torsdag

då jobbade man idag med då.. när jag och zozan kom dit så höll maria och crippe på med borden, så jag och zozan satte oss och fixade stolar :) och helt plötsligt tog berdsbenen slut xD. då började även dom med stolarna..  tiden rann iväg och det var dags för lunch, vi blev bjudna på lunch av skolan, så vi åt på ngt ställe jag inte ens visste fanns ;p det avr sallads och tacos buffe :) väldigt gott faktiskt! så när vi hade ätit gick vi tillbaks till arbetet, man blev rätt seg! men vi jobbade på och efter ett tag gick vi och köpte glass på donken ;D! haha. sen var det tillbaks till arbetet igen x)! efter allt vårt slit med stolarna så blev dom äntligen klara! det var en stor lättnad :p så skulle vi skruva ihop bokhyllor, men var tvugna att ta dom en våning upp först ;o! men vi tröck in dom i hissen och det gick bra, fast dom var väldigt tunga så man fick ju ont i ryggen. men när dom väl var uppe så var det bara att skruva ihop dom :)! vår arbetsledare andreas, sa att han skruvade ihop en på 20min, fast vi skruvade ihop 7 st på en timme, haha vi är duktiga ;D!! sen var dagen redan slut, då tog jag bussen till nacksta för jag skulle hämta mina badkläder så jag och maria kunde bada, men blev kvar där hos dom, fick mat och badade på nackstabadet med dom ist.. sen vid halv 10 kom jag hem, tog en dusch så nu sitter jag här =)! ska sova snart så man orkar upp imorn ^^ i morse hade jag ju stängt av alarmet på mobilen och somnat om xD det får inte hända igen ^^ aja, orkar inte skriva mer, skriver nog imorn..
/hejdå

onsdag

kom nyss hem .. har jobbat ;p! från början var det bara jag och zozan, sen sa han som hade ringt zozan att vi kunde ringa dit folk som ville jobba, så jag frågade eric, men han ville inte:p sen ringde jag syrran, så hon kom dit och jobbade :) sen när vi tog lunch, vid 12:30 så kom en annan kille, christian heter han :) han var hur trevlig som helst ^^ så när vi kom tbx från vår lunchstund på macdonalds så höll han på o meka ihop borden som vi hade gett upp om :p blicken fastnade typ när man tittat dit en gång, han hade ingen tröja på sig (a)! maha.. och han var typ.... fin ^^ (A). så vi fortsatte meka ihop stolarna.. efter ett tag gick jag in till honom och frågade om det gick bra, sen började vi snacka osså, han ska gå i samma klass som mig till hösten :) bra att lära känna honom lite innan. så syrran fick fortsätta med stolarna så jag och zozan hjälpte honom med benstommen eller va det nu heter, han fick skruva på bordskivan ^^ sen i slutet av dagen så satt vi alla i rummet med stolarna och skrivade på dom.. vi hann typ 75 stolar och kanske 10-15 bord eller nått sånt.. det är ju bara sådär 65 stolar kvar och 10000 bord och så vare bokhyllor som vi skulle göra efter det, sen var det ngn sak till men kmr inte ihåg var det va:p.
trots att man fick lite ont i ryggen och att det var som en bastu så var dagen rätt rolig =) man fick ju lära känna ngn ny och man kan sitta och snacka med varandra.. tjänar väll sådär runt 600kr om dagen :) rätt bra!

nu ska jag bara ta det lugnt, ska u jobba imorn med (h)! maria åkte och badade med en kompis, jag tänkte följa med men mina badkläder är ju i nacksta :/ kanske blir bad imorn ist ^^ om det är soligt asså.. men nu orkar jag inte skriva mer faktiskt, kanske skriver mer ikväll =)!
/hejdå

tisdag

klockan är 12:04 och jag har ingenting att göra! man klev vell upp vid tio, vaknade av att jonathan satt och bankade huvudet i garderoben.. jimmy hade lagt honom för han skulle sova, men sova tydligen inte för att han såg att jag låg därinne.. så jag visste ju inte om han hade sovit eller om han skulle sova, så jag tog upp honom och frågade vilket av det de var, och då skulle han sova x). så han fick vara vaken en stund till!
sjläv tog jag mig en snabbdusch och sen gick jag och åt lite frukost. sen tänkte jag sätta mig vid datorn, men jimmy hade den då, så jag gick in i vardagsrummet och tittade på tv med jocke och kevin. vi såg på discovery channel tror jag. det var iaf ngn kille som skulle slå rekord i att hoppa över massa båtar med vattenskidor, rekordet sedan förut var 14 båtar. så först testade han 11 och han hade kunnat ta många båtar till så lång ifran båtarna som han landade :p sen tog han 14 och klarade det. sen skulle han testa sitt mål, 18 båtar! på första försöket så svängde han ifran hoppet för att det inte kändes bra, sen tastade han igen och klarade det:p! bara så ni vet ;)!
sedan när det var slut gick jocke och la kevin där dom sover, för han hade somnat i hans knä.. och som kevin dreglar så hade jocke fått sig en dusch på köpet xD! haha. då slog jag över till canal+hits tror jag det var.. där var det john tucker must die, så jag kollade lite på den, sen gick jag o satte mig här =)

vet inte riktigt vad vi ska göra idag.. igår pratade jimmy, jocke och keda om att dom skulle köra gokart idag, så vi ska väl kanske ner till nöjeshallen.. jag lär få hålla koll på ungarna så länge.. och katta förstås! men som sagt, inget är bestämt så vi får se vad som händer och sker.. orkar inte skriva mer, kanske skriver ikväll eller så!
/hejdå

INTERNET HEMMA NU! sitter ju hemma nu och skriver här dårå (h)! känns fett skönt. kom hem för ett tag sedan.. och efter att jag skrev sist (förut idag) så har vi varit ute och lekt med barnen, var ute till typ 4 då alexandra kom från jobbet :) ungarna sprang runt o lekte i lekparken och jag, jimmy, keda och jocke slänge en tennisboll till varandra ;p haha! efter att alexandra kom så gick vi in, skulle göra mat.. jimmy tänkte gör makaroner och burk köttfärssås, men det fanns inte tillräckligt med makaronen och han orkade väl inte gå på affären så han la sig o sov ist:p.. då blev det ingen mat, och jocke gick ut med kevin för han va så grinig.. efter ett tag så kom dom in igen, och då ringde alexandra till kattta och frågade om hon kunde skjutsa henne till macdonals så vi kunde få ngn mat.. och det vart en stor beställning xD jocke år en QP&co + 2 chees, jimmy åt en bigmac&co plusmeny + 1 chees + en extra bigmac, jag åt en bigmac plusmeny och alexandra åt en lillamenyn plusmeny :p så det var ju lite mat att hämta xD hahah. när vi hade ätit osså så ringde jag till katta sen skjutsade hon hem mig.. så nu sitter jag här, känns ganska konstigt att sitta hemma vid internet faktiskt :p, brukar alltid annars sitta hos andra xD men nu ska jag nog ta mig en dusch. ska jobba med zozan imorn på nya skolan och böra bord, för ju pengar (H)! 80KR/H ;p
vrf gjorde du så :/?                                                                                                                   
/hejdå                                                                                                                                                                                                             

måndag

aah,  lugnt och skönt! jimmy och jocke gick ut med ungarna för ett tag sen. det var längesen jag hade det såhär lugnt och skönt för mig själv :p.. har bara varit mamma skrik och gnäll och leksaksljud. men sånt får man ju räkna med då man är här .. funderar starkt på o åka hem ikväll eller imorn, för att kunna sola lite på standen om det blir fint väder imorn asså.. men får se hur det blir med det! om ngn kmr och ska ixa internet så åker jag iaf hem.
har inte hunnit med o göra så mkt idag. den mesta tiden som gått har jag bara suttit vid datorn. och förut när jag skulle ge jonte lite lunch så vägrade han äta, hyfsat less jag blev på honom då.. då fick han va utan, fast lite senare gav jag honom lite yoghurt så han skulle få ngt i sig.. sen har jag inte gjort ngt mer.
alexandra jobbar ju, hon kmr vid halv 4, 4 .. inte så långt kvar tills hon kmr du, just nu är ju klockan 14:48 =)
men nu vet jag inte vad jag ska skriva mer.. så jag skiter it!
/byebye

nu skriver man här idag igen då ^^ spelar lite fifa med jocke och jimmy ;D vi spelar ngn lounge eller va det heter, osså måste vi vara landslag, så jag är italien, jocke är frankrike och jimmy är brasilien.. går inge bra för mig idag ;o förlorat både mot jocke och jimmy nu, så jag måste byta till typ spanien så det kan börja gå bra igen som det brukar va ^^ det är på tiden nu, förlorar ju massa poäng ;o .. alexandra och jonathan ligger och sover, och kevin ligger här i vardagsrummet där vi är för han vaknar hela tidne och grinar, jocke tror han börjar bli sjuk eller nått.. jonathan tror vi har vattkoppor:p :o om det inte är några andra utslag, men mkt möjligt att det är vattkoppor.. jag vet inte om jag har haft det, inte min mamma heller ;o haha! men det märks ju om jag blir smittad eller inte :p fan va jobbigt om jag inte haft det! ;/

nathalie och hennes familj kmr till sundsvall om typ 2 veckor sa hon till mig idag, fett gald jag blev :D! längtar asmkt!! var ju jättelängesen vi träffades, saknar dig nathalie ;( <3!
nu har vi internet hemma iaf (h), mamma lyckades fixa det, duktig hon är faktiskt ;d! tänkte åka hem idag, men det blev inte så;p inte så oväntat kanske x) men ska hem lite ngn dag i veckan iaf, gosa med mamma (a) hihi! ska kolla lite på datorn osså, hjälpa mamma lite.. tänkte hämta lite mer tröjor iaf, osså om det är soligt så tänkta jag steka lite på standen (H), hoppas syrran är hemma bara så jag slipper ligger där själv :p ....
men nu vet jag inte vad jag ska skriva för mer som kan va kul o läsa, inte för att jag tror det här är roligt o läsa men ändå:p skriver nog mer imorn hemifrån om jag åker hem eller härifrån!
/hejdå

söndag

idag har vi varit på stan och kollat lite :) först var vi på hemmakväll och skulle titta om det fanns ngn bar film som vi kunde se ikväll, men hittade ingen.. sen gick vi till clasohlsson (stavningen?) för jimmy ville ha en fläkt, men det blev ingen så då gick vi och köpte korv till jonte för han skulle äta lite lunch, sen ville jag och alexandra ha en subwaymacka, men det blev ingen sådan heller för dom hade bara sallades ;o! proppar. var grymt sugen på det:p!
så för att ha ngt o göra så gick vi på hemköp och köpte bröd sen gick vi till dammen vid csn för att mata pippifåglarna ;p haha, jonathan och kevin hade mkt kul åt det :P .. sen vandrade vi hemmåt, till nacksta alltså.
väl hemma så gjorde jag några mackor sedan satte vi oss vid en lekpark så barnen kunde leka och jimmy och jocke satt o drack öl :p .. efter det gick vi på ica sen hem o gjorde mat osså. sallad!
det har inte hänt så mkt skoj idag.. imorgon lär vi väl inte heller göra så mkt, alexandra  ska jobba så jag blor själv med jocke, jimmy och ungarna :p kulkul.. men om det blir lika varmt som det var häromdan så funderar jag faktiskt på o åka hem till bredsand och sätt mig på stranden och steka (h) dags för det nu :D
men nu orkar jag inte skriva mer!
/hejdå

lördag

idag har man inte gjort så överdrivet mkt faktiskt :p.. inte förns på eftermiddagen iaf. på förmiddagen låg alla och sov utom jag typ:p. för jocke och jimmy var ju ut igår och kom hem vid halv 3 tror jag det var, då berättade dom om sin kväll, haha! skrattade mkt åt vad dom hade gjort :p.. sen då vi skulle sova så la jag mig på min madrass (en luftmadrass som låter väldigt mkt när man rör sig) och då sa jimmy, men mickis ligg still förfan så jag kan sova.. och då höll jocke på o garva ihjäl sig :p, vet inte vad som var roligt men hanvar ju lite full dårå ^^ och för att han skrattade så skattade vi, sen när väl alla hade lagt sig så hörde man jocke ligga och skratta för sig själv :p..
så efter att alla hade sovit idag, så åkte vi in på birsta och kikade lite, jimmy köpte en ny digitalkamera :) och vi åt på macdonalds också (h) gooooott! sen när vi kom hem så åkte alexandra och jimmy upp till sjukhuset med jonathan :/, han hade avrt grinig hela förmiddagen och när man tröck vid öronen så skrek han och började rivas o grejer. så alexandra tror han har öroninflammatin:(. stackarn. dom kanske åkte upp vid sju eller något sånt och har inte kommit hem än, för på akuten får man ju vänta i hundra år .. men dom kmr nog snart..
så jag sitter här med jocke och kikar på sommarkrysset, fast jag sitter ju här också:p, vi ska nog spela lite fifa kan jag tänka mig, för vi har inte sådär jätteroligt justnu ;p! men nu ska jag inte sitta här o vara osocial!
/hejdå

fredag

idag har man hunnit med ganska mkt.. först vid halv tio åkte jag, jocke, kevin och jonathan in till stan flr att möta alexandra och jimmy som vart på mvc.. sen gick vi runt lite på stan och tittade, och tog en fika på stan.. innan vi tog bussen hem så gick jimmy och jocke på systemet, dom ska ut ikväll:p.. sen när vi väntade på bussen så träffade jag mamma min :D det var ju ett tag sen ^^ hehe
när vi kom hem så tog vi bara det lugnt, jonte fick gå och lägga sig för han va grymt trött, och alexandra la sig o sov lite också ;p så då spelade jag jocke och jimmy lite fifa (h) och jag vinner alltid över dom som vanligt ;d haha!
när alexandra och jonte hade vaknat så gjorde vi alla i ordning oss och gick iväg mot badet, fett varmt ju så det var ´fett skönt med ett dopp.. det vart dock en väldigt kort vistelse på badet, för jonte och kevin ville inte bada så länge, då vare lika bra att gå hem igen ;o tråk! sen när vi kom in igen så gjorde jimmy mat, hamburgare med bröd.. då åt vi sen efter det ahr vi bara tagit det lugnt.
finns inte sådär jättemkt o göra här faktiskt:p. jimmy och jocke ska ju som sagt ut ikväll, så jah och alexandra ska väl bara sitta här rakt upponer o titta på tv. men nu orkar jag inte skriva mer här, ska titta lite vad alla andra gör....
/hejdå

tisdag/onsdag

tisdag: minns inte riktigt vad vi gjorde ¨på dagen.. men på kvällen kom katta och keda ner och vi spelade lite poker :) de första gångerna ville inte jag o katta vara med, så jag satt vid datorn och kollade runt och kom kikade lite på tv (: sen sista gången dom skulle spela jag va iaf jag med, jag var ju tvungen o visa hur det går till ;).. och det gjorde jag också! haha. vann över alexandra, jimmy, jocke och keda (h) najs de:D.. där på dan kan jag tänka mig att vi bara tog det lugnt, spelade lite fifa osså.

onsdag: idag har vi varit i folkets park och lekt med barnen :) först skulle jag, jocke och jimmy spela minigolf, men spelade typ bara på 8 banor eller nått sen gav vi upp för  ungarna lyssnade inte och bara sprang in på banor där andra spelade osså, dom skulle ha klubborna o greja på;p.. så vi gick upp och lekte i lekparken där ist (: kevin och jonathan åkte rutchkana (eller hur det nu stavas) och greja på där med:p.. så vi var där ett tag sen vandrade vi hemmåt igen.. och när vi kom hem sådär vid halv 3, 3 ngt, så var alla trötta efter promenaden vi hade gjort, så alla la sig o sov xD, haha lata vi är! men det var fett skönt o sova satt ^^ men bara för att jag sov då så är jag inte trött nu xD, drf sitter jag här och skriver.. men det går ju de också. ska nog inte sitta så länge till, då kmr jag aldrig komma upp imorn och om jag då sover bort halva dan så är jag inte trött imornkväll heller, blir bara bajs de:p.. men jag orkar inte skriva ngt mer nu iaf, klockan är 00:45, ska sova snart, eller som sagt försöka:p..
/hejdå

söndag

var med sandra hela dan :), först åkte vi till sussans grav och planterade lite blommor, sen skulle vi åka till johanna(sandras kusin), hon bor i granloholm, det tog en stund innan vi kom fram xd, man kan säga att vi snurrade bort oss, osså råkade vi köra in på en väg där bara bussen får köra xD, var ngt rödljus där, men vi körde en bit ändå, sen stod det ngn gubbe och skrek ngt åt oss.. haha! sen kom bussen bakom oss;o då hoppade hon av o jag körde ner i diket och upp på gångvägen för att komma därifrån, sen när bussen åkte förbi vände vi oss om så dom inte såg ansiktet på oss, haha :D! sen kom vi rätt till slut;p, då var vi med johanna ett tag, spelade lite badminton och jonglerade lite med fotbollar ;D.. så vi var där till typ fyra, helv fem eller nått.. då åkte vi först till mig och hämtade kläder som jag skulle ha, sen till sandra, så jag bytte om där och vi lämnade moppen.. sen tog vi bussen in till stan :) då gick vi först till swedbank uttagsautomat för jag skulle ta ut pengar, sen gick vi till saigon för att äta :) då var vi där runt halvsju och åt vår buffé, MUMS! vi tänkte att man sitter ju där typ en timme, för vi skulle hämta biobiljetterna som vi beställde via internet senast åtta, och vi var klar med maten redan sju;o... då gick vi upp och hämtade biljetterna sen tänkte vi gå till alexandra och hälsa på jonathan och kevin, eftersom filmen inte började förrns 20.45, fast jonte låg o sov så vi gick upp mot sidsjön istället:p och sandra letade hela tiden efter en cykel som vi kunde "låna" för att slippa gå ^^ .. efter att vi varit och gått ett tag så vände vi ner mot bion igen.. vi satt ute och väntade ett tag för att tiden skulle gå, sen gick vi in och till slut började filmen, sex and the city. ganska bra faktiskt, man fick skratta iaf :D och vissa grinade xD, sista gången i slutet av filmen när båda tjejerna bredvid mig o sandra satt o grina, så höll vi på o få vårat fina skrattanfall, va fan inte långt ifrån, haha! sen kom hennes bror och hämtade oss..
så när jah kom hem la jag mig i sängen och kollade lite på tv och va inne på msn på mobilen, sen efter ett tag la jag mig o sov.. hihi =) mkt kul dag :D!

/hejdå


foootboll<3

vill börja spela fotboll, NU! men då äre ju konditionfan som inte är på topp,
inte alls bra rättaresagt ;o! fanfanfan










uppe med tuppen?

jajjimen, vaknade av att jonte låt på mig, sedan så la han snutten runt mig hals och la sig o gosade lite med mig ;d, hur mysigt som helst!

så då var det bara att vakna, så jag klev upp och tittade vad alla gjorde, jimmy skulle gå till jobbet och alexandra tog fil och hällde i en bytta för hon skulle ta med det och äta på jobbet ^^ fast hon lär ju inte jobba hela dan, hon har ju lunginflammation... sen när alla hade gått så gav jag jonathan macka och oboy, sen gjorde jah i ordning han för dagis, en hittade han sin nalle puh och ngn tiger nalle som han vägrade släppa, inte ens när vi skulle gå, så jag tänkte att vi skulle bädda ner dom i hans säg, men han pissade ju ner den så jag försökte med madrassen jag sov på, men det gick ju.. inte! så vi la dom i hans säng ändå och vinkade hejdå till dom, sen bar det av mot dagis ^^ då såg han ju en traktor, den va mkt spännade tyckte han;p, sen väl framme vid dagis så ville han inte lämna min famn ;p han lutade sig mot min axel och jag fick inte lämna honom, men sen skulle jag ta av honom långtröjan så jag släppte ner honom på golvet, och då gömnde han sig för sin dagisfröken bakom mig :p sen sa hon att dom skulle gå o leka lite, då tog hon upp han och han vinkade hej då till mig utan att bli ledsen :) duktig kille det där ;D!


nu sitter jag bara här och har allmänt tråkigt, det är ju inte så värst många inne på msn vi det här tiden xD. funderar på om jag ska åka hem nu på dan eller ikväll. alexandra och dom åker ju på läger imorn, jag ville inte med;d! kanske åker till jesper och jonathan, fast jag o sandra kanske ska hälsa på en person, så jag stannar nog hemma i helgen, vi kmr med blommor&choklad (a), hihi!

sen till veckan ska jag nog vara i nacksta, jimmys bror jocke och hans son kevin kmr ju :) mkt söt unge de också!

aja, nu orkar jag inte skriva mer, lite trött faktiskt, men ska inte sova, då sover jag hela dan xp!

/hejdå


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0