GRATTIIIIS! :D




GRATTIS LILLEFISEN :D ETT ÅR IDAG! :D:D:D <3<3<3


Onsdag; Jag hatar Bauhaus!

Klev upp 05.20 idag... Varför då kan man tänka sig? Jo, klassen skulle ha inventering på Bauhaus 07.00-17.00... Men vi fick iaf sluta runt två, skönt! Jag hatar Bauhaus. Frös som ett as för det var svinigt kallt, trots att jag hade tre par byxor, två tjocktröjor, jacka och vantar! Nu är jag snorig och har ont i huvudet. Jobbig dag kan man ju säga! Det är något jag aldrig gör om igen! Fyfan... Men nu ska jag sova, somnar vilken sekund som helst! Godnatt...

Måndag

Har varit en liten bloggtorka, jagvet... Men i helgen har jag varit Nacksta för Kristoffer har varit hemma! Vi var barnvakt till Jonte och Lucas i lördags för dom andra vart bjudna på middag. Ungarna gick oss på nerverna och trodde jag skulle kasta ut båda två :p Likaså på söndagen, hua!
Har iallafall haft en bra helg men avslutet kunde väl ha vart bättre om jag säger så. Fanfanfan säger jag bara :(

Idag var det skola igen, helt opepp för det (n), men har klarat av skoldagen fast att jag missade filsofin i morse. Nu sitter jag på skolan och väntar på att syster ska sluta jobbet. Då ska vi hem till Joel (där hon numera bosatt sig) och käka, sedan får vi se om jag kanske sover kvar där, det blir nog så :) Men nu ska jag väl ta och vänta vidare, ska kila ner på Gina Tricot och lämna tbx ett par jeansleggins jag köpte i typ torsdags också, byter dom nog till något annat :)

Men nu vet ni att jag lever iaf!

Onsdag

Har inte haft tid att skriva idag faktiskt!

Men började klockan nio imorse, vi skulle ha någon Adi simulation eller något, men det blev inte av så vi fick vanlig Case-tid ist! Så jag gick in i Marcus och Petrus grupp och fixade med en affisch (Y), gick super bra! Satt med den typ hela dagen osså. Hade idrott mellan tolv och ett också, vi hade orientering, trodde jag skulle dö, men här sitter jag! haha... Vi hade problem med att hitta kontroll nummer fem, men det var typ meningen att vi inte skulle hitta den för Petra hade gjort en luring för att se om vi kunde läsa kartan :s, tappade ju tid på det! Menmen... Tbx till skolan sen och fortsatte lite med affischen osså.
Sedan klockan fyra hade vi ett litet innebandy möte där Daniel gick igenom lite regler osså, eftersom vi ska vara med på ngn cup på söndag, haha!

Var hemma strax efter fem och då var en kompis till mamma här och skulle testa massa grej på mig, typ hudvårdssaker. Sen fixade jag och mamma lite mat sen har jag typ inte gjort så mycket mer, engelskan är inte gjord än, menmen! Kanske försöker mig på den snart, vi får se helt enkelt!

Imorgon börjar jag halv nio, och har spanska då till halv tio, sen har jag en fetrast mellan 9.30 - 13.00 :s Då känns det ju riktigt värdelöst att ens åka in för spanskan, får se hur det blir med det där imorgonbitti alltså! Jaja, men nu ska jag ta och fixa lite här, sedan tänkte jag krypa ner under täcket och se en film eller så, :)

Goodnight!

Tar och lägger mig nu, lika bra det! Det är ju en dag imorgon också...

Kryper ner under täcket och drömmer mig bort tills mobilalarmen väcker mig imorgon, godnatt!

Tisdag

Jobbigt skoldag idag, eller mest jobbig för att det var så otroligt segt och tråkigt... Har haft spanska, matte och Case. Gick från skolan runt halv fem och åkte då hem.  Nu sitter jag och väntar på lite mat, och senare blir det till att plugga och ska nog ta ett bad.

Skola imorgon igen, har orientering på idrotten och måste verkligen vara med :/ Tråkigt men ja... Äh, jag orkar inte ens skriva mer nu, helt opepp!

Måndag

Skola idag då... Hade först filosofi där vi fick någon gruppuppgift, det gick väl inte så superbra, menmen! Sedan var det dags för engelska då vi fick sitta och diskutera. Vi delades in i grupper sedan så skulle hälften vara för våld för att skapa fred, och andra hälften fick vara emot. Jag fick agera emot tillsammans med Linn, vilket var lättast :p Och Nahom och Lina fick vara för, det gick väl sådär liksom, vi började diskutera cigaretter osså, haha! Vi fick iaf slutade tidigare och då var det lunch, och sedan klockan ett var det dags för Case!

Gick till Swedbank med Johanna för att kolla upp lite saker om kontoshit, sedan till skolan och joddla på. Sedan satte vi oss ner med Frida och dom och fixade lite på broshyren, men jag var inte med i slutet så jag vet inte om dom vart klar eller inte, men det vart nog bra! :) Väntade på Bea sedan gick jag till bussen och Bea till sin skjuts!

Väl hemma så gick jag på tempo och sedan fixade jag och mamma med maten och nu jag har typ nyss ätit. Ska typ ta och försöka fixa engelskan snart, är fan på tiden att den blir klar, får ngt fel! Spanskan måste fixas också, skulle ju vara klart ytterligare massa sidor tills imorgon ;s huaaaa!

Om ett tag, vet inte riktigt när det blir, men då ska iaf jag och Skruttan flytta till Katta i Nacksta i några dagar :) Mamma kastar ut oss :( :( Haha närå, men dom ska komma och fixa i vardagsrummet, så alltså måste det tömmas, så då är det lika bra att vi bor hos Katta ;)

Men nu ska jag sätta igång här!

Natti!

Idag har jag inte gjort så fruktansvärt mycket inte... Åt middag uppe hos Bert sedan bara softat hemma!

Något värst mycket pluggande vart det inte heller, har gjort ytterst lite på engelskan, så jag får dessvärre mer att göra imorgon, tyvärr! Menmen, bara att gilla läget...
Men nu ska jag slå på en film och sedan sova, ska upp sju imorgon :/ Natti!

"The greatest punishment you can give to a child is to abandon it ..."

Söndag

Vaknade för ungefär en halvtimme sen. Hade en jävla dröm inatt, slogs som bara den, haha! Snart ska jag ta mig något att äta hade jag tänkt, sedan ska jag försöka plugga lite! Har ju försökt gjort engelskan hela helgen så idag måste den fan bli klar!

Så senare blir det till att plugga, men ska ta det lugnt också... Klockan åtta blir det ensam mamma söker ;) Men nu ska jag ta ngt att äta, magen kurrar!

Bra kväll!

Jag har haft en trevlig kväll hos Angelica! Det vart bara jag, Angelica, Danne, Camilla, Carro och Emil, så det var inte så mycket folk, men mycket trevligt ändå! Angelicas ex var där ett tag också, och ngn annan tjej en stund, men för det mesta bara vi... Jag tog bussen som gick kvart över elva från stan hem, fast var sjukt nära att missa den, precis när vi (Danne och Emil följde med mig till bussen) kom ner för backen vid brandstation så ser Danne bussen komma, så jag fick vinka in den och snäll som busschaffuören var så stannade han :)

Så har varit hemma lite mindre än en timme nu... Åkte hem för att dom andra skulle på krogen :) Och man är ju inte 18 så då blire problem att följa med... Det suger verkligen att inte vara 18, evigheter tills dess också :/ Men jag är ju inte ensam om att tycka det är synd ;) Hehe.. Men nu ska jag ta mig lite brieost och saltiner och kolla på filmen på 4an! Skriver nog imorgon.

Trött tjej!

Är astrött justnu... Höll på att somna nyss, men tänkte att det är lika bra att hålla sig vaken.

Bytte header också, men den verkar inte vilja komma fram ;s Jaja, får väl se om den kommer fram under dagen, blogg.se brukar ju leva sitt egna tilla liv ibland satt!

Men nu ska jag fortsätta här, eller inte för att jag gjorde ngt, men jag ska väl börja fixa lite smått, eller se en film eller så!

Lördag

Ja igår kväll så drog jag ut med Sandra och Josefin! :) Det var svinigt kallt ute och kvällen vart inte som den skulle så vi var bara ute ett tag, sedan kom några som Sandra kände och då skjutsade dom hem Josefin, fast jag och Sandra var såklart med i bilen! Sedan skjutsade dom hem Sandra och sedan mig! Jag var väl hemma runt halv tre, tre och då kikade jag lite på datorn och sedan la jag mig och sov, var astrött!

I morse vaknade jag runt halv elva och har bara legat i sängen och softat! Ska strax göra lite mannagrynsgröt och äta, gott! Sedan ikväll bär det av till Angelica för hon ska ha lite party! Hon fyller ju år på måndag så det blir liksom en födelsedagsfest!

Men nu kurrar magen, skriver kanske senare!

Hundtricket



HAHAH! Det är så jävla bra! :p

My day!

I morse hade jag ställt klockan på åtta, eller jag ställde ju den igårkväll men ja, ni fattar nog. Men jag snoozade till halv nio, haha! Eller fram till tio över åtta iaf, efter det stängde jag av alarmet och somnade om, tur att jag vaknade! När jag vaknade så började jag fixa mig iaf... Åt faktiskt en youghurt! En sån där liten som man köper till barnen ni vet? Man måste ju börja någonstans! Tog bussen galv tio till skolan och satte mig sedan på våning fyra för att plugga lite engelska...

Fick väl inte så mkt gjort men efter ett tag kom Bea upp dit, hon hade nämligen haft prov. Så då typ åt vi, det var kyckling och klyftpotatis, GOTT! Sedan tog vi bussen till birsta (Nederdelen av birsta, så vi tog tvåan) och precis innan bussen kom så stod 4an redan inne, sen kommer det en gubba ba: "det var en jävla lång buss" HAHA! Och sedan på bussen: "Ja, det här är chaffören som talar. Vi har just påbörjat färden mot Ljustadelen. Nu är det ca 7 grader ute, men det var ännu kallare imorse då man var tvungen att ha långkalsonger, vantar, mössa, jacka och mameluckor på sig. Men ni får ha en trevlig resa och ha en trevlig helg!" Så sött :D
Väl på birsta så gick vi på skopunkten där Bea köpte ett par stövlar, sedan köpte vi lite godis på Ica Maxi där vi fick smaka chips av en sån där som står ni vet :p haha! och sedan åkte vi tillbaka till skolan igen!

Väl på skolan så typ satt vi först bara en stund, och sedan pratade vi lite med Trevor och fick veta vad vi skulle göra... Jag var ju kallad till hans coachtid men han stack hem efter ett tag så det vart inte så mkt gjort :p Jag och Bea gick istället in till TBS Stadium där en snubbe var. Han höll på att skruva med ljudanläggning och sånt där, som han gjort med Daniel tidigare i veckan också. Så vi fick lyssna på musik och så där, asbra ljud (y) Vi satt där inne och kollade massa bilder och sånt på hans dator, fast det var städ-Sara som visade, sedan visade han från sin hemsida också, för han var fotograf (men jobbar på TBS i Umeå!)

Sen åkte jag och Bea hem, hon till sig och jag hem till mig!
Så nu är jag hemma och softar lite... Ska väl ta och göra klart engelskan strax så den blir klar snart, men vi får se när det blir! Nu har jag skrivit mkt och orkar inte skriva mer, tjing!

"Windows försöker tvinga Microsoft Office Word att avsluta"

Det är inte varje dag man får upp en ruta med den texten inte, haha!
Fick faktiskt upp den förut idag när satt på Beas mattelektion, skulle stänga ner Word och då börjde programmet dampa, och poff! Så kom den där rutan upp... Fan att jag inte hann printa alltså, det vore nått de! Någon annan som fått upp en sådan ruta med ordet "tvinga" på? För det sjuka är ju faktiskt att det står tvinga :p

Men nu ska jag ta och krypa ner i sängen, slå på en film och sedan sova... Det är ju en dag man ska orka med imorgon också... Godnatt!

Hooome...

Ja, hade ju fetrasten tidigare idag. Men när väl klockan var ett så fick vi information om Caset av de som går management eftersom dom är bossar på skolan justnu ;) Dom till och med bossar över lärarna, utom Fredrik då, för han drog tydligen till Kreta ;o Ja, tur att vissa har det bra iaf!
Vi fick en lista med uppgifter i alla fall, sedan skulle man gå ihop i grupper och välja uppgifter då! Jag bildade grupp med Felix, Niclas osså skulle någon Eithan också vara i våran grupp, vem det är vet jag faktiskt inte, eller jag har mina aningar! Vi valde iallafall att fixa en inbetalningskonto. Alltså ska vi fixa ett konto där bidragen till Tanzania sätts in, de pengar som företag och privatpersonel vill bidra med alltså!
När vi hade påbörjat den uppgiften och pratat både med Trevor och Andreas så kunde vi inte göra så mycket mer, för Andreas skulle typ mejla någon från Thorengruppen eller nått och höra vad dom säger, så vi fick en ny uppgift! Att fixa en informationsbroshyr där det står syftet med Tanzaniaresan, välgörenhetsgrejen o.s.v. Vi ska göra den tillsammans med några commerse'are! Alltså några från min gamla klass ;) Vi fick till det bra tycker jag, fast vi är ju inte klara än! :) Vi slutade runt halv fyra!

Då gick jag och Bea till Subway och köpte cookies ;) GOTT! Fast sedan gick vi åt olika håll då Bea typ skulle till ngn sjukgymnast eller vad det nu var, och jag gick till donken för att köpa med mat hem. Sedan tog jag bussen hem och har bara softat lite! Har tänkt plugga hela kvällen, så jag blir klar med engelskan, men icke! Får försöka efter idol eller nått, annars blir det till att fixa det imorgon på skolan!

Men nu ska jag ta och äta mina kakor och kika på Idol som börjar strax!

Skolan...

Sitter på skolan justnu... På Bea's mattelektion faktiskt ;) Själv så har jag ju hål till ett! Hade spanska halv nio till halv tio i morse och sedan var det ju ingen mer lektion mellan den och Case klockan ett. På spanskan fick vi iallafall hålla på och prata, trodde jag skulle dö när hon sa det med se här, jag lever ju!

Nu rev Bea sönder sitt papper också, eller hon skulle sudda och då vart det lite tokigt :D

Ja, det vart ett litet avbrott där, kände att det var viktigt att skriva det där alltså ;) Men ja, jag sitter alltså på en mattelektion och gör inte alltför mycket, har ändå matteboken hemma eftersom jag inte skulle ha någon matte idag! Men nu orkar jag inte skriva mer, kanske skriver sen om det händer något ;)

RSS 2.0