Zlatan Ibrahimovic!



KUUUUUNGEN! :)

Klockrent!

Dagens av Bea;
"haha, det gör hon säkert :P frågan är ju om han myser :P haha"

Hahahah :D Såååå klockrent!

Lördag

Goddagens! Höhö

Vaknade vid typ elva, halv tolv idag... Slog på datorn och kollade som vanligt.. Åt lite, och såg på tv!
Nu vill mamma att jag ska följa med till Citygross och köpa dricka, och jag ska väl ta och följa med för att vara snäll liksom :P Vi kanske sticker in på Ybuss och köper biljetterna till Stockholm också, om jag har tur ;) Så man har det gjort liksom, för då finns inget återvändo för mamma! ;) Höhö...
Sen efter funderar jag på att fara till Nacksta ;p För hemma gör man ändå inte så mycket, så det blir nog så :)
Men nu ska jag ta och göra mig klar, och btw, måste fråga Katta (om jag åker till Nacksta) varför dom undrade över det där läkemedlet igår också xD hahaha! Men ja, nu tjatar mamma! TJING!

HAHAHAHHA

HAHHAHAHAHA!! Asså jag tror aldrig jag garvat så mycket som jag nyss gjorde, fyfan! xD Kan inte sluta tänka på det, hahahahaha!

Katta ringde mig förut och sa att hon skulle skicka ett sms med namnet på ett läkemedel som jag skulle kolla upp för hon var på krogen.. Sagt och gjort så kollade jag upp det, tänkte att det är väl inet speciellt med det liksom, men som jag  garvade när jag såg vad det var! Hon ringde upp sekunden efter och då sa jag att det hette något annat, det var en bokstav som skulle bort på de som hon skrev... Och ni skulle bara höra asgarvet som bröt ut när hon fick veta vad det var! HAHAHAHA ;D Hon garvade som bara den, och jag och mamma! HAHAHA! Ingen av oss kunde ens prata i telefonen, hon gav luren till Sandra (Strömberg) och jag bara satt och asgarvade xD Fyfan, fan årets roligaste nästan!!

Om ni bara visste xD Ni kan inte ens tänka er hur kul det var xD

Torsdag

Längesedan jag skrev nu, en vecka sen närmare bestämt... Men ingen verkar sakna det, så vad gör det då liksom?
Det händer typ inget speciellt på dagarna nu heller satt, och om jag inte gör ngt så finns det inte så mkt att skriva eftersom det är det enda jag skriver om. Eller visst har det hänt grejer, men inget jag tänker skriva ändå!

Har väl inte så mycket att skriva nu heller, men nu är det iaf 2 veckor kvar tills jag och mamma drar ner till Stockholm, längtar! Och det är faktiskt precis denna tid om två veckor som vi är framme! ;)

Trevlans, men nu har jag inget mer att tillägga!

Torsdag

Var ett tag sedan jag skrev nu, men jag har helt enkelt varken orkat eller haft tid! :)

Kristoffer har iaf varit hemma några veckor och det har varit underbart! Vilket har betytt att jag varit i Nacksta ;)
Gatufesten var jag på också.. Först på onsdagen med Keda, Katta, Kristoffer, Danne, Alexandra, Jimmy, Jonte, Lucas, Bea, Simon, Elias, Angelica och Camilla :) .. Fast Katta, Alexandra och Kristoffer gick hem med Jonte, Lucas, Elias och Simon fördom började bli tjatiga.. Fast senare kom Alexandra och Kristoffer ner igen.. Vi umgicks mest, satt inne i Daltons tält :)
På torsdagen betalade jag och Kristoffer in oss :) .. Vi gick mest runt och kollade :).. Och när vi lyssnade på Ace of Base så såg vi Erik och Danny i E.M.D inne på invitos tält, så Kristoffer fick hämta ut dom åt mig ;) Bilder kommer längst ner i inlägget! :) Vi var även med Bea och hennes mamma lite då!
På lördagen hade jag och Kristoffer en tanke på att betala in oss för att se ledin, men det blev inte så, ist så var vi utanför med Katta, Keda och Åsa.. Sedan skulle vi gå till Bishops Arms för dom skulle dricka ;p och när vi gick förbi utanför knaust så var jag centimeter från LEDIN! :O Men precis när jag tänkte gå fram till honom så satte han sig i artistservice bilen och åkte :( fan! Innan det såg vi Joakim Cans också :p... Vi gick iaf till Bishops Arms och satte oss ( det är 23 där! ) haha xD .. Sedan till Daltons, snäll vakt! ;) Satt där typ hela kvällen!

Sedan har jag bara varit i nacksta och umgåts, har även chockat en person också, genom att känna vissa personer som den människan inte trodde ;) hahahaha
I måndags for Kristoffer :(, och även jag.. Packade om osså, sedan hämtade Nathalie, Melinda och Sussi upp mig hemma och sedan for vi ut till Nathlies och Melindas mormor och var där tills idag :) Igår va vi också på Harry Potter och halvblodsprinsen, alltså premiären! Filmen var faktiskt riktigt bra, som väntat! Fast jag gillade inte slutet, det hände liksom plötsligt och det kändes verkligen som att det saknades ngt, och nu längtar man bara till nästa, jobbigt!

Nu är jag iaf hemma, får se om jag kanske far till nacksta imorn, det beror på om Kristoffer tänkt komma hem eller inte, han har inte riktigt bestämt sig än ;)
Och om 3 veckor åker jag och mamma ner till Stockholm! :D Vi ska hälsa på Micha och Hanna som vi inte träffat på typ 8år, och Lilith och Wille såklart ;p.. Ska blir riktigt skoj! Vi åker ner den 6e augusti och kommer hem den 9:e :) .. Under tiden ska min lilla bebis Skruttan vara hos Katta, pratade med henne nyss och hon sa att det går bra :) Känner lite jobbigt att lämna bort henne :( men det ska nog gå bra...
På lördagen i Stockholm ska vi iaf på grönan och vara där hela dagen tror jag ;D.. Micha tror att han kmr få med mig på frittfall, men jag vet inte ja :p Vore hur coolt och roligt som helst att åka den kan ja tänka mig, och det knäpps ju kort, och vore ju fint minne att ha sånt kort med honom liksom, men jag får fundera ;)! Sen lär vi hitta på mer saker också förstås, men inget vi vet än :)

Nu längtar jag bara tills vi åker ner! :D Så jag hoppas veckorna går fort! Lite jobbigt att lämna Skruttisen min, men någon gång måste ju vara den första liksom, och vi kanske åker bort fler ggr, så då måste man ju. Klart hon kmr få det bra hos Katta ;D Och jag hoppas hon gosar med henne!

Nää, men nu har jag skrivit mkt tkr jag, avslutar med lite bilder!

Jag och Kristoffer på gatufesten ;) Och Danny & Erik :D <3
  

Lite bilder på grabbarna under tiden i Nacksta. (Detta är alla jag tagit, har inte orkat knäppa massa :p)
 
   

Här har vi Chicco (Nattas hund) och Skruttisen!


RSS 2.0