tisdag/ ;/

när mobilalarmen ringde i morse klev jag upp direkt för att inte rikera att somna om xD, osså skakade jag på sandra lite lätt så hon skulle vakna ^^ vi gjorde oss i ordning osså (: .. sen gick vi till bussen som vanligt.. när vi kom till skolan hade vi naturkunskap, jättekul, ellr inte :p fan astråkigt xD! sen hade vi engelska, då gör vi ju filmen osså.. så vi jobbade vidare på den.. men i slutet av lektionen så bestämde de sig för att göra om typ hela :p vissa saker är ju kvar men aa :p blir nog bra de ^^!
sen hade vi iaf lunch.. jag och sandra väntade lite med att äta, det var så mkt folk ;p så vi satte oss och läste tidningen, eller sandra läste :p.. jag bara satt. sen efter en stund gick vi och åt, det var typ pasta med ngn skinksås typ, var inte så gott :/ .. sen gjorde vi typ inget speciellt, gick ner och hämtade våra datorer, och satte oss uppe och kikade runt. sen klockan ett hade vi näthandel, det är verkligen astråkigt! fyfan.. tror jag dör, och självklart så ska vi inte få ngn sovmorgon på torsdag heller.. ngn gris kmr o ska äckelföreläsa :O:S!! fatta vad less man blir!!!! men sen hade vi aif data.. men jag och sandra kunde inte göra det alla andra gjorde, så vi fick jobba med eget, sandra gick, hon skulle till tågstationen med josse för att köpa tågbiljetterna.. men jag satt kvar, gjorde typ ingenting xD, satt o lyssnade på alla andra.. sen när vi slutade snackade jag lite med daniel, han ska ju resa bort på ngn utbildning... :/

sen när vi hade snackat en stund så gick jag till biblioteket, där träffade jag zozan ;D, jag lånade boken "främmande fågel" som jag ska ha och läsa på svenskan. lämnade tbx en annan bok jag hade lånat, den verkade tråkig xD! men sen gick jag till donken för att köpa med mig mat hem, mamma sa att jag skulle det, vart en sallad :) sen satte jag mig på bussen och for hem.. så nu sitter jag här och deppar.. :p kmr bli en lång vecka :/.. men får göra så att det går fort eller nått.. vet inte hur det ska gå till men.. nu måste jag jobba lite matte, jag fattar inte mkt, men får väl göra det jag kan. så har inte tid att skriva mer här, vet inte ens va ja ska skriva satt.......

/hejdå


måndag

jag har namnsdag idag (: ! tänkte bara så ni vet ;)

vart kaos dag idag ;p intemkt till skola.. men jag och sandra fixade det på annat sätt ^^ haha, vi är för gulliga vi (a), haha:D! vid 5 kanske så mötte vi iaf josse, dom skulle till tågstation och köpa tågbiljetter, men det var typ stängt :p så vi gick till max och åt ist :D gottgottgott! senså satt vi där aslänge ;D så vi hann inte ta bussen så vi kunde använda skolbusskortet, så vi satt där ett tag till och bara snackade och hade allmänt roligt och trevligt ;D sen var vi sugna på glass med chokladtopping, så vi gick upp till donken för att köpa det (: men deras glassmaskin var trasig :( såre blev tyvärr ingen glass.. så då gick vi till bussen för att åka hem.. då gick vi hem till sandra för hon skulle packa ner saker, hon ska sova här inatt ;D, vi ska loda vid våra datorer och kanske se film (: men nu ska jag snart duscha, så orkar inte skriva mer här!
/hejdå

(:

skriver man här igen då, kan inte påstå att jag har mkt annat o göra.. finns ju saker som jag borde göra, som att plugga matte, men har ingen ork för det nu! så jag skriver väl några rader här ist ..
sen jag skrev sist så har jag ju varit uppe hos bert med mamma (: vi åt som sagt våfflor, det var rätt gott, lät godare än det var ;p det var iaf jag, mamma, bert och christopher som åt.. sen när vi hade ätit så gick jah och mamma hem.. jag satte vid såklart här vid datorn eftersom jag inte har ngt liv xD!
kikade runt lite på bdb, sen vart det tråkigt, kollar ju på samma saker hela tiden, så jag spelade lite fifa ;D men vart ingen lång spelstund, börjar bli less på att spela med mig själv, så det var lite småtråkigt, menmen.. får leva med det.. men iaf, sen klockan 8 kollade jag på andra avenyn såklart, alltid lika bra ;)! sen kollade jah lite på ensam mamma söker, eller jag hade det på men satt mest och kollade på datorn x] .. sen har jag bara suttit här, roligt liv jag har, jag vet ;D! inget jag behöver påminnas om, är mkt medveten om det ;D

imorn äre iaf skola, lite jobbigt att behöva kliva upp, och plugga :p men orkar inte va hemma hela dan heller.. är less på det, vill komma bort ett tag, men finns ingenstans man kan åka, för åker man till alexandra så har man jonte i arsle hela tiden, det är jobbigt :p.. men aa.. vad mer kan man säga? har nog inget nytt att komma med så.........
/hejdå

söndag/

vaknade först vid 8 ;p sen somnade jag om tills mobil alarmet ringde 9.10 (: då klev jag upp, slog på plattisen och datorn ;p .. sen klädde jag på mig, sen plattade jag håret och satt vid datorn samtidigt, pratade med min lillasyster kani på msn ett tag ;p sen skulle hon gå för hon ska till sthlm. men nu måsye jag dra för sandra smsade och sa att dom åker nu..¨skriver när ja kmr hem. hejdå
-

hemma nudå.. kom typ precis hem (: har ju varit med sandra på finskaföreningen osså (: gick väl sådär ;p fast bättre idag än igår iaf ^^ men alltid lika skoj att va med sandra :D<3 !
nu ska jag nog inte göra ngt speciellt, typ kika runt på datorn tills vi ska upp till bert o äta. vi ska äta vofflor (a), gott, och längesen jag åt det (: sen blire väl att gå hem och sitta vid datorn igen, men funderar faktiskt på att tvspelsnörda lite, spela fifa ;d var ju längesen ;o det är ju så kul att man han ngn o spela med xD mamma spelar verkligen inte tvspel, hon kan ju knappt med sin egen mobiltelefon, och maria kan inte spela xD man skulle ju vinna som ingenting ;p.. så jag får sitta och spela själv som vanligt.. hade man varit i nacksta så hade man kunnat spela med jimmy, och vinna över honom som jag oftast brukar göra ;) och han blir så sur ;D men nu är ja ju inte där, man får ju inte sova på morgonen där.. osså äre ju skola imorn.. men jaja, har inget mer vettigt att skriva så..
/hejdå

..

helt seriöst, jag typ dagdrömmer för mkt.. jag kan sitta liksom vart som helst, osså tänka på ngt jag verkligen vill ska hända, osså tänker jag hur det hela skulle vara, in i minsta detalj.. det är fett jobbigt, för just det jag typ tänkt på de senaste dagarna kmr aldrig någonsin hända heller ;s, blir helt tokig på mig själv.. men jaja, finns väl inte så mkt ja kan göra åt det, just ceep dreaming, trots det omöjliga..

ne, nu ska jag sova, ska upp imorn!

/hejdå!


;/

i just bothers you ..


fredag/ school

skola idag som vanligt då :) .. men utan sandra :( hon hade så ont i hhuvudet att hon inte kunde gå :( men det gick bra ändå.. först kom jag dit typ tio över tio.. åkte upp på 4an, där dörren stod öppen så jag slapp använda kortet :p så jag satt där ett tag, för lärarna hade möte. sen kom dom ut från mötet och då frågade jag danne vart vi skulle vara, då sa han sal 1, och då gick ja dit o satte mig ;p där satt några och jobbade matte, bl.a. zozan, så jag prata med henne lite.. osså satt sofia där inne (: hon skulle göra prov, och frågade om jag också skulle göra det, men det skulle jag ju inte ;p så hon gick och pratade med farzad, så hon ska göra det när jag ska göra det ^^ hehe.. sen såg jag danne gå in i sal 2, så då gick jag dit.. då var vi 2st som skulle ha data, så han gick igenom det vi skulle gå igenom och det avr klart på 22 min ;p och jag skulle inte ha mitt testprov förns halv ett ;o så jag satt kvar dör och hade lite mer data :p haha.. sen typ halv 12 eller nått så gick jag och åt, allderles själv xD, sedan gick jag typ.. ner troja :p träffade sofia då, det var då hon berättade att hon skulle göra provet samtidigt som mig ;p sen gick jag upp igen xD, skulle fråga fredrik vart ja skulle göra provet, men han sa att jag skulle få det av daniel.. sen satte jag mig och skulle läsa en tidning, men då kom zozan, och hon ville att jag skulle göra henne sällskap när hon äter, så jag var snäll och gjorde det (: sen gick vi till danne.. zozan frågade om hon fick gå hem, och jag skulle fråga vart vi skulle va, då skulle jag komma till hans rum sedan..

vi gick sedan ner för zozan skulle ju gå hem, och jag skulle hämta mina saker, för jag skulle göra provet i daniels rum (: sedan gick jag upp dit och satte mig (: vi snackade lite också :) sedan började jag med provet, gick väl sådär xD kunde ju ha gått bättre, får plugga mer till det riktiga! satt där själv för det mesta, danne gick iväg ;p så när ja va klar så hade han inte kommit tbx än, så jag satt och läste igenom det jag skrivit typ 100 grr :p haha! men tillslut kom han, så då gick han med provet till fredrik, senså gick jag ner till bussen (: tog inte bussen som stod inne, utan gick upp till swedbank för att göra ett kontoutdrag för o kolla om jag fått mina pengar sen vi jobbade, men inte det... har jag inte fått dom på måndag så blire ett snack med andreas! ;p.. men sen gick jag ner till navet och satte mig på bussen (: sen klev lina på också, så jag snackade lite med henne tills det var dags att kliva av :)

nu är jag hemma, och som vanligt sitter jag vid datorn för det finns inget att göra allt i bredsand, måste fan va tråkigaste stället att bo på ;o!! menmen.. blir inget nacksta i helgen heller, ska ju va med sandra på finskaföreningen :) mihi.. jaja, orkar inte skriva mer nu, har inget vettigt o säga!
/hejdå

..

pratade nyss med min syster på msn .. låter som om jag bara har en, vilket jag på sätt och vis hade för en stund sedan, nu har jag 3st.. så jag pratade med EN av mina SYSTRAR på msn nyss.. har ju maria, även en som heter kani, som är 14 och en som heter baran som är 10..

ja, man kan kalla det chokerande och förrvirrande!

torsdag/ ojojojoj...

skola idag då (: brukar ju ha sovmorgon, men vi skulle börja 9 för vi skulle lyssna på ngn tjej som skulle ha föreläsning.. så jag och sandra tog bussen till skolan, och åkte upp till vån 4 för att fråga andreas vart vi skulle vara.. då skulle vi va med den andra commerse klassen och tydligen jobba ;s för hon som skulle komma var sjuk! snacka om irreterade vi blev! så vi pratade med andreas och sa att det va onödigt att vi skulle komma då, för då skulle vi ju kunna ha vår lektion på måndag ist, för han skulle tydligen ha en 10 minuters genomgång, sen skulle man jobba fritt ;s, då sa vi att vi kunde göra det på måndag, men tror ni vi fick de? näe! utan han kunde tydligen inte ta genomgången 2 ggr. och den var bara på 10 min ;s så vi sket i lektionen! vi satt kvar på våning 4, och bara satt (: sen bestämde vi oss för att gå ner på stan, för att inte andreas skulle komma xD så vi snurrade runt på stan för vi väntade på att sisters skulle öppna för ja skulle köpa 2st tröjor (: så när vi stod där och väntade, så kollar jag mot skolan, asså mot där man går in osså, då ser ja daniel xp, jag vände mig om o sa till sandra och vi började skatta, väldigt ovanligt ja vet ^^ sen kom han fram och frågade va vi gjorde, då sa sandra att vi skolkade ^^ hanba, allvarligt? då sa vi som det va, sen sa han att vi skulle gå tbx och va duktiga flickor :p sen gick han ^^ och vi sa även att vi skulle det ;p sen nör vi kom ut från sisters så kom han ju tbx då samtidigt smo vi skulle in till skolan ^^ haha xD så vi åkte hissen med honom, han var lika lat som oss :D

när vi väl kom upp igen så tvekade vi lite om att gå till skåpet, andreas kunde ju se oss, haha.. men vi gick in tillslut, men då dyker han ju upp när vi står vid skåpen xD han frågade va vi gjorde xD hahaha! vi fick typ panik, men det gick bra :p.. sen hade vi svenska, då behövde vi bara lyssna på när alla andra hade redovisning ;d fettnajs!

sen vare lunch, lax med potatis :D gott! när vi hade ätit såsatt vi uppe på vån 4 för att få tiden att gå lite :p, och då ser vi andreas komma förbi och sandra gömmer sig bakom en tidning, jag visste inte vad jag skulle ta mig till, men satt tillslut vanligt ;p men andreas kom fram och tog ner tidningen för sandra, osså flinade han typ :p.. haha ^^ sen knäppte vi massa kort ;D finns några på bdb, heter wiip .. kolla vettja :D!

efter lunchen hade vi engelska, hade grupperna om filmen osså.. det väl sådär, vi skrev ju lite mer på filmen iaf :p inget roligt att skriva om det :p sen hade vi data, då fick vi en uppgift som vi gjorde sen fick vi sluta.. då gick vi upp till daniel fö att göra vår fredagsplanering, sen tog vi bussen hem typ (:
hemma var jag med sandra ;D vi satt vid datorn typ hela tiden.. för igår kikade jag runt på bdb, sökte på min pappas efternamn för att kolla om jag fick ngn träff.. och det fick ja, 3st.. kollade på den som verkade va mest inne.. osså kollade jag på bilder från 30 augusti, min pappa fyller år då, och hennes gjorde också de ;o! så jag frågade henne om hennes pappa hette hossain.. och det gjorde han!! så jag la in en bild på far min på bdb för att hon skulle kunna kolla om det var han som även var hennes pappa, och såklart så vare ju de.. så nu vet jag hur min syster ser ut.. frågade nyss om jag har fler syskon, men hon är inte online, så får väl svar senare eller imorn.. omtumlade nyheter kan man säga.. frågade äve förut om han inte sagt ngt om mig, och det hade han förstås inte.. han har ju aldrig velat ha mig satt.. men överlevt har jag ändå, har ju mamma min! <3 och det är jag glad över.. har även underbara vänner:) <3 sandra är den mest underbara av alla :') glad att jag har dig gumman! <3

nu ska jag se lite på tv och ta mig en funderare.. sen ska jag nog sova, ska ju på skolan imorn.. ska ha data med daniel, testprov med fredrik och kanske ska jobba lite matte (: menmen, orkar inte skriva mer nu..
/hejdå

onsdag

skolan idag igen då :) såg inte riktigt fram emot dagen, halv 9 till halv 5 ;o.. men pallrade mig iaf upp i morse, vilket gick väldigt segt, men tog mig som sagt till skolan.. först hade vi naturkunskap, där gjorde jag och sandra absolut ingenting, vi skulle egentligen göra ett testprov, men vi ville göra det på fredag, så vi slapp och ska göra det då :) så vi satt typ bara, astråkigt:p.. sedan skulle vi ha svenska, då skulle daniel gå med halva klassen till kulturmagasinet, jag och sandra skulle alltså tid. så vi skulle enligt daniel gå vid halv 11 ;p så vi väntade på honom vid receptionen för han hade mentorstid med sin klass.. han svek ju vår klass.. men han kom aldrig ;p så vi gick bort till biblioteket för vi tänkte att han kmr väl.. men när vi kom fram så var ju halva klassen redan där xD och ngn tant höll på o surra och vi skulle gå på ngn rundvandring.. såååå kul, eller inte xp! sen skulle man typ låna en bok, en roman som vi ska läsa på svenskan.. hittade ngn bok, men sen om den är bra är ju en annan femma :p osså om man inte hade lånekort så skulle man få det, fast de som inte hade det hade inte med sig legitimation, så daniel var tvungen att va där för att dom skulle få ett.. men han var ju inte där än ;p så vi ringde upp honom, och då sa han att han hade vart där men inte såg oss ;p men tillslut kom han iaf, snurrpelle xD!

sedan hade vi ju då lunch fram till ett, men vi har en rast på en timme direkt efter det, så det blir en 2 timmars lunch ;p asdrygt.. men jag och sandra snurrade runt på stan i en halvtimme för att hitta ngt o äta, men jag hade ingen matlust typ så tillsut gick vi till skolan och åt den äckliga köttfärssåsen med spagetti.. fick i mig lite iaf ;p.. sen när daniel kom tbx till skolan, så gick vi in till hans rum och frågade vad han hade köpt på gubbdagiset, clas ohlsson ;p (han sa att han skulle dit när vi var klar på bibblan), han hade köpt ngn tejp, betterier och ngt mer ;p tejpen skulle han ha till o tejpa igen munnarna på alla som prata på lektionerna ;p osså batterierna skulle han trycka upp i arsle på dom som var trötta xD då fick sandra få fnatt och började asgarva :D hon sa sig på golvet ^^ sen var hon så genom hela dan, så det var ju inget brist på skratt iaf :D

efter lunchen hade vi idrott, teoritjoffs, astråkigt.. sen skulle vi ha matte, men alla som läser matte a+b skulle göra prov, men inte jag för jag är så bra, närå men ska göra det nästa vecka eftersom ja missade mkt förra veckna då ja va hemma.. så vi fick gå hem o jobba, så vi köpte glass, osså kom alex :) sen skulle vi åka hem, men missade bussen så vi satt o väntade sen vart det att vi gick till jc men sen åkte vi iaf hem =)

när ja kom hem så åt jag, och nu sitter jag här :) måste jobba lite matte sen, och plugga naturkunskap, jobbigt! men jaja, måste ju göras! har inget mer att skriva!
/hejdå

tisdag/ school

skolan idag då.. fick ju ingen sovmorgon :/, lyssnade på ngn kille som snackade, kmr inte ens ihåg va han surrade om xD bra mickis (y)! menmen, kan ju inte lyssna på allt heller :D men jaja, efter det hade vi naturkunskap, men fredrik var inte där :p så daniel kom och startade igång vår lektion, vi skulle plugga till provet, dom andra har det imorn, men jag och sandra har bara ett testprov då ^^ men kan ju säga som så att ingen lär ha pluggat speciellt mkt xD men det gick ju det också :p jag och sandra började med vår webshop :p var rätt skoj :D senså hade vi.. engelska ja :p, där håller vi på och ska göra en film, med en egen låt som sånggruppen ska skriva och en dans som dansgruppen ska göra :p jag och sandra är i filmgruppen, så vi ska typ komma på hur filmen ska vara m.m. gick väl inte sådär jättebra, ingen vidare fantasi xD sen vare lunch, korvstroganoff och ris, usch ;o!

efter lunchen hade vi näthandel, så då fick vi jobba med våra internetbutiker =) osså skulle vi snacka en och en med andreas typ om vad vi hade för mål, osså frågade han vad vi var bra på, men ba- jag vet inte? då sa han att jag och sandra var som siamesiska tvillingar, och frågade varför jag trodde att sandra var med mig :p hehe ^^ .. men när den lektionen var slut så hade vi data ;D höll som vanligt på med excel, (: sen slutade vi, så sandra ringde sin pappa och for hem med honom, och jag stannade och prata lite med daniel (: sen tog jag bussen hem.
När jag kom hem så var maten klar så det var bara att sätta sig o äta.

nu sitter jag här som en lodis, finns mkt jag borde göra, som att jobba matte och plugga till testprovet i naturkunskap imorn, men har ingen ork och kan inte koncentrera mig.. men får ta och göra det snart, annars kmr jag inte kunna ngt imorn ;o och det är ju väldans bra, eller inte! så jag har inte tid att skriva mer här, har inget mer att skriva mer nu ändå vad ja kan komma på..
/hejdå

måndag/ school

kunde gå på skolan idag då ;D fett skönt! slapp ju som sagt sitta hemma ^^

vi hade iaf naturkunskap först, astråkigt :p vi skulle typ diskutera massa saker, jag och sandra, och det är ju vi bra på ;D haha, men det gick väl rätt så bra :) kom ju fram till lite saker iaf ^^ sen efter det hade vi matte ;o asjobbigt! menmen.. dom skulle ju egentligen ha prov idag, men dom fick rösta om dom skulle ha det som idag då, eller på onsdag, och det vart onsdag.. men jag vet inte om jag måste göra det då.. kan ju inte fråga farzad imorn heller för han är ju bara på skolan måndagar, onsdagar och fredagar.. kulkul! ;S men jaja, får väl jobba så långt jag hinner, och får ju inte hålla på o stressa heller med magen, då blir ontontont ;/ men får göra det bästa av situationen..
sen hade vi iaf lunch, potatisbullar.. så man tänkte att det var en god lunch idag, men det vare fan inte ;o! dom var fan frysta och mattanten körde dom i mikron så dom blev varma ;S MUMS FILIBABBA!! eller inte! asäckligt, åt typ en, om ens de :S.. sen tog jag mitt knark :) lika mumma det :p haha. sen satt jag och sandra i en soffa och dryga på i typ 1 timme, ^^
lunchen var slut klockan ett, och då hade vi data, :D men eftersom vi var borta hela förra veckan så hade vi inte så mkt att göra första halvtimmen av lektionen, för dom andra fick en uppgift som inte vi kunde göra för attvi missat så mkt.. så jag la ner huvudet på bänken och blundade ett tag :d haha, sen kom daniel och tog mig på armen och typ skakade lite på mig eller va man ska säga, han ba, hur äre? äru trött?.. jag ba flög upp och: va? ja.. haha ;s han skrämde mig ju :D (a). sen när dom hade gjort klart sin uppgift så fick vi fixa lite med excel, sen vart klockan 2 och jag och sandra trodde vi skulle ha näthandel, men det skulle vi tydligen inte ha, för vi ska lyssna på ngn föreläsare imorn, SÅ VI FÅR INGEN JÄVLA SOVMORGON ;O!!!! skulle ju behöva de ja, vila så mkt som möjligt.. menmen, tänkte att man kanske får sova ut på torsdag ist, då vi börjar 11. men tror ni det blir så eller? NÄE! utan då ska vi också lyssna på nå föreläsarskitsäckel gubbar som ska snacka eller ngt :s, tror ni man vart irreterad eller ??? men man kan ju tyvärr inte göra ngt åt saken heller :/ bara pallra sig upp och åka och lyssna på skiten :S.. menjaja..
så jag följde med sandra på cubus för hon skulle köpa present till sin pappa, han fyller år idag, GRATTIS :D! vet att han inte läser men ändå :D sen skulle hon på gallerix, men jag orkade inte följa med dit, hade ont i magen, så jag gick upp och satte mig på skolan ett litet tag (: sen ringde jag alexandra, för hon hade ringt tidigare idag och frågat om jag kunde vara barnvakt (: och visst kunde jag det! inte träffat jonte på aslänge ju ^^ då gick jag iväg till kattas jobb, csn, för att åka med henne hem till alexandra :)

väl framme vid csn så stog jag vid kattas bil och väntade på henne, alexandra sa att jag skulle det (: sen for vi till bigboy och handlade mat, nog för att sån mat inte är så bra för min mage justnu, men det fick gå för den här gången! var dock inte lika gott som det brukar va :( har inte sådan stor aptit just nu, synd de! skulle ju behöva gå upp lite i vikt, eller en hel del:p sen satt man bara och glodde på tv'n, kikade lite på datorn osså (: sen klockan 6 så skjutsade katta ut alexandra och jimmy till hockeyn, eftersom dom ville gå för frölunda - timrå spelar, och alexandra håller på timrå och jimmy på frölunda, perfekt match för dom ^^ så jag och keda stannade förstås kvar med lilljonte (: keda är typ sjuk ^^

så nu sitter man här.. precis när jag började skriva detta blogginlägg så kom jag direkt från sängen, jonte hade precis somnat in (: man måste ju ligga med honom tills han somnar eftersom han har en vanlig säng, fast nu sover han i jimmys och alexandras säng :) höll nästan på att somna själv faktiskt ^^ haha (A) alltid mys med jonte :)
så nu sover han sött där i sängen, och blev förstås lika glad som vanligt när jag kom hit förut (:! han dansade för fullt till musiken som jimmy spelade nör jag och katta kom innanför dörren, sen ställde han sig och tittade på mig med ett stort leende och sedan gapade han och sa som alltid, mäh :D!  sötunge!

nu ska jag nog ta och kika lite på tv med katta och keda, trodde inte dom skulle vara här, men dom ska tydligen hålla mig sällskap ^^ så man får väl ta och umgås lite med dom :D så ja, kanske skriver när ja kmr hem, troligtvis inte, men lär nog skriva imorn (:
/hejdå

söndag/ gah!

lika "rolig" som alla andra söndagar då.. blir nog en dag i sängen igen :/, men hoppas på skola imorn!

ligger och tittar på idol justnu, har redan sett det men finns ju inte så mkt annat att kolla på satt.. skulle vilja åka till nacksta, och träffa jonathan :') inte sett honom på länge nu ju, har borde sakna mig så otroligt mkt ^^ skulle jag åka dit så skulle han nog springa mot mig, sen satta upp och bara stå och kolla på mig och flina, som han alltid gör när han ser mig :] sen blir han alldeles tokig och springer runt runt och tillsut kmr han till mig och ska upp i min famn och lägga huvudet på min axel :') han blir alltid lika glad över att se mig, troligtvis den enda också, men att det är just han, och bara han gör mig inte så mkt, för han är sååååå söt :D! hoppas andra ungen blir likdan ^^ den kmr ju snart, beräknad födelse är ju 15 oktober :D, hoppas på en tjej ^^ annars kmr det bli två huliganer som elias och simon ;p och det är jobbigt ^^ men skulle det bi en pojke så gör ju det inget, kmr va lika söt ändå ;D jag längtar! hihi ^^

mja, där fick ni veta lite om jonteponte (: underbar unge dedär! lär få ta hand om honom då alexandra och jimmy ska upp till förlossningen, om dom inte har frågat kicki eller nån annan (: jaja, har väl inte så mkt mer att säga justnu, har ju inte hänt ngt spännande satt..
/hejdå

lördag/ boooring!

är grymt uttråkad. har varit hemma hela veckan ju, så jag är grymt less på att sitta hemma, osså kmr en helgjävel, då sitter man ju också bara hemma ;( ! ;s. fast om det hade varit skola så hade jag ju inte kunnat gå ändå ;/, måste ju bli lite bättre först. hatar att va sjuk!!

mamma och bert har åkt hem till berts son, christopher för han fyller år imorgon, så dom åkte idag, han skulle typ ha kalas imorn för sina kompisar eller nått.. men jag hade ingen ork att följa med, så jag ligger här i sängen och ser på tv, men det finns fan inge bra o kolla på ;o som vanligt.. får slå på ngn film eller nått, nog för att jag har sett alla bra filmer typ 2349 ggr men jaja.. syrran är heller inte hemma, hon åkte iväg, men har ingen aning vart. men vi brukar ändå inte göra nått satt..
blir väl liggandes här hela dan, finns ändå inget att göra och magen värker ;/ har dock blivit lite bättre men inte tillräckligt :(((!

imorgon är det ju även en tråkig söndag, och dom är alltid tråkiga.. blir ju lite bra på tv'n på kvällen iaf, synd bara att allt bra är samtidigt :o vill se andra avenyn som har säsongspermiär, ensam mamma söker och hål i väggen.. problem!! kmr nog bli att jag kollar på andra avenyn först, det brukar ju bara va en halvtimme, så då äre en halvtimme kvar på ensam mamma söker så då kan ja se slutet av det (: men bara för det så är väl andra avenyn en timme bara för att det är första avsnittet, skulle inte förvåna mig :p mahahaaaaa....

jaja, har inget mer vetttigt att skriva, så..

/hejdå


fredag/ sjuuk!

varit på vårdcentralen idag.. har tydligen magkatarr ;/.. så jag och mamma for in till stan och hämtade ut tabletterna jag ska käka typ i 11 dar eller ngt, sen fixade vi lite saker på swedbank. sen gick vi till min kära skola :) skulle prata med alla lärare jag har om vad jag missat osså, var inte så mkt faktiskt ;d, skulle ta datan och näthandeln ngn dag då jag har ork att typ stanna kvar så fixar vi det lite snabbt, sen ska dom ha matteprov på måndag som jag inte behöver göra då, utan ska göra det senare, sedan ska dom ha prov i naturkunskap på onsdag, men det ska jag inte heller göra eftersom hag missat lite genomgångar, så jag ska läsa igenom det jag har varit med på hittils och göra ett testprov på typ onsdag, sen riktiga provet ska jag göra lite senare :)
ska typ äta en tablett två ggr om dagen i 3-4 dagar, sen blire bara 1 tablett i en vecka :) får hoppas att det känns bättre på måndag så jag kan gå då, iaf ett tag, är less på att sitta hemma ;o! jag tkr inte om att svälja piller ;o! det är typ ngt pulver i själva pillret, så det ser ut som om "omslaget" av ppulvret bara är plast ;s, helkonstigt ;o menmen, allt för att bli frisk!

jaja, idag ska man bara ta det lugnt, som resten av helgen och som jag gjort hela veckan, grymt tråkigt! så jag hoppas verkligen att jag är någolunda bra tills på måndag, så slipper man sitta hemma hela dan. nu har jag inget mer att skriva här faktiskt, kanske skriver ngt mer i helgen eller så, får se!

/hejdå


torsdag/ ..

fortfarande sjuk :(, är äckligt less nu! finns inget man kan göra för man har ingen ork.. blir inge bättre heller, ska försöka få en tid på vårdcentralen imorn, så man kan få reda på vad felet är.. men nu orkar jag inte skriva här, har inget vettigt att säga!

måndag/ sjuk..

tråkig dag asså ;/ är sjuk, har ont i magen och vet inte vrf, asjobbigt ;/ !! vill bara att det ska gå över, har varit såhär från typ i fredags.. det är jobbigt att bara sitta hemma hela dagarna och göra ingenting, eller asså det är ju skönt att slippa kliva upp på morgonen och ta det lugnt osså, men inte kul o va sjuk, det är ju bara jobbigt! men får se om det är bättre imornbitti, annars bär det iväg till vårdcentralen för o kolla om det är ngt fel, hoppas att det bara är tillfälligt så jag är bra imorn (:, hoppas kan man ju alltid göra .....
 vet inte vad jag ska skriva heller, har ju inte gjort ngt idag så det finns inget att skriva om.
/hejdå

hemma (:

då är man hemma då:p har varit hemma ett bra tag då men..
 på datakunskapen skulle vi vara i grupper, osså skulle vi låsats vara ett företag där vi skulle hitta på ett namn, jag var med sandra, sofia och gina, vi hade hundar i vår affär typ, och den hette doggystyle ;d fin namn va :)? sen skulle man typ skriva vad dom kostade, sen skulle man skriva några frågor, typ vad kostar alla hundar tsm, vad är medelpriset o.s.v. sen skulle man skicka det till en annan grupp som skulle ta reda på frågorna med hjälp av excel, vi har nyss fått lärt oss hur det funkar, drf vi skulle ha en sån uppgift så vi kunde använda det.. det är rätt kul faktiskt, väldigt bra program ;D man kan typ räkna ut allt ju ^^ tkr datakunskapen överhuvudtaget är rolig :) alla andra ämnen är bara jobbiga :p! men jaja, när man var klar med det så fick man sluta.. men daniel skulle ju installera min sony ericsson skiva, eftersom man måste ha adimistratörlösenordet till det ;p. osså gick han iväg, så jag fick sitta och vänta på honom ;p, men när han väl kom så hjälpte han mig (:!

sen gick jag och sandra till donken för att få lite kallt vatten, var asgott ;d! sen gick vi ner till bussen, och på bussen satt även zozan, så vi satte oss med henne och snackade ;D hihi

väl hemma så satte jag mig som vanligt vid datorn och slösade tid ;p men kan ju inte påstå att det finns mkt annat att göra xD, sen gjorde mamma mat, lövbit o strips ;d! mums! sen åt jag, satte mig vid datorn igen och ladda ner ett spel, spelade det en timme, eftersom man bara får spela dom en timme sen stängs de av och man kan inte ladda ner det igen heller :/ det suger! menmen..

så nu halvligger jag i sängen med datorn ;p och ser på idol ;d, så nu ska jag kolla på det och har inte tid att skriva mer, skriver nog mer imorn, antigen ngt på skolan eller på kvällen eller inget alls eller nått ;D!!
/hejdå!

torsdag/ engelska

just nu har vi engelska ;p, vi skulle diskutera i klassen vad vi skulle vilja göra på engelskan ;p. så eva gick fram till tavlan så hon kunde skriva ner allt vi sa, man kan ju säga som så att crippe sa det mest ;p. vi ville typ åka utomlands, göra en engelsk låt där kee yoon skulle ta de höga tonerna ;p, göra en film, se på film, lära en papegoja att prata engelska, göra ngt practical joke, ha fest hos kee yoon, ha te-party och att sofia ska läsa högt ;p. sen skrev dom upp debatt också, men det är inte riktigt min grej, så jag ser inte det som en så jättebra ide ^^ hahah!

sen ska vi ha datakunskap :) det är rätt skoj ;D sen efter det så slutar jag, ska typ hem då och ta det lugnt ^^ hihi. jaja, vet inte vad jag ska skriva, klassen är rätt skoj, ska höra vad alla säger nu;p
/hejdå

tisdag/ ..

skola idag igen som vanligt.. började 9.40, liten sovmorgon iaf (: då hade vi naturkunskap, sen engelska, lunch, näthandel och sist datakunskap (: .. vi hade diskussionen idag på engelskan, men jag sa inte ett ord ;d många som inte sa ngt faktiskt ;p haha....
vet inte ens vad jag ska skriva, är inte på humör för att skriva, så..
/hejdå!

måndag/ barista

skola idag, klev upp vid sju .. plattade håret osså (: sen gick jag till bussen, och sandra va inte där ;o! ringde som en galning till henne :p, men hon vad typ sjuk ^^ mihi, fick panik när hon inte var vid bussen och när hon inte svarade, hihi ^^ så jag fick spendera dagen med mina andra klasskompisar (: först hade vi naturkunskap, då satt jag med crippe ;d, tjuvkikade lite honom, asså det han skrev (a) :D haha. sen hade vi .. hmm.. matte hade vi ja :p då satt jag med linda och frida (: fick våra matteböcker idag, asjobbigt att sitta o jobba matte, haha xD men vi kmr typ få välja om vi vill jobba sakta i vanligt tempo och bara jobba matte A, eller om vi vill jobba i snabbare tempo och jobba matte B också :p, bara vi commersare i manegement klassen som får välja, eftersom dom är naturare :p. sen hade vi iaf lunch, då frågade bea och joss mig om jag ville äta med dom, och det ville jag såklart ;d. var biff och potatis, inte gott alls :p. Sen följde jag med dom till clas ohlsson, joss skulle typ möta sin pappa där för hon skulle köpa kollgeblock :p, sen gick vi tbx till skolan.. jag satte mig i klassrummet, var typ 15min kvar av rasten, men satte mig där ändå.
Daniel kom ju lite tidigare för att göra i ordning osså, osså var det en i klassen som hade nå konstigt med datorn, typ lampan där man sätter i strömkabeln på datorn blinkade hela tiden, osså kollade han på min dator om min lös, och jag hade inte batteriet i, osså drog han ut den för att kolla xD då dog hela datorn, haha xD! han sa förlåt typ 3 ggr ^^
Så när vi v'l började så hade vi data, vi gick igenom hur man använder excel. satt med bea och joss (: sen hade vi commersare näthandel :p då skulle vi göra en uppgift, orkar inte förklara vad vi gjorde ;p jobbigt vare iaf xD.. sen slutade vi.

När jag hade packat ihop datorn osså och tagit jackan ur skåpet osså, då begav jag mig mot swedbank för att möta eric där, han skulle ta ut pengar (: sen så gick vi till barista. hans 2 tjejkompisar va där.. så vi satt typ med dom, lagomt pinsamt xD! kändes ju liksom inte som om jag ville sitta o snacka.. menmen, dom gick efter ett tag iaf, då kunde jag snacka lite med honom (: var trevligt. han drack ngn mango smoothie och åt ngn kladdkaka, och jag drack cola light (fanns inte vanlig :( ) och åt ngn brownie. snackade lite sen typ kvart över 5 tog vi bussen hem, han skulle bort, så vi hann ju inte ses så lång stund.. men vart ju en liten stund iaf. Sen när jag kom hem tog jag lite potatisgratäng och två köttbitar, var inte så hungrig efter fikat men fick i mig köttbitarna iaf :p.. sen har jag bara suttit här.. ska se kristallen nu klockan 8 (: så nu har jag inte tid att skriva mer, har inget vettigt att skriva heller :p
/hejdå

söndag/ boring

i talk english with my friend eric on msn, and we are going to take a coffé (fika) tomorrow after school, that's nice (: !
aja, nog med engelskan :D haha ^^ idag har jag inte gjort mkt, bara suttit i min säng och nördat med datorn, jobbat matte också, hjälpt crippe, bea, joss och viktor med primfaktorer, ritade en mkt fin bild, som finns på min bdb, wiip. sen har jag fått hjälp av bea också, vi har liksom hjälpt varandra ;d..

förut spelade jag och sandra massa spel på msn, samtidigt kollade jag på ensam mamma söker (: sen vart klockan nio så då gick jag och duschade, nu kollar jag på hitch, och som ni märkte i början av detta inlägg så pratar jag med eric också ;D han slutar halv 4 imorn, och jag tio över 4, så han ska vänta tills jag slutar sen ska vi ta en fika (a), mihi, kmr bli skoj ^^ sen vet jag inte vad som händer.. får se vad man hitte på! jaja, ska se på tv'n nu, sen måste jag torka håret och platta det lite innan jag lägger mig o sover, annars kmr jag inte få till det imorn :p
/hejdå

..

jag vill tilbaks, till den tiden som var, den tiden som inte finns kvar .. <3

lördag/

vaknade vid elva eller nått.. slog på tv'n och tittade lite på 2 ½ men (: sen klev jag upp och gjorde mig en macka, men det var inge gott.. sen slog jag på min dator så jag kunde nörda lite x), jag spela lite spel, och nu kikar jag bara runt, men hittar inge skoj ;o! menmen.. vet inte vad man ska göra idag.. eller jag måste göra klart matten, det jag kan iaf.. sen ikväll ska jag gå ner till mustapha med hans stadium kort (; annars blire väl bara att jobba matte o tråååååååka :/, finns inget o göra satt.. o justja, alexandra ringde förut, men när jag hedde telefonen vid örat så hörde jag inget, men den kollade jag på mobilen osså var jonte där ;D hon ringde videosamtal till mig (: och jonte lyste upp som en sol :D. han satt och åt lite lunch, osså fick jag en telefon puss av honom :D. mihi. lär ju ha vart dagens höjdpunkt, ngt roligare lär ju inte hända...
har inge mer vettigt att skriva!
/hejdå

fredag/ helluuu!

var ju väldigt najs att sova ut lite idag =) fast fov bara till kvart över tio så jag inte skulle sova bort hela dagen (: . då slog ja på datorn och var social med den ^^ haha! sen så satt jag bara här och lodade, snackade på msn och smsade lite med josefina, och vi kom överens om att äta på max idag ;d! gottttttttttt!! maha, längtar ;D! men iaf.. sen vid tio i ett kollade jag även på våra bästa år, hur spännande som helst! maha.

efter en stunds tv tittande så klädde jag på mig och gick bort mot bredsands skola (:! hälsade på johan och katarina. fast johan hade lektion, så han sa att jag skulle komma in i klassrummet där alla åttor satt, då frågade han vilken linje jag gick (fast han visste, han skulle bara fråga så dom fick typ veta:p) osså frågade han var största skilladen mellan 9an och gymnasiet var och då sa att jag att det var mer ansvar på gymnasiet :] hihi! sen när han var klar med lektionen så bad han mig sätta mig ner så vi kunde prata lite (:, då satte jag mig först på bordet men han ba- sätt dig på en stol, du ska väl inte bara vara här i 2min? haha ;p då satte jag mig på en stol osså frågade han mig hur sommarlovet var osså, och hur det var med kusinen osså (: sen kom katarina ;D. så vi satt och snacka typ en halvtimme x), osså frågade jag katarina vad primfaktor var för ngt, så nu vet jag det, man kan inte förklara vad det är xD, så när hon kolla på uppgiften (hade matte-häftet med mig) så kollade johan också, men han hann före henne med att se hur man gjorde, och då vart han hur stolt som helst x), stackars katarina kmr få höra det llänge:p haha, det var skoj, krävs inte mycket för att han ska bli glad xD men det är alltid lika trevligt att träffa dom, man saknar dom ju (: han sa att jag kunde komma varje fredag vid två eftersom jag inte behöver gå i skolan på fredagarna, men vet inte ritktigt om det var tänkt som skoj eller allvar xd, osså när jag hade johan och katarina abstinesbesvär för att jag inte träffat dom på länge så skulle jag komma, haha xD osså om det skulle hända ngt förstås.. men efter allt prat så gick vi in till personalrummet,för jag skulle typ gå. osså satt danne där, och johan som alltid ska skoja sa att jag hade sökt jobbet som hk och tekninklärare :p hahah, så kan det vara (: sen var det dags att bege sig hemmåt.

när jag kom hem så satt jag vid msn lite, jag och josefina bestämde att vi ska åka moppis in sen, vetinteis när :p haha xD, så jag tog en dusch.. så nu sitter jag här o skriver, ska göra i ordning mig osså,  börjar bli hungring ;d så jag har inte tid att skriva mer nu!
/hejdå

torsdag/ school

skola idag då! började 11, som vi gör varje torsdag och som är fett skönt! för man får ju sova till typ 9 iaf, och det behövs för att orka med dagen! men iaf.. hade svenska första lektionen. då var det typ mest genomgång, astråkigt.. sen fick vi en uppgift, men vi skulle inte göra sen förren på onsdag för vi fick en annan uppgift igår som vi skulle vara ngn gunilla och söka jobb xD, så för att vi inte skulle jobba ihjäl oss så skulle vi komma ihåg allt hon sa, som jag redan glömt, och göra det på måndag.. det handlade typ om studieteknik, så då skulle vi skriva hur vi pluggar bäst osså:p.. sen hade vi lunch.. asäcklig mat! det var potatis och ngn äcklig fisk. jag och sandra var ashungriga :| så vi gick ner till navet för vi skulle köpa S, sånna dära goda laktrisgodisar :d! osså tog vi en korv med bröd var också xD. mättade ju lite iaf.
vi började klockan ett så när vi hade ätit våra korvar bar det tbx upp till skolan igen.. då hade vi engelska :| skulle jobba i grupperna som vi hade blivit indelade i och vi har typ ngt case på engelskan, och det handlar om os i bejing 2008 och händelsen med ara abrahamian.. så vi vart indelade i 4 grupper men minns inte när det var. osså en grupp skulle vara ara, en grupp skulle va fila, domarna (min grupp), en grupp skulle typ va cas troja och en grupp skulle vara folket. så vi skulle typ leta upp fakta om det o grejer, sen på tisdag ska vi ha typ diskussiner om det, osså man man argumentera och motivera vrf man tycker som man göra o grejer, PÅ ENGELSKA ;O! kan ju säga som så att jag kmr typ inte säga ngt, min engelska är verkligen inte bra, och kan verkligen inte sitta o motivera och greja på :s! menmen..
sedan hade vi data :) det är roligt faktiskt, lite tråkigt med all teori men daniel sa att vi tar det tråka först och så kmr det roliga sen när vi gått igenom allt som man ska typ kunna eller nått :p daniel hade med sig en dator xD en stationär eller va det heter.. bara själva hårdvaran eller va det heter, var det vi gick igenom iaf, typ datorns delar o grejer ^^ sen blev vi indelade i 3 grupper, jag var med viktor, kerstin, pontus, bea och resten kmr jag inte på namnet på för tillfället :p.. först skulle vi stanna i klassrummet medans alla andra grupper gick och gjorde grupparbete, vad det var för grupparbete kmr jag till snart ^^. men iaf, vi skulle kolla på datorn han hade (han hade liksom gjort så man kan kolla i den osså) och då snackade han typ om den o grejer, typ det han hade sagt tidigare fast att man fick se närmare.. när det var klart skulle en ny grupp in och vi skulle börja på grupparbetet. då skulle vi leta upp bärbara datorer på nätet, 3st av olika märken skulle kosta högst 5000kr, 3 st av olika märken skulle kosta högst 10000kr och 3st av olika märken skulle kosta minst 25000kr :p.. det var viktor som fick göra allt ^^ vi andra satt bara :d haha! men det gick ju de också :d. sen slutade vi. då gick jag till bussen för att bege mig hemmåt!

så nu sitter jag här och lodar vid min dator som vanligt ;p är ashungrung för jag har inte ätit än.. orkade inte gå på äffären, och mamma, bert och maria åt äckel fläskkorv :p klarar mig utan det ja xD! så jag ska väl äta snart ja ^^ pommes och beasås :D nammi! och kanske revbenspjäll om det finns på affären ;D! maha. skulle även kunna göra wok kom ja nyss på.. men eftersom mamma var snäll o gå på affären så äre väl lika bra att äta det, haha!
under tiden jag varit hemma nu så har jag faktiskt skrivit på det där gunilla brevet om jobbansökan :) nästan klar faktiskt, mkt duktigt av mig, jag vet;D! sen måste jag jobba lite matte, vi fick världens mattehäfte igår som jag tror ska va klart på måndag ;o. så måste jobba lite nu för o se om jag behöver hjälp med ngt, och om jag behöver det så blire nog skola imorn, annars inte.. för vi får ju va lediga på fredagar :D!! om man ligger i fas och inte behöver ngn hjälp förstås, och det är väldigt jävla fett najs ska jag be om o få tala om! en extra dag på helgen liksom;d inte alla som har den lyxenbyxen :p maha.. men nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, vart rätt mkt xD!
/hejdå

måndag/

skola idag då.. klev upp vid tio i sju, plattade håret, såg lite på tv osså.. sen innan jag gick till bussen så satte jag i sim-kortet i nya mobilen (a), köpte den igår ;d en sony ericsson c902.. hihi, fett najs! men iaf.. gick upp till bussen, men sandra hittade inte sin lapp om datorkontraktet som vi skulle lämna till skolan idag, så jag gick mot henne medans hon letade lite till.. men vi kom på att det kanske låg i skåpet, vilket det också gjorde :p så vi tog bussen som gick 5 över 8, och kom in till skolan typ precis då vi började, halv 9.. osså gick vi till fel klassrum, vi visste att vi inte skulle ha lektion med magagement klassen, men ändå gick vi in o satte oss med dom xd, så vi fick springa upp till ena grupprummet på våning 4 och där var vår lilla klass ;d. vi hade naturkunskap A, hade väl mest genomgång, eller Fredrik snackade mest.. sen skulle vi skriva på ett papper i en grupp o skriva vad ekologi var för ngt.. det gick ju bra xD men iaf.. sen fick vi sluta typ tjugo över nio eller ngt, o vi skulle egentligen sluta vid tio, så vi hade fetrasten till tio över tio, då ahde vi matte.. matteläraren snackade mest också.. vi fick se vilken bok vi skulle ha osså fick vi göra ett natoinelt prov som v gjorde i nian för han skulle typ se hur man låg till osså.. sen hade vi lunch, fick sluta astidigt från den lektionen också.. typ halv elva eller ngt, osså började vi klockan ett :p då hade vi data, och då fick vi våra datorer :D vi skulle typ fixa fördigt ngn installation på dom sedan skulle vi hämta slattar osså skulle han "blippa" in dom i datorn sin ;p daniel vettni ^^ sen när det var klart så fick vi åka hem =)
så nu sitter jag här vid min dator och lodar ^^ hihi.. finns ju inget annat o göra ändå.. men orkar inte skriva mer, har inget vettigt att skriva för tillfället
/hejdå

RSS 2.0