Tisdag

JAG FYLLER ÅR IDAG!

Bara så ni vet liksom ;p

Onsdag

Inte skrivit på ett tag nu, men har haft annat för mig faktiskt! :)

Jag vet inte ens vad jag ska skriva, men kan iaf tala om att Kristoffer kommer hem imorn! FYFAN VAD BRAAAA! :D
Så då äre bara att packa storväskan och bo i Nacksta ett tag framöver ;) Midsommar firas alltså där! Stannar iaf hela nästa vecka, sen på söndagen eller måndagen åker jag nog hem, eftersom jag fyller år på tisdagen (30:e) och jag tänkte ju hjälpa mami med tårtor osså, sen får jag se om jag åker med Alexandra och dom direkt på kvällen då hem till dom, eller om jag väljer att stanna hemma en natt :) ..
Sen så kanske vi får besök här hemma snart också :D Micha m. familj kanske kommer om vi har tur ;D Jag hoppas verkligen de =), vi har ju inte setts på typ 8år, så det ska bli skoj! Får se om jag kanske följer med dom ner till Stockholm efter att dom varit här, men det får vi se hur det blir då...

Nää, nu vet jag inte vad jag ska skriva mer...

Freeeedag

Sommarlovet är nu här! Skönt kan man tycka, och det gör jag också! Skönt att slippa allt jävla pluggande och måsta ta sig upp på morgonen för att hinna med bussen, slippa all stress! Men nu i början känns det som om jag ändå kommer känna mig rätt rastlös.. Men vi får väl se hur det går, skönt att slippa plugga som sagt iaf! Man fyller ju år om 18 dagar, och det är najs! ;)

Datorn har man kvar också! Höhö ;) Så det är jääävligt skönt, annars hade jag ju inte suttit här och skrivit nu, hade typ suttit här på min säng som jag gör nu, fast utan dator då..

Igår hade vi temadag på skolan, om sex och droger.. En mycket kort dag! Efter det så for jag till Nacksta och sedan in till stan igen för att först kolla på Saras student (En på Kedas sida) och sedan Emelies (också Kedas sida).. Sedan skjutsade Keda hem mig och barnen och så passade jag dom helt själv hela kvällen :) Och eftersom ingen av dom hade sovit riktigt så var det ett jävla liv :p Nä, inte riktigt men, haha.. Jonte var riktigt trotsig och lyssnade verkligen inte på vad jag sa, och Lucas var trött redan vid sex typ och ville sova, och då blir han ju grining, och Jonte sa också att han ville sova :p, lelle sova, fick man höra :P Men han fick vänta och Lucas likaså! Runt halv åtta, åtta hade båda slocknat och då diskade jag lite =) Sen kom Jimmy hem och vid halv elva typ så skjutsade Keda hem mig..

Och idag vare ju skolavslutning då.. Fikade osså på skolan, ost och kex och massa annat :) Trevligttrevligt.. Känns riktigt skönt, men samtidigt inte liksom.. Jaja, sommarlov äre iaf!

Men nu ska jag väl ta och slå på någon film, kanske skriver senare!

Tisdag

En vecka sen jag skrev nu, men vad gör det liksom?

Idag har jag gått typ 1,1 mil! Likt mig? Näe, inte riktigt va! Men vi hade typ friluftdag eller vad man ska kalla det med skolan idag.. Skolan hade beställt en buss till brandstationen i alnö, sen när vi var framme där vid tolv så delades vi in i grupper och skulle gå upp till alnös högsta punkt och under vandringen skulle vi komma på en campsång och sjunga den där uppe för att få reda på vem som skulle få fortsätta gå först.. Vi vann inte, men tvåa fick vi gå iaf.. Med karta i skogen liksom

Då var det olika stationer vi skulle göra, först satt Petra där ute i skogen och väntade.. Då skulle vi göra en eld och få popcorn att poppa på så snabb tid som möjligt, tog 2,58 min har jag för mig.. Sedan nästa sak var en fråga, och sedan kom vi till Daniel där vi skulle sätta ihop en militär bår, fast de 3 som skulle sätta ihop dem fick ha ögonbindel, sen fick resten av oss förklara utan att röra liksom. Det gick rätt bra förutom att ena var åt fel håll så vi inte fick ihop den, fan! Sen vandrade vi vidare till Fredrik och där skulle vi fiska, haha! Skulle använda ett kastspö och få nallen som satt på i ett speciellt område för o få poäng. Sen de två sista stationerna var frågor bara, och till slut var vi framme! Sköööönt vare!

Satt där aslänge innan vi fick mat, för 3 av de 6 grupper vi var gick vilse, haha! Lyckat :p Sen grillade vi osså.. När det var dags att åka så åkte jag med Bea och hennes familj :) Åkte först på Ica Maxi för som skulle handla ;D Sen skjutsade dom ner mig på navet så jag kunde ta bussen hem =D Det var en mycket trevlig resa, mycket skratt! :)

Väl hemma så duschade jag och nu ligger jag i sängen och softar lite.. Börjar bli lite trött, så ska väl lägga mig och se film eller nått!

Och på torsdag måste jag lämna igen datorn :(, fan... Riktigt tråkigt och bläää på det. Då blire typ hejdå bloggen och allt annat, menmen!

Tisdag

Ja, vad har hänt idag då? En hel del faktiskt!

Hade tid på vårdcentralen klockan 10, mamma och Sandra var med mig :) Först kollade han blodtrycket, och då höll jag på att börja asgarva :p, kände riktigt hur Sandra satt och skrattade, haha! :D Hade iaf lite lågt blodtryck! Sedan skulle han lyssna på hjärtat, eftersom det var de jag var där för.. Och då skulle han dra upp min tröja, och gjorde det också, han kunde liksom inte bett mig göra det inte.. Obehagligt vare iaf :p.. Sen vare väl inge mer.. Han sa att han trodde inte att det var ngt fel, och det var ju bra det, bara om han tog bort de där tror! Sen kom det värsta av allt, hanba till mamma; du har en ganska snygg dotter du, eller inte ganska, hon är ju väldigt fin.. Då tänkte man ba, eeh, okej? :p.. Sen frågade han mamma om hon hade fler barn o grejer, hah! Hua, vilken hemsking!

Sen for vi in till stan, skulle fixa riktigt visa kort, men det var man ju tvungen o va 18 för, så det sket sig.. Så jag och Sandra gick runt lite på stan och kikade, det kliade riktigt i fingrarna faktiskt, men köpte inget ;)
Gick sedan till Coffe House och käkade lite =) Asgott!

Och sedan gick vi till två bleka och solade lite, och sedan satt vi där en stund och snackade, Mattes pappa kom förbi där så vi surrade lite med honom =) Sedan gick vi bort till taxistation där Alex kom och hämtade upp oss :D
Och i bilen sa Sandra till Alex; Du måste skjutsa hem Mickis först för hon luktar äkta iraniesvett och måste hem och duscha så hon luktar svenskt igen, hahahha :D Hon kanske inte sa exakt så, men typ ;D Roligt vare iaf, och Sandra luktade finnsvett ;) höhö, härlig blandning där i bilen kan jag tänka mig ;)

Kom hem, duschade, och nu halvligger jag i sängen och kollar på film, ska försöka plugga lite, det behövs ju om jag säger så!

RSS 2.0