Onsdag

I morse vaknade jag typ av att Jonte stod och skakade lite på mig för att han skulle fråga om jag skulle ha frukost.. Och det skulle jag, men låg kvar en stund till :p. Jonte satt i köket och ropade på mig, han kan ju mitt namn nu, haha.. Fast han säger inte Mickis, utan Kicki :P. Men det funkar det också (y) Vet ju att han menar mig!
Gick upp och åt lite frukost, sedan gjorde jag mig klar.. Vid halv tolv tog jag bussen in till stan för att kika lite där.. Köpte en typ tunika eller vad det nu är, och en annan typ långskjorta.. Köpmani :D!

Kom nyss tillbaka från stan :) Alla är slöfockar och ligger i sängen.. Jonte sover lunch :)
Men nu ska jag hitta på ngt, kanske duscha eller nått.. Ikväll ska vi till Åsa och fira nyår där :) Trevligt!

Gott Nytt År på er alla :)!


Tisdag

Idag har vi varit på stan.. Åkte in vid halv elva, elva kanske.. Gick först till Kattas jobb med några papper, sedan vandrade vi ner på stan och gick runt och kollade lite.. Köpte en par nya tigths och en kofta... Vi åt också på donken till lunch. Vi for hem vid tre kanske, ingen aning om vad klockan var, men det spelar nog ingen större roll..

När vi kom hem så gjorde vi inte så mkt.. Gjorde lite mat och så. Sedan glodde jag typ bara på tv'n.. Alexandra och Jimmy kollade på hockeyn vid sju, Timrå förlorade mot Frölunda, så då blev Jimmy glad :p. Mitt i hockeyn gick jag och Alexandra upp till Katta en stund. Kollade klart på hockeyn där och sedan gick vi hem igen.. Keda följde med..
Så nu har vi nyss kollat på Björn Gustavsson - Ett livsverk .. ASBRA! Karln är ju hur grym som helst, ojojoj! Haha.

Nu vaknade Jonte, så jag ska väl ta och stänga ner här.. Han ska ju sova härinne nu, skriver imorgon! Då ska jag skriva om en rolig sak från Björns dvd, hah!
puss&smek!

Yet another update...

Har nyss kollat på Prison Break, asbra! Innan så spelade jag och Jimmy fifa, vart 3-1 i matcher tror jag :p, dålig förlorare är han också, haha!

Men nu ska jag och Alexandra spela lite Wii Fit, sen blire sova!
puss&smek!

Update

Kom nyss ifrån Katta.. Vi har varit där och ätit lite julmat.. Det fanns fortfarande kvar och hon ville ha iväg det, så hon ville att vi skulle komma upp och äta, så vi gjorde det!

Innan så spelade jag och Jimmy lite fifa... Han var lagomt kaxig, eller inte! Mer än vanligt! Han vann första matchen med 2-0, sedan tog jag igen och vann på straffar.. Men han sa först att straffmatchvinster inte räknades, men han ska ju alltid skylla på ngt, men dom räknas! Sedan vann han igen, med kanske 3-2 eller nått sådant.. Och duktig som jag är tog jag åter igen mig, på en till straff vinst :p.. Sedan tog vi en sista avgörande match eftersom Jonte då hade vaknat, och då pangade man in 1-0 i slutminutrarna och tog hem det hela! Haha
Han är fortfarande kaxig och säger att jag suger på fifa, men jag är bra nog och kan ta det, lägger mig inte i ett hörn och grinar som han skulle ha gjort, haha! Blir nog lite mer spelande när Jonte har lagt sig, då jävlar får vi hoppas att dagen vänder och det blir till min fördel! För denna dag har inte varit på min sida...

Så vi får väl se hur kaxig han kommer vara efter vi spelat sen.. Förhoppningsvis har jag satt honom på plats, men man ska aldrig hoppas för mkt har jag lärt mig!

Imorgon ska jag och Alexandra åka in på stan och kolla lite, eftersom det inte blev nåt idag. Sedan efter vi varit på stan lär det nog bli lite Wii Fit spelade, och även lite fifa kanske.. Och nyår i år firas här i Nacksta! Skulle egentligen vara med Sandra, men hon ska passa lilla Hannes, så vi får partaja ngn annan gång, men det går bra det också :)!
Alla vi ska vara hemma hos familjen strömberg :) Blir nog skoj de... Så nu vet ni vad jag ska göra på nyår, vad ska ni läsare göra?

Nu ska jag gå och sätta mig i min sovsoffa och umgås lite med de andra :p. Höra Jimmys eviga tjat om hur dålig jag är på fifa, att han ska ha sin tröja tbx (på skoj;p, han kan inte ens ha den, så jag har sagt att han inte kommer få tbx den.. Men tror inte han lider, för det står fresks på ryggen, HAHA XD, men den var skön, så den behåller jag ;)! ) och lyssna på Jonte som säkert kommer vilja dra med mig in i hans rum och leka i hans bollhav, söt unge dedär! Och lite gosande med Lucas lär det bli... Så nu avslutar jag här!
puss&smek!

Måndag

I morse kom Alexandra och väckte mig vid 9 och undrade om jag skulle äta frukost då, och det skulle jag så jag klev då upp.. Åt två mackor och drack lite te :)
Sedan så gjorde jag mig i ordning för jag och Sandra skulle in till stan, men hon måste typ packa, så hon kan inte.. funderar på om jag ska åka in själv och kika lite eller om jag ska skita i det... Får se hur jag gör. Finns inte så mkt mer att skriva, kanske skriver mer senare eller nått!
puss&smek

Lördag

Jag är ju i nacksta jag, för en som missat det... Och inatt sov även kusin Emelie kvar... Hon var med sin familj hos Katta innan för att träffa Kristoffer innan han skulle åka. Så jag och Alexandra frågade om hon ville stanna, de 3 kusinerna liksom ;d..

Kristoffer for vid kvar över två, halv tre igår... Det var riktigt jobbigt.. Kunde absolut inte hålla tillbaka tårarna denna gång, det var värre än alla andra gånger. Tårarna kom redan innan det var dags att säga hejdå.. Stod och kramade honom en lång stund när vi sa hej då, ville inte släppa honom :'( Men jag var ju tvungen, och ja... Inget man vill göra, men måste..
När han hade åkt så gjorde vi inte så mkt.. Bara tog det lugnt.. Sen när vi kom hem till Alexandra igen så spelade vi lite Wii Fit..

I morse så vaknade man av att Jonte kom in med sin damsugare som han fick i julklapp :p, störade ljud att vakna till? Japp! Senså lät han den bara stå utan att han använde den, för han hittade sin ferrari bil som han också fick i julklapp, och jävlar vad den låter ;o! HUA! Så jag fick säga åt honom ett antal gånger att stänga av damsugaren, och tillslut så gjorde han det :p
Sedan så sov jag och Emelie en stund till och tillslut, vid halv tio, tio så klev vi upp och åt frukost typ.. Sedan tog jag en dusch...

Efter det så spelade vi lite Wii Fit osså.. Skulle egentligen gå på stan med Sandra, men det bidde inte så, hon fick främmande, så vi ska ta det imorgon eller nått. Jag måste ha med mig henne så jag får med mig MASSA nya fina kläder tbx :p. höhö.. Är inte så bra på att handla utan henne :P
Sedan spelade vi bara vidare och jag satt lite vid datorn osså..
När jonte hade vaknat så gick vi typ ut eller nått.. Åkte lite pulka och madrass osså :)! Sköjsköj.. Katta och Keda var också med, sedan gick vi alla hem till Alexandra och beställde mat från pizzerian, och medans vi väntade på maten så lekte vi lite i Jontes bollhav :p, han fick ett i julklapp :D. Lekte även lite med Emelies systemkamera, och jag är grymt sugen på att köpa en vill jag lova! Sedan var det dags för mat, fick bli en fläskfilétallrik för min del, och jag åt upp allt ;O! Ojojoj, supermätt efter det vill jag lova!

Så nu sitter jag här och nördar lite.. Ska va lite social med de andra nu!

puss&smek!


fredag

Alexandra och Jonte väckte mig vid 9 i morse... För att kolla om jag skulle äta frukost med dom eller uppe hos Katta, jag valde att äta med dom... Så låg kvar en liten stund på soffan och drog mig, sedan klev jag tillslut upp :p. Fikade lite te och rostade mackor. Sedan klädde jag på mig och allt man nu gör för att bli klar.

Nu slog jag mig ner här i väntan på att vi ska gå upp till Katta. Fast dom har åkt ner på stan fram och tillbaka för Kristoffer ville ta hål i ögonbrynet, så dom skulle typ kolla om det var öppet.. Alexandra sitter och nördar crash och Jimmy gör sig i ordning. När han är klar ska vi nog traska upp dit.. Kristoffer åker ju idag :'(... Kommer kännas mkt tungt att behöva säga hejdå, men det finns ju inget annat man kan göra, bara gilla läget, fast att det är svårt! Så ska ta vara på den sista tiden nu, kommer sakna honom så otroligt mkt! :'(

Får se om jag skriver ngt mer idag, troligtvis inte, beror på.. Men nu ska vi snart gå så jag avslutar här!
puss&smek!

torsdag

Fick sovmorgon idag, eftersom Jonte sov uppe hos sin mormor (min moster)! Låg i soffan till typ halv tolv, tolv kanske... Fast vaknade lite då och då av att Alexandra och Jimmy kollade igenom ungarnas julklappar, och Jimmy kom och skakade på mig, men det är jag van vid!

När jag väl tagit mig upp ur sängen så åt jag och Alexandra lite frukost :) Eller inte lite, åt ur många mackor som helst tycker jag, och jag vart inte helt mätt heller :P. Sedan gick vi upp till Katta för att umgås med Kristoffer :). Där åt vi även lite julmat :)! Sedan gick dom andra ut och åkte pulka med Jonte, men jag och Alexandra stannade inne med Lucas... Kallt ute ni vet! Sedan när dom kom in så åt vi. Fick bli julmat idag igen... Sedan gick vi ner till Alexandra och Jimmy, där vi är nu! Fast Katta och Keda kommer senare, då vi ska äta kex och ost :).

Kristoffer och Alexandra håller nu på att spela lite Wii Fit och tittar hur feta dom är, haha :D! Ska gå och vara lite social med dom nu! Kristoffer åker ju imorgon :/....
puss&smek!

The evening ...

The evening has come to an end...

Ja, så sant som det låter! Denna julafton har kommit mot sitt slut nu, och trevligt har det varit!
När jag avslutade förut så gick jag in i vardagsrummet i förhoppning av att det skulle bli lite efterrätt... Men icke! Jonathan började bli lite småtjurig så vi bestämde oss för att det var dags för tomten att komma innan efterrätten, så vi fick tyst på ungen ;)! Så Kristoffer gick för att "köpa tidningen" ;) och alla bara väntade i vardagsrummet och kikade ut genom fönstret för att se om tomten dök upp... Och det gjorde han! Det var det gamla vanliga... Tomten fick en stol att sitta på, och alla vi stora satt och skrattade :p. Han delade ut de julklappar som fanns i säcken och sedan gick han för att hinna med alla andra barn ;)!
Sedan satte min mamma igång med all dela ut resten av julklapparna som fanns under granen, det var ju en del! Och Jonte trodde alla var till honom :p.. När han tog emot sina så slängde han typ dom till Alexandra och stod och stampade för att få ännu mer.. Det tog sin lilla tid att dela ut alla, men när det väl var klart så satte alla igång med julklappsöppningen! Orkar inte skriva vad jag fick, men vill ngn veta så är det bara att fråga!

Efter att julklappsöppningen var klar så var det äntligen dags för efterrätten, RisAlaMalta, eller hur fan det nu stavas.. Gott var det iallafall, det är huvudsaken! Sedan så åkte Mamma, Bert, Maria och Christopher hem, men vi andra var kvar.. Efter en stund åkte även Kattis hem :) Jag, Alexandra, Jimmy och Lucas var kvar till kanske halv 12... Sedan traskade även vi hemmåt, mot dom alltså! Jonte fick sova kvar etfersom det vart så sent..

När vi kom hem så satte jag och Alexandra igång med lite träning, HAH! Ja, vi gjorde faktiskt de... Hon hade fått Wii Fit i julklapp, så vi testade det, det är rena rama träningen det! Det är ju en sån där platta man står på, så man fick skriva in längd och födelseår och datum, sedan så räknade den ut bmi osså, för den kände ju hur mkt man vägde.. Sedan fick man sätta in ett mål på om man vill gå upp/ner i vikt, hur mkt och hur länge man ville ha på sig för att nå sitt mål, ascoolt! Riktigt bra också! Så vi körde lite yoga, rockade rockring (man ser hur dum ut som helst, Alexandra filmade mig xd), och styrketräning... Är riktigt sugen på att köpa det vill jag säga!

När vi hade spelat klart, vid 2 ungefär, så gick vi och la oss... Var en slitsam dag så vi var väldigt trötta, så då fick det bli sovtime!

Detta började jag skriva på igår (julafton, onsdag) men Kristoffer ville ha datorn när jag höll på att skriva, och hade inte tid för mer dator på kvällen, så det mesta är skrivet idag (torsdag)! Så ni vet liksom!
puss&smek!

Tomten...

...kommer nog snart ^^... Min älskade kusin Kristoffer som ska vara tomte i år! Blir nog en väldigt vacker tomte de ;D!

Vi har nyss ätit julbord, åt förvånansvärt mycket i år ;o! Katta knäppte till och med kort på min tallrik för att föreviga min måltid, haha! Ovanligt gott var det också! Måste vara för att Kristoffer är hemma :'). Fast han var ju hemma förra året också, men detta år slår nog allt efter allt som varit!

Innan maten så var jag, Jontahan, Kristoffer (kusin) och Christopher (Berts son) ute och åkte lite pulka :). Det var riktigt mysig.... Det är ju inte varje dag man är ute och leker med dom! Vi var bara på dagiset här och åkte, myspys! Vart bara en liten stund. Vi lessnade efter ett tag och var hungriga, så då gick vi in... Fick vänta en stund på maten, men det gick det också..

Som sagt så har vi nyss ätit, slog mig ner här i lugn och ro för att skriva lite om min kväll! Nu kom Kattis med efterrätten också, Ris A La Malta, eller hur det nu stavas, hahah! Det är gott iallafall! Så nu ska jag sluta nörda här och umgås med folket i stället. Och förresten, snart kommer tomten ;o)!
puss&smek!

julafton

I morse vaknade jag av att Jimmy sa åt Jonte att väcka mig, först fick jag en smäll i huvudet :p, men tillslut så fick jag en kram :). Låg kvar i soffan ett bra tag, och sedan gick jag upp och fikade...

Vi gjorde oss sedan i ordning för att gå upp till Katta. Jonte skulle sova och vi skulle duscha där, så vi traskade upp som npgra packåsnor och Jonte tappade snutten på vägen, då fick Alexandra gå och kolla efter den, vi glömde nyckeln och hejohå vad jobbigt allt blev :p. Men vi kom fram tillslut och då gick jag till Jimmy och Alexandra och hämtade nyckeln och några pallar...

Så nu sitter jag här vid Kristoffer bärbara, som jag gäääärna skulle vilja ta med hem, höhöh.. det är fett med najs! Han satt och läste upp dikter som han hade skrivit, asbra! han kan det där han! Jag har saknat honom så otroligt mkt, skönt att få umgås med honom! Ska ta vara på den här tiden nu, så nu ska jag sluta nörda här vid datorn, ska duscha också!

Men GOD JUL på er alla :) Hoppas ni får det trevligt, för det kommer jag ha nu när Kristoffer är hemma!
PUSS&SMEK!

tisdagkväll

Efter att jag skrev sist så gjorde jag mig klar och for in till stan med mami och bertan :). Det gick väldigt fort, var liksom; åkte in, köpte det jag skulle, sen hem lika fort igen :) Maria klev även på bussen, så då fick man ju sällskap hem :D.
Väl hemma så började jag lite lätt att slå in de julklappar jag köpt, med mammas pengar :D. Provade även lite kläder... Var ju tvungen att hitta ngt tills imorgon, och hittade lite i Marias garderob som jag fick låna, helt otroligt :p. När jag bestämt mig för vad jag skulle ha så gjorde jag klart julklapparna, för jag hade pratat med Sandra innan och vi skulle ju nyta julklappar, så jag snabbade mig så fort jag kunde.. Birgitta kom också, och lämnade min julklapp, som jag absoluuut inte vet vad det är ;p. Hon surrade på en massa, osså lovade jag att komma och hälsa på nu under lovet, så det är lika bra att fara dit, drar med mig Sandra :D! När hon hade gått så öppnade Maria mitt kuvert, höhö... Men jag visste ändå redan vad det var, så det gjorde inte så mkt..

När jag var klar med julklappsinslagningen så traskade jag mot Sandra... Gick hela vägen hem till henne för annars skulle hon vara tvungen att dra med sig simon, och det ville hon slippa. Stannade där en stund och pratade :). Åt mackor gjorde jag också, jag ba tog för mig (a), för Sandra åt inget bara jag ^^ Tur man känner sig som hemma där! Hehe...

När hennes mamma och pappa kom hem så skulle de åka lika fort igen typ, oct mathandla :), så Sandra och Simon följde med dom, och jag fick skjuts hem, snällt av dom :D! Så när jag kom hem tog jag fram väskan och började packa... Skulle ju till Nacksta. Frågade om Katta kunde hämta mig, men hon kunde inte förns efter dom hade ätit, så det blidde inget av med det, och jag hade ju inte ätit middag heller, och mamma skulle åka iväg.. Då fick jag och Maria pengar av mamma att äta för.. Så efter mycket om och men så for vi in till stan!

Först gick vi på systemet ;p, Maria skulle handla lite saker till sig själv, inte mig! Sedan traskade vi till Dragon House och åt, asgott! Efter allt gluffsande gick vi ner till bussen. Jag satte mig på 4an och Maria på ngn annan buss, hon skulle till Robert :)... Väl framme i Nacksta klev jag av vid kvantum och vandrade till min mormor, där Kristoffer och alla var... Ja, hon var väl inte i sitt sinnesfulla bruk om man säger så. Menja, när jag kom in där iaf så kom Jonte och gav mig en kram :'), söt som han är! Även en puss fick jag... Sedan gick jag och kramade på Kristoffer, lycka säger jag bara!

Vi gick därifrån ganska fort, för dom hade ju redan varit där ett bra tag och Jonte var trött.. Så då gick jag, Alexandra, Jimmy, Lucas och Jonte hem till dom, medans de andra gick till Katta.. Väl hemma så gjorde vi i ordning Jonte och jag la honom :), tog en tag innan han somnade, för det var massa godnatt här, snutten upp och ner och hit och dit, täcket av, täcket på, dockan på sidan, ligga på dockan... Ja, ni kanske inte förstår, men lite småjobbigt var det iaf! Men han somnade ju tillslut =)

Så när jag var klar med Jonte så var det dags att spöa Jimmy på fifa! Vilket jag gjorde i 4 av 5 matcher ;) Jimmy var alltid hemmalag, så det blev; 0-1 , 0-6 , 3-2 , 0-2 (?) och till sist typ 1-2 eller 0-2 .. Ja, han som sa att han skulle spöa mig, IN HIS DREAM! HAHA, synd Jimmy, SYND ;)! Ngn annan som vill ha spö ngn dag :D? Nä, nu ska vi inte vara kaxiga här!

Nu sitter jag i deras sovrum och skriver här i bloggen om min dag :) Kan tänka mig att det vart rätt mkt att skriva, men har inte fått skriva av mig ngt :p... Imorgon är det ju julafton :) Men har ingen som helst julkänsla ;O! Hoppas den kommer lite imorgon iallafall! Men nu ska jag ta och gå in och lägga mig på soffan, där jag sover! Kika på tv, och sedan sova!

GOD JUL! :)

tisdag

Håller justnu på att göra mig klar för att åka in till stan och inhandla de sista julklapparna :). Och jag säger bara, ÄNTLIGEN är det tisdag :')... Kristoffer landade med planet för 30 minuter sedan tror jag, så han lär vara på väg hem till sig, skönt att få vara med honom såhär på jul :), har längtat som ett tok!

Efter stan åker jag hem och slår in julklapparna jag då köpt, packar och sedan byter julisar med Sandra.. Sedan så bär det av till Nacksta! Längtar!

Gårdagen var en mkt bra dag tkr jag :), så denna dag lär bli minst lika bra, eftersom Kristoffer är hemma nu, och alla dagar han blir kvar kmr allt kännas som en stor lättnad, och hua vad glad jag kommer vara! hihihih!

ne, nu måste jag göra mig klar!
puss&smek!

update

Åkte in till stan med Sandra förut och fixade lite saker... Sen for vi bort, men vad vi gjorde är censurerat ;D. Höhö, inget speciellt, ngt vi inte vill berätta bara :). Så puss på det! Och vips så hamnade vi i nacksta på ngt konstigt vänster, hos Alexandra :p. Vi gosade lite med Lucas osså :)... Sedan kom Jimmy hem efter ett tag, han hade varit på birsta, och han var ju väldigt glad att se mig, NOT! Hanba- du ska väl inte komma imorgon? Då sa jag; Jo det ska jag ;p.. Då sa han; Jaha.... då var den julfriden förstörd.. xD Ja, man är ju väldigt omtyckt, hahaha :D Men det är bara för att jag spöar honom på fifa ;)! Sedan så gick jag och Sandra ner till bilen (Kedas, min mosters kille typ), och han var ju minst lika glad att se mig xD. Det första han gjorde var att räcka fingret till mig, hahaha! Och han fick ett tillbaka vill jag lova! Sedan frågade även han; Du ska väl inte fira jul med oss, och han fick samma svar som jimmy; Jo det ska jag... Lika glad var han; "Då var den julen förstörd!". Haha, ja vad säger man? DOM ÄLSKAR MIG INNERS INNE :D! Det vet jag ;)

Höhö... När jag och Sandra satt oss i bilen så for vi och hämtade Katta, hon skulle med hem till mig :). Och hon trodde att Sandra var ngn annan xD hahaha, för väl hemma hos mig så frågade jag om dom kunde släppa av henne hos sig så hon slapp gå, och då frågade hon vart hon bodde, och då sa jag vart hon bodde.. Och katta såg liksom fundersam ut, osså ba: "Är det Annes?" , viba- ja xD.. Haha, hon kände knappt igen henne för hon har färgat håret ljusare :) Sedan så åkte hon iväg med dom och jag satte mig här :)... Nu gör jag absolut ingenting, har grymt tråkigt, känns som en söndag nästan -.-

Imorgon blire att fara in til stan och inhandla de sista julklapparna :). Sedan hem igen och slå in dom osså... Och till sist blir det till att byta julklappar med sandra :). När jag är klar med det så far jag till nacksta, för KRISTOFFER kmr hem imorgon :D:D! Snacka om att jag har längtat! Han kommer egentligen imorgon bitti, men jag ska ju göra en del ärenden, så jag kan inte åka dit förren på eftermiddagen, men bättre sent än aldrig!

Nu ska jag nog nörda lite Xbox, för imorgon lär jag ska möta Jimmy på fifa, och då får jag fan inte förlora, för han har varit så grymt kaxig den senaste tiden, dags att sätta honom på plats ;)!
puss&smek!

måndag

Vaknade vid tio av att mobilen ringde, vilket är väldigt ovanligt, för den brukar alltid vara så tyst och tråkig ;/.. Det var iallafall Birgitta som ringde :). Hon ringde för att hon kom på att hon skulle ha ringt förra veckan ngn gång (vilket jag också hade glömt) och vi skulle bestämma dag för att ta en fika... Menja, båda glömde som sagt så hon ringde nu.. Då bestämde vi att vi ska ta fikat nästa år, för hon har fyllt upp nu, och att hon kommer med min julklapp idag eller imorgon (a), jag vet faktiskt redan vad det är ;o).. Så då masade jag mig upp i sängen för att inte somna om (när vi lagt på), tänkte även berätta för mami att hon hade ringt och vad vi sa osså, men ingen mamma syntes till :o!
Hon var fan helt borta, mobilen hade hon heller inte med sig.. Men efter en stund så kom hon hem, och hon hade bara varit i tvättstugan, hehe!

Nu ligger jag i min säng och kollar på tv, det är airbud på 4:an.. Ni vet den där coola hunden som kan spela basket? haha... Ska snart gå och titta om det finns några mackor att äta, vilket jag gissar att det inte finns, för det skulle ju inte vara heeeelt ovanligt 8-).. Menja, ska även slå in Birgittas julklapp ifall hon skulle dyka upp idag, så nu har jag varken tid eller lust att skriva mer!
puss&smek!

höhö

bli inte rädd ifall det kommer en tjock gubbe med vitt långt skägg och stoppar in dig i hans stora säck, för att jag har sagt till tomten att det är dig jag vill ha i julklapp...


update

Har typ degat i sängen hela dagen, grymt äckligt jävla tråkigt må jag säga! Det ända jag har gjort som är lite nyttigt iallafall är att jag har slagit in lite julklappar med mami och sistah ;D!

Dagens skämt fick jag höra idag av Jimmy iallafall xD. Han frågade när jag skulle komma, och då sa jag: "vet inte, saknar du mig? :D" .. Och då skrev han; "har ju ingen att spöa på fifa" HAHAHA! Näe, det förstår jag ju, eftersom jag krossar honom ;o)! Ska fara dit på tisdag efter att jag fixat klart med julklapparna på stan och troligtvis bytt dom med Sandra.. Och då jävlar ska vi spela vill jag lova! Kusin Kristoffer kommer även på tisdag :'), snacka om att jag längar! Längtar mer till det än till själva julafton... För känslan av att få träffa honom, när man inte sett honom på länge är helt oslagbar.. Man blir liksom hur glad som helst, och lyckan bara kryper genom hela kroppen :') .. Så jag blir kvar i nacksta minst till den 26:e, då han åker igen ;/... Jag hoppas verkligen dagarna kommer att gå väldigt sakta så man får mycket tid med honom, för det behövs verkligen nu på lovet känner jag... Så jag ska ta vara på all tid jag kommer få med honom! Sedan fredagen är ett annar kapitel, då man måste säga hejdå :'( .. Det ögonblicket gillar jag verkligen inte.. Men nu ska vi inte tänka på när han åker, utan tiden vi får med honom under den tiden han är hemma :') !

Nu ska jag ta och loda vidare här! Finns inget att göra, så jag lär ligga här i min säg och tråka... Blir nog att jag tar mig ett bad också :)
puss&smek!

söndag

Seeeeeeeeeeeeeeeeeg tråkig dag! Finns inget att skriva om, är inte på humör för de! DÖÖ!

update

Ja, idag har jag inte gjort någonting.. Bara suttit hemma i min säng och tråkat...

Jag och Sandra skulle egentligen åka iväg en sväng, men det blev inte så.. Då vart jag bara sittandes hemma istället. Har suttit som världen datanörd vid datorn hela dagen, och funderar en del..
Justnu ligger jag i min säng och kollar på "Mysteriet på greveholm", det är grymt bra :D! Ska väl ta och sova snart, så man inte sover bort hela dagen imorgon, vilket jag tror att jag kommer göra men.. Kommer nog ändå inte ha något annat för mig :)!

Mja... Nu ska jag se klart på Greveholm, sedan blir det till att försöka sova! Lär ligga vaken en bra stund och tänka på allt som jag inte borde en stund, men det blir ju oftast så, speciellt när jag ska försöka sova då jag inte är trött, men nattinatti!

puss&smek!

lördag

Justnu är jag inte på humör för att skriva blogg! Inget har hänt heller, så då finns inget att skriva om dagen!


fredag

Övernattningen blev inte lika rolig som jag trodde den skulle bli.. Nästan alla satt och nördade cs hela tiden, det var mycket tråkigt! Men det var ju roliga människor där som fick den att bli bra iallafall =). Det blev iallafall inte mycket sömn... Endast en liten tupplur när Joss och Sandra satt uppe och drack kaffe i lärarnas fikarum :p. Då satte jag mig i en fotölj där och somnade :D. Efter en stund så gick vi ner till 3an, där det var lugnare än innan vi gick upp. Många hade gått och lagt sig för att få sig lite sömn innan det var dags för uppgång, städning och fika!
Daniel och Kee satt uppe hela natten.. Eller vid halv 7 så gick Daniel och tog sig en tupplur, på min madrass :O!! Haha, men det fick han.. Bea låg och sov därinne, så vi andra gick också in och la oss och tänkte sova lite.. Men det blev inte mycket till sova där inte :D Sandra låg och sjöng så vackert så :'). Det var ju så otroligt fina låtar hon sjöng också! Tur att Daniel hade pluggat in sina hörlurar i öronen så han inte hörde oss :p, för vi låg där och skattade hela tiden :p.

Vid halv åtta så klev alla upp och började städa.. Vi plockade ihop allt vårt och gick upp för att kolla vad det skulle erbjudas för frukost, men det var inget gott så det sket ju sig!

istället gick vi till vårt lilla rum och la oss och sov på stolarna, fast Joss sov på golvet :p. Vi ställde min mobil på 9.25 för vi skulle samlas halv 10, men vaknade vi? Näe.. Jag hörde den inte ens :p Joss vaknade en stund efter att den hade ringt och då klev vi upp.. Men då hade de redan börjat med mentorstiden, fast det gjorde inget.. Utan de var klara efter en stund och vi fick ju sluta efter... Egentligen skulle vi ha aktiviteter, men alla var ju helt döda så de hoppade över det..

Så jag tog luftmadrassen och gick bort med den till csn till Katta :).. Sedan gick jag tillbaka till skolan, pratade med Daniel en stund... Sedan tog jag bussen hem..
Väl hemma så la jag mig och sov i typ 1,5-2 timmar, otroligt skönt vill ja lova! Så jag har degat i sängen hela dagen, blir nog en tidig kväll ikväll!

Nu äre ju lov också, skönt att slippa allt pluggande tänkte jag skriva nu, eller jag gjorde ju det... Måste skriva de två sista läsloggarna, en rapport om göteborgsbranden och en engelskagrej ;s, faaaan! Jobbigt ja! Men det blir ju så när man inte tar tag i sakerna från början.. Ska bli skönt med lov och slippa kliva upp tidigt för att ta bussen till skolan, men det har ju sina baksidor också :/ ..

Men nu orkar jag verkligen inte skriva mer! Ska lägga mig ner och se på tv.. Och hoppas på att jag inte somnar!
puss&smek!

övernattning

Förut åt vi julbord, det var inte så väldans gott... Var absolut inte sugen på det! Fick i mig lite, men det var verkligen lite :p.. Tur att det blir midnattsfika sedan!
Har nyss haft en tävling typ... Musik jepordy med Daniel.. Var väl sådär, inte det roligaste jag gjort iallafall! Så nu sitter vi här i vår lilla mysrum och datanördar allihopa, utom Josefin :p Tror hon spelat tetris på mobilen ^^ Men nu har jag inget mer att säga!

puss&smek!


roliga rubriker

idag klev jag upp åtta och gjorde mig i ordning osså.. Fixade mig och packade klart för övernattningen :)
Jag kan ju lova att det var mkt tungt och jobbigt att ta all packning till bussen :O. Så när Sandra och Alex kom till bussen (vi kom samtidigt typ) då fick Sandra ta min påse (a)..

Väl framme på skolan så la vi alla våra saker i sjuksyster Åsas rum :). Sedan skulle vi egentligen ha engelskaprov, men det stod inte på mitt och Sandras privata schema, så vi gjorde det inte! Istället så gjorde vi typ inget, hjälpte mattanten upp med maten, sen så åt vi lite av den extremt äckliga maten! Sedan så gick vi till csn för att hämta min luftmadrass, eller inte min...  Utan jag lånade ju den av Katta :). När vi hade hämtat den så gick vi tbx till skolan till Joss...

Efter lunchen hade vi temadag, fick höra massa saker som jag redan kunde, men hellre det än lektioner! Senså slutade vi... Och vi (jag, Sandra och Joss) har suttit på skolan sen dess :).

Vi har invarderat lilla grupprummet med våra saker :). Vi har blåst upp våra luftmadrasser och hett upp täckena osså, asmysigt!
Så nu sitter vi i detta rum och har det trevligt :D. Tror vi kommer vara väldigt övertrötta senare, haha. För sova tänker jag då inte göra.. Tror Joss och Sandra planerar att skriva ngt i min panna eller nått och sedan så när jag går till frukosten så ja... Jag vet inte jag, sova blir det inget av iallafall! Och går i sömnen gör jag ju också, HEMSKT! Haha :D

Men nu orkar jag inte skriva mer! Skriver nog senare :)

Och justja, rubriken beror på att jag inte fick skriva torsdag för Sandra.. Utan hon sa att jag skulle skriva roliga rubriker, tog henne på orden och skrev just "roliga rubriker" :D
puss&smek!

HAHAHAH

"att vara kär innebär att vara komplett galen"
sigmund freud



stämmer tydligen in på mig, enligt Joss, hahah!


onsdagkväll

Nuså har jag nyss duschat... Eller badat har jag faktiskt gjort :p..
Innan jag hoppade in i badet så gick jag till tempo med Sandra och Alex. Sandra skulle låna en väska osså skulle jag köpa chips, och hon godis :). Så nu är jag ren, höhö. Parfymen är borta också xD hahaha

Nu ska jag typ ta ur handduken ur mitt hår... Packa färdigt inför övernattningen imorgon.. Kommer nog glömma ngt, känns som så! Sedan ska jag typ.. Platta mitt hår när det är torrt, kanske läsa ltie och sedan sova! Mja.. Så nu har jag inget mer att skriva här.. Lär bli lite skrivande imorgon, om jag inte är alltför upptagen!
puss&smek!

update

Håller på med lite mat justnu... Min mamma verkade inte vilja ge mig ngn mat idag, så jag tog tagen i egna händer! Annars hade jag fått svälta..
Har varit på tempo och köpt lite godis och dricka tills imorgon också (: .. Men nu ska jag stoppa in potatisbullarna i ugnen, sedan ska jag äta dom... Sen blir det till att ta ett baaaad! Och läsa lite i boken... Kanske träna på engelskan också, har ju prov imorgon. Men kommer nog vägra göra det :]]] Skriver kanske senare!

Parfymlukten i min hand börjar försvinna nu! Lite synd är det ju, för den luktade ju gott? (a) hahahaah
PUSS&SMEK

onsdag

Jag har inte skrivit blogg på hela dagen, ojojoj.. Har heller inte suttit vid datorn något idag, förutom de 2 minuterna jag hann i morse..

Hade iallafall en plan i morse att kliva upp halv 8, men blev det så? NEJ! Vaknade istället tio över åtta av att Sandra smsade mig från Josses mobil :o. Och vi skulle ta bussen som gick 8.52 (y).. Var ju bara att masa sig upp och göra sig i ordning för att hinna! Och det gjorde jag...

Väl på skolan (började halv 10) så skulle vi se ngn film med Kee.. Har ingen aning om vad den henne, men dom boxades iallafall i den.. Det var så tråkig att jag, Sandra och Joss bestämde oss för att gå! Så vid kvart i elva tog vi lunch.. Vi smek förstås (a). Menja, man kan ju inte alltid vara snäll, eller?
När vi hade glufsat färdigt vår lunch så besökte vi Daniel på han kontor.. Surrade lite och skrattade som vanligt :p. Sandra släpade även in mig där. Alltså hon BOKSTAVLIGT talat SLÄPADE in mig :o Då frågade han om vi torkade hans golv xD. Haha.. Sedan så satt vi därinne och kollade när han städade, vi tyckte det var stökigt!

Egentligen skulle vi ha lektion med honom vid 12, men han skulle iväg och äta.. Så vi spenderade den håltimmen med massa tokerier och skratt ;D. Haha, roligt vare!

Sedan 13.40 skulle vi ha mentorstid egentligen, men dom hade tydligen haft den tidigare? Och Boel hade letat oss, men vi spenderade ju tiden i ett hemligt rum, där ingen kunde hitta oss :D. Så då fick vi veta att vi fick gå hem och jobba matte, och självklart så gör man ju de istället för att sitta kvar på skolan och jobba! Så vi hämtade våra saker och gick ner på donken och åt glass xD. Fast bara jag och Sandra, tills Alex kom, då tog vi bussen hem...

Så jag kom hem för en stund sedan.. Ska ta och läsa min bok lite tror jag... Kanske tar mig ett bad också? Eftersom imorgon äre övernattning på skolan och då kan man inte duscha ^^ ... Så det får bli ikväll! Vi ska äta julbord osså på skolan imorgon :) sen lär det bli ltie aktiviteter, även midnattsfika tror jag det blir :). Det blir nog roligt, fast att Joss ska svika och dansa ist :o! Men vi ska nog se till att ha roligt, men nått sova blir det nog inte.. Vågar inte sova om jag skulle gå i sömnen, det vore ju något pinsamt med tanke på att jag går och sover med andra :O. Sandra får nog Sitta och vakta mig om jag skulle få för mig att vilja sova.. Hähä

Men nu ska jag försöka göra något vettigt här, och ringa mamma och fråga vart hon tagit vägen :o.. Kan ju också påpeka Sandra att det luktar fortfarande parfym i min hand!
puss&smek!

tisdagkväll

Det vart att jag åkte till Nacksta tillslut.. Först så hade jag bestämt mig för att inte åka, men Alexandra ville att jag skulle komma och Katta hade ju köpt tårta, så det lät mycket frestande! Plus att Katta kom och hämtade mig, det var det som avgjorde att jag åkte!

Så vid fem ungefär kom hon och hämtade mig.. Och eftersom jag inte hade ätit ngn middag, så fick jag mat från donken från min underbara moster (a). När vi kom fram till henne så hade Elias, Simon och Kicki också kommit, Alexandra, Jimmy, Lucas och Jonte var redan där när hon åkte satt.. Elias och Simon satt och åt lite, satte mig även ner jag också och åt mitt... Och självklart så skulle Jonte smaka, fast han fick bara smaka cola och en liten bit från brödet på hambugaren, resten ville jag tjocka i mig själv ;D. Jag erbjöd honom strips, men det ville han inte ha!

När jag hade ätit klart osså så satt vi bara och pratade. Katta öppnade sitt paket från Kicki o dom.. Fast Simon avslöjade redan när han gav henne paketet vad som var i xD. Han är inte så bra på att hålla tyst om vad som finns i när han väl sett det :p.. Sedan så fikade vi :) Tårta, kakor och dricka, yummie! Det var riktigt gott. Kan ju lova att jag var supermätt efter det iallafall!
Vi satt och fikade rätt så länge :) Vart en massa spring efter Jonte för han och Simon ska alltid bråka med varandra :p. Fast jag satt bara lugnt på min stol och tog det lugnt, springet fick de andra sköta ;D.

Men när vi väl var klar med fikandet så var det dags för Jonte att gå hem o sova! Han var ju supertrött, dels därför han var så bråkig.. Han ville att jag skulle klä på honom, så det var lika bra att jag gjorde det. För när Alexandra försökte ta på honom vantarna så vart han sur :p. Traskade sedan ner med dom ner till Alexandra för att hämta min julklapp från UÖ, eftersom jag sitter med i styrelsen ;). Fick några ljuslyktor eller vad man kallar det. Tre stycken i olika höjder :). Efter ett tag så ringde Katta och sa att vi skulle åka.. Då tog jag på mig jackan och gick ut :)

Väl framme så tackade jag för skjutsen, maten och fikat, sedan gick jag in till mami! När jag kom hem nördade jag lite vid datorn, sedan tog jag mig ett bad och läste!
Så nu är jag helt nybadad :p. Ska nörda lite här och läsa samtidigt som jag ser på Titanic :) Blir nog bra de! Men nu orkar jag inte skriva mera!!
puss&smek!

update

Vart inte så mkt skrivet förut, var inte på skrivarhumör, är inte det nu heller men...

När vi skulle mötas i klassrummet 9:45 så fick vi en uppgift av Daniel, och den var bara jobbig! Man skulle kolla massa saker, tråkigt säger jag bara!
Sedan hade vi lunch.. Det var pasta och skinksås. Åt massor ^^ Mer än vanligt, det var Sandra som tvingade i mig :D höhö.. Efter lunchen hade vi svenska, och då kollade vi på film, Ett öga rött! Kan ju inte påstå att jag kollade på den.. Jag och Sandra pluggade in hörlurarna i öronen och lyssnade på musik! Fast jag såg ju slutet iaf :p..

När filmen var slut vid halv 2 så slutade vi.. Då gick jag och Sandra upp till grand hotell till mig syster för att lämna hennes hårfärg där.. Sedan tog vi bussen hem.. Och Josefina klev även på bussen, så vi surrade med henne:p.

När vi var framma här i bredsand så följde Sandra med mig en en sväng.. Vi tänkte åka till Nacksta och gratta min kära moster som fyller år idag.. Men det skulle bli typ, hej sen hejdå lika fort igen om vi skulle ta bussen, eftersom skolbusskorten bara räcker till 6.. Så då skulle jag fråga om Katta kunde skjutsa hem oss ikväll.. Men då ville inte Sandra följa med för hon ville typ va hemma tidigt eller nått.. Så nu sitter jag och funderar på om jag ska fara dit eller inte. Känns jobbigt att sätta sig på bussen och fara dit, men ja, hon fyller ju år.. Får se hur det blir...

Har inget mer att skriva nu!
puss&smek!

tisdag

Hade ju planerat att kliva upp halv sju i morse.. Men inte blev det så inte! Kom inte ur sängen förren tio över sju ;o. Då gjorde jag mig i ordning osså, sedan tog jag och Sandra bussen som gick 8.07..

När vi kom till skolan så fick vi veta att vi fick göra vad vi ville fram till 9.45... Känns ju lite onödigt att vara här då men.. Ja, finns väl inte så mkt mer att skriva.. Har ju inte hunnit med så mkt..
puss&smek!

måndagkväll

Sitter och pratar med Sandra på msn justnu :). Vi har alltid mkt att prata om vi ;D. Haha, och vetni? Hon gjorde så jag dog förut ;o. Värre har jag nästan inte varit med om, det hon sa denna gång måste ju slå rekord, eller vad säger du Sandra ;p= hahaha :D. Till och med mamma frågade vad jag satt och skrattade åt, då äre illa! Men kunde ju inte säga som det var, hon skulle liksom inte förstå xD. Sa bara att jag skrattade åt Sandra för hon var så knäpp. Fast det visste ho nog redan ;)

Åt lite nudlar nyss också :). Gud vad jag har ätit sedan jag kom hem :o. Kom ju på att jag åt en macka vid 3, halv 4.. Sedan åt vi middag vid 5 (strips&lövbit), och då tyckte jag att jag åt mycket. Osså nu åt jag nudlar nyss. Ojojoj, fast det är ju bra att jag äter, eller vad säger du Sandra ;)? HAHA :D.

Ne, nu ska jag ta och bädda upp sängen och krypa ner under täcket :) Ska försöka ta mig upp vid halv 7 imorgon, får se hur det blir med det.. Men om jag tar mig upp då så kan jag göra mig i ordning i lugn och ro, utan stress :). Det vore nog rätt bra! För jag tycker inte jag gör annat än o stessar i skolan med alla jävla arbeten :s. Sen kanske jag får finbesök av Sandra på morgonen också, det är alltid lika trevligt!

Men som sagt, ska krypa ner under täcket nu! Skriver imorgon... Sov gott och dröm sött alla!
puss&smek!

update

På matten så gjorde jag absolut ingenting... Satt och softade lite bara, medans Sandra målade mina naglar :) Det vart jättefint! Tack gumman<3

Efter matten så hade vi svenska.. Då hade vi ngn tävlingt. Vi skulle typ hitta på rim till julklappar.. Vi fick asså bestämda julklappar, de var Ipod, miniräknare, biobiljett osså nå mer, kommer inte ihåg.. Då var vi iallafall i grupper osså, det var inge roligt. Så jag gjorde ingenting.. Slutade tjugo i tre, då gick vi till bussen och for hem!

När jag kom hem så gjorde jag mig en macka.. Var svinhungrig! Senså har jag bara suttit här. Nu väntar jag på att mamma ska göra mat någon gång idag.. Men man lär väl få vänta i 100 år som vanligt :s. Men ja, låter som att hon håller på att påbörja ngt nu iallafall.. Det återstår ju att se!

Men nu ska jag nörda lite Xbox, har ju inte fått spöa Jimmy än, så får väl sitta och spela själv som vaaaanligt. Så jag bokstavligt talat kan KROSSA honom när jag åker dit, som lär bli dagen innan jul, för då kommer älskade kusin Kristoffer hem :') LÄNGTAR som ett as! Ska bli fett skönt med jullov, att bara slippa allt jävla plugg! Fast å andra sidan så finns det ju baksidor med lov också.. Eller inget dåligt finns det ju med att slippa plugga, men aa.. Äh, inget jag tar här! Åh, jag saknar Jonte också för att han va så söt och gosig i morse, och lilla lucas :( Men jag fick iallafall träffa min Sandra idag :')

Kanske skriver senare, om jag har lust!

puss&smek!


måndag

I morse vaknade jag av att Jonte satt och pratade med sig själv i soffan där jag sov.. Mobilalarmet ringde samtidigt också, så det var lika bra att kliva upp... Gjorde mig i ordning osså, skulle ta bussen från Nacksta som gick 8:11.
När jag höll på och ta på mig jackan så kom Jonte springandes och skulle ha en kram, fick även en puss av honom :'). Sedan när jag var klar att gå så gick jag först in till Alexandra och Jimmy som låg i sovrummet, för att säga att jag skulle gå osså, då fick jag en till kram och en till puss av Jonte :). Bara det att han hade dreggel över hela munnen, eftersom han hade tutten i munnen, så det blev två blöta pussar :p. Men lika gó är han för det. Han ville ha en till kram när jag gick ut genom dörren, men jag hann inte med det...

När jag kom till skolan så hade vi arbetsmiljö och säkerhet.. Fast vi skulle först mötas i sal 1 för att Fredrik skulle prata med oss.. Han berättade att det var en på skolan som hade varit med om en olycka.. Riktigt hemskt! Hoppas det går bra för henne..

Sen gick vi upp till 4an för att få veta vad vi skulle göra.. Men vi fick tydligen göra vad vi ville för Daniel hade annat för sig. Så vi satt bara av lektionen. Sedan var det lunch.. Åt en chicken wrap..

Nu har vi matte... Jätteroligt! Eller så inte... Ja, orkar inte skriva mer!
puss&smek!

update

Har varit på julbord tills nu :)... Vi åt vid 2, halv 3 eller nått.. Sen vart det lite efterrätt osså.. Massa spring efter alla ungar osså :o.

Nu kom vi iaf hem för en stund sen.. Är kvar i nacksta. Funderar på om jag ska stanna kvar inatt så man slipper åka hem, eller om jag åker hem.. Det jobbiga med att stanna blir att Jonte vaknar så tidigt.. Menja, får se hur jag gör. Är inte på humör för att skriva justnu..

puss&smek!


söndag

I morse blev jag väckt av jonte.. Han stog och slog på mig ;o. Men jag somnade så gott om igen.. Vaknade igen vid 10, då höll Jimmy på att dampa, som vanligt :p. Jonte höll också på, han drog av mig filten som jag sov med.. Men jag tog tillbaka den och låg kvar en stund till.. Efter ett tag så klev jag iallafall upp..

Då gjorde jag inget speciellt, kollade lite på datorn osså. Fikade lite gjorde jag också! Ja, det finns faktiskt inte så mycket att skriva, har inte hunnit med så mkt..

Har iallafall nyss duschat. Ska vänta på att mitt hår ska torka så ska jag platta det osså.. Sedan ska vi på julbord i unga örnar lokalen :).. Ska ta ur handduken ur håret nu! Skriver senare!

puss&smek!


sööötunge!

Jonathan är ju bara för söt! Förut, för kanske 1 timme sen.. Då hade Alexandra gjort klart välling till Jonte och skulle gå med han och lägga sig.. Så då sa jag godnatt till honom och fick en kram, då stod vi utanför Alexandras och Jimmys sovrum där jimmy satt.. Osså kom alexandra med vällingen och sa att han skulle säga godnatt och ge pappa en kram. Men inte gjorde han det inte! Han tog vällingen av alexandra och gav den till mig och gick in mot sitt rum.. Hihi, han ville alltså att jag skulle lägga honom :') .. Så har han aldrig gjort förut! SÖTUNGE!

Han sa även Mickis förut idag :'), aww.. Han är bara för söt!

Det tog ett bra tag innan hoin somnade.. Han låg och lekte med snutten, satte sig upp och grejer hela tiden, jag fick säga åt honom flera gånger att det var bra nu och att vi skulle sova.. Tillslut så somnade han ju.. jag också xD.. haha (a) Så jag vaknade för 15 min sen och såg att Jonte sov. Haha. Men så blir det ibland, var så grymt trött!

Nu ska jag väl inte göra ngt speciellt.. Alexandra och Jimmy kollar på dansbandskampen.. Hmm, tråkigt! Menja, får väl glo på tvn här inne i deras sovrum ist då.. Alexandra frågade mig om vi skulle gå upp till Nicke och Niktita efter hon sett på tvn.. Men jag vet inte ja.. Ska isf bara spela kort där uppe, så får se vad jag känner för.. Just nu är jag grymt sugen på att spela Xbox iallafall! Menja, orkar inte skriva mer nu!
puss&smek!

update

Nu sitter jag här i nacksta hos min kusin :). Tog bussen hemifrån som gick 14:27 typ kanske.. Så jag hann med bussen som gick kvart i från navet.

Väl framme så låg alla och degade i sängen, snacka om latmaskar! Tillslut klev dom iallafall upp. Då gick jag och Alexandra ner på konsum för att köpa lite saker. Jonte fick också följa med :). Han såg en traktor när vi skulle gå öven vägen, och det var förstås jättehäftig ;p.

När vi kom hem igen så lekte jag med jonte. Han tvingade mig att sitt på hans polismotorcykel, och den är ju jätteeee g stoooor! Eller så inte! Den är i hans storlek, alltså skitliten! Men jag var tvungen att åka runt, runt i lägenheten på den. Han satt på en annan bil, också jagade i varandra :p. Jag fick sitta med benen ovanför själva styret xD Sen dra mig frammåt med benen, haha xD. Men det gick ju bra iallafall. Kom frammåt och fort gick det! Men jag vill ju lova att jag fick ont både i benen och i arslet. Hua! Men så länge Jonte var glad så var jag glad :) Han tyckte det ju var jätteskoj!

När vi hade raca't klart så var det dags för mat, strips och korv :) Det satt fint i magen!

Si vi har nästan nyss ätit... Jonte sitter i badet, eller alexandra håller på och duschar av honom. Jag satt med honom nyss därinne, och allt jag kan säga är dyngsur.nu!! Han jävlades med mig hela tiden och lyssnade inte alls! Han drack vattnet med skum i, vilket inte kan vara så himla gott. Sedan så skvätte han ner nästan hela mig.. Eller nja, jag vart blöt iallafall, golvet vart helt täckt med vatten.. Han kastade leksaker över hela badrummet, och ja.. HERREGUD! Blev ju tokig på honom eftersom han inte lyssnade. Så när alexandra hade diskat klart så kom hon och tog honom. Tur det.

Så jag slog mig ner här för att skriva lite.. Ska väl fråga jimmy om han vill ha spö på fifa när hockeyn är slut.. För klockan 8 så ska han och alexandra se på dansbandskampen.. Det klarar jag mig så fint utan! Så jag vet inte vad jag ska göra då.. Typ sitta här och uggla? För dom kollar ju i vardagsrummet, och det är där Xboxet är, så det kan jag ju inte spela =/.. Menmen, kanske hittar på ngt. Går ut eller nått i kylan ;D Inte för att jag tror jag kommer göra det men (a).. Jaja, ska avsluta här nu, skriver kanske senare..
puss&smek!

lördag

Efter att jag hade skrivit igår så gick jag och Joss till tempo... Vi köpte dricka och chips ;D. Var massa strul med vilken trocadero vi skulle ha, haha... Men det vart rätt till slut ;). Så när vi var klara på tempo så begav vi oss till Sandra..
Väl där så tog vi det mest lugnt från början. Sandras morbror Ari, hennes kusin Johanna och Johannas mamma var där :). När jag och Joss klev innanför dörren (jag bara knackar och går in ni vet :D, för att jag är så bra!) så kom Ari och damsög upp mitt hår xD. Så Sandras mamma sa att jag fick slå honom om jag ville, men det gjorde jag inte :D.

Efter att vi softat ett tag så började vi med maten.. Vart fläskfilé, strips och potatis :). Lite oxfilé också! Det var iallafall asgott! Hade inte ätit något på hela dagen, förutom en sketen liten lussebulle, så det satt fint i magen! Efter maten så gick vi upp till sandras rum.. Kikade på film, kung-fu panda :D. Den var roligt, och det fanns ett känt ansikte i filmen också xD hahaha! Eller inte känt, men aa, förhoppningsvis fattar ni hur jag menar?

Vi vart rätt sega av att kolla på filmen, så vi bestämde oss för att sjunga lite singstar.. Joss och Bea fick börja sjunga, medans jag och Sandra gosade med Milton :). Men sedan sjöng vi också. Vi sjung 2 i varje mikrofon, men det gick inte så bra då så vi körde en och en ist :). Sjöng på en massa låtar! Jag och Bea sjöng "Roger Pontare - När vindarna viskar mitt namn" ett antal gånger, och vi blev bättre och bättre på den hela tiden :D haha! Beroendeframkallande låt!

Efter allt singstar så spelade Sandra och Bea lite eyetoy. Jag och Joss kollade bara på och åt massa godis ^^. Vi spelade även ari hockey :). Vid halv tolv kanske (minns inte tiden) så kom Bea's mamma och pappa och hämtade henne, och vid halv 1 tog Joss bussen hem. Fast jag och Sandra gick en prommenad med milton med henne till bussen :) Det var riktigt skönt ute, inte kallt alls :). Så vi ville ut och fara, men Sandras kusin Josse var så tråkig att hon inte ville eller nått :p. Så vid kvart i 2 eller nått så la vi oss i sängen och sov :).

Tack för en mycket trevlig kväll tjejer! <3

I morse vaknade vi väl ngn gång, vet inte när.. Kollade lite på julkalendern osså.. Sen vid tolv kanske (?) så bestämde jag mig för att dra mig hemmåt, eftersom jag ska till nacksta..

Så nu sitter jag här hemma och ska väl ta och åka snart.. Ska ta bussen som går 14:15 från kvissle, eftersom 2:an inte tar kontanter, och jag har inga pengar på busskortet så blire 20:an :D Sedan 4:an från navet såklart.. Ikväll vet jag inte vad vi ska hitta på.. Inget speciellt antar jag..

Men nu ska jag göra mig klar! Skriver nog lite senare.
puss&smek!

fredag

Skola idag då :). Min dag började iallafall med att jonte kom och skulle ta mitt täcke, eller det var ju hans täcke egentligen men (a).. Lånade det av honom. Sedan hörde jag att alexandra hela tiden sa till jonte att väcka mig, tror även att hon sa att han skulle gå och hoppa på mig :p men som tur var så gjorde han inte det! Istället sprang han in och ut ur vardagsrummet hela tiden :P.

Klev upp vid 7, för att göra mig klar innan vi skulle gå till dagis och kolla på jontes lucia :). När vi var klara så gick vi up till dagis, och väntade på att luciatåget fullt med småbarn skulle komma :). Dom höll ju till ute, och det snöade i massor så man vart lite blöt. Men tur att man har köpt en ny varm och gosig jacka då! Jonte var så söt så! Han hade tomtedräkten ovanför jackan och täckbyxorna eftersom det var kallt ute. Han såg då ut som en liten michillingubbe :D Men en mycket söt en! Han var lätt sötast där vill jag lova! Och lucas förstås!

När alla barnen och fröknarna lussat klart så gick vi in och fick lite fika :) lussebullar, pepparkakor och kaffe/te. Tog mig en liten lussebulle ;D. När vi hade fikat klart så kollade vi lite när jonte busande med sin kompis ^^ Sedan var det dags att åka, så jag och katta sa hejdå till jonte och gick och klädde på oss ytterkläderna :) Då gick katta runt och sökte sina skor, men hon hade visst dom redan på fötterna xD Vi hade ju bara skoskydd på skorna, hahah! Sedan gick vi till bilen och katta lämnade av mig vid JC så jag kunde gå till skolan..

Väl på skolan så vare fika som gällde! Fick ta gratis ut kaffemaskinen, men jag tog choklad ju :). Sedan fick man lusebullar och pepparkakor! Lussebullarna var inte goda, så jag åt pepparkakor :D Höhö.. Satt först en liten stund i ett klassrum, men sedan gick jag och joss upp till matsalen, för det var mysigare där med julmusik och ljus!

Sedan var det dags för en svenskalektion... Gjorde ingenting de 30 minuterna jag var där, för halv 11 gick jag upp till Daniel och snackade lite med honom...
Sen gick jag ner och satte mig vid entrén med eva och jenny :). Fast när bea och Evelina kom så gick jag med Evelina till klassrummet där det var engelska, satt där och lyssnade på Lisa som surrade en massa.. Slutade sedan och gick ner till Sandra :). Vi satt där ett bra tag, först med bea, sen gick hon till sin mammas jobb, då satt vi där med joss. Sedan gick vi ner till navet till bea och tog bussen till bredsand alla 4 :D

Så justnu sitter jag och Joss hemma hos mig och ser på tv :D, Sandra och Bea är hos Sandra, eller kanske är på tempo justnu men... Vi ska snart gå till tempo och handla lite, sedan bär det av till Sandra :D. Då ska vi laga mat och se film osså :). Men nu ska jag vara social med Joss :) För snart ska vi till Sandra!
Ha en trevlig kväll allihopa, för det ska jag ha!
puss&smek!

torsdag

skola idag då.. Började egentligen 10.10, men hoppade över första engelskapasset! Skönt att kunna göra sig i ordning utan stress och skit. Min dag började iallafall med ett samtal från sandra :) Hon ringde kanske kvart över åtta, trots att jag sa att jag skulle kliva upp halv 9, men hon hade glömt ^^ men lika glad vad jag för det! Vi snackade på i ungefär 45 minuter, vi träffades ju inget igår, så vi hade rätt mycket att säga ;D!

När vi hade pratat klart så gjorde jag platt-tången klar för användning, jag stoppade alltså i kontakten i väggen och satte på den (inte ordagrant!). Sedan gjorde jag en liten macka, kollade massa saker på datorn o.s.v.
Lite senare så ringde sandra igen, och då bestämde vi oss för att vi skulle ta bussen som gick 10.22, och det gjorde vi!

Väl inne på stan så gick vi inte på skolan, utan till stadium! Skulle ju köpa en jacka, men köpte den inte på en gång, var osäker på storleken, så jag avvaktade för vi tänkte åka ut till birsta och kika om dom hade en större storlek där.. Men klockan var rätt mycket, så vi skulle vi jättesena till lektionen, så vi hoppade över det!

När vi kom till skolan så gick vi och åt lite.. Kassler och ris var det, det mättade ju lite, men inte alltför mkt! Sedan intog vi vår position vid borden på våning 4 för att invänta starten på småföretagande A lektionen!
Fick väl inte alltför mkt gjort på den lektionen, men jag vill ju lova att vi skrattade mycket! Sandra och sina syner nivet xD, eller näe, det vet ni inte. HAHA, men roligt var det! Jag skrattade så mycket så att jag fick ont och kunde inte andas :O. Tårar i ögonen fick jag också, hah! Fast vi satt nog med tårar i ögonen alla tre xD. Haha

Vi slutade den lektionen 14.10,  då gick vi ner på stan för att kolla min jacka igen... Efter mycket om och men så blev det den, och nöjd är jag! Hähä.. Sedan gick vi tillbaka till skolan för att ha engelska, vart inte mycket gjort på den lektionen heller, men det vart som vanligt massa skratt :D. Sandra sa även där massa saker... Jag och Joss satt och asgarvade, men sandra förstod inte riktigt vad det var hon sa. Men sedan kom hon själv på hur dumt det lät xD hon är rolig hon! :D

Efter engelskan slutade vi, vid 4 ... då skulle jag EGENTLIGEN vänta till klockan 5 på skolan, och sedan gå till nacksta... Men blev det så? näe =/! Menmen, that´s life!
Gick istället till navet med Sandra och Joss. Där jag hoppade på 4an till nacksta, och dom hoppade på en annan buss =) sandra skulle till alex skola, och joss hem :)

Väl framme i nacksta så plingade jag på hemma hos Alexandra och Jimmy. Fast alexandra var inte hemma, utan hon är på möte. Jimmy sa först i brevlådan att han inte ville ha ngn reklam :p, fast sedan öppnade han, tittade på mig, och la en stor suck över att jag hade kommit, HAHA:D! Vet att han egentligen saknat mig ;) Höhö.. Jonte badade, men kikade ut ifrån badrummet och fin syn på mig. Tror ni han blev glad eller? JAPP! :D Han blir alltid lika glad över att se mig :') Och jag var minst lika glad över att se honom, eftersom det var aslänge sen jag träffade honom :o

Vart en stund i soffan när jonte ´badade, efter ett tag så tog Jimmy upp honom och han kom med full fart mig mig :D Aww, så gosig han är!
Jimmy och Jonte hade redan ätit, så jag gjorde mig en matlåda (sån där felixmatlåda nivet?).. Sedan busade jag med jonte innan det var dags för honom att sova, för han var verkligen astrött!

Så ni sitter jag här och nördar, medans Jimmy är och nattar jonte :) När han kommer så ska jag nog spöa honom på fifa, han har ju varit rätt kaxig ;D! Höhö, får se hur det går ^^

Sedan vid halv 9 , 9 så lär alexandra komma hem med góLucas. Då ska jag gosa lite med honom också :').. Och imorgon ska jag kolla på jontes lucia på dagis, han ska vara tomtenisse :). Sedan bär det av till skolan där jag ska ha svenska och engelska. Sedan på kvällen ska jag vara med Sandra, Joss och Bea hemma hos Sandra :D. Vi ska äta god mat och se massa film och ha det trevligt!

Men nu orkar jag inte skriva mer, har ju skrivit asmkt :O!
puss&smek!

update number three

Nu har jag krypit ner under täcket :). Riktigt mysigt, fast hade ju varit mysigare om man hade ngn bredvid sig, menmen!

Har faktiskt hjälpt mami i tvättstugan nu ikväll :) Snäll jag är, jag vet ;). Sitter och pratar med Sandra och Ante på msn nu, ska snart sooova, så jag orkar upp imorgon till skolan..

Imorgon ska jag köpa en ny jacka (a), fett med najs! Och när jag slutat så ska jag GÅ till nacksta.. Ja, jag är lite knäpp, men det måste man ju vara ibland :)? haha

Ne, nu ska jag avsluta här, prata lite mer med TOK sandra, för hon är verkligen tokig! Men jag älskar henne ändå! <3
Nattinatti!

puss&smek!


update number two

Nu sitter jag och pratar med min älsklingsgos på msn, alltså (trumvirvel)... SANDRAAAA JONSSOOOON :D!

Har inte pratat med henne på hela dagen :O! Förutom lite snabbt i morse. Förstår inte hur jag har överlevt dagen :O! Men nu pratar jag iallafall med henne, och vi har som vanligt massor av saker att prata om. Det har vi alltid, även om vi hoppat av bussen och pratar på msn direkt när vi kommer hem, men det kan ju hända mycket på den lilla stunden (a)..

Vi är roliga vi :) ... Sitter även och läser lite då och då :). Jag kommer inte komma ihåg vad jag läst sen, eftersom jag inte koncentrerar mig när jag läser, men det gör ju inget, överlever ändå!

Har väl inte så mycket mer att säga utom att, SANDRA ÄR VÄRLDENS BÄSTASTEBÄSTA VÄN!<3

puss&smek!


update

Kom till skolan vid tolv idag :) Då hade vi arbetsmiljö och säkerhet, och skulle göra rapporten... Men fick som vanligt inget gjort.. Det går verkligen inte. Vi satt och pratade och skrattade en del under lektionen istället. Det funkade det också! Vi gick även ner till donken, alltså jag och Joss, för sandra vart hemma :(.. Köpte strips, asgott!
Vi satt uppe på 4an när vi åt våra strips, där vi spenderade våran lektion..

Sedan klockan 13:40 hade vi mentorstid md Boel, då skulle vi göra ngn enkät i progress. Då tänkte man liksom okej, 10-15 frågor kan man väl svara på och fort går det ju.. Men inte fan var den 10.15 frågor, utan 52 stycken ;o Jobbiga frågor var det också, men tillskut så vart det klart!

Efter mentorstiden skulle vi egentligen ha matte, men vi slapp den för att jobba hemma :) Vi ska ju typ göra någon undersökning satt.. Så vi satt kvar på skolan och pratade istället för att åka hem.. Boel surrade i massor, även Daniel deltog i snacket ibland. Han höll på och kastade runt någon bandyboll, som jag tog (a). Han försökte ta den tillbaka, men icke! Jag lyckades ha kvar den :D .. Vi typ satt på skolan till kvart över tre kanske? Massa skratt vart det , mobbning också ^^ haha.. Men då vi bestämde oss för att lämna skolan för idag så packade vi ihop och gick ner till skåpen...

När vi var klara vid skåpen (jag, Joss och Gina) så traskade vi ner på stan, jag och Joss gick åt ett håll, och Gina gick till hemköp :p. Jag köpte en julklapp till Sandra, fast det är ju inte den enda hon ska få, utan fler skare bli :D

När vi var klara på stan så gick vi till bussen :) Jag och Joss skiljdes åt, men det dröjde inte länge förns jag fick ett sms av henne, haha :D!

Väl hemma så slog jag mig ner här.. Har nyss ätit :) potatis, kött och sås. Det satt fint i magen ;D Nu ska jag väl nörda lite här, försöka läsa lite, och tillslut spela lite fifa, så jag är förberedd imorgon när jag ska spöa jimmy ;)
puss&smek!

onsdag

ja herregud ja, ja herregud ja! Hallå? VARIERA ORDVALET MAMMA!

Hon höll nyss på att prata med ngn frpn jobbet, och fan va hon sa: "Ja herregud ja!". Hade god lust att kliva upp ur sängen och bara klappa till henne och säga åt na att VARIERA! Haha, nej nej, det skulle jag aldrig göra.. Men jag fick panik varje gång jag hörde det där jävla "ja herregud ja" .. GAH!

Ingen bra start på denna morgon heller.. Ska egentligen ha idrott, sov för länge och har ingen ork för det.. Sen vaknar man till mammas jävla prat.. Jaja, får hoppas att det blir bättre på skolan iallafall! Ska väl ta och åka in snart. Tror att jag och sandra ska käka på skolan iallafall :), verkade vara god mat.

Men nu ska jag göra i ordning mig! Skriver nog senare. Antgen på skolan eller efter skolan!
puss&smek!

hihi

eva har nu varit duktig och skaffat en blogg hon med ^^ evaf.blogg.se , alla borde läsa den så hon får mycket besökare och skriver mkt :D

update

Har försökt aslänge nu med att börja på arbetet som vi fick av Daniel, men jag har inte lyckats skrivit något :/ ... Har bara fixat en framsida, inget mer... Och jag har heller inte lyckats läsa... Fan! Blir så less.. Denna dag blev bara jobbig..

Den blev jobbig för det är jobbigt att veta att Kristoffer fyller år idag och jag kan inte träffa honom :'/. Tur att jag kunde prata med honom i telefonen förut, men jag vill träffa honom... Inget är bra idag... Eller det känder ju bra förut idag när jag var med sandra och joss, allt skratt.. Alla saker som sa till mig, om mig, det är alltid roligt. Även om det dom säger inte kommer ske, haha. Men nu... Näe, jag orkar inte...

Jag får vänta hela två veckor på att träffa honom, och det kommer gå så otroligt segt.. Ska bli skönt med lov också, men samtidigt inte...

Äh, nu orkar jag inte skriva mer, inte på humör, ska spela eller nått.....
hejdå

tisdag

Inatt så sov sandra hos mig :) Vi klev upp vid åtta i morse.. Fast att vi ställde klockan på halv åtta, men lyckades inte ta oss upp, haha! Men vi gjorde oss i alla fall i ordning och tog bussen till stan som gick 9.07... Gick till skolan och lämnade dataväskorna, osså mötte vi ju joss i trappan ;D. Sedan gick vi upp till våning 4 för att loda lite där innan vi skulle ta buss 42 som gick 10:02, hah :D Så typ kanske fem i gick vi ner till navet för att vänta på bussen.

Det var askallt ;o! Fick stå och krysa ett tag innan bussen kom.. Vi skulle ju åka buss för att vi skulle till sidsjön, om någon missat det.. Vi skulle kolla på Sidjö hotell & konferens :). Väl framme där så var det grymt skönt att sitta inne i värmen... Fick även vänta ett tag på att den där Stina skulle komma, Daniel hade heller inte kommit. Men tillslut så kom först Daniel, sedan Stina...

Då snurrade vi runt där inne och kollade... Lite smått onödigt kanske, tycker jag iallafall.. Vi var väl klar där typ halv tolv eller något sånt, och bussen gick tjugo över tolv :O. Så det var bara att traska ner till skolan! *Brr*, kallt!

Vi skulle egentligen ha lunch till tolv, och sedan lektion med Daniel klockan ett, men vi slapp den typ, eftersom vi skulle traska tillbaka för bussen inte gick.. Så jag, Joss och Sandra gick och hämtade våra dataväskor, sedan gick vi ner till navet och tog bussen hem!

Nu sitter jag och kollar på våra bästa år, alltid lika bra! Ska ta och göra mig lite nudlar, är as hungrig! Sedan blir det nog lite Xbox spelande, ska även försöka läsa lite så jag blir klar med de två sista läsloggarna någongång! Daniels arbete måste också göras kom jag på -.- .. Fan, jobbigt! Orkar inte, fortfarande less! BLÄÄ!

Idag fyller även min kusin Kristoffer år, GRATTIS :D <3! Han läser ju inte det här, lite svårt... Men jag ringde iallafall honom förut och sa grattis. Riktigt skönt att få prata lite med honom :') .. Saknar honom så ;/ , men om inget annat inträffar så traffas vi ju snart :')!

puss&smek!


update number 3

Jag höll på och dö nyss ;o Och det var jag själv som orsakade det, hua! Jag pratade med sandra på msn, kollade bdb och sånt.. Senså helt plötsligt slutade å, ä ,ö : ; att fungera, säkert några fler, men det var dom som jah skulle göra utan att det funkade.. Fick panik, tänkte att datorn hade gått sönder och att jag skulle få lämna in den och bli utan :(. Jag skrev till sandra att jag skulle starta om den för att kolla om det fixade till sig, men hon var visst smartare än mig (a) Hon sa att jag skulle ändra språk, och visst hade hon rätt! Jag hade förstås råkat ändra datorspråket till engelska på något konstigt vis, vet inte hur, men problemet är fixat och paniken är borta!

Nu sitter jag och väntar på gofisen sandra, som nyss räddade mitt liv :) Inte riktigt så, men nästan.. För jag höll ju på att dö? Då räknas det väl som att hon räddat livet på mig? Så är det enligt mig iallafall...

Ikväll har jag inte gjort så mycket.. Försökte få hit victor, men icke! Fast jag blev ju inte förvånad iallafall... Har spelat lite Xbox osså, mest suttit här. Slagit in mammas julklapp har jag också gjort :). Måste även byta en body som Lucas ska få i julklapp, för han hade tydligen växt väldigt mkt ;o.. Ska bli roligt att träffa busfröna igen på torsdag, det var ju längesen ;o! Fan sist när mamma fyllde år, eller dagen efter, 23 November... Allderles för längesen! Ska ju kolla på Jontes lucia på fredagen också, mysigt! Hihi...

Men nu ska jag ta och fixa till lite här i mitt rum, sandra kommer ju snart!
puss&smek!

update number two

Mycket skrivande idag verkar det som... Efter att ha fortsatt med att bara sitta av svenskan så packade vi ihop allt vårt pick och pack och gick ner till bussen :). Där vi skiljdes åt, förutom jag och sandra förstås, vi bor ju på samma ställe :D. Kanske kom hem vid tre eller något.. Runt den tiden iallafall.. När jag kom hem så tänkte jag kolla på tv, men det funkar inte :O? Det är myrornas krig på varenda tv-kanal... Vad är felet? Verkar bara vara vi som har så, för jag frågade ante, och deras kanaler funkar :(.. Så istället slog jag igång mitt kära Xbox som stått orört hela helgen, tyckte så synd om det så jag var tvungen att ta en match, och saknat det har jag också gjort!

Jag vann förstås den match jag spelade, med 4-1, (h) riktigt duktig jag, och jag kör ju på proffs, så man skulle väl kunna kalla mig ett proffs! Haha, näe, kanske inte riktigt, det beror väl på vem man möter.. Fast å andra sidan så är jag väl ett proffs jämfört med Xboxet själv, som jag möter. När jag möter jimmy så är jag ett proffs ibland, för det händer ju ibland att jag förlorar, men inte ofta! Sen är det inga fler jag har mött tror jag... Eller jo, jimmys bror jocke, det är väl ungefär samma motstånd som jimmy :p. Någon som vill spela :D?

Hähä, nu sitter jag och kollar på veckans sista avsnitt av andra avenyn, spännande! Eller jag pusade nu eftersom jag skriver här. Väntar på mat gör jag också, mamma håller på med maten justnu :) Vi ska äta tacos, för jag sa att jag var sugen på den, och då var hon snäll och gjorde det ;D eller gör... Bertan ska också äta här, riktigt mysigt :)

Ska försöka läsa lite sedan också, så jag kan skriva ytterligare en läslogg så dom blir klar ngn gång, men jag har på känn att det inte kommer bli av. Måste även börja på arbetet som daniel gav oss, *suck*... Rapporter måste vara det absolut jobbigaste och tråkigaste i skolan? Det tycker iallafall jag...

Imorgon så blir det sovmorgon :D:D!! Skönt vill jag lova! Vi ska vara på sidsjö hotell 10.30, och vi har ingenting innan det. Så vi ska ta buss 42 som går 10.02 imorgon får navet. Sedan har vi lunch från 12-13, och klockan ett har vi småföretagande istället för svenska, eftersom linnéa inte kommer vara på skolan imorgon! Rätt skön dag ändå, trots att vi kommer sluta en halvtimme senare än vanligt, men då får vi ju sovmorgon istället! Det gör inte mig så mycket att vara på skolan sent, eller asså det är ju inte sen men, för jag har ändå inget liv xD.. Tråkigt men sant!

Jaja, nu har jag nog inget mer på lillhjärtat... Eller jag har rätt mycket på det, men inget som jag vill dela med mig av!
puss&smek!

update

Sitter på svenskan nu, men vi vet typ inte vad vi ska göra... Eller vi ska typ förbereda oss inför en intervju :S? Men vi gör det inte om man säger så, vi gör allt annat utom det :D

Det var kaos här förut när jag, sandra, gina och joss tjatade på nils om att sätta i sandras sladd och grejer, massa asgarv xD. Sedan så fick joss ngt utbrott eller vad man ska kalla det när jag sa att jag skulle sluta med en sak..
uhjyhytgfredfrgthy /sandra..

Vart en litet avbrott där när sandra ville slänga in en rad, men lika glad är vi för det :D En tillfällig störning vivet :)?

Jaja, vi slutar typ snart hoppas jag :) När jag kommer hen vet jag inte vad jah ska hitta på, spela Xbox kanske? Får se... Men nu vet jag inte vad jag ska skriva mer förutom att det var väldigt tomt och tyst utan sandra på matten :( eller tyst kanske det inte var? Alla satt och småpratade under Farzads lektion. Han är nog på lite surigt humör idag, mensverk kanske? Som joss sa :p hahah.

Och att fredrik sitter och ritar massa grisar, fick nyss se en robotnuff, haha :D
puss&smek

måndag

Sitter på skolan nu, med Sandra, Joss och Gina... Vi pratar mer än att jobba :p.. Menja, vi är ju som vi är.. Vi har iallafall arbetsmiljö och säkerhet, då vi ska göra den där rapporten. Kulkul! Nej!

Mja... sedan klockan elva har vi lunch, fast först ska vi mötas 10:40 i klassrummet för Fredrik ska surra om ngt.. Mja, har inte mycket mer att skriva!

puss&smek!


update

Nu sitter jag här med mig krulliga hår (även kallad björnpuppa, om sandra hade sagt det själv:p) och gör inte allt för mycket. Har nyss skrivit klart läslogg två, fick inte ihop 450-500 ord.. Utan typ 340 kanske? Men bättre det än ingenting, tycker jag iallafall... Jag har funderat på att slå in julklappar hela dagen, men aldrig fått fingrarna i arslet att göra det, och vi har däremot inga kartonger heller tror jag, så det jämnar ju ut sig! hähä

Har bara suttit hemma hela dagen, i min säng, med min dator.. Eller jag tog mig ett bad förut också, därav mitt nu krulliga hår, som jag snart ska platta! Har även noppat mina ögonbryn för er som ville veta, det behövdes! Såg hemskt ut.

Jag har inte så mycket att skriva märker jag... Inget Xbox spelade har det blivit heller, rätt långtråkigt att spela själv ju :/. Min mamma är väl inget större fan av tv-spel, och allra minst fotboll. Så det blir ju till att spela själv om jag vill spela, men det går ju det också! På torsdag ska jag iallafall möta jimmy, ska sova där då för att kolla på jontes lucia på hans dagis kvart i åtta på fredag... Lite tidigt kanske, men vad gör man inte för att kolla på sötungen? Jo, man masar sig upp och kollar! Blir nog skola efter det :) Sen kanske det blir filmkväll med Sandra, Bea och Joss på fredagen eller lördagen :D? Om dom kan då förstås :) mysigt!

Jaja, nu har jag verkligen inget mer att säga, ska ta och platta mitt hår, så jag känner mig som en människa igen, sedan ska jag krypa ner under täcket för att kika på tv och sedan sova. Skola imorgon, 8:40 börjar vi, och Joss har ju börjat vår linje nu, så jag och sandra har ytterligare en till att plåga :D haha, nejdå, vi ska vara så snälla mot henne (a). Jag lär ju få höra ett och annat imorgon också, av både Sandra och Joss, men jag lider inte :D Ett och annat asgarv lär utbryta också!

puss&smek!

söndag

I morse vaknade jag vid halv tio, men tänkte samma sak som igåt... Att jag kunde sova en liten stund till... Men icke! vaknade vid halv ett ist :|. Blev lite irreterad på mig själv, eftersom jag sov bort hela morgonen, och kommer förmodligen ha svårare än vanligt att somna ikväll... Jaja, shit happens all the time!

Men jag la mig iallafall inte och sov igen, däremot så låg jag kvar i sängen, med datorn förstås! Sedan slängde jag på mig lite kläder och vandrade bort till tempo för att köpa nudlar! När jag kom hem igen så gjorde jag mig självklart lite nudlar som jag åt, gott! Fortsatte sedan att nörda vid min dator, kollade på filmen, the game plan, rätt bra :)! Har nyss sett klart den typ..

Nu ska jag väl typ fråga mami vad vi ska äta, men antar att hon kommer svara att hon inte vet, brukar oftast få det svaret! Måste sätta mig och läsa lite också, och skriva läslogg... Har tre stycken kvar, men jag kommer absolut inte göra alla tre ikväll.. För jag kommer inte orka det! Skit samma, bara jag som lider av det ändå! Ska ju försöka göra en iallafall, och en är ju bättre en ingen, eller?

Spela Xbox ska jag också göra, var ett tag sen nu! Ne, nu ska jag gå och tjata lite på mamma...
puss&smek!

update

Idag har jag gjort rätt mkt! Först så var jag och Sandra ute och lekte lite i snön ^^ Vi fick nå fnatt och bestämde oss för det. Vi var såklart hemma på hennes gård, där ingen kunde se oss.. Först så hjälpe vi hennes lillebror Simon och hans kompis Billy med några "bunkrar" eller vad man ska kalla det. De skulle ha snöbollskrig och dom skulle ha något att gömma sig bakom, alltså ett varsitt "läger". Dom ville förstås att vi skulle vara med i deras krig, men det ville inte vi! Vi hade roligare saker för oss ;D! Så när vi var klar med deras "bunkrar" så gick vi till vår egna lilla hörna och byggde en varsinn snögubbe... Sandras snögubbe blev riktig tjusig! Min orkade jag inte göra så mycket med, den fick endast ett par armar, ögon, näsa, mun och några konstiga kvistar till hår! Sandra tog även lite barr och gjorde typ som kläder på sin, påhittig tjej dedär!

När vi var nöjda och glada med våra snögubbar så bestämde vi oss för att gå in... Vi satt i köket och drack julmust, asgott! Sedan så försökte vi fixa fram skjuts, vi skulle nämligen åka och lyssna när hennes morfar skulle sjunga, och det löste sig till slut iallafall. Jag gick/halv sprang hem, men andra ord, stressade hem! Slängde på mig lite fina kläder, plattade håret och slängde i min en halv macka eftersom jag inte skulle hinna äta middag, sedan så vandrade jag tillbaka till Sandra.

Hos sandra så hjälpte jag henne att göra lockar i håret, osså sminkade jag mig.. Sandra tyckte jag skulle det, så det var lika bra att lyssna ;)! Satte även upp håret, även om jag inte hade noppat mina buskiga ögonbryn, men hon sa att det inte gjorde ngt för att alla tanterna skulle inte se ngt ändå, hahah :D När vi var klara vid halv sex så skjutade sandras bror oss till kyrkan, där vi skulle vara..

Väl där så satt vi och lyssnade väldigt länge, fattade ingenting då som pratade finska, men som tur var så tog dom det på svenska också! Senså åkte vi vidare till finska föreningen där som surrade ännu mer, men sedan så fick vi äntligen vårt fika :D! Vid nio så gick hag, sandra och alex upp till övervåningen där och spelade biljard, fast inte sandra, hon knäppte massa kort ;D. Jag må ju säga att min biljadtalang har försvunnit ;o! Får ta och spela oftare så den kommer tillbaka, det är en skandal! Så ja, det betyder att alex vann de flesta gångerna...

Vid halv elva så kom Alex's mamma och pappa och hämtade oss, och skjutade hem oss förstås... Mig hem till mig, och sandra&alex hem till sandra. Så jag kom hem för en liiiiten stund sedan... Kanske ska ta mig ngt att äta? Fast å andra sidan så känner jag mig inte så överdrivet hungrig trots att jag knappt ätit ngt idag, fick en macka innan vi for därifrån förut... Men det är ju bra att ta ngt att äta ändå.. Men nu ska jag ta och bädda upp sängen, tvätta bort sminket och krypa ner i min ensamhet under täcket! Det vart en rolig dag idag ändå! Men imorgon blir det plugga :/....

puss&smek!


lördag

I morse så vaknade jag vid halv 10, men tyckte jag kunde få sova lite längre, så jag somnade om till kvart över tio.. Då bestämde jag mig för att inte sova längre, kunde ju inte sova bort hela dagen! Fast jag klev ju inte upp, det har jag inte gjort än ;p. Ligger och läser lite bloggar.... Och ser på tv. Ska nog gå och fika när jag skrivit klart här, och klar lär jag ju vara snart eftersom jag ingenting gjort idag.

Så jah bestämmer mig för att avsluta här, skriver nog senare!
puss&smek!

fredag

Skola idag då.. Började nio då jag hade ett matteprov, gick väl bra :) Lättare än vad jag trodde det skulle vara iallafall! Sedan när jag gjort klart det så gick jag till svenskan, obligastorisk närvaro nivet... Fick inte så mycket gjort, men jag var ju där iallafall. Så det var ju bra?

Vid elva så gick vi och åt (jag, sandra, bea och joss), var inte så gott, åt lite potatis och lite av den äckliga fisken ;o. Sedan gjorde vi allt möjligt. Lekte lite med kopieringmaskinen och skrattade asmkt, åt allt. Riktigt rolig dag ;D Mobbad blev jag i mossor också, hahahaah!
Sedan skulle sandra ner på stan och möta alex, så då for josefin hem och jag tog mig ett snack med daniel... Han satt och sov i ena fotöljen som finns i lärarnas fikarum :p, så jag väckte honom :D! Maha, taskig jag kände mig! När jag satte mig i en sådan själv så höll jag själv på att somna, så jag fattar ju vrf han somnade;p.
Sedan när vi hade snackat klart så gick jag ner på stan till sandra och alex, då gick vi först på stadium, sedan gick vi till bussen.

Så nu kom jag hem för en liiiten stund sen, är ensam hemma ;/, astråkigt! Mamma skulle gå och jobba, till åtta ikväll... Vet inte vad jag ska göra, eller måste skriva en läslogg, men ja... Äh, jag har ingen lust att skriva mer justnu!
puss&smek!

torsdag

Skolan idag som vanligt då.. Började 10.10 med att vi hade engelska.. Då fick vi lyssna på lisa som höll på och surra, sedan skulle vi typ svara på frågor om det hon pratade om osså, inte värst kul men.. Lyssnade heller inte när hon pratade, orkade inte! För det var inget intressant hon sa för den delen heller.

Engelskan slutade elva, då väntade jag och joss på att sandra skulle skicka iväg ett sms till mig så vi skulle gå och möta henne. Vi stod vid entren och väntade lite, och helt plörsligt kom svt till skolan :p. Vi undvek förstås kameran genom att gå och hämta jackorna och ställde oss nere i trappen tills vi fick smset av sandra :).

När vi hade mött henne så gick vi och åt lite mat, och då menar jag verkligen lite, för det var inte gott! Så man var ju fortfarande hungrig.. Sedan hade jag och joss matteprov :|, gick väl sådär... Men när vi var klara med det så gick vi upp till sandra och gina, eller joss gick och snackade med fredrik, för hon ska byta till våran linje :D! Gina och Sandra höll på md arbetet vi fått av daniel, men jag vägrade! Jag la mig ner på några stolar istället, var mycket skönare! Men det var ingen lång stund där inte. Blev hämtad av daniel för sandra hade sprungit iväg till honom och sagt att jag var less på livet eller nått, haha! Pratade lite med honom osså...

Sedan gjorde jag ingen nytta heller, fortsatte mitt vilande på stolarna, och sandra ställde även några andra stolar på mig, asså upp och ner ni vet? Osså la hon sig på dom, vart lite tungt, men inte så värst :D maha, hon är tokig hon :D

Vid tre hade vi engelska igen, man gick gå hem om man gjorde några uppgifter, men vi orkade inte göra dom så vi stannade kvar och "lyssnade" på lektionen ist... Sedan slutade vi, vet inte vilken tid det var, kanske fyra?

Då ringde iallafall mamma och sa att jag skulle stanna kvar på stan för att vi skulle äta på donken, och sandra joinade oss också :D vi åt där, sedan tog vi bussen hem till mig för att jag skulle hämta lite saker, ska sova hos henne inatt!

Vi kom hit för en stund sen, till sandra alltså... Men nu har jag inte tid att skriva mer här, ska försöka få in hela procentkapitelt i huvudet tills imorgon då jag förhoppningsvis kan göra provet! Men kanske skriver en rad eller två innan det är dags att sova, om jag orkar!
puss&smek!

sjukt less just nu!

Ja, då sitter man här igen och bloggar, för trejde gången idag! Vilket liv man har...

Men iallafall ... Efter att vi hade haft arbetsmiljö och säkerhet, där jag gjorde absolut ingenting, så fick man veta av Gina att vi tydligen ska göra en rapport för att vi inte är i några grupper ;o hon fick typ veta det igår eller nått... Men Daniel sa att han hade sagt det då han gav information om temadagen som dom andra planerar... Inte fan har jag hört ngt sånt ;s, inte Gina heller... Och det är typ bara på hans lektioner som jag lyssnar, och jag hörde inget? Knepigt..... Jaja.... Blir väl till att fetplugga i helgen då, roligt!? Näe, verkligen inte! Och den ska va klar till veckan tydligen också? Vafan! Tror jag tar en taxi till alnöbron, som föreläsaren sa idag... Någon som är på?

Näe, ingen taxi här inte, det har vi inte råd med! Men iaf, tbx till det jag egentligen skulle skriva att vi gjorde efter arbetsmiljö och säkerhets lektionen.. Vi hade mentorstid, där vi hade klassråd. Vi fick ge förslag vad vi skulle vilja göra på övernattningen som ska vara på torsdagen innan lovet.. Sedan klockan 2 började föreläsningen, rätt okej! Var en tjej som heter Stina från sidsjö hotell som föreläste, typ om att ta för sig? Nått sånt var det iallafall.. Hon började dela ut tjugor o grejer :p Haha!

Orkar inte ens skriva mer om den, är sjukt less! Slutade iallafall sedan, jag och joss gick upp o skulle snacka med boel, men hon var inte där, så vi satt där och dampade en liten stund innan vi begav oss till bussen :D

Imorgon är det matteprov, döda mig? Jag vill verkligen inte, kan ingenting känns det som. Sedan på fredag skulle jag egentligen göra ett annat matteprov, i procent, men icke! Ska göra det nästa år! Alltså när vi börjar skolan igen efter jul :p..

Ne, nu ska jag försöka fördriva min otroligt tråkiga, dumma, skitkväll med något vettigt, som pluggning av matteprovet kanske? Och x-box vill jag lova att det blir!

puss&smek!!


jag tror jag dör...

... eller det har jag redan gjort ;o! har orsakat så sandra dött också, flera ggr om... jag är j otrolig jag, HAHAH :D Sandra är inte på skolan, för hon den stackarn har varit hos tandläkaren :(. Så jag pratar med henne på msn, eller ebuddy... Ja, kan ju lova att jag sitter här och TOKflinar åt dataskärmen, och ett och annat skratt kommer ut ur mig ibland också xD Känner mig bokstavaligt talat som ett FÅN! hahah! Men roligt är det. Och sandra är lite småknäpp, fast det visste jag ju redan (a).

Hon säger att jag ska göra massa saker, men jag tror inte riktigt det gumman! HAHA :D Shit, jag kan inte skriva vad vi pratar om, för det går VERKLIGEN INTE! Haha, alla skulle dö, som vi gör!

Det spelar liksom ingen roll om vi är med varandra eller inte, vi har roligt ändå! Fast roligast är det ju när vi är med varandra, helt klart! Ingen slår oss, den saken är klar! Du är oslagbar gumman! Ingen Sandra, Ingen Mikaela! Du och jag, livet ut. Finns ingen bättre bästavän än du! LOVEU<3!

Hihi, finns mycket jag skulle vilja skriva, men det kan ni ju fetglömma :D!
puss&smek!

onsdag

Sitter på skolan nu... Har arbetsmiljö och säkerhet, men jag är ju inte i ngn såndär grupp, så jag gör inget effektivt iallafall! Borde kanske plugga matte? Men det orkar jag inte!

I morse klev jag upp strax efter sju, kollade på julkalendern, det är inte så bra men... Gick att kika på iallafall! Sedan tog jag bussen som gick 8:37, skulle ju ha idrott halv 10 i skönsberg. Så bussen gick nio från navet, och var lagomt där innan den gick. Bea och några till från klassen satt också på den.

Väl framme vid skönsbergs idrottshall så hade vi innebandy, det var roligt! Men efter halva tiden så kom massa småbarn som skulle ha halva salen, så då delade vi av den. Forsatte att spela lite innebandy, sedan bröt Kee för att vi skulle ha fys :| Det var allt ifrån roligt! Vi skulle göra armhävningar och greja på.. Sedan skulle man stå vid en stång som var typ nästan lika lång som mig, eller nått, sedan skulle man dra upp sig liksom ;o höhö! Jag lyckades faktiskt, 3-4 ggr, deni! Sen skulle man göra samma sak vid en ännu högre stång, som man fick hoppa för att nå. Där lyckades jag iallafall inte, attans! :p. Men lyckades nästan dra upp mig, men bara nästan...

När idrotten var slut så for vi tillbaka till skolan, åt lite... Asäcklig mat ;O! Åt en macka så jag är fortfarande hungrig... Inte bra!

När den här lektion så ska vi på någon föreläsning, drygt... Men vi slipper iallafall matteprovet, och det är KUNG! Blir fetplugga idag efter skolan iallafall! Eller ett försök till det!
jaja, nu orkar jag inte skriva mer!
puss&smek!

tisdagkväll

Nu sitter man här och nördar igen, och inget pluggande har det blivit heller ;o! Ja, vad säger man? Flitig tjej? Näe, verkligen inte!

Men imorgon har vi iaf inget prov, det är på torsdag, och tur är väl det! Jag borde ju förstås ha pluggat ändå, men ja... Jag skjuter på allt som vanligt, blir less på mig själv ibland, och allt annat ovanpå det!

Istället för att plugga så har jag varit lite duktig iallafall. Har strykt mina julgardiner och satt upp dom :) Fast mamma gav mig ett litet handtag förstås, men jag tog tag i saken själv från början iallafall, inget tjat! Och jag själv kom på idén att jag ville byta.. Sen när det var klart så tog jag mig ett litet bad :) Efter badet satte jag mig här...

När jag skrivit klart här så ska jag ta ut handduken ur mitt hår och borsta det, sedan ska jag FÖRSÖKA plugga lite, men garanterar inte att jag kommer göra det... Efter det ska jag bädda upp sängen också, krypa ner under täcket liksom :) Sedan kanske jag tar mig en match på fifa, som ett avslut på kvällen. Sedan lär jag ligga och kika lite på tv'n, tills jag inser att klockan är mycket och det är dags att sova för att orka upp imorgon. För imorgon äre idrott som gäller! Börjar halv 10, då ska man vara ombytt och klar ute i skönsberg. Får se om jag lyckas hitta dit, haha! Men förhoppningsvis så kommer det vara fler från klassen på bussen ^^ Det är iallafall innebandy på idrotten, och det är skoj! Hähä, hoppas på att jag inte sover över bara ;o Har varit bra på det på sista tiden!

Men ja, nu ska jag ta och torka mitt hår och glo lite på tv'n/spela x-box... Skriver nog imorgon, antigen på skolan eller när jag kommer hem från skolan!
puss&smek!

update

Slutade skolan 14:30 efter en svenskalektion där vi gjorde ngn "offert"... Vill ni veta vad det är så sök på google, för jag vet knappt själv, HAHA xD.

När vi hade slutat så snurrade jag och sandra runt på stan för att hitta en jacka till henne... Men lyckades väl inte så bra, eller hon hängde undan en som hon ska köpa om hon inte hittar ngn annan nu när hon är iväg med pappa sin :) Efter allt snurrande så for vi hem.

Väl hemma så satte jag mig här (som vanligt!), och spelade X-Box (a). Och sitter här än... Väntar på att mamma ska få fingarna i arslet och göra lite mat kanske? Än så länge så har hon inte börjat med ngt, men det är ju inte så förvånande..
Alexandra frågade även mig nyss om jag ville med på bio, och se Saw 5, skulle gärna vilja gå, trots att jag skulle skita ner mig... Men måste plugga matte :(. Har asmkt att göra, för att ens kunna ha möjligthet till ett G... Less jag blir att jag inte tagit tag i det tidigare, då hade jag ju kunnat följa med, men jag är ju inte så smart!

Jaja, får trösta mig själv med lite x-box emellanåt! Men nu ska jag ge mamma en spark i arsle så hon gör mat!
puss&smek!

tisdag

I morse hade jag och sandra lite svårt att ta oss ur sängen, hyfsat trött var vi! Vi hade ställt min mobil och hennes väckarklocka på halv 7, först ringde hennes väckarklocka. Trots att hon höll på och skita ner sig av den höga signalen, så hörde inte jag ett ljud! Men sedan när mitt mobilalarm ringde, som är hur långt som helst, så vaknade jag? HAHA, jag är lite speciell jag...

Vi tog bussen till skolan som gick 08:05, eller den skulle gå då, men kom tio över ;o.. Lite sent kom vi, men det gjorde inget, för Daniel hade inte kommit.. Sen fick vi veta att han inte skulle komma, vi skulle ha Anderas :| ;o, inte alltför roligt vill jag säga! Menmen, fick ngn skituppgift... Den var astråkig, men jag, sandra och gina slog ihop oss i en grupp och gjorde lite iaf!

Vid elva var det lunch, ngn kycklignuggets och kyckling... Det gick ner iaf! Sandra har varit på damphumör hela dagen, HAHA :D Men jag är van, så jag överlever ;)

Nu ska vi ha svenska, eller om 10 min faktiskt.. Vi ska väl göra ngt tråkigt som vanligt!
Efter svenskan så slutar vi, skönt! Då ska jag hem, måste jobba jättemkt matte :/, prov imorgon :| Lär nog inte gå så bra men... Jaja, nu har jag inget mer vettigt att säga förutom att jag och sandra var effektiva igårkväll! Vi gjorde klart vår svenska uppgift och skickade in den i tid! Deni ;)
puss&smek!

Hej alla pepparkaksätare =D

nu äre såhär att mickis inte skriver blogg så ofta som jag vill .. så jag tar tag i saken! =D yeye ..
idag har vi bara haft en lektion med Daniel, skittråkigt! fast igentligen så var inte daniel där xD vi fick ha andreas och de suger! vi har bara kvar en lektion o de är svenska. vet inte riktigt vad vi ska göra, men de lär ju inte vara nå kul. de är ju linneas lektion trots allt .. efter skolan ska jag köpa en ny jacka :) med min mama, vad mickis ska göra de vet jag inte =D hon ska väll spela xbox, sitta vid datorn och se på tv .. de är inte alls ovanligt x] men nu har jag inte så mkt mer att säga =D kanske smiter hit och skriver lite till senare ;] får se vad som händer och sker! de var somsakt bästaste jag som skrev, Sandra Jonsson men de visste ni ju =)

PUSS KYSS PUSS KYSS PUSS KYSS

hej alla pepparkaksätare =D

nu äre såhär att mickis inte skriver blogg så ofta som jag vill .. så jag tar tag i saken! =D yeye ..
idag har vi bara haft en lektion med Daniel, skittråkigt! fast igentligen så var inte daniel där xD vi fick ha andreas och de suger! vi har bara kvar en lektion o de är svenska. vet inte riktigt vad vi ska göra, men de lär ju inte vara nå kul. de är ju linneas lektion trots allt .. efter skolan ska jag köpa en ny jacka :) med min mama, vad mickis ska göra de vet jag inte =D hon ska väll spela xbox, sitta vid datorn och se på tv .. de är inte alls ovanligt x] men nu har jag inte så mkt mer att säga =D kanske smiter hit och skriver lite till senare ;] får se vad som händer och sker! de var somsakt bästaste jag som skrev, Sandra Jonsson men de visste ni ju =)

PUSS KYSS PUSS KYSS PUSS KYSS

måndag eftermiddag...

Nu är det ny vecka och ny månad, det innebär väl nya utmaningar och ... Ja, skit samma, ny månad är det iallafall!

Just nu sitter jag hemma hos ingen mindre än ... SANDRA :D! Vi höll på och skita ner oss nyss! Hela övervåningen slocknade, det vart bokstavligt talat kolsvart! Sandra satt och läste en sak för mig, och sen ba: "POFF!" så slockade våra datorer och resten av elektroniken på övervåningen ;o! Vi tycker inte om mörker vi, så vi försökte ta oss ut ur sandras rum utan att mosa eller gå in i något, och bra gick det! Vi gick och letade simons kikare (?) med ficklampa på för att ha ngt att lysa med när sandra skulle byta propp, och vi hittade den till slut som tur var! Men ingen hel propp? Som tur var så kom sandras mamma upp med en :) Så sandra satte i den och lyset kom tillbaka, tack gode gud! haha :D
Nu sitter vi båda och bloggar som två tokar...

Men iaf... När vi kom från skolan så gick vi hem till mig för att jag skulle hämta lite saker, eftersom sandra har kidnappat mig så jag ska sova här inatt, men inte lider jag för de inte. Sover ju bättre här en hemma satt :p.. Kan ju lova att vi skrattade i massor på bussen xD, gick inte att sluta! Vad vi skrattade åt tänker jag så inte nämna här, men kan ju säga så mycket som att jag inte vill det sandra ;)! maha

Efter att ha varit hemma hos mig så gick vi direkt till sandra :) vi tänkte svänga förbi bredsands skola också, men dom satt i möte, så vi sket i det! Istället slog vi på våra datorer när vi väl var härhemma.. Vi båda satt och nördade ett spel, Ranch Rush heter det. Riktigt skoj! Men man lessnade efter ett tag! Efter kanske en eller en och en halv timmes spelade så ropade sandras mamma att det var mat, så vi gick och åt. Wok var det, asgott vill jag lova! Det satt fin och mättande i magen..

Ne, nu orkar jag inte skriva mer, vi ska väl nörda lite till på våra laptop's och tjocka i oss muffins! och plugga hinner vi nog också med :p

puss&smek!


måndag

Nu sitter man i skolan då.. Gör inget speciellt, jag och sandra sitter mest och snackar massa skit :D!

Började egentligen 8:40 i morse, men Daniel var sen, fast jag vet inte varför men... Denna lektion, arbetsmiljö och säkerhet, lär bara sittas av... Blir väl att kolla runt på massa tråkiga sidor och snacka massa med sandra :). Hon tycker att jag pratar mycket :o.. Men ja, har ju i stort sätt varit själv hela helgen, och jag brukar inte sitta och snacka med mig själv hemma precis? Så jag snackar av mig på henne ist :D

Och igår ... Fick sms av sandra vid halv ett eller nått, att jag skulle logga in på msn, så jag gjorde det. Hon berättade massa läskiga saker :| Sen fick jag henne och dö också, fast hon lever ju idag? Så jag får inte det där att gå ihop :D Menmen, glad att hon lever iaf <3 hihi!

Ne.. nu har jag väl inget mer intressant att säga? Förutom att jag slutar denna lektion 11, då blire nog en chicken wrap, subway kakor och choco cream, nammi! För dagens mat här på skolan är äcklig! Fast det var nog inte heller så värst inressant... Skriver nog senare!

puss&smek!


RSS 2.0