Måndag

Har inte skrivit på ett tag nu, men har verkligen inte haft någon blogglust, har inte det nu heller egentligen, men skriver några rader bara för att...

I lördags åkte jag till Nacksta i alla fall. Grillade kött och åt potatisgratäng, mumma! Sen senare på kvällen så gick Jimmy ut med sin morbror eller nått, så jag, Alexandra, Danne och Angelica spelade lite uno :) Trevligt må jag säga! Fast vann tyvärr inte denna gången, det var helt enkelt inte min dag ;)
På söndagen när Katta skulle skjutsa hem mig så ville Jonte också åka bil, så han fick följa.. Men det vart inte Kattas bil vi fick åka, för när vi skulle backa så kom vi ingenstans :p.. Så Keda fick komma och kolla vad det var för fel, så då var det handbromsen som hade fastnat ;o Så Keda fick skjutsa ist.. Hem kom jag iaf!
När jag kom hem tog jag det lugnt för det mesta. Sedan på kvällen så provtränade jag med SDFF div 4 :) Var skoj faktiskt! Inte riktigt så roligt som jag hade tänkt mig, men roligt iaf :).. Får se om det blir med dom framöver, fast inte som det känns nu iaf.. Kom hem vid strax efter nio, då duschade jag osså. Sedan la jag mig och sov i min ensamhet här hemma för mamma jobbade natten och Maria var hos sin pappa!

I morse så vaknade jag och kände: Nä, pallar fan ingen skola idag, och så fick det bli! Hade ingen ork eller lust alls för skola, och ont i huvudet hade jag också! Så jag sov vidare till typ tio-elva ngngång.. Sedan vid tre så for jag med systeryster till birsta :) Gick först till skopunkten och kollade på skor. Hittade ett par som jag köpte, och Maria köpte två :) .. Sedan gick vi upp till birsta city och snurrade runt där ett bra tag.. När vi va klar där tog vi bussen till stan, köpte mat, sedan for vi hem!
Väl hemma så satte jag mig och åt... Testade även skorna igen, och självklart så ska det vara något fel på dom när man väl hittar dom ;s, ena skon är fan större en den andra! Hyfsat less man blev då eller?! :@ Gaah! Nää, nu vart jag bara less, mer än innan, och orkar inte skriva mer!

..

har inte orkat skriva.. orkar inte skriva ngt nu heller, förutom att JAG BEHÖVER OCH VILL HA GRUS-FOTBOLLSSKOR!
bara så ni vet ;)


Fredag

Sitter nu och kikar på Talang, är barnvak så det finns väl inte så överdrivet mkt man kan göra, men jag överlever ;)

Idag så åkte jag, Sandra, Alex och Hasse på dollar i Glada Hudik ;D. Alex har ju fått körkortet nu, grattis på honom =D .. Vart väl hämtad typ tjugo över elva på konsum, sedan hämtade vi datorn i Alex farmors lägenhet, eftersom Sandra och Alex sover där.. Sedan for vi och hämtade Hasse, sedan hem till mig en snabbis och sedan bar det iväg ;D..
Väl framme så snurrade vi runt inne på dollar :p.. Iaf jag och Sandra, för Alex och Hasse väntade mest på att få äta, haha! Jag köpte massa saker till kissemissen (: Och lite till mig själv också, typ leggins, en prydnadssak, sen minns jag inte mer , haha! Sedan åt vi på frasses, sedan åkte vi till något ställe, vet inte vad det heter :p. Efter det for vi till ännu ett ställe, och sedan hem till Sundsvall igen :) .. Då for vi först hem till mig, lämnade mina saker :p, sedan släppte vi av Sandra och till sist släppte Alex av mig vid konsum :)

Väl hos Alexandra så tog jag lite mat, eftersom dom nyss hade ätit :P Sedan slog jag mig ner i soffan och tog det lugnt bara..
Dom andra (Keda, Katta och Danne) började röra sig hemmåt för att göra sig klara för utgång, och likaså Jimmy, fast han var såklart kvar här :p Sedan traskade han upp till Katta och Keda och jag la Jonteman ;d.. Sedan gav Alexandra Lucas lite mat, sedan var det även dags för honom att sova, så nu har hon nästan precis gått!

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på :) Ska väl ligga i framstupa sidoläge i soffan och titta på tv och somna, som Katta brukar göra! ;)

Bilder från förra veckan typ (:

  
Kristoffer tar blodsockret på Jonte, men fick inte tillräckligt med blod så vi fick inte veta vad han hade..

 
Här var vi ute och gick.. Vi gick ner till stan och tillbaka för att lämna tbx mina filmer, och sötpojkarna gick och höll varandra i handen ^^

Självklart ska man ha påskägg när det är påsk, och det fick alla grabbarna!
                 
Lucas med sitt påskägg!     Jonte öppnar sitt ena            Jaha, fick vi inget mer         
                                                    påsägg  från mormor                 eller? :p


   Åh, ett till :D
                   
Nöjda och glada med sina påskägg, då vare dags att äta upp godiset också!
   
Både Jonte och Kevin          Jonte tittar på tv och         Alla undrar vad Kevin har för godis :p
satte sig och smaskade        Kevin på Jonte :p
i sig godiset och
Kristoffer till höger!

Nu var det färdigätet med godis, dags att rita istället!
    


Här kommer lite bilder från dopfikat.. Har inte så många, men fick några iaf :p.. Har inga från dopet heller, eftersom jag stod där framme med Alexandra, Jimmy, Jonte, Kristoffer och Lucas såklart.. Stod där framme eftersom jag och Kristoffer fick bli fadder till denna gofis också :') ..
  
Det är slitsamt att döpas, så varför inte ta en tupplur när man har gäster? :P

 
På bilderna: Lilla Jonte med tuppkammen ;p, sen simon, sen Jonte igen med en tomteluva :P och sist men inte minst, världens bästa Kristoffer <3


Fototime! Samlade grabbarna för att få kort på alla tre tillsammans, eftersom Jocke och Kevin åkte hem morgonen efter.. Var lite svårt att få alla att sitta stilla, så de flesta bilderna blev rörliga ;p


Det här var i måndags :p.. Skinande sol ute, då var det bara att gå ut på uteplatsen och leka lite! :)

Det var lite bilder det, eller ganska många kanske? :p Bilder från dopet kommer nog någongång det med, men har ju inga just nu, så det blir en annan gång!

Tisdag

I natt så sov jag uppe hos Katta och Keda.. Så Keda kom in i morse vid nio kanske och frågade om jag hade nyckel med mig så jag kunde låsa efter mig när jag går ner till Alexandra, och det hade jag :P Strax efter att Keda hade åkt iväg så ringde Alexandra och frågade om jag var vaken osså :p, sen när vi hade lagt på så somnade jag om till tio :D!
När jag hade vaknat osså så klädde jag på mig och traskade ner till Alexandra, där jag är nu!

Just nu är det rätt lugnt här.. Jonte och Lucas ligger ute i vagnen på uteplatsen och sover :) Alexandra sitter i duschen och Jimmy ska ner till gamla lägenheten och visa den för ngn som ville kika på den (: .. Själv så sitter jag och ser på tv.. Och kollar till grabbarna i vagnen lite då och då! Ska duscha så fort Alexandra är klar, men det kan ju ta sin tid eftersom hon alltid sitter i 100år :p Haha ;d.

Men nu orkar jag inte skriva mer, ska väl uggla vidare!


Söndagkväll

Vart en stressig dag idag.. Fixa hit och fixa dit :p Men tillslut så kom vi iväg till kyrkan och dopet började :) Jag, Kristoffer, Lucas (såklart),Jonte, Alexandra och Jimmy fick gå in till klockljuden och musik, medans dom andra satt där framme i kyrkan :p.. Jag höll i Lucas hela tiden och både jag och Kristoffer fick läsa texter inför alla :p.. Sen när prästen döpte Lucas i vattnet så plaskade han i vattnet, haha :D Lite kul måste man väl få ha på sitt dop ;)? Efter det så for vi till Unga Örnar lokalen och fikade osså.. Sedan vid halv fem kanske kom vi därifrån, då åka Katta och Keda och köpte mat från sibylla.. Sen direkt efter att vi hade ätit så kom dom för att hämta Kristoffer :'( .. Katta sa att vi skulle hålla inne tårarna, eftersom det blir lättare för Kristoffer då, men det gick absolut inte, var helt omöjligt :'/ .. Det var riktigt jobbigt..

Efter att han hade åkt så tittade vi på lite bilder som knäppts idag och sedan gick vi ner hit till Alexandra för att kolla på wipeout osså..
Så nu sitter vi och spelar UNO, eller jag är inte med justnu. Vi spelade en omgång innan, och jag vann förstås ;) Så jag hoppade över denna omgång så dom andra får en chans att vinna, hehe ^^
Vi ska väl snart gå hem och sova, ska sova hos Katta och Keda så man får sova ut imorgon :P .. Jocke och Kevin ska åka hem 4 inatt också :( , lite tråkigt ju! Lär ju dröja ett tag innan man ser dom igen men men ..
Men nu orkar jag inte skriva mer, är trött och har ont i halsen :P.. Hes är jag också!

Söndag

Vart väckt vid strax innan nio i morse.. Skulle egentligen ner till Alexandra då och baka lite mer bullar, men vi beslutade oss om att skita i det, ingen vill lukta bullar sen ändå :p..
Men jag gick iaf dit och hämtade lite kläder osså så jag kan duscha här, hos Katta.. Osså när jag kommer innanför dörren där så kommen både Jonte och Kevin springades mot mig :P Först Jonte som stäcker upp armarna och ville väl att jag skulle lyfta upp honom, men det gjorde jag inte :p. Sen kommer Kevin med öppnande armar och ville ha en kram :D haha, det trodde jag inte ^^ Sötungen! Sen ville förstås Jonte också ha en kram, och det fick han förstås den gofisen! :) Sen gick jag till min väska och hämtade det jag skulle ha, sedan in i vardagsrummet där alla satt och snackade lite med Lucas som låg och snackade på golvet :) Det är ju hans dag idag typ ;) Senså kom Kevin med bilar och ville att vi skulle leka, men jag var ju tvungen att gå, så det får bli senare :) .. När jag skulle gå så kom grabbarna igen mot mig :p Men denna gång så frågade jag Jonte om jag fick en kram för att jag skulle gå, och det fick jag ^^ Fick även en av Kevin igen ;d Hehe!

Söta ungar dedär! Men nu ska jag väl ta och hoppa in i duschen så vi blir klara ngngång :p Kanske skriver ikväll.. Beroende på vilket humör jag är på, gissar iaf på att det kmr vara neråt och kännas tungt. Alltså, blir nog ingen skrivning...

Lördag

I morse, eller vid elva kanske så for jag, Katta, Alexandra och Jimmy ut till birsta och fixade lite saker.. Sen när vi kom hem igen så typ.. Ja vad gjorde vi nu då? :p Jo, bakade kanske vi gjorde ^^ Iaf jag och Alexandra, dom andra satt väl i soffan eller ngt annat kul :p Eller dom kollade på fotboll ;d IFK Göteborg mot Djurgården, IFK vann med 6-0 ;)
Sedan gjorde dom mat, strips och korv.. Efter maten vart det ännu mer bak! Hihi, det är tills imorgon ju :) Lill Lucas ska döpas ju :D
Sen efter dopet är ju fika osså, sen vid fem halv sex så ska Kristoffer åka :'/ .. Gud, känns redan jobbigt av att tänka på det, vill inte att han ska åka ju :( .. Tårarna kommer garanterat komma, utan tvekan.. Hur mycket jag än skulle försöka hålla dom inne så kommer det ändå inte gå, det gör det aldrig...

Är iaf hos Kristoffer nu, ska sova här inatt igen :') .. Man tar vara på tiden så gott det går in i det sista! Men nu orkar jag inte skriva mer, är trött!

Fredagkväll

Är barnvakt till Lucas, Jonte och Kevin nu.. Alla sover så sött :) Jonte och Lucas ligger inne i Alexandras och Jimmys sovrum, och Kevin ligger här på soffan.. Ska strax bära in honom in i Jontes rum på madrassen därinne, så slipper han ligga här :) ..
Förut idag när Kristoffer hade åkt så gick vi alla ner till stan för att lämna tbx mina filmer på hemmakväll, sedan gick vi hem igen :p .. Alexandra o dom gick på affären, och jag gick med Keda och Katta hem till dom. Vi skulle egentligen äta all tsm, men det blev inte så.. så då beställde vi pizza ist :) .. Gott vare iaf! Senså när vi satt och åt så kom Kristoffer hem också :).. Vi gjorde väl inte så mkt, typ såg tv osså.
Sedan vid sju kanske så kom Kim dit, sedan Sandra (Strömberg) och sen Uffe :p och sen Jimmy och Jocke. Då gick jag ner till Alexandra så hon också skulle få gå upp dit.. Då var Kevin fortfarande vaken, han satt i soffan och läste böcker :p, men när jag sa åt honom att lägga sig ner på kudden så gjorde han det :) Och mitt upp i allt så vaknade Lucas och var helt hysterisk ;o, då ringde jag efter Alexandra som kom ner och gav honom lite mat, så då somnade han om.. Kevin somnade på soffan då också..

Så nu sitter jag här och inte gör alltför mkt, funderar lite på vad jag ska göra av kvällen, typ se tv? :p Finn ju inte så mkt annat jag kan göra, haha! Men nu har jag inte så mkt mer att skriva, ska bära in Kevin nu iaf, så han inte druttar i golvet!

Fredag

Snacka om härligt väder! :)
Klev upp vid halv nio idag då Kristoffer väckte mig :p Sov hos honom inatt för att jag skulle följa med dom till birsta idag osså vill man ju umgås med honom så mkt som man bara kan!
Fixade i ordning oss, sedan for vi till media markt för Kristoffer skulle köpa ny mobil :), sedan till plantagen för att katta skulle köpa en kruka :p, sedan for vi typ hem igen.. Kristoffer fick börja göra sin lunch då, och jag satt med Keda ute på uteplatsen och njöööt av den värmande solen ;D. Asskönt och varmt ju! Längtar riktigt mkt till sommaren nu, värmen :D Osså sola och bli brun ;D..

Kristoffer har iaf åkt iväg nu.. =/ Fast han kommer ju tbx lite senare, som tur är! Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, kanske ska gå ut och sätta mig i solen igen, eller om jag går ner till Alexandra.. Hon är ju själv med ungarna tror jag, för Jimmy, Jocke och Kevin är nog i Stöde.. Jaja, får se hur det blir helt enkelt, ska iaf inte skriva mer nu, har inte så mkt att säga!


Torsdag

Klev upp vid sju idag och gjorde i ordning mig.. Alexandra kom upp vid kvart i åtta eller ngt.. Hon gav Jonte frukost, som jag också hjälpte till med :) .. Sedan strax efter åtta så skjutsade Katta ner mig till skolan, för hon skulle även skjutsa Alexandra till skolan..

Väl på skolan så hade vi Bransch och Produktkunskap, två och en halv timmes lektion -.- med den nya läraren, eftersom vi ska ha henne under den här kursen =/ .. Asjobbigt vare iaf, och tråkigt! Fyyy... Lektionen slutade elva, eller vi fick gå lite tidigare och då vare iaf lunch, lax :D Asgott vare :) .. Sedan sprang jag och Josefin ner på stan för hon skulle ta ut pengar, sedan tbx på skolan, sedan ner och köpte klass, sedan tbx på skolan igen :p ..

Justnu sitter jag allderles själv uppe på 4an och skriver här.. Alla andra har prov, men inte jag inte! Eftersom min dator har fuckat upp sig rejält så har det inte gått så bra att träna på provet! Och Alexandras o doms dator har inte Word, så jag hade inte kunnat få anteckningar av ngn heller, så det sket ju sig! Svenskan börjar 14.10.. Vi kommer alltid ha hål från elva till 14.10 på torsdagar, känns ju grymt surt! Att bara sitta på skolan liksom och göra ingenting.. Visst, man skulle ju kunna göra ngn nytta, men det har man inte ork till om man ska gå till HALV FEM!! :o Asjobbigt med långa dagar ju.. Är redan supertrött och vill bara härifrån och gå på lov! Vore hur skönt som helst!
Men sen när vi väl har slutat så ska jag som vanligt till Nacksta :) Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men ngt kanske de blir iaf.. Men kanske skriver mer senare, orkar inte skriva mer nu..

Onsdag

Igår så vare estetisk verksamhet hela dagen på skolan... Vi var då på kulturmagasinet hela dagen, svintråkigt! Vår lilla mix-grupp som går commerse var med den andra commerse gruppen, och då delades vi in i 2 grupper.. Sen var det svå olika aktiviteter som vi skulle göra.. Första vi fick göra var att vi var i små grupper, och skulle skriva en saga.. När alla var klara med det så skulle vi komma på ljud till den och sedan berätta den högt med våra ljud.. Det var från tio till tolv.. Sedan från tolv till ett vare lunch :)
Efter lunch gick vi tbx till kulturmagasinet och då var det dags för "aktivitet" nummer två. Då fick vi först höra på en tjej som berättade om Bengt Lindström, asjobbigt.. Sedan hade hon tagit några tavlor av honom dit vi var, så då fick vi papper och kolstift och andra pennsaker att rita med, osså skulle vi rita av något av hans verk som fanns där.. Efter det skulle vi ta dmed det vi skissade ner till ett annat rum där det var dags att färgsätta vårat verk med färg, på ett större papper! Ja, det är väl inte min starka sida må jag säga.. Gick bättre att skissa, det är mer min grej! Sedan vid kvart i tre var vi tsm hela gruppen och skulle läsa våra sagor inför alla.. Men dom i min grupp hade glömt sagan på skolan, så det vart inget med det, plus att jag var tvungen att gå vid tio i tre för att hämta Jonte på dagis! :)

Sagt och gjort så hämtade jag Jonte på dagis, sedan gick vi hem till honom där Jocke och Kevin och var :D.. Jonte och Kevin började leka med varandra på en gång :p. Sedan gick vi på affären, då gick dom och höll varandra i händerna dom sötungarna! :') Fick ingen bild på det.. Men det kommer väl fler tillfällen :), för Jocke och Kevin ska ju inte hem än.. :)
Efter affären gick jag och Alexandra upp till Katta för att hämta den andra matstolen, eftersom Alexandra och Jimmy bara har, sedan när vi kom hem så vare typ mat.. Vi åt, sedan gjorde vi inte så mkt.. Alexandra gick upp med Jonte till Katta vid sju eller ngt, så då var jag kvar med Jimmy och Jocke, osså Kevin och Lucas såklart :) Jag lekte lite med Kevin ;D.. Han satt på golvet mittemot mig, så då kikade jag över bordet osså på honom :p Sen när han kollade tbx så "gömde" jag mig, så sedan så kom han med bilen och satt och lekte bredvid mig och pratade lite med mig :D Sötungen! :) Sedan kom hon tbc vid halv nio kanske... Sedan vi halv elva så gick jag upp till Katta för att Kristoffer var på bio och hon skulle hämta honom vid strax efter elva, och hon kunde ju inte lämna Jonte själv om han skulle vakna, så jag sov kvar där.. Jobbigt att springa fram o tbx ju, var ju redan trött! Så när Katta åkte så kröp jag ner i sängen (Kattas säng, eftersom hon har en stooor och skön säng och Keda var inte hemma ;d) och somnade typ på en gång.. :)

Tisdagkväll

Efter den goooda maten som mättade magen bra så duschade jag av Jonte :) .. För när vi satt och åt så spillde han dricka över hela sig, och sedan efter maten så kissade han ner sig :p (pott-tränar honom = ingen blöja) Så då duschade jag av honom då, han ville bada, men det fick han inte! ;) Efter att han hade duschat så satte jag mig i soffan och softade lite ;d Sedan så gjorde jag vällig och la Jonte.. Somnade även själv (a) .. Vaknade av att Alexandra kom och skakade på mig och frågade om jag sov, haha! Fyfan vad skönt det var att ligga där och sova kan jag säga! Han har en så grymt skön säng! Är lite för lång för den, men får man chansen så äre ju klart man sover där ;) Fast det kommer ju inte bli nu iaf, eftersom Jocke och Kevin troligtvis kmr sova därinne, så det blir fortfarande soffan för min del, men jag är van :)

Under tiden som jag la Jonte så gick Katta och Kristoffer.. Sen när jag blev väckt från min underbara sömn så tog jag mig en dusch :).. Sedan slog jag mig ner i soffan med Alexandra och Jimmy..
Sitter här nu och kikar på hockey och fotboll (bläddrar emellan, eller Jimmy gör det!), Alexandra ligger här bredvid mig och har somnat, haha! Tror hon är lite trött kanske :D Börjar bli lite småtrött jag med, men inte så att jag skulle kunna somna tror jag :p .. Men nu ska jag väl ta mig ett glas cola eller nått, skriver imorgon!

Aaaaafternoooon

fyndig rubrik, jag vet ;)

Sitter och väntar på mat nu (: Vi ska äta klyftpotatis, skinkschnitzel och sås, mumma! Sen vet jag inte vad vi ska göra, ta det lugnt antar jag..
Och får fetdampen på datorn min, går inte att logga in :s.. Får hoppas att felet är det Ante tror, annars går jag under! Jävla skoldatorer!!
Imorgon blire skola, etsetisk verksamhet hela dagen.. Hoppas att vi får sluta tidigare än vi egentligen ska göra, vore sköööönt! Jimmys bror kommer imorgon också :), osså hans son Kevin, som är lika gammal som Jonte. Så det lär bli full rulle här! Vet inte hur länge dom ska stanna, men tidigast till måndag tror jag, kan bli längre :) .. På fredag vill iaf Kristoffer på casinot, och alla andra lär ju vilja följa med.. Så antigen blir jag själv med 3 ungar :p, eller så stannar ngn hemma med mig, får se hure blir helt enkelt :) Blir nog bra vilket som liksom! Så resten av veckan blire som sagt full rulle här, så man får njuta av den stunden man sover ;) Hehe, men det blir roligt att dom kmr också ju :) .. Men allra bäst äre ju att Kristoffer är hemma :D
Men nu kurrar magen och det luktar mat, ska se när den är klar! Skriver kanske senare, men troligast imorgon efter skolan!


Tisdag

Sitter på skolan nu, har bransch och produktkunskap.. Hmm, ja.. Kan inte påstå att jag lyssnar vad lärarn säger men.. Vet inte ens vad hon heter xD Har någon ny som vi ska ha ist för Andreas, men hon verkar inte så mkt bättre än.. Hon är bara jobbig, verkar sur och har en jobbig röst som man inte orkar lyssna på!

Jaja.. Det är ju BARA en och en halv timme kvar av lektionen ;o! Fyyyyyyy! Jobbigt...
Lektionen slutar 10.30 och Lunchen börjar 10.40, tror jag längtar till det! Nu fick jag höra att hon tydligen heter Caroline, trevligt.. Efter lunchen har vi matte i 50 min, alltså från 11.40 till 12.30, sedan sluuuuuutar vi!! Fan va skönt, enda dagen man slutar tidigt, annars äre ju halv 5 varje dag typ :/ ;O..

Men ja.. Orkar inte skriva mer nu, ska väl försöka lyssna eller något annat skoj vid datorn..

.

Sitter nu och väntar på mat .. Ska äta spagetti och köttfärssås (: Är hungrig, så jag ser fram emot att få lite mat i magen! Efter maten ska jag och Alexandra baka dom där stjärnorna som vi även bakade igår :) .. Katta och Kristoffer är ju också här förstås, så vi alla ska äta och sedan vet jag inte vad vi ska hitta på, kanske äta det jag och Alexandra ska baka och se tv kanske.. Får se helt enkelt vad som händer!
Imorgon blire ju tyvärr skola igen -.- .. Men som tur är så slutar vi halv ett, eller förhoppningsvis! Om dom inte fått för sig att vi ska ha FEK B utan att ens haft A och inte ens ingår i vårt grejs.. Jaja (:

Men nu orkar jag inte skriva mer, kanske blir lite ikväll, eller imorgon!

Lektion

Har matte nu, fruktansvärt tråkigt -.- ... Ont i huvudet har jag fått också.. Jobbigt.
Men längtar iaf tills man slutar och får umgås med Kristoffer =) Inget slår det alltså! Men nu ska jag loda vidare, ville bara skriva några rader för nöjes skull, inte för att det var roligt men..

lite bilder (:

 Berts "Ahmed" gillar att klättra i träd ;) Men det gillar inte Bert att han gör :p

   
Jonte när han provade sina snickarbyxor igår :) Och Kristoffer såklart! <3

 
Min söta lilla kissemiss som jag ska köpa :')

Måndag

Sitter på skolfan nu -.- .. Svintråkigt, har info och leyout, med Boel :s, hua! Fyfan...
Vaknade imorse av att Jonte kom och la sig bredvid mig i soffan :') Gofisen, sedan tills han skulle fika så satt han bredvid mig och kollade på barnprogram :), han satt även på mig den lilla fisen :p.. När han skulle fika så klev jag upp och klädde på mig, sedan frågade Alexandra om jag kunde fixa Lucas, så jag gjorde det.. Bytte hans äckliga bajsblöja och klädde på honom :p.. Sedan plattade jag håret osså. Sedan gick vi upp med Lucas till Katta och gick sedan till bussen. Sedan traskade vi mot skolan, jag gick upp hit till min skola, och Alexandra gick bort till CSN för att jobba lite :) ..

Igår så kom kusinen hem :D:D:D :').. Fyfan vilken lättnad det var att bara krama om honom :'), har längtat så mkt! Hann inte träffa han så mkt, men det gjorde inte så mkt, fick ju iaf krama honom :).. Han hade köpt massa kläder till Jonte och Lucas, osså gick jag och Alexandra upp till Katta för att hon skulle tvätta lite kläder till mig :). Så då provade Jonte ett par snickarbyxor som har såg stentuff ut i ;) Hehe.. Typ vid nio så bakade jag och Alexandra lite, typ några stjärnor med hallonsylt i ^^ Vet inte vad dom heter, men goda vart dom :D Höhö

Nu har vi ju som sagt Information och Leyout, vad ska man säga? Typ tråkigt, och det gör ju inte saken bättre att vi har Boel :s.. Menmen.. Sedan har vi engelska, ska hålla tal egentligen, men jag har inte förberett mig och även om jag hade gjort det så hade jag inte tänkt prata, så det jämnar ju ut sig ;)! Får se om jag kanske följer med Alexandra sen, måste fundera lite (: .. När man kmr hem, asså inte hem, HEM, utan till Nacksta, så blire nog till att umgås med Kristoffer :') Måste ju ta vara på tiden, och det ska jag! Synd bara att skolfan ska förstöra och ta massa tid! För vi har ju svinlånga dagnar =/ Fan för skolan!

Menmen, nu ska jag "jobba" vidatre här!

kissemiss


:)<3

Torsdag

Näst sista praktikdagen idag då! Varit en rätt så seg dag, men skön :) .. Jag och Sandra började typ med att fixa några paket.. Nu snackar vi inga brev med blanketter, utan fulla kartonger! Det ska vara asmånga i varje, fast i vissa äre ju mindre, men i de flesta så ska det vara kanske 200 av varje grej och sånt.. Då ska man ju stoppa ner det i en kartong och tejpa igen den ordentligt och klista på en paketavi, asbra på detdär vi ;)! Vi har snart packat en hel bur med kartonger :p.. Men iaf, efter vi fixade lite med det så gjorde vi lite rek. brev (: sånna där man skriver på datorn osså.. Sedan började vi med paketen igen, men insåg snabbt att det behövs fyllas på med kartonger! Så vi tog en vagn och åkte ner i källaren.. Vi hämtade 20 kartonger xD.. och när vi skulle ta hissen upp så var ju en dörr öppen som är bredvid hissen, och där håller tydligen polisen till :p.. Det märkte vi när vi åkte ner för att hämta blanketterna, för då kikade vi in och såg en skylt som satt bredvid en dörr, osså på den vare ett polismärke osså ngt namn, och den snubben var chef eller ngt ^^
Men när innan vi åkte upp igen så kikade vi iaf in där :p, asså i gången, det var massa dörrar och en korridor, sen hördes det som om det kom ngn, så då skyndade vi oss till hissen :p.. Åkte upp och lastade av alla 20 (!) kartonger och sedan ringde Alexandra och sa att hon skulle ta bussen från skolan. Då gick vi ner på stan till Subway och väntade på henne där. Köpte mackor där, sedan gick vi tbx till CSN och jobbade på till klockan tre typ.. Då tog jag och Sandra bussen till hennes mormor (hon bor också i bredsand) och var där en stund.. Sedan vid 5 traskade jag hem fram och tillbaka och sedan gick jag till Bert för att äta (: .. Sen satt jag där en stund och sedan gick jag hem :p

Nu sitter jag här och gör inte alltför mkt.. Typ ser på tv. Ska allderles strax ta en dusch, d.v.s. när jag skrivit klart här!
Imorgon blire iaf sista dagen på praktiken, vilken känns lite tråkigt eftersom man vant sig nu och alla är så trevliga där, och eftersom vi fått världens äckelschema! Menmen.. Får hoppas på ngn bra belöning för allt slit ^^ Hihi! Efter vi jobbar imorgon ska vi iaf åka med Katta hem till Alexandra och sedan på kvällen ska vi passa Jonte och Lucas :) .. Dom andra ska på casinot och kolla på Scotts :p.. På lördag blire till att åka hem och ta det lugnt, sedan på söndag ska jag packa och sedan åka till nacksta för att bo där HEEELA veckan :D:D Gud vad jag längtar! Älskade kusin kommer ju på söndag :'), Åh, önskar det var söndag nu ju! Men får stå ut :), får ju umgås med honom en hel vecka :D Synd bara att det är skolfan för oss medans han har sportlov, och för att man har svinlånga grisdagar ;s. Men ja, han kommer ju hem iaf :)

Men nu ska jag hoppa in i duschen och sedan glo på tv eller kanske slå på ngn film!

RSS 2.0