit med daniel en stund, har nog inte skrattat så mkt som jag och sandra gjorde då på länge, haha :D! roligt vare iaf! sedan for vi då hem till mig och lodade vid datorn ;p maha....

hon sov ju hos mig dårå.. så vi klev upp vid halv 8 i morse, fast vi skulle kliva upp 7, men jag somnade om efter att alarmet på mobilen ringde ^^ .. sen skulle vi ta bussen som gick 8:37.. vi väntade och väntade men ingen buss kom. sen fick vi reda på att som ställt in bussarna p.g.a halka, så det vart ingen skola för vi kunde ju inte ta oss in till stan.. så vi gick hem till mig och tråkade ist typ...
vid 2 så kom sandras mamma och hämtade henne för dom skulle hjälpa sandras mormor att flytta, så jag gick till bussen för att åka in till skolan.. skulle dit för att snacka med daniel, men han var inte kvar :/ och det var ju inte första gången han inte är kvar, så förvånad blev jag nog inte.. typ besviken... han skulle ju vara kvar till 15:00 :/ .. men jaja, satte mig på mattelektionen med bea ist :D lyckades jobba lite iaf ^^ prata gjorde vi också:P sen vid 3 så skulle vi sluta dårå :) då fick vi med farzad upp på kontoret för att få veta vad vi hade fått på matteprovet, algebra och ekvationer... jag fick vg- xD haha, har ingen aning om hur jag lyckades med det, tyckte det gick skitdåligt xD haha, men han sa att han var snäll denna gång, och det var ju bra :p.. sen tog ja bussen till nacksta och här är ja nu..

ska inte sova kvar iaf, utan ska åka hem ikväll.. måste FETPLUGGA MATTE ;o! fan, kmr inte orka jobba hela procentkapitlett :/ .. menmen, har ju prov på måndag :/. kmr gå käpp rätt åt helvete utan hjälp, för min mamma kan verkligen inte, finns ingen annan i familjen som kan heller :/ menmen, det får gå som det går helt enkelt..

men nu orkar ja inte skriva mer här!
see ya!

onsdag

nuså kom jag typ nyss hem .. har varit på skolan och haft utvecklingssamtal, boel surrade på asmkt xP.. sen snurrade mamma runt på stan, asjobbigt, har typ ont i huvudet :/ känner mig askonstig, börjar nog bli sjuk :(

var ju ledig idag, och det var fett skönt, slapp kliva upp astidigt osså, sov till typ 10, sen tyckte jag det var dags att kliva upp, kunde ju inte sova bort hela dagen.. kollade på våra bästa år osså..

jag orkar inte ens skriva här nu.. känns som om huvudet ska explodera eller nått :/ får se om det blir ngn skola imorn, hejdå

tisdag

snacka om att veckan går segt!

skola idag då, eller knappt xD skulle ha svenska i morse från 8:30 - 9:40 eller ngt sånt.. men orkade verkligen inte gå, plus att jag hade ont i magen ;/ så jag la mig och sov igen, fett najs vare iaf! sen vid 10 klev jag upp och gjorde mig i ordning.. skulle va utanför skolan kvart i tolv för vi skulle på studiebesök klockan 12 på norrporten .. dom surrade på om massa saker, jobbigt! men sen slutade vi iaf!

så jag och sandra tog bussen till birsta och kollade lite, vart där en liten stund bara. vi hade liksom ingen birstakänsla :p.. så for vi till stan och åt på dragonhouse, yummie ;D! sen åka vi hem till mig..

vi var hos mig en stund, kollade på våra bästa år som jag spelade in osså.. sen gick vi till rickard och var med honom ett tag :) sen vid strax efter sju gick vi en till mig och hämtade sandras saker, sen följde jag med henne en bit :)

nu sitter jag här hemma hos mig, som vanligt vid datorn xD. ska snart ta mig ett bad, så har inte tid att skriva mer nu!
btw, jag är lediiiiiig imorgon ;D! fast har utvecklingssamtal klockan 3 :| så måste ändå in till skolan ...
see ya!

måndageftermiddag, eller nått xD

efter att jag skrev senaste inlägget så for jag och sandra typ hem ;p. till mig.. vi satt först bara vid datorn osså, som vanligt xD.. spelade lite osså :D! sen ringde hon sin mamma för att fråga vad dom skulle äta, men det var tydligen inget gott ^^ så vi kollade om vi hade något gott hos mig ;p men det hade vi inte, så vi gick till tempo och köpte kycklig och wokgrönsaker. osså gjorde vi wok med nudlar :D asgott!

när vi var mätta och belåtna så softade vi lite vid datorn igen xD vilket roligt liv vi har :p.. men sen gick vi iaf till gymmet som är härborta i ett hus ^^ vi gick dit för alex tränade lite innan han skulle åka hem, sedan gick vi till bussen med honom och väntade på den. sandra gjorde av med lite överskottsenergi under tiden, trodde jag skulle skratta ihjäl mig åt henne :D hon är tokig hon :D

så nu kom vi typ nyss in, har ingen aning om vad vi ska göra.. mamma min kmr hem snart :) jaja, får se vad vi hitta på!

see ya!

måndag

skola idag då .. sitter här nu, men har typ slutat ;D!

i morse började vi 8:40 med arbetsmiljö och säkerhet :). då repeterade vi LABCDE, sedan fick vi göra en övning där linda fick vara utsatt ;p hon fick vara en skadad person som låg på golvet i klassrummet osså skulle vi typ göra som man ska osså :p hon kunde inte ligga still, för vi började skratta och då började hon också att skratta, haha :D!
vi fick sluta tidigare från den lektionen, typ 1 timme tidigare :p. så vi hade fetrasten xD hade inte lunch förren 11, så jag och sandra lekte ;D hon ritade lite på tavlan, sedan spelade vi fotboll med korken på whiteboard pennan ;p den är inte så hel nu (a) hihi! men sen vid 11 så ställde vi våra saker i daniels rum och gick och åt.. sen satt vi typ bara :p..

nu klockan 12 skulle vi ha matte, men eftersom det är massa utvecklingssamtal klockan 1 så har dom ställt in typ alla lektioner på eftermiddagen, både idag och på onsdag (h) fett najs! jag har utvecklingssamtal på onsdag klockan 3, och vi har ingen idrott på morgonen heller, så vi har typ ingen skola då xD om inte daniel ska ha lektionen ändå efter lunch:p ..

sen ska jag va med sandra :D vi ska typ hem till mig och loda, sen ska vi kanske gå hem till henne och äta om hennes mamma har lagat ngt gott :D! för min mamma jobbar ju till typ 8 eller 9 .. drygt :p men jaja, orkar inte skriva mer :D kanske skriver lite senare eller nåtT :)

 hej hopp gummisnopp (:

söndagkväll

har inte gjort så mkt idag, bara tagit det lugnt.. jag och maria bakade rulltårta, annars har vi inte gjort ngt ..
asså jag är fett sugen på kinamat ;o! vore väldigt gott till lunch imorn ;o! men har ju inte så mkt pengar bara, synd de ;/!

men jaja .. imorn äre skola, börjar typ 8:40 tror jag.. jobbigt! men ja, har inte ens något att skriva xD
/byebye

söööndag

ja, söndagar är ju alltid lika "roliga" .. vaknade halv halv 1, 1 :p .. av att ngn plingade på dörren, men maria öppnade inte för det var några som skulle surra om gud eller nått xD vi fick en lapp i brevlådan, haha! inte riktigt vår grej dedär :p.. nuså harj ag nyss fikat, tittar lite på tv osså.. idag ska jag nog bara ta det lugnt, skola imorgon ju. och söndagar finns det ju inte så mkt att göra ju ^^ man kanske skulle ut o jobba? HAHA, nejtack :D det orkar jag inte, skulle ju behövas, men det är så grymt tråkigt! så det projektet har jag tyvärr lagt ner ^^

jaja.. nu ska jag väl loda vidare här, har inte hänt så mkt hittills, och mer lär inte hända.. men en sak! glömde skriva det igår, men när jag och maria var ute på vår promenad, så ringde kristoffer mig :') underbart att höra hans röst igen! saknar honom :( .. men skönt att prata med honom iaf :')!
/byebye

lördagkväll/natt :p

har varit en riktigt rolig kväll faktiskt :D den vart inte som jag trodde den skulle bli; ensam och tråkig ;p

det började med att jag och maria bakade hennes mackor osså.. sen vid 6 så spelade vi lite kort :) efter kortspelet så frågade hon om vi inte skulle ta en promenad till stan, och jag sa att jag inte orkade och frågade om hon var knäpp :p .. men senså tänkte jag efter lite för annars skulle man ju bara sitta hemma och göra ingenting! så jag sa till henne att vi skulle gå ändå :) så vi klädde på oss osså :) vid halv 8 var vi iväg ;D när vi var i skönsmon, nära alex, där han och sandra var hemma hos honom och var hundvakt, så tänkte jag att vi kunde svänga förbi där och säga hej :) så jag ringde upp dom osså, sa att vi skulle komma förbi, om dom ville ha besök ^^ sen frågade dom om vi ville se film med dom, så vi bestämde oss för att göra det :D vi såg på halloween , ingen gammal, utan en från 2007 :) man kan ju snacka om psykad kille i filmen asså xD! men iaf, i början av filmen så satt jag och sandra o surrade asmkt xD så alex frågade om vi inte hade träffats på länge (a), haha! men vi blev tystare sedan, fast vi alla satt ju och småprata lite under filmens gång
^^ åt godis och drack dricka gjorde vi också! (a)

kan ju lova att jag fick panik på en tjej i filmen, gah! kändes som om man bara ville hoppa in i tv'n och hjälpa henne xD och på alla filmer, då dom blir jagade, så ska dom ju alltid ramla o greja på. så panik fick jag! haha :D
filmen var rätt bra =) trodde den skulle vara läskigare än var den var, men tur var väl de :p vi skulle ju gå hem i mörkret satt (a).. maria hoppade iaf till en gång under filmen, haha :D

när filmen var slut så bestämde vi oss för att börja röra oss hem,åt, vi skulle ju som sagt gå.. alex och sandra var snälla och följde med oss till kubal :D alex hund odin var också med :)

så nu ligger man i sängen och softar efter den långa promenaden =) men det är härligt det också, att få lite frisk luft ibland asså ;d. vi kom ju aldrig till stan som planerat, men detta var grymt mkt roligare! tack för en underbar kväll :D <3
nu ska jag sova tror jag!
/byebye

undrar...

vilka som läser min blogg :D? släng in en kommentar vettja!

lördag

snacka om tråkig dag detta kmr bli ;p mamma jobbar till åtta ikväll, och syrran lär åka bort, om hon inte är snäll och stannar hemma med mig förstås (a), för jag orkar inte åka till nacksta, behöver min sömn på morgonen när jag väl har chansen att sova ut! :) fast det vore ju kul att träffa jonte och lucas, men får åka dit ngn dag i veckan kanske :)

vaknade iaf vid 11 imrose, av att mamma ringde . hon frågade typ vad jag ska äta för middag idag, men inte visste jag det heller .. lär bli nå enkelt.. vore väldigt gott med kina ^^ hähä!
jaja, nu ska jag göra mig lite nudlar, så jag får i mig ngt :) får som sagt se vad som händer idag, troligtvis ingenting!

/byebye


hihi

nu ska jag skriva om en liten grabb här, jonathan heter han ^^ han är hur söt som helst :D! det är inte mitt kusinbarn jag pratar om, utan en annan, han är som en liten lillebror för mig ;).. har många minnen med honom, och kanske ska åka till honom och hans lillebror jesper nästa helg :D
han är alltid snäll och glad! iaf mot mig, han har aldrig vart på något annat sätt när jag varit hos/med honom! ni som inte känner honom har verkligen missat ngt, en sann vänn är han :D! lite tråkigt att vi inte träffas så ofta bara :(
diggar dig grabben! <3

där fick du några rader om dig jonte ;) nöjd :D?

fredagkväll ..

ligger i sängen och kikar på tv nu (: har nyss skrivit lite på en uppgift som vi fick av daniel :) ..

asså imorn vet jag inte vad jag ska göra ;o mamma jobbar 8:00 - 20:00, vilket innebär att jag är ensam hemma hela dagen och måste fixa mat o allt själv :/ .. tråkigt! syrran kmr nog inte va hemma, som vanligt.. har funderat på att åka till nacksta, men där får man inte sova, jonte vakna ju tidigt, och jag sover på soffan i vardagsrummet. så han brukar komma in dit och säga att jag ska vakna och sedan klättra upp och mysa lite, men sedan början han hoppa på en :p.. asjobbigt xD och även om han inte skulle hoppa på mig, så leker han ju alltid i vardagsrummet, och han leker ju inte tyst :p så jag vet inte hur jag ska göra xD vill ju ta vara på de sovmornar man får på helgerna, för när det är skola har vi ju typ aldrig sovmorgon ;/ ..

jobbigt läge dehär.. :p! bara dit jag brukar åka också, finns ingen annanstans jag brukar vara förutom hemma :/

menmen, får se hur det blir med det där imorgon :D ska glo på tv nu!
/hejdå

fredag

idag började man 9, skulle ha matteprov :| .. jag och sandra vad assega i morse ;o kunde fan knappt ta mig ur sängen xD.. men det gick tillslut :p.. gjorde oss i ordning och gick sedan till bussen :)

när vi kom till skolan så skulle vi ju då göra vårat prov.. gick inge vidare, kanske får godkänt, men inte högre :/ .. måste jobbar mer matte nu när vi har procent, så jag får högre betyg! men om jag känner mig själv så kan jg gissa hur det kmr sluta också xD..

sedan skulle vi inte har några mer lektioner. vi var klara vid 10. så vi gick upp för att kolla var det var för mat, var ngn kebabsak ;s.. sedan kom bea upp och var med oss, och sedan joss :D vi gick typ runt osså, kom asmånga 9:or :o poppfullt! sedan så gick vi och åt :) efter det så gick typ bea på ngt möte.. då satt vi typ bara stilla ett tag :p eller jag och sandra gick och sökte daniel, eller vi sprang xD, josefin sa att hon ville dansa, och han kan ju tydligen bugg, så vi tänkte fråga honom om han ville dansa med henne :D men han var inte där :( så vi gick ner..

när vi kom ner så satte vi oss i lilla grupprummet ;p sandra ritade massa fina saker på tavlan :D hahaha! hon har talang för de där hon ;) :D! hon hade en liten sexualkunskaps undervisning xD o massa saker ritade hon :D

sedan så skulle dom åka hem, jag skulle ju snacka med daniel, men han hade åkt hem :/ .. så jag gick ner till bussen ist, dom hade ju redan gått.. men sandra satt där på navet :D bussen hade precis gått när hon kom ner dit, så vi tog bussen hem osså (:

nu är jag hemma då, var nyss ut med sandras dataväska till henne, hennes mamma skjutsade ner henne så hon kunde hämta den. vet inte vad jag ska göra ikväll, typ ingenting, tråka ;o men orkar inte skriva mer nu!
/hejdå

aww :')



denna söta bild, + mååånga fler, har sandra ritat till mig :') hon sitter på msn och ritar i ritsaken där :p .. JAG ÄLSKAR HENNE OCKSÅ, FAST MER ÄN SÅ :D <3

torsdag

började skolan 10:10 idag, men var inte där då xD.. jag och sandra var typ där runt lunchen.. då klockan 3 hade vi arbetsmiljö och säkerhet :) hade lite genomgång och testade lite saker.. typ att lägga varandra i framstupa sidoläge och fick trycka på ett ställe där det gjorde asont och massa andra saker ;p.. fick sluta tidigare från den lektionen, för genomgången har klar rätt tidigt.. slutade halv 2 från den typ, sen började vi inte engelskan inte förren tre ;o!

då gick jag och sandra ner på donken, hon köpte 4 chicken wrap och en stor cola (: hon var förstås snäll och delade med mig (A). var massa 9:or på skolan idag också, det var folk från bredsand där ^^

sedan hade vi engelska.. skulle göra ngt nationellt test ;/, astråkigt.. men sofia övertalade kee yoon att vi skulle göra ngt roligt på lektionen ^^ och hon lyckades iaf :D, jobbade typ 30 min, eller jag och sandra jobbade inte ;p.. sedan lekte vi :D.. lekte ngn lek där man skulle skriva två kroppsdelar på en lapp, sen samlade dom in alla lappar sen drog man en.. vi var i två lag.. sen på min lapp stog det öra knäväck, då innebar det att jag ska ha mitt öra på ngns knäväck ;p i mitt lag, sen skulle alla sitta ihop :p såg fint ut kan ja tänka mig xD sedan skulle vi göra en pyramid av alla i laget :p det var 4 st längst ner, sedan 3st ovanpå dom, och till sist 2st på dom ;p.. jag va längst upp ;D eftersom jah är så lätt :D sedan rasade bokstavligt talat våran pyramid xD fast det andra lagets pyramid rasade också tror jag :D kanske lägger in ngn bild sen om crippe lägger in dom ngn gång :D

sen slutade vi.. åkte hem osså..
nu ligger jag och sandra och kollar på film :D drillbit taylor heter den, verkar rätt bra :).. hon ska sova här inatt :D tjockar oss med chips och cola (a)

imorn blire skola, typ från 9-12 kanske.. ska bara ha ett matteprov då :) kmr inte klara det men xD... ska se vidare på filmen nu!

/hejdå


onsdag

skola idag då.. skulle va på skolan kvar över åtta ;o så fick kliva upp tidigare än vanligt för att hinna med en tidigare buss, 07.34 ... hade sedan idrott på skönsbergs skola.. först hade vi en variant av spökboll, mitt lag vann (h)! sedan spelade vi typ amerikansk fotboll, fast istället för o tackla den som hade bollen så skulle man rycka av svansen den hade (såna där band;p) , rätt roligt faktiskt :) sedan gjorde vi lite annat också, men det sög typ...

sedan när vi kom tillbaka till skolan så hade vi arbetsmiljö och säkerhet.. hade redovisning, men jag redovisade inte ;p gina var inte där, och jag hadei nte tänkt att ställa mig där framme själv och redovisa! hatar redovisningar! när de två grupper som skulle redovisa var klar så gick vi igenom vad LABCDE står för osså, han inte igenom hela men.. osså danne visade massa saker, så crippe fick lägga sig på golvet flera ggr, maxim också. sedan skulle vi kolla pulsen på danne också, på handleden, men frida tkr inte om handleder tydligen, så hon gjorde inte det :p ..

när den lektionen var slut så hade vi mentorstid.. först hade vi ett litet klassråd, sedan lekte vi ngn lek, vi satt i en ring, osså skulle man en och en ställa sig i mitten och säga vad man tkr om ;p sedan om fler tyckte om det så skulle de också gå in i mitten xD jag sa iaf att jag tyckte om fotboll :p..

när mentorstiden var slut så hade vi matte, fast innan så gick jag och josefin upp på 4:an och hämtade lite godis (a) vi fick inte ta egentligen, men det sket ju vi lite i xD.. sedan gick vi och hade matte.. anledningen till att det fanns godis är för att det kmr massa 9:or till skolan på gymnasiebesök hela veckan, och imorn kmr bredsand skola också :p..

nu ska jag typ sitta här o tråka.. måste läsa min äckelbok o skriva boklogg, men är så grymt less så det blir nog inte av! har inget mer att skriva nu (:
/hejdå

tisdag eftermiddag..

slutade halv två idag då :) hade svenska från 12 till 13.30 , asjobbig genomgång var det, satt sedan och spelade hela lektionen, ingen jobblust, som vanligt xD....
när vi fick sluta så gick jag och sandra till skåpet och hämtade våra saker, sedan gick vi upp på våning 4 och tog oss en kopp cacao cream, yummie ;D och sandra, jag men att det var gott nu, inget/ingen annat ;).. haha!
vi satt i trappen och drack den ;p det skulle typ komma massa nior, osså satt det massa annat folk där vi tänkte sitta, så det fick bli trappen ;p .. sedan gick vi ner mot bussen, men beslutade oss för att ist gå till donken och köpa en chicken wrap var, asgott! vi tänkte att om vi åker hem så sitter vi bara av tiden hemma och inte gör ngt vettigt, drf stannade vi kvar på stan en stund till :p. men vi åkte sedan hem.

sandra åkte hem till sig och jag till mig. justnu gör jag ingenting, ska nog ta mig ett bad ^^ är ensam hemma ;/ mamma jobbar och maria är ngnstans, vet inte var ;p antagligen hos robert..

ja, nu ska jag väl tappa upp lite badvatten eller nått, sen får jag se vad jag gör, måste läsa boken och skriva läslogg, men kmr nog inte orka och skjuta fram det till en annan dag xD! btw, vi ska ha idrott för första gången imorn... på skönsbergs skola ;| asjobbigt! måste va på skolan kvart över åtta imornbitti ;O;O jävlabajs! men aa, orkar inte skriva mer
/hejdå

tisdag

sitter nu på skolan.. skulle haft småföretagande, men vi har istället arbetsmiljö och säkerhet.. ska sammanfatta frågorna som jag och gina frågade på bokia, swedbank och synsam.. rätt drygt, men nu är det klart iaf (: ska typ redovisa det imorgon :| vi vet inte hur vi ska dela upp det heller, gina och elin stack, men jaja.. blir nog bra (y)
sen vid tjugo i 11 har var rast till 11 och då har vi lunch.. sen från 12 till halv två så har vi svenska .. sen slutar vi ;D! fett skönt att äntligen få sluta tidigt, vet inte vad jag ska göra hemma då men xD slipper sitta på lektion iaf :)!

nu har jag inger mer att skriva för tillfället!
/hejdå

lite omväxling :p

bara för att jag har tråkigt, kan ju svara om ni vill, som kommentar alltså, får ju aldrig några ;o!

1. Har vi kramat varandra?
2. Har vi strulat/pussats?
3. Älskar du mig?
4. Vill du lära känna mig bättre?
5. Hur länge har vi känt varandra?
6. Har du raggat på mig?
7. När träffade du mig sist?
8. Har du kort på mig på datorn?
9. Beskriv mig med ett ord.
10. Har du varit hemma hos mig?
11. Har jag varit hemma hos dig?
12. Är jag snygg?


måndagkväll

idag efter skolan så var jag med älsklings sandra :') vi sprang runt på stan efter att vi slutade ^^ köpte en jacka, en mössa, ett par vantar och en kofta :) mamma vart inte alltför glad när hon fick veta hur mkt pengar jag hade kvar sen, haha :D, men jag måste ju få roa mig ibland också (a) var ngt jag behövde ju ^^

när vi var klar på stan så åkte vi hem till mig :) visade mamma allt jag köpt, sen lodade vi lite vid datorn, och vid sex gick vi och köpte en familjepizza som vi tre delade på :) vart rätt mkt kvar men :p gott vare iaf :)

sedan skulle sandra typ hem, följde med henne en bit :) sen gick jag tbx hem och satte mig här..
justnu gör jag inte alltför mkt xD väntar på att prison break ska börja (a), fett bra! sen lär jag krypa ner i sängen och kramas med kudden, skola imorn ju .. men slutar ju halv 2, så det är skönt iaf :) nu ska jag loda vidare!
/hejdå

måndag

igår så sov jag kvar i nacksta (: katarina skulle ända skjutsa ner jocke till stan vid åtta tiden, och jag började ju tjugo i 9, så det passade rätt bra :)

igår så åt vi fläskfile, klyftpotatis och baconsås, underbart gott :D! jimmys mamma och hennes kompis som fixade maten åt oss :) vart mkt skratt igår;p.. jimmy och alexandra har en tavla i vardagsrummet med bebisfötter på, osså Irene(? osäker på namnet, men jimmys mammas kompis iaf) hon frågade om det var ngn fötter xD hahahhaha, jimmy ba ja, men jag vet inte vems, alla började asgarva xD .. sen vid matbordet så tog jimmys mamma upp det igen och alla började skratta igen :p sen så gjorde jimmys mamma sådär med fingararna så det det ut som om ena fingret är av och man drar bort det nivet? osså satt jocke med händerna under bordet och försökte göra likadant xD hahahaha :D skrattanfall igen :p

efter maten så tog vi det mest bara lugnt, dom diskade osså, sen åt vi choklad :) mmm, marabou! :D jonte badade innan vi åt choklad också, sen skulle han ju också ha choklad :p kladdig kille ^^ senså lite senare så åkte jimmys mamma och irene ner till deras hotell osså :) sen gjorde vi inget speciellt, typ satt i soffan :p sen låg jag och jocke och tittade på tv'n, fast han somnade, så jag såg klart på csi och sov sedan :p

i morse så klev jag upp vid strax efter sju .. gjorde mig i ordinig osså, sen vid kvart i åtta så skjutade katarina ner mig och jocke till stan :) var på skolan vid åtta så satt här i min ensamhet vid datorn :p .. började sedan arbetsmiljö och säkerhets lektionen 8.40 :)

nu har vi lunch, och älsklings sandra kom nyss :D ska snart ha matte, klockan 12 :p har inte tid o skriva mer!
/hejdå

söndag

sista dan på lovet ;o det har typ flygit iväg ;/

idag klev man upp vid tolv :p fast hade vaknat väldigt många ggr innan av jontes gnäll och lekande :p. typ gjorde mig lite frukost, så jag och alexandra satt och åt tillsammans medans jonte sov :) sen gick hon och la sig på sängen, och jag satte mig vid datorn som vanligt xD, senså kom jimmys mamma och hennes kompis (?).. då gick jag och slog på min platttång och klädde på mig :p..

satte mig sedan i soffan med de andra och lyssnade på när dom snckade ;p, efter ett tag så vaknade jonte också, han kom och satte sig och myste lite med mig (a), myspojk dedär!

justnu sitter jag vid datorn i alexandras och jimmys sovrum, inte med den bärbara, utan den stationära (?:P).. den bärbara står i köket, och jimmys mamma och hennes kompis håller på och fixar med maten, så jag vill inte va ivägen ^^ tror faktiskt att jag ska sätta mig och läsa min bok, så jag har det klart tills ikväll, och förhoppningsvis så tar jag tag i läsloggen ikväll när jag kommit hem, duschat osså (: fast vi får ju se hur det blir med det, om jag känner mig själv rätt så kmr jag inte orka och "ta det imorgon ist" xD..

menjaja, nu ska jag inte skriva mer här, finns nog inget mer att säga satt..
/hejdå

lördag

idag har man inte gjort mkt.. klev upp typ vid halv elva eller nått.. och igårkväll hade jag & jocke somnat med tv'n på ;p så jimmy hade stängt av den i morse xD..
typ fikade osså, sen har man typ suttit vid datorn till och från typ hela dan xD spelade lite xbox360, fifa också (: fast det vart ingen lång spelstund, för först mötte jocke&jimmy varandra, jimmy vann så då avr de min tur o möta han, då vann jag, och då var det meningen att jag skulle möta jocke, men xboxet fetlagga, så vi kundei nte spela mer :( så jimmy måste typ lämna in det..

justnu har jag astråkigt :| , alexandra ska typ lägga sig, jimmy&jocke är ute och jag sitter bara här som en j*vla lodis ;s finns inget o göra fan ;o, less man blir! och på måndag är det skola också ;/, jobbigt att måsta kliva upp och sitta på massa lektioner, men samtidigt skönt för då har man ngt o göra på dagarna, det är inte så kul alltid med. och aa ..

ska väl snart lägga mig jag också, fast man lär ju vakna när jimmy & jocke kmr, dom är inte specillt tyst av sig ;p.. jocke sover ju i soffan med mig, asså i andra delen av hörnsoffan xD så jimmy ska väl hålla på o öppna balkondörren, tända lampor o greja på som i torsdags ;p.. sen lär han väl sätta sig på mig också som han gjorde då xD menja, det får man som sagt stå ut med när man är här :p..

imorn ska typ jimmy&jockes mamma komma hit troja (: dom hoppas på attt hon ska laga mat :p. sen annars lär det inte hända så mkt, lär ju ska åka hem eftersom det är skola på måndag.. jaja, har inget mer att skriva typ..
/hejdå

RSS 2.0