fredag

klev upp vid halv 10, 10 idag.. jonathan kom aldrig in ngt i vardagsrummet idag tror jag, inte vad jag märkte iaf :p
gjorde lite frukost osså. sen vid 11 eller nått så kom jimmys mamma, hans mormor och en kompis till hans mamma typ.. vi fikade lite osså (: sen när dom alla hade åkt så mötte jag jocke en gång på fifa, och jag vann med 1-0 xD. höhö! sen mötte han jimmy, men vet inte vem som vann, sen kom keda ner en stund, han gick typ nyss.. jonte vaknade nyss också..

sen vet jag inte vad vi ska göra, lär inte göra ngt speciellt.. jag börjar redan bli hungrig xD ;p. äh, vet inte vad jag ska skriva...
/hejdå

torsdagkväll

förut var vi på sjukhuset, träffade kristoffer :') var underbart o se honom! men blev jobbigt när vi skulle åka :/, saknar honom redan :(.. han åker tbx imorn bitti, så det vara bara den korta stunden idag vi fick träffa honom, eller det är ju inte bara, var så underbart!
innan vi åkte, då vi skulle till och klä på oss o gå till bilen, så plingade det på dörren, det var jimmys brorsa jocke som kom :p, ingen hade någon aning om att han skulle komma, han kom som en surprise ^^

allderles nyss kollade jag och alexandra på canal+komedi , var blades of glory :) den var rätt kul ^^ åt äppelpaj gjorde vi också :) jonte ligger och sover, det var jag som la honom, jimmy&jocke är ute med deras mamma :p och för tillfället ligger alexandra och sover på soffan ;p på min sovplats ^^ men ska dela soffan med jocke inatt :p han får sova på den korta delen av soffan ^^ hehe..

nu ska vi typ inte göra ngt speciellt, alexandra kmr nog gå och lägga sig med lucas snart kan ja tänka mig, dom ligger ju i soffan och sover nu satt ;p tror jag ska ta mig lite chips :D gott! men nu vet jag inte vad jag ska skriva mer!'
/hejdå

torsdag

kelv upp vid tio i elva typ.. fast vaknade typ vid halv sex, sex i morse också av att jonte storböla och jimmy spolade vatten i köket :p .. lyckades tillsut somna om när jonte vart tyst osså, fast lite senare (vet inte vilken tid) så kom jonte in i vardagsrummet och skulle leka, så han slog på tv'n och tände lampan ;o höll på o fp nå frispel på ungen :p men jag stänge av tv'n igen utan att han sa ngt, lampan orkade jag inte bry mig om:p.. vid halv nio så skulle jonte till dagis, så han kom och vinkade hejdå till mig och bjöd även på en kram ^^. sen när jag vaknade vid tio i elva,så vaknade jag av brevbärarj*veln plingade på dörren :@ gah! vilken morron..

när jag klev upp så satte jag mig o köket och kollad på jimmy när han städade lite ;p tog mig lite frukost osså :) han lyssnade även på musik och sjöng, sen ville ´han att jag skulle dansa med honom också xD på skoj asså, men jag ville inte :p han frågade även om jag skulle med ut på en rök, men det ville jainte heller :P sen har jag bara suttit här, kollade nyss på våra bästa år :) har även hinnit med att duscha också :)

nu ska jag kolla till lucas, tror han sover men.. för alexandra ska duscha och jimmy gick nyss för att hämta jonte på dagis :) ska typ platta mitt hår snart, så fort det är riktigt torrt :) sen ska vi åka iväg tror jag.. åhh, hoppas! :') sen ikväll ska typ jimmy ut för hans mamma kommer upp och hälsar på osså, blir väl att hjälpa alexandra med smågrabbarna då!
/hejdå

onsdagkväll typ

det vart iaf pankakor till middag idag, och goda var dom ^^

nu sitter jag med lilla lucas i knät här :) alexandra är och lägger jonte och jimmy snurrar runt här :p lär ska spela fifa snart, han sa förut att han skulle spöa mig ikväll, ich vi får ju se hur det blir med det ;)

kanske skriver senare :) så får vi se om jag får spö eller inte, och han sa btw att han skulle ge mig så mycket stryk att jag skulle börja grina och säga "vilket j*vla skitspel, nu vill jag inte spela mer..." höhö xD  det sistnämda är det alltid jimmy som säger bara så ni vet :p!
/hejdå

forts.
då har man nyss spöat jimmy i tre raka matcher på fifa då ;p han satt o sa att det berodde på att lucas va vaken xD, men det har han varit alla andra ggr också, så det är bara bortförklaringar :D! fick även höra: "vilket jävla skitspel..", "kan inte förstå hur dom kan ha gjort ett sånt här dåligt spel.." haha xD fast så tycker han ju inte när han väl vinner, det är ju inte så ofta när han möter mig men ^^ ni har vi spelat typ 13 matcher, och han har vunnit två av dom :p, jag är för bra för honom helt enkelt ;)
han borde ju faktiskt vinna tkr jag, för han har ju spelat det på xbox mer än mig, första gången var nu när jag åkte hit. jag spelar ju på ps2 hemma, men det är en j*vla skillnad att sitta på xbox360 o spela än ps2 ;p iaf när man ska ta bollen, på ps2 behöver man bara hålla in cirkel så jagar gubbarna den med bollen själv, men på xbox så måste man hålla in den och springa efter dom själv :p men aa, knepigt dedär:p blir rätt sugen på att köpa ett 360, synd bara att man inte kan trolla fram pengarna xD!

nu ska jag väl typ göra ingenting, kanske ska sätta mig i soffan eller nått, eller kanske inte, dom kollar på efterlyst, och jag tkr inte att det är så bra :p spelar nog lite pådatorn ist :)
byebye!

..

nu sitter man här som vanligt igen xD.. skulle kolla på våra bästa år förut, men kanalerna dampade ;o så jag och alexandra fick typ se högst 20 min av hela programmet, mongosaker!
nu ska iaf min kära syster komma hit (: snusa på lilla lucas ^^ det har jag gjort så många ggr redan, gjorde det nyss (a) hihi! och snart kmr den andra sötfisen hem, ska fråga om han varit på dagis, och han lär säga nej :p sen om man frågar om han haft roligt på dagis, så säger han också nej xD måste va det ord han använder mest :p.. ska nog spela lite fotboll med honom sen också, han tkr det är roligt ^^ jag tkr ju också om fotboll, men kanske inte att spela i ett litet vardagsrum där allt kan gå sönder och då kan man inte jonglera och skjuta riktigt osså xD, men det funkar ;)!

sen ska vi äta pankaka :) får se hur det går med det idag xD vi skulle nämligen äta det igår, men jimmy råkade välta ut all smet, så det blev inte av xD vart sibylla ist.. får hoppas det inte blir samma sak idag, för då kmr han garanterat slå sönder ngt ;p.. får hoppas på det bästa (:

ne nu ska jag inte skriva här mer, skriver nog ikväll om hur det går med pankakorna....
/hejdå

onsdag

sitter man här i pyjamasen och har nyss ätit frukost typ ;p.. klev väl upp vid halv 9 eller nått för kicki, elias och simon kom. och jag sover ju i soffan, kan ju inte ligga där och sova osså vill dom sitta liksom xD, det är det som är nackdelen med att sova i soffan, när det kmr folk och när jonte ska leva om på morgonen, heller hela dan xD så det finns väl inte så mycket posetivt med att sova där, nära till tv'n kanske? :P

sen ska vi väl inte göra ngt speciellt, jonte är på dagis :) och lilla lucas ligger och sover som vanligt tror jag ^^

äh, det finns inget att skriva....
/hejdå

tisdag

sitter man själv hemma hos alexandra då.. dom är på birsta och har varit på sjukhuset med lucas (: det var ngn koll eller nått.. jonte är på dagis och leker av sig lite ^^

vet inte riktigt vad jag ska göra, finns inte så mkt att göra, orkar ingenting heller xD haha....
nu sitter jag iaf vid min dator, fett skönt! skickade iväg miljöarbetet till fredrik och näthandelsuppgiften till andreas förut också, skönt att ha det gjort iaf! det enda jag ska göra sen är läslogg nr 2 ;/ asdrygt, men det får bli i slutet av veckan ;p.. har ju som sagt lov, som jimmy ppåpekade igår när jag gjorde klart naturkunskapen, han sa även att han kunde göra det åt mig, men det känns inte riktigt som om det hade blivit bra då xD han hade typ bara skrivit, orsaker- ja det finns det , effekter- finns det gott om :p och sånna saker xD inte riktigt det fredrik är ute efter tror jag ^^

idag vet jag inte vad vi ska göra.. beror helt på vissa saker, som jag inte vill nämna här .. men dom därnere har ju jävla bra koll ;s..

aja, finns inget mer att skriva, har inte hänt ngt än så länge iaf ;p lär ju ska spöa jimmy på fifa idag igen (h), jag vann typ 3 matcher igår och han vann en, då han var ifk göteborg och jag var helsingborg xD inget höjdarlag direkt, värdelösa xD. så förhoppningsvis kmr jag vinna flest ggr ikväll också ;) eller det kanske t.o.m. blir spel när dom kmr hem, jonte går ju på dagis till klockan två satt :]
/hejdå

måndag

fett skönt med lov vill jag lova! slippa massa plugga och kliva upp tidigt, men det finns ju vissa saker som känns jobbigt med det också..

men iaf, idag har man inte gjort ngt typ :p. klev upp vid tio kanske, för då gick jimmy ner till fresks med småttingarna.. jag satte mig och åt frukost osså :) alexandra tog en tupplur har jag för mig :P sen satt vi typ bara i soffan, eller jag skrev faktiskt nästan klart mitt miljöarbete :) har lite kvar bara ;D fixar nog det lite senare eller imorn ^^
redan vid 2-3 så åt vi middag, för jonte hade inte ätit någon lunch, så vi åt makaroner och korv..
sedan gjorde vi ingenting, satt i soffan typ xD jag gav faktiskt lucas mat :), alexandra hade pumpat ut mjölk förstås, lite svårt att jag skulle ge honom annars xD, så jag gav honom, har gett honom 2 ggr idag faktiskt :)

nu gör jag inget speciellt, har nyss duschat osså.. ska nog spöa jimmy på fifa när jonte lagt sig (h). vi spelade igår också ju, jimmy vann EN match, av typ 5 :p hahaha :D får se hur det går idag ;).

men nu har jag inget mer att tala om, skriver väl senare om det händer ngt eller kanske imorn eller nått xD
/hejdå

söndag

vaknade vid elva idag, eller nä, tio förresten, man ska ju ställa tbx tiden en timme ^^ gjorde mig lite frukost, sen typ gjorde jag inte så mkt, satt lite här troja.. ingen aning.

förut så skjutsade iaf keda ner mig och jimmy till stan, för jag skulle låna om boken jag läser på svenskan och jimmy skulle köpa en till xbox kontroll så vi kan möta varandra på fifa ;d han köpte en grön xD. men det funkar det också (y).

har inte gjort ngt mer idag.. inget speciellt lär hända heller.. jimmys pappa är här o hälsa på, nså när han har gått så lär vi väl spela lite fifa ;D! sen ska vi väl äta osså, om vi har tur så köper katta och keda med sig donken till oss ;p dom for till saigon och åt med kicki o dom :o det vore ju inte helt fel att äta där.. men dom här fick ju besök satt..'

nu orkar jga inte skriva mer här, hade tänk försöka få klar miljöarbetet, vilket går väldigt segt! men men, ngn gång lär det bli klart iaf..
/hejdå

lördag

jonte kom och sa till mig vid halv 9 i morse att jag skulle vakna :p.. han gik runt och åt frukost då ^^ .. fast jag låg kvar på soffan och drog mig :D! men tillsut klev jag upp och gjorde mig i ordning, skulle följa med alexandra på sjukhuset med lill lucas :) de skulle ta något blodprov eller nått :| hua, stackarn! vart tillslut att jonte också följde med ;p. han var väl ganska snäll, han var trött och kunde inte sitta still och han var rätt jobbig :p men det gick bra :) vi skulle va där uppe klockan ett, så vi tog bussen härifrån vid 12 och var där vid halv, så vi fick sitta ett bra tag o vänta.. sen när klockan vart ett så gick alexandra in med lucas osså, jah och jonte väntade utanför, för jag och blodprover o grejer går inte riktigt ihop xD.

när dom var klar med det så tänkte vi ta bussen hem, men fick vänta ett tag för den gick inte förren två, så vi köpte lite godis till jonte så han kunde sitta still :p..

väl här hemma igen så gjorde vi inget speciellt, jonte somnade i alexandras famn på bussen så han ligger och sover nu :) keda och katta kom nyss för dom ska kolla på hockeyn och äta här.. lucas sitter i vardagsrummet med keda och jimmy medans alexandra och katta är på affären :) själv sitter jag här och nördar xD ovanligt ^^ , nä men tänkte faktiskt sätta mig o göra klart miljöarbetet som skulle va inne igår :p. så jag får det gjort osså måste jag ju läsa också..

sen ikväll vet jag inte vad som händer, inget speciellt antagligen.. imorn måste jag iaf ner till biblioteket för att låna om boken.. jobbigt, men man kmr ju ut iaf.. orkar inte skriva mer, ska som sagt försöka sätta mig med miljöarbetet..

/hejdå


fredag kväll

då är man i nacksta nu då :) har gosat lite med lukas :D hur söt som helst! och självklart har jag gosat med jonte också, blir ju storjonte nu när han är storebror ^^
vi kom nyss från katta, har varit där ett tag osså.. ska väl ta ngt att äta, har ju inte ätit ngt än ;o ashungring!!
så jag har inte tid att skriva mer här, vill ha mat!
/hejdå

fredag

klev upp vid nio eller nått i morse för att börja skolan halv 11 .. plattade håret och allt sånt man gör på morgonen innan man far :p osså när jag skulle gå till bussen så ringde bea mig och frågade när jag skulle in osså (: ..
när jag väl kom till skolan så såg jag ingen bea ;p.. sen när svenskan hade börjat, som jag hade till 12, så loggade ja in på ebuddy osså frågade hon vart jag var och jag vart hon var :p sedan kom hon också in till klassrummet jag satt i och höll mig sällskap ^^ sen vid halv 12 kom joss också ;d.

vid 12 så bestämde vi oss för att gå och äta lunch =) var korv med mos ;l.. men fanns även en pastasallad som jag åt, den gick att äta iaf :p. efter vi ätit så skulle jag ha prov, och dom gick ner på stan för att träffa ngn kompis till bea :)
jag sökte efter fredrik överallt men hittade honom inte, så jag gick ner och kollade om bea och joss hade kommit tbx från stan och de hade dom, så jag satt och va lite social med dom ^^ och tillslut såg jag fredrik utanför klassrummet och gick o gjorde provet.. gick väl sådär xD..

när jag gjort klart provet så gick jag ner till klassrummet där bea och joss satt :) där satt även eva och viktor. men dom gick efter ett tag. då kom en annan josefin ^^ hon satt där och va social med oss... sen skulle joss åka hem, så vi gick ner till navet med henne, och knäppte lite bilder till naturkunskapsarbetet på samma gång ;p sedan gick jag, bea och josefin tbx till skolan igen.. vi gjorde inget speciellt, utan satt mest bara ;p eller josefin gjorde klart naturkunskapsarbetet, för hon går samma linje som jag, en annan klass bara.. vid halv 4 typ så bestämde jag mig för att åka hem (: bea gick då också, hon skulle träffas några kompisar :)

vid strax efter 4 så var jag typ hemma.. packade ner lite saker osså då.. ska åka till nacksta och hälsa på tillbäsen :D och älskade jonte förstås :) får se hur länge man blir kvar, beror ju på en viss sak osså.. menjaja, orkar inte skriva mer nu.

/hejdå


torsdag

alexandras bebis har kommit nu :D:D:D det vart en söt liten kille :) men vad han ska heta vet jag inte justnu ^^

:)

en bra nyhet idag iaf.. min kusin alexandra har åkt upp till sjukhuset för hon började få värkar :D, hon är öppen 1 cm och ska sova över på sjukhushotellet inatt :) pratade med henne för en liten stund sen och hon hade ont ^^
hoppas lillknodden kmr inatt :)

onsdag

i morse så klev vi upp vid 7, jag och sandra asså.. maria hade gått och lagt sig i sin säng vid 6 tiden ^^ jag fick väcka sandra ett antal ggr men tillslut så ;D vi gjorde oss klar och tog bussen till skolan :) då hade vi naturkunskap.. vi fick även veta av fredrik då att vi skulle knäppa de enskila fotona ;o kul att man hade gjort i ordning sig ngt då xD. menmen, fick duga:p.

sedan hade vi svenska, hade ett svenskatest sen fick man gå xD. sandra satt i sitt lilla rum och väntade, så när jag var klar gick jag till henne och väntade på att linnea skulle komma med testet till sandra, men icke :p. fick även lite tråkiga nyheter :'/, och efter det kunde dagen inte bli värre .. jag och sandra gick iaf till dragon house och åt.. var inte så sugen på mat men lite gott vare iaf..

gick sedan tbx till skolan och satt i korridoren där lärarrummen är och lodade.. osså när vi satt där, så satt jag med huvudet ner och böjda knän med huvudet på knänen nivet;p? osså kom daniel, då sa sandra till honom att jag var ledsen, och det stämde ju delvis, utan tårar då.. så han frågade om jag skulle följa med in till honom, så jag gjorde de så snackade vi lite :) .. kändes lite bättre efteråt iaf, men inte fullt ut :/, inte så konstigt.. menmen..

hade iaf idrott sen.. kee yoon berättade att han skulle sluta ;o. han skulle jobba höstterminen ut för vår skull (alla elever) och sedan ska han sluta, han har redan sagt upp sin lägenhet och köpt en ny i umeå :p.. men iaf, när han hade surrat klart så lekte vi en lek.. vet inte va den heter men man får se ett kort osså ska man komma ihåg vad man fick (hjärter, spader, ruter eller klöver) sen drar han ett kort och om det är hjärter så ska alla som har de flytta ett steg o gejer.. ganska roligt vare iaf :)

sen hade vi bajsmatte, asjobbigt, trodde jag skulle somna.. hade genomgång, sen skulle man jobba lite i boken men det gjorde inte jag för jag orkade inte :p, sen typ fem över 4 fick vi sluta för vi hade börjat tidigare :p.. då gick ja ner på stan och köpte en sak till maria sen åkte ja hem. har inte gjort så mkt mer än att suttit här. försökt plugga lite osså, men bra går det inte.. har dataprov imorn :/ osså ska jag ha naturkunskapsprov på fredag, och näthandeln och naturkunskapsuppgiften ska va inne då ;s mkt att göra!
/hejdå

tisdagkväll

skrivet onsdag!
igårikväll så sov sandra hos mig :) vi skattade som bara den, hon, jag och maria ;D vi trängde ihop oss i min bäddsoffa alla tre när vi skulle sova :p men innan det så kollade jag och sandra på filmen what happens in vegas. den var riktigt rolig tkr jag =) sen vid halv 12, 12 så kom typ maria, eller vet inte om de var den tiden men jaja :p.. då satt vi och kollade på lite bilder på min och sandras dator osså, skrattade asmkt ^^ sen vid ett ungefär bestämde vi oss för att alla skulle sova i bäddsoffan osså skulle vi kolla på trångt i kistan .. skattade lika mkt då, så ingen fattade vad den handlade om för vi kollade typ inte xD, så vi startade om filmen.. och så fort vi blev tysta så började jag och sandra asgarva xD haha.. sen smsade mamma och sa att vi skulle dämpa oss, så vi lugnade ner oss :p. sen halv 2 somnade sandra så gott och jag somnade också efter ett tag o även maria.. fast halv 3 vaknade jag, hade typ 10-15cm sovyta så det var lite smått trångt xD la mig i min säng och sov så gott ist ^^

tisdag

tråkigaste jävla lektionen på hela veckan, näthandel ;/, kan inte förstå hur det kan va så tråkigt och drygt med ett ämne, och det är ju "BARA" 40 min kvar av lektionen.... har fått lika lite gjort som alla andra lektioner, d.v.s. ingenting.. men det är ju bara jag som får lida i slutändan ändå (:

började iaf 9:40 idag, hade då naturkunskap, fick lite gjort iaf (: sandra är även på skolan idag :D har saknat dig sååååå otroooligt mkt gumman! <3 hon har lyxet att få sitta i ett eget rum också, fusk :D!
efter naturkunskapen hade vi tråkengelska.. fick ingenting gjort, men jag orkade inte bry mig xD, ska svara på ngt brev eller nått, kulkul! eller så inte, men ska väl ta tag i det ngn gång också ;p nästa lektion kanske ^^

efter engelskan hade vi iaf lunch (: jag och sandra åt lite, sen gick vi ner på stan (: först gick vi på lekplaneten ^^ var inget spännande där, så vi gick vidare, till lagerhaus. sandra köpte en kopp :) sedan gick vi till sisters för att kolla om vi hittade ngt fynd :) och det gjorde vi faktiskt, ska köpa en tröja där sen efter skolan (: sedan gick vi till vero moda för att jag skulle kolla på en kofta, men den ska jag inte köpa nu (: får bli senare!

när vi var klar på stan gick vi tbx till skolan och näthandeln började 13:00, det vi har nu som är så otroligt roligt! fast tvärt om! nu är det 32 min tills vi slutar lektionen O_o , gah!

sen har vi data, det är iaf roligt :) sen slutar vi och då ska jag köpa min tröja och sedan ta bussen hem tror jag väl, om inte sandra har andra planer för mig ^^ hehe.. orkar inte skriva mer nu, ska se om jag får ngt gjort, men troligtvis inte :p
/hejdå

måndag

skolan idag, men inte hela dan.. försov mig ganska mkt xD, missade naturkunskapen och matteprovet :p matteprovet vare ingen större fara att jag missade, fattar ändå ingenting xD. men naturkunskapen hade jag behövt, ska va klar med miljöprojektet denna vecka (trorjag?) och jag har knappt börjat skriva (y), duktigt:p
men iaf.. åkte in till datan som va efter lunchen, men det var visst ingen data för daniel skulle laga datorer som gått sönder eller nått, och fixa nya o greja på.. så då vart det bara att man satt och gjorde ingenting ;p..

14.10 var det dags för näthandel .. hmm, det är ju alltid lika kul, eller så inte.. fick absolut ingenting gjort xD och lektionen var 2 timmar, haha lyckat :p.. satt istället och lyssnade på när alla andra pratade, eller lyssnande när crippe och andreas höll på o surra, crippe ringde bilddagboken o grejer ;p sen kom boel och surrade, och sen daniel (: sen när det var typ 30 min kvar av lektionen så hade jag bara 15 min batteri kvar, så jag gick till daniel och frågade om han hade ngn extra strömkabel, hade inte min med mig, och det hade han ;D så jag fick låna en (a), och snäll som jag är så snurrade jag ihop den lika fint som det var när jag fick den ^^ gina trodde det var min och att jag var värsta rädd om grejerna, så hon frågade om jag ens hade ngn repa på datorn xD men sen när ja sa att det inte va min så förstod hon ^^

vi bestämde oss för att sluta 5 min tidigare idag, 16.05 eftersom vi är såååå duktiga :p så då packade i ihop osså. jag gick med sladden till danne, eller han satt o surrade med andreas och fredrik, så jag knackade på rutan och visade hur fint jag hade hett ihop den ^^ då gav han mig tummenupp och pekade att ja skulle lägga den på hans rum (: sedan gick jah och gina ner för att hämta mina saker i skåpet och sedan åkte vi ner för att gå till bussen, hon skulle till ngn hon kände.. men när vi klev ur hissen så kom hon på att hon hade glömt paraplyet, så vi hämtade det och vandrade sedan ner till bussen (:

på bussen satt jag och surrade lite med dumle (: sedan när ja väl var hemma så slog jag mig ner vid datorn för att nörda xD, har faktiskt lyckat få ihop lite till näthandeln, bra! men naturkunskapen står fortfarande still :/ , kanske stannar på skolan imorn, är ju mer effektiv på skolan än hemma, bara jag inte har folk jag kan surra med omkring mig :p maha..

nu har jag skrivit mkt tkr jag!
/hejdå

söndag

vaknade typ vid tio, men tyckte jag förtjänade att sova lite längre, så jag somnade om till elva typ :). då slog jag på tv'n och bläddrade runt bland kanalerna.. sedan gjorde jag mig lite frukost och började jobba lite matte. men fattar typ ingenting, så jag gav upp efter ett tag och slog ist på datorn ;p. sen har jag typ pendlat mellan att sitta här och jobba matte.. har ju prov imorgon som kmr gå åt helvete, menmen..

sen ska jag inte göra ngt speciellt, typ jobba matte :|, astråkigt, men måste ju göras.. måste även läsa boken till svenskan, andra läsloggen skulle va inne i fredags och jag har inte ens läst (y), bra de.

ne nu orkar jag inte skriva mer! (:

/hejdå


lördag

ligger i sängen och nördar med photoshop ^^ .. innan de så fikade jag och jobbade lite matte (: sen tog jag en paus och hamnade här ^^ , ska snart sätta mig och jobba mer, mkt mer måste jag jobba, måste ju göra klart kapitlet och få in allt i huvudet tills provet på måndag, inte för att jag tror att det kmr gå så bra med att få klart allt men.. :p försöka kan man ju alltid xD.

sen ska jag inte göra ngt speciellt, måste ju som sagt göra klart matten osså, lär spendera min dag framför matteboken och datorn :p. om inget annat skulle dyka upp, men det gör de ju aldrig ändå satt ;D.

nu ska jag leka vidare (:!
/hejdå

skola..

sitter på skolan nu.. har inget att göra så funderar på att dra mig hemmåt :) skulle egentligen ha gjort ekologiprov, men fredrik verkar inte ha gett det till någon lärare och han är inte här, men jag lider inte :D!
fast vet inte vad jag ska göra hemma, blev ju inte som det var planerat idag :( :'/.. skulle ha behövts känns det som.. men inget man kan göra åt saken ändå satt..

ne, man kanske ska packa ihop och gå ner till bussen, lär ändå inte komma på ngt annat o göra, det är ju liksom inte så att man sätter sig och tar en fika helt själv xD.. haha, men jaja, har inget att skriva.
/hejdå

torsdag

skoooola idag som vanligt, men inte varit med om jobbigare dag.. hade först svenska efter en härlig sovmorgon till elva ;d. tkr vi bara får mer och mer uppgiften på svenskan, man hinner ju inte göra klart den första förren man får en ny ;s, menmen..

sen hade vi iaf lunch, det var klyftpotatis och korv, skulle egentligen ha funnit kyckling också, men det är ju såååååå ovanligt att den goda maten tar slut för oss, och mattanten kan inte ens spara så det finns kvar till oss, man börjar ju fundera på vad hon tänker med :s!

men jaja.. efter lunchen, klockan ett, så hade vi engelska, där håller vi på o översätter en svensk text till engelska, eller vissa har tvärtom.. men jag översätter iaf en svensk till engelska, asjobbigt och svårt :/ .. men blev iaf klar med den, fast tyckte jag inte gjorde annat än att översätta ord på translate.google.com xD.. annars hade det verkligen inte gått bra :p.

vi hade ingen data efter engelskan iaf :/, daniel hade typ åkt hem eller nått, på skolan var han iaf inte.. så då for jag hem, har faktiskt lyckats göra klart läslogg 1 :) fast sen om den är som den ska eller inte är ju en annan fråga, men jag har ju försökt iaf :p. ska försöka jobba lite matte sen också, det BEHÖVS VERKLIGEN! ligger asmkt efter och har prov på måndag, osså måste jag träna på naturkunskapsprovet jag har imorn, kmr gå åt helvete men aa, kan lite iaf..

mer har inte hänt idag, ikväll händer inget speciellt heller, måste ju plugga. sen får jag hoppas att bebisen kmr snart, den var ju beräknad att komma igår, så det är på tiden att den tittar ut nu tkr jag :D!
/hejdå

onsdag

skolan idag som vanligt då, fast en mkt lååång dag. gick halv 9 till halv 5.

först hade jag naturkunskap, där jag fick gjort lite iaf, mer än vanligt, men verkligen inte mkt :p.. jag och gina hade tänkt att knäppa kort till vårat miljöprojekt men det blev aldrig av, vi kanske gör det på måndag eller nått ^^ var även en ny kille på besök, tror han heter max :) han ska iaf börja på måndag i vår coola klass ^^

sen hade jag sveeeenska ;p där fick jag inte gjort mkt heller ;p vi fick en uppgift som vi skulle göra, men varken jag eller bea fick gjort den, vi kollade ett nr på hitta.se som hon hade på sin mobil, men det var tydligen ett sån där nr man ger till folk om man inte vill ge ut det, så vi skrattade lite åt vad folk hade skrivit om det ;p..

lunch sen då, satt som vanligt med bea, joss och evelina =) eftersom sandra inte är på skolan.. det var tunnpankaka, var inte supergott men det gick ner :) sedan när alla var mätta och belåtna så gick vi ner på stan, fast jag och evelina gick inte så länge, vi gick upp och satte oss på skolan efter en stund, satte oss uppe och drack lite cacao cream, yummie ;D! sen kom bea och joss ;D skolsköterskan också, dom satt och surrade lite ^^

sen vid två så var det dags att ha idrott :) och vi har ju fortfarande ingen idrottshall att vara i, så vi skulle egentligen vara i klassrummen och leka lite, men vi ville gå ut så då gjorde vi de. vi var på torget, vi den där statyn :) först skulle man stå mitt emot varandra och ha händerna mot varandra och sedan typ trycka mot varandra så den andra tappade balansen och flyttade fötterna ;p, fick göra det med massa olika :) sedan så... jo, då skulle vi göra det där när man ska slå ena personen på handen och den som ska bli slagen ska försöka rycka bort händerna och inte bli träffad nivet :)? det gjorde vi en stund..
sedan delades vi in i två lag, för att vi skulle köra en ny lek:p den gick ut på att man en mot en skulle liksom stå med högerfötterna bredvid varandra, och hålla i varandras högerhand och sedan fick man inte flytta på högerfoten.. men vänsterfoten fick man flytta hur man ville osså skulle man liksom dra i den andra så den tappade balansen.. svårt att förklara men ;p.. jag var inge bra på de ;D först fick jag möta felix ;o det gick inge bra, han drog ner mig i backen så jag rullade runt typ xD sen mötte jag även frida, gick inge vidare de heller, ngn sa att det såg ut som matrix när vi höll på, tror de va pontus :p hah! några mötte kee yoon (läraren), bl.a. max, den nya killen :) ni skulle sett kee yoon, trodde byxorna skulle spricka för honom xD.

sen hade vi matte, efter en halvtimmes rast då jag och joss gick och köpte chicken  wrap, bea var inte med för hon gick hem efter idrotten..
men iaf, på rasten där, så skattade vi som bara den xD, åt hennes hissproblem bl.a. osså massa andra saker, riktigt roligt var det iaf ;D vi kom på att vi skulle ha en dag där vi ska göra ljudeffekter åt allt, haha :D! blir super de! sen efter matten så gick jag och joss ner till bussen, hon skulle inte åka men gick med mig för hon skulle åt samma håll :)

har iaf haft en mkt rolig dag idag :)! får se vad som händer sen, borde jobba matte :p menjaja..

/hejdå


hemma

då var man hemma då, eller var varit hemma ett tag men (:
när vi hade data så fick vi välja om vi ville gå hem eller om vi ville stanna kvar och jobba, för vi fick några excel uppgifter av daniel som vi kunde träna på inför provet (: jag var duktig och stannde kvar ;d, var lika bra, brukar ju inte få ngt gjort hemma.. gjorde iaf klar dom, sen tog jag bussen hem..

nu göra man absolut ingenting, borde jobba matte, det ska jag nog också, lite senare :p. tänkte äta osså först, om man får ngn mat nån gång xD. men jaja, finns inget mer att skriva så,

/hejdå


tisdag

nu har jag näthandel.. går ganska bra iaf, bättre än igår och får lite gjort idag (: sen har jag data :D det tkr mickis är skoj (:! sen slutar man, då ska man väl hem... och göra ingenting typ :p.. som vanligt xp, ska iaf försöka jobba lite matte. men får se hur det blir med den saken xD.

kanske skriver när jag kmr hem eller ikväll, ska försöka skriva lite mer på min marknadsföring nu ;p..
/hejdå

måndagkväll

nu sitter man och nördar vid datorn som vanligt ^^ pratade nyss med min barndomsvän micha på msn (: mkt trevligt att prata med honom igen :) men nu var han trött och skulle sova :p

maria hade skattanfall nästan nyss ^^ jag skrev massa saker till henne på msn som jag verkligen inte tänker skriva här xD hon fick ont i magen :D osså kom vi på en sak också, men det tänker jag inte heller nämna :D

skola imorn då, börjar 9.40, skönt med liten sovmorgon.. har typ naturkunskap på morgonen, tråkigt! sen har vi typ... engelska kanske? eller svenska? jaja, har ingen riktig koll :D .. efter det har vi iaf lunch (: sen näthandel som alltid är lika kul, eller så inte. tror jag dör så tråkigt, jag och gina satt och spelade ngt spel halva lektionen idag, tills andreas kom xD sen ska vi ha data, det är iaf skoj :D eller det är superskoj, eller iaf daniel :D! sådeså!
men jaja, sen slutar vi iaf, då ska man väl hem och nörda, har ju umgåts rätt mkt med syster senaste dagarna, kanske ska fråga henne om vi ska göra ngt :) vem vet (: annars kmr jag ju bara sitta här hemma vid datorn :p. på fredag ska hon iaf höra av sig till jimmy för och kolla om han vill ha returmöte i biljard, så han kanske kan vinna ;), han jobbar ju nu så man kan typ inte få tag på honom, och han är typ 30 mil bort :p hehe

men nu ska jag inte slösa mer tid här, ska bädda upp sängen och kolla vidare på andra sidor ^^
/hejdå

måndag

har näthandel nu.. har aldrig varit med om segare och tråkigare lektion ngn gång.. ämnet över huvud taget är astråkigt! osså har vi ingen lärare nu heller, andreas skulle sitta i ngt möte eller nått ;s känns ju som om man kmr få sååååååå mkt gjort! ne, hua, verkligen inte, man lär sitta och kika runt på massa sidor och göra sånt man inte borde göra, men har man ork till ngt annat? nej!

menmen.. lika bra att sitta av tiden som alltid annars, ;p. allt har känts upp och ner idag, vet inte vrf :/, helt bajs..
men får sitta här tills man kmr hem, fast lär inte göra så mkt hemma heller som vanligt.. kanske ska träffa sandra en stund ikväll :) hon gick hem förut för hon hade ont i magen ;( stackare..

vet inte vad jag ska skriva mer!
/hejdå

söndag, varning för långt inlägg! :p

har varit en mktmktmkt rolig dag idag ;D! :

jag och maria tog bussen som gick 12:54 för att åka hem till hennes pappa på 1-års kalas :) hennes lillasyster meya som fyller år, fast inte förren den 15:e, men dom firade lite idag :) vi klev av vid höglunda där vi blev upphämtad av marias pappas tjej, helena :) hon var snäll och hämta oss så vi slapp gå upp för alla backar upp till dom, dom bor typ på södermalm, tror det heter så iaf :p
när vi väl kom innanför dörrarna så gick maria direkt in till hennes brors rum, jimmy :p han låg och sov så hon skulle väcka honom :D gick väl sådär, han klev upp efter en stund iaf :D senså började maria göra sig i ordning, platta håret, smika sig osså för att vi skulle knäppa syskonkort :). jag plattade även håret lite extra och maria smikade mig lite =) sen när vi var klar, så var det dags för fika :) massa bullar och tårta och kakor :D och cola förstås! vi satt och fikade en stund, sedan skulle maria och jimmy gå ut och röka, så jag följde med dom :) dom pratade lite osså, jag stod mest tyst :p fast när maria gick in fram och tbx pratade jag lite med jimmy :) sen när maria kom tbx så kom alla andra som skulle va med på syskonkortet också ut, dvs: Johan, melvin och meya (marias syskon) och jimmy och johans bror markus :p.. så vi gick till ett bra ställe där vi skulle stå, sen var det full gång med fotande :p var mkt bra bilder :)! finns på bdb; wiip ..

när fotandet var klart så gick vi alla in :) jimmy gick och satte sig vid sin dator, så jag och maria gjorde han sällskap och kollade när han skrev till folk ;p sen kom deras pappa och frågade om jag och maria ville åka hem, för helenas föräldrar skulle åka och dom bor mot vårt håll, men vi valde att stanna :) . så jag, jimmy och maria drog ner på stan för att hitta på ngt :D först gjorde jimmy ett kontoutdrag, sedan fyllde han på mobilen, sedan gick vi på ica och köpte lite godis :D
när vi var klar med vårt godisköp så gick vi mot downtown för att spela lite biljard, var mkt trevlig :)! maria vann första gånge, sen de andra två gångerna vann självklart jag ;p jimmy var inte så glad när det inte gick bra för honom :D haha!

när vi var nöjda med spelet och helt enkelt inte orkade spela mer så vandrade vi upp till deras pappa igen för att få i oss lite mat, vi fick kyckling och ris, var mkt gott! sedan gjorde vi inte så mtk, typ kollade på tv.. sedan kollade vi när helena och melvin jagade varandra runt köket :p haha;D. sedan så var det dags att åka hemåt :) marias pappa skulle även skjutsa hem jimmy och johan till deras mamma, så han skjutade oss först, men vi fick inte rikigt plats eftersom dom har 2 bilbarnstolar i bilen ;p så vi fick sitta i bagageluckan :D var mysigt med filt och varmt var det :D myyyys! fast det vart kallt när det avr dags att kliva ur :p..

väl hemma så fick man inte sätta sig och ta det lugnt och kika på datorn lite.. utan mamma frågade om vi kunde gå på affären och köpa cola, och självklart var vi gulliga och gjorde det ^^! sen när vi kom hem igen så slog vi på min dator för att kolla på bilderna från idag som vi fick på en cd-skiva :) var mkt fina bilder :) finns som sagt på bdb ..

sedan har man inte hunnit med så mkt sen man kom hem.. har fått svar från min gamla barndombästis micha på pa iaf :D vart medlem där igår för jag har försökt hitta honom aslänge och en tipsade om att kolla där, så jag skaffade en sån och vips så hittade jag honom :D! han kmr faktiskt ihåg mig, det trodde jag aldrig :) sen tyckte han att det var roligt att jag hörde av mig, och han frågade hur det var och hur jag hittade honom ^^ får se om han loggar in ngt mer ikväll, hoppas!
men nu orkar jag inte skriva mer, har skrivit asmkt ju :O! men det får ni tåla, har hänt mkt roligt idag ju! har iaf haft en toppendag! tack för idag<3
/hejdå

söndag

hade ställt klockan på typ halv 10 idag så jag kunde duscha och göra mig i ordning utan stress, men jag orkade inte kliva upp och låg i stället kvar till typ 10 :p.. så jag duschade nyss mitt hår :) ska ta och torka det snart så det hinner bli torrt så jag kan platta det :) .. ska ju iväg till syrrans pappa sen osså (: sen efter det vet jag inte vad som händer, ska nog bara ta det lugnt, spela lite fifa osså :D

nä.. jag har inte tid att skriva mer här, skirver nog när jag kmr hem!
/hejdå

mb' , fotboll!

snart drar matchen igång;d! sverige - purtugal för er som inte vet (:
det ska jag kika på ikväll iaf! har ju inget annat för mig och fotboll är kul, hihi :D vore kul om sverige vann, men det tror jag inte, återstår att se när matchen är slut (: ..

imorn ska jag iaf hem till syrrans pappa :) dom ska knäppa ngt syskonfoto, och jag är ju marias syster, så jag ska också va med på kortet :) hihi

men nu har jag inte tid att skriva här, nationalsångerna drar igång ^^ skriver nog när ngn gör mål osså, eller efter matchen :)

/hejdå


mb' , lördag

vaknade vid tio eller ngt sånt i morse (: klev upp då så jag inte skulle sova bort hela dagen. satte mig som vanligt vid datorn och kikade lite på tv ..
det är allt jag gjort hittils idag, suttit i sängen med datorn och sett på tv xD, mina helger är nästan alltid lika roliga, eller inte:p.. får se om jag hittar på ngt att göra sen.. ska iaf se fotboll ikväll, och klockan nio blir man hemma själv, mamma ska jobba natt och maria kmr förmodligen inte hem.. men får roa mig själv då :) är van ;D

vet inte riktigt vad det finns mer att skriva, har ju inte gjort ngt speciellt.. kanske skriver ikväll :)

O V E R


hemma ..

blev inte så mkt gjort efter jag skrev det förra inlägget ;p istället så knäppte jag och sandra massa bilder med min mobil ;d! kul hade vi iaf! var mktmktmktmkt roligare än att jobba ;d nog för att det hade varit mkt bättre om vi hade gjort det, men vi hade ingen ork helt enkelt ;p..

typ vid halv 3 så var vi klara med vårt fotande, då bestämde vi oss för att packa ihop :) då gick vi vi upp en våning, för jag skulle snacka med daniel, och sandra satt i soffan vid ingången med min mobil och tänkte skicka över bilderna vi hade knäppt, men det blev aldrig att hon gjorde det för det var visst 79 st ;p haha :D men jag satt o snackade med daniel en stund iaf :) sen så när vi var klara så gick jag ut till sandra igen för vi skulle åka hem, eller hon tänkte gå på stan osså, men hon gjorde det aldrig för det skulle bli så stressigt för henne, så hon, jag och alex tog bussen för att åka hem :)
dom åkte hem till sandra och jag hem till mig..

när jag kom hem satte jag mig som vanligt här, skulle överföra alla bilder ;p gjorde det, och skulle skicka dom till sandra, men vår msn har ju typ damp så allt blev inte som vi ville att det skulle bli, så hon ska få dom sen när kom kmr hit med mitt linne :)
men nu ska jag äta, tacos :) så kanske skriver mer ikväll, eller imorgon eller aa, då jag känner för det!

/hejdå


skooooooooola

ja, syns nog på rubriken att jag är på skolan ;p..
jag och sandra tog bussen som gick 11.07 så vi var på skolan lagomt till halv 12.. då satt vi i trappen och väntade på att daniel skulle komma eftersom vi skulle ha data med honom (: sedan när han väl kom så tog vi ett ledigt klassrum och satte och gjorde det han sa att vi skulle göra, vi gick igenom allmän data, excel och power point.. osså mitt under lektionen så ringde alexandra, och jag hade glömt att stänga av ljudet på telefonen, det var mkt pinsamt vill jag lova, och jag hade tydligen sagt "jag hade ju stängt av ljudet" minst 5ggr till sandra, jag minns bara att jag sa det en gång (a), haha :D men jaja, det var dagens enda pinsamhet hoppas jag (:!

nu sitter jag och sandra i ett grupprum på skolan och tänkte jobba lite, men än så länge har vi inte gjort ett skit ;p ska försöka göra klart engelskan iaf, sen ska jag vänta på att daniel kmr tbx från ett möte. sen ska jag väl typ hem och göra så mkt som ingenting, eller kanske spela lite fifa så jag har ngt att fördriva tiden med, måste även skriva läsloggen som jag ännu inte börjat med:/ menmen, får se om jag får ngt gjort, hoppas på det..

smsade även alexandra nyss och frågade vad hon ville när hon ringde, det kunde ju vart en bebis påväg, men icke, hon skulle bara kolla vad jag gjorde xD haha ;p
men jaja, ska försöka få ngt gjort här nu!
/hejdå

fredag/ skola snart

sitter i sänge nu och plattar håret ;p, ser även lite på våra bästa år :)
ska till skolan sen, ska ha data halv 12 till 13 ;d. sen ska jag jobba lite mer med typ, engelskan eller svenskan, får se vilken av dom jag känner för just då ^^ troligtvis inget av dom, men det måste ju göras ;/ .. men jaja, ska se om jag får i mig ngt att äta nu (: skriver kanske sen eller nått.
/hejdå

plugg

skriver lite på engelska uppgiften nu, går väl sådär :/ allt annat bara snurrar runt i huvudet ... måste skriva läsloggen också, den skulle varit inne i måndags, och nu är det torsdag, lyckat!

aja, har inte tid att skriver mer här, måste plugga vidare och duscha ska jag också, ska göra det nu innan andra avenyn..

byebye!

torsdag

började 11 idag :) fett skönt! men vaknade typ vid 8, men lyckades somna om tills mobilalarmet ringde vid kvart över 9 :) .. klev upp och gjorde mig i ordning, sen tog jag 10.22 bussen..
hade svenska första lektionen, då hade vi en liten genomgång, sen skulle vi jobba med häftet vi fick igår .. sen hade vi lunch, men maten var typ slut ;o! vi fick äta makaroner och ngn äcklig laxsås , usch! blev bara lite makaroner och ketchup för min del, och kan inte påstå att jag var mätt! men det var ju väldigt bra att de beställer så det räcker åt alla (y), alltid vi som blir utan för vi äter jämt sist.
efter lunchen hade vi engelska.. då fick vi en stund till att diskutera matprobelemet.. eftersom det är vi som drabbas.. sen skulle vi jobba på med vårt arbete, fick lite gjort, men inte tillräckligt ;/ menmen, kan bli så :p.. jag och josefin satt mest och kollade när bea skrev på msn ^^ haha :D
sedan när den lektionen var slut så kom sandra :D. då gick vi upp för att kolla när business klassen skulle knäppa klassfoto ;p.. sen var det commerse som knäppte, och sist vi, som vanligt då.. man såg ut som hej kom och hjälp mig :P! menmen.. senså skulle vi egentligen ha data, men vi fick gå hem från den lektionen, så jag stannade kvar och snackade med danne en liten stund (: sen for jag hem..

så nu sitter man här som vanligt.. borde plugga, men det går inte ;o.. men måste iaf försöka plugga lite på naturkunskapsprovet som jag ska ha imorgon, men kan typ ingenting, så känns som om jag vill göra det nästa fredag ist.. får se hur det blir.. men har inget mer att skriva här nu..
/hejdå

onsdag/ trött!

klev upp halv 7, då mobillarmet ringde :) jonte var inte vaken, så var tvungen att väcka honom ;p när jag frågade om han skulle vakna och kliva upp så sa mumlade han lite och sa sedan nej ;p.. sen frågade jag om vi skulle kolla om det var någon annan vaken, då klev han upp på en gång ;p jag plattade håret osså, gav han frukost, sen vid kvart över 7 kom sandra :D vi gjorde oss klar osså, sen gick vi till bussen, tog den som gick 08.07 =) när vi kom till skolan så pratade jag med boel för att kolla om det var okej att jonte var med påskolan idag, och det gick såkalrt bra, ^^

har inte fått ngt gjort i skolan idag, men det är ju inte så konstigt om man har jonte med sig, kan ju inte påstå att han suttit speciellt stilla, han satt stilla när han kollade på bompa med sandra ^^ så vi har suttit i lärarnas fikarum typ hela dagen, sandra och jonte har busat som bara den ;D hihi. jonte fick lunch vid 11, sen packade vi ner honom i vagnen för han skulle sova, sen gick vi ner till stan för maria skulle ta han när han skulle sova så jag och sandra fick lite lugn och ro. osså vare ju äcklig mat på skolan, så vi gick till dragon house för att äta ^^ asgott vill ja lova!

sen hade vi ju fetrasten som alltid på onsdagar.. så vi satte oss i skolan för att bara ta det lugnt, sen vid halv två ringde vi efter jonte och maria och dom kom och var social =) sen lämnade hon jonte med oss och vi satt bara på skolan och gjorde ingenting, eller vi busade en del faktiskt ^^

vid 4 kanske så ringde katta och sa att hon skulle åka hem, så jag och jonte gick bort till csn för att åka hem till katta :) fast först åkte vi till ica och handlade och hämtade upp alexandra :) sen åkte vi hem till katta och gjorde mat, sen hade vi ungaörnar möte osså =) sen tog vi det bara lugnt ett tag sen sjutsade hon hem mig :)

så nu sitter jag här och njuter av lugnet ^^ ska bli skönt att få sova sen ;p! men vet inte vad jag ska skriva mer, kanske kmr på ngt jag glömt sen..
/hejdå

tisdag/ bebis :D?

vart ingen lång dag på skolan idag ;p katarina (moster) ringde vid lunchen, då jag va på indiska med sandra och hennes mamma, men jag tröck av samtalet för jag hade inget batteri, då skrev hon att jag skulle ringa så fort jag såg smset för alexandra va på bb :) panik som jag fick så tog jag sandras telefon och minns inte ens numret till katta, men hon ringde precis upp på sandras telefon ;p.. jag pratade med henne, och sedan med alexandra, hon frågade om jag kunde fråga min lärare om jah kunde gå vid ett halv tvåför att hämta jonte på dagis.. så jag gick tbx upp till skolan för att prata med boel, men hon satt i möte så jag väntade ett tag, men hon var så seg så jag knackade på och frågade om jag kunde få prata med henne för det var viktigt.. drog en snabb förklaring av allt som var viktigt och frågade om det var lugnt att jag åkte iväg.. det gick såklart bra och hon sa åt mig att springa iväg :p .. sen gick jag snabbt på subway och köpte mig lunch(: sen gick jag till csn för katta skulle skjutsa mig till nacksta och jag skulle få nyckel hem hit till alexandra..
väl här så satte jag mig och åt min macka, alexandra ringde också, så jag pratade med henne också, hon väntade på jimmy:)

när klockan var typ halv 2 var det dags att gå bort till jontes dagis för att hämta honom, det tar ju en stund att gå dit osså skulle han hämtas innan två .. väl där så var han lika glad att se mig (: han kom fram till mig och jag satte mig på huk och fick en kram av honom osså ville han att jag skulle lyfta upp honom :) då gick vi till hans hylla och gjorde oss i ordning för att vandra hem (:

så nu är vi här och jonte lyssnar på sin musikskiva och dansar för fullt :) ska väl hitta på ngt att göra, kanske går ut och leker eller nått :) sen ska vi göra mat också, om inte katta kmr med mat :)

imorgon kanske jonte ska följa med på skolan, alexandra och jimmy kanske blir kvar på bb, hoppas ungen kmr snart :D men nu har jag inte tid att skriva här mer :P!
/bye!

tisdag

är typ astrött ;/ .. börjar 9.40, och ska ta bussen som går 9.07 med min älsklings sandra :D<3 hihi ^^
har typ naturkunskap första timmen, vi ska se ngn film troja .. sen har vi engelska ;o, lär ska fortsätta med filmen, hoppas det inte blir ngt läxförhör iaf ;o för det har inte mikaela tränat på! ^^ .. sen har vi iaf lunch, då ska jag och äliskipälski äta subway :'), gott! efter lunch har vi näthandel, asdrygt.. sen har vi data (: det är det enda som är roligt, fast nu har vi ju boel, det är mindre roligt ;p vi har henne eftersom danne inte kmr tbx förren på torsdag..

men nu har jag inte tid att skriva mer här.. ska ta på mig ett par byxor, sen ska jag packa ner datorn osså innan jag går till bussen (: byebye!

måndag

skolan idag då.. men utan sandra :( fast det har jag förståelse för, att hon inte orkade gå asså :/ .. det kmr bli bra gumman<3 :)
kom lite sent, typ 10-15 min.. men dom gjorde inget speciellt, hade naturkunskap, vi skulle egentligen se en film men den fanns inte inne eller nått .. så vi fick påbörja vårt miljöarbete.. asjobbigt! leta fakta typ hela lektionen, eller i slutet så kollade jag på vad frida och linda gjorde på datorn ;p, dom kolla på sånhär vilken kändis man är lik, det vart lite skatt :p.. sen hade vi matte (: först hade vi liten genomgång, sen skulle vi jobba.. jobbade ett tag, sen satt jag bara och lyssnade på josefin bea ;D bea är äntligen tbx på skolan, woho :D! hihi ^^ sen när matten var slut sisådär vid 11.40 så vare lunch, satt med evelina, josefin och bea och åt :) sedan följde jag med bea och josefin när dom gick på barista för josefin skulle köpa en mocca :) bea köpte en smoothie. sen gick vi tbx till skolan och satte oss i det klassrum vi skulle ha data i .. jag smet iväg till våning 4 för att ta mig en choco cream (a), asgott vare ;d sen hade vi data med boel, eftersom daniel inte är hemma ... vi fick ngn uppgift vi skulle göra i word, sen när lektionen var slut klockan två så slutade jag för dagen :D!
packade ihop min datorn och sedan gick jag mot bussen ;p

väl hemma så slog jag på fifa för att ha ngt o göra (a), fast det är ju som sagt inte så roligt att spela själv :/ .. menmen, det funkar iaf.. tidfördriv! så nu sitter jag bara här och har nyss ätit, måste läsa klart det som ska läsas i boken sen, och skriva läslogg :/ .. har börjat snacka med en kille på msn xD, vi smsar en del också ;p , han vill att jag ska komma till sporthallen efter han ahr tränat ;p, men jag tror inte jag orkar ^^ jobbigt att åka buss ju ;o! haha (a) ..
men jaja, har väl inte så mkt mer att skriva om dagen, jag har ett mkt tråkigt liv xD!
/hejdå

söndag

klev upp typ halv elva.. fast har ju vaknat till och från sen jonte klev upp.. han har klättrat på mig osså :p.. osså innan jag klev upp, så klättrade han upp i soffan och la sig och gosade lite med mig :) myspojk!
satte mig iaf här.. nu fikar jag ;p tror jag ska ringa katta och fråga om hon kan skjutsa hem mig snart, skulle behöva plugga ;o man ska lämna in en läslogg imorn, och jag har inte ens läst klart det jag ska ha läst ;O känns ju bra, eller inte! menmen, får typ läsa asmkt ikväll, och får se om det blir till att skriva, annars får jag göra det imorn, linnea dör nog inte om det kmr in ngn dag efter.

menmen, nu har jag inget mer att skriva, ska klä på mig osså!

/hejdå


lördagkväll

blev inte att jag åkte hem :/ .. dom kom hem rätt sent från hockeyn, osså åt vi.. kollade på tv också, sen vart det rätt sent.. men men.. åker hem imorn ju (: om dom inte ska göra ngt speciellt, vilket jag inte tror så åker jag nog hem rätt tidigt. måste plugga lite..

just nu gör jag absolut ingenting förutom att jag skriver här.. finns inte så mkt att göra, inge bra på tv'n är det heller troja.. ingen social på msn heller.. vet inte ens vad jag ska skriva.
/hejdå

lördag/ :/

nu är jag och min moster barnvakt (: alexandra, jimmy och keda är på hockey ;p vi gör typ ingenting, jonte springer runt och leker o grejer på ^^ satte mig nyss här för att kolla hur det går för timrå, och det kan väl inte sådär jättebra justnu :p..
ska nog åka hem sen, måste plugga ju ;/ får inte så mkt gjort här, kanske inte är sp effektiv hemma heller, men mer än här iaf.. får se hur det blir.. vi lär ska äta ngt när dom andra kmr tbx från hockeyn, lär bli ngn skärpmat ;D för jag tror ingen orkar ställa sig och göra mat ;p inte den tiden iaf xD.. men jaja.. har inget mer att säga.. kanske skriver mer ikväll eller imorn eller nått!

/hejdå


sleep

nu ska jag sova (: eller ska lägga mig o se på tv iaf ;p.. jonte kmr ju komma och klättra på mig imorn när han vaknat, vilken är runt 6-7 eller nått ;o! men jaja, gotnatt!

fredag/ barnvakt...

sitter hos min kusin i nacksta nu (: passar ju jonte.. har nästan nyss fått honom att somna, tog sin lilla tid med han somnade iaf tillslut :P..

åkte hem typ direkt efter att jag skrev förut idag.. packade ner det jag skulle ha med mig, sen spelade jag lite fifa (: sen tog jag bussen som gick 15:51, för katta slutade ju halv 5 och jag skulle vara vid csn då.. åkte buss med mami ;D, hon skulle till birsta och överraska bert ;P han var redan där och visste inte att hon tänkte komma (: så när vi var framme vid navet traskade jag iväg mot csn, och när jag nästan var framme ringde jag katta och frågade vart jag skulle komma, men hon satt i växeln så hon kunde inte komma och öppna till mig ;p, hon sa att jag skulle vänta ute.. men när jag kom fram till entren så vare några som gick ut, så jag smet in ;D satte mig i sofforna vid receptionen och väntade :) sen när hon var klar så åkte vi hem hit, jimmy åkte också med oss :P
när vi kom hit så hade alexandra börjat med maten redan, så den var nästan klar, så det var bara att sätta sig och äta, eller jonte dukade fram först ^^ sen åt vi, pommes o korv ;D..
efter det så gjorde vi typ inget, eller jonte lyssnade på musik, så han dansade för fullt :p! han är så otroligt söt när han dansar ;D! eller det är han ju alltid ;)! men iaf.. jimmy började göra sig klar och sedan gick han.. alexandra började lite smått hon också, hon satte sig i ett litet bad, sen när hon var klar med det så gick jag ner på affären fram o tbx, köpte choklad och cola ^^ haha. sen när jag kom upp igen så skulle alexandra gå, så jag och jonte tog oss lite cola och smarties och hade lite myskväll :D kladdigt blev det vill ja lova, han ska ju äta och ha fingrarna i munnen samtidigt, men jag lovar att det inte är en så bra kombination!

efter vår mys stund så bytte jag blöja på honom och satte på honom pyjamasen.. sen gjorde vi välling och gick sedan mot sängen för att sova :) .. tog as lång tid innan han somnade, typ 1 timme kanske, men det gick ju tillslut.. så nu sitter man här och har ingenting o göra :p kan ju inte gå ngnstans precis ;p.. ser lite smått på idol gör jag iaf, eller jag lyssnar :p, ska nog spela lite fifa sen :) det är ju ett rätt så bra tidsfördiv resten av kvällen!

imorgon ska dom på hockey, så jag och katta ska typ passa jonte.. men sen på kvällen blire nog att jag åker hem som det känns nu.. måste plugga, och kan inte göra det så bra här:p.. vill sova ut på söndag också, skola på måndag ju.. kan behöva vila ut mig lite.. men jaja, har väl inget mer att säga mer än hare bra! xD
/hejdå

fredag/ school

sitter på skolan nudå (: men kan inte påstå att man gör så mkt nytta xD! haha.. jag och sandra leker lite med våra nya "rocketdock" eller vad man ska kalla det ;p det heter så iaf (: .. söker massa ikoner och grejer;d.. maha ..
i morse så åkte jag iaf buss med sofiepropp, sandra missade bussen :/ .. när jag kom till skolan fick jag veta att jag skulle ha matteprov, så det var lika bra att göra det, gick rätt så bra på A-delen iaf, B-delen ska vi inte snacka om ;p.. sandra kom in till lunchen iaf (: så då bestämde vi oss för att åka på kina, blåkiosken.. men det var så mkt folk, så då tänkte vi gå till saigon, men där vare dyrt för så lite rätter man fick i buffen. så då traskade vi iväg till dragon house ;D var fett gott, och mätt blev man! sen nör vi var mätta och belåtna så gick vi till skolan igen, så nu sitter vi här och skriver i våra bloggar ist för att göra ngn nytta :p

vi skrev igår att vi skulle sluta klockan 2, så vi lär åka hem snart (: .. då ska jag packa ner lite saker i en väska, eller kläder :p osså datorn för jag måste plugga lite osså matteboken ;p.. för jag ska åka till nacksta (: var längesen jag var där, osså ska jag vara snäll att passa jonte ikväll så dom kan gå ut en sista kväll tsm innan lillknodden ploppar ut ;d kmr bli lite halvtråkigt, men får underhålla mig själv med datorn och jimmys xbox360 :p ..

nu orkar jag inte skriva mer här, sandra gick nyss och hämtade lite choco cream (: asgott, fast ja ville inte ha, har nyss druckit en mugg :p ska väl snart bege oss mot bussen och åka hem, så jag hinner tbx in till stan innan katta slutar jobbet.. skiver nog mer ikväll för jag lär ju inte ha så mkt för mig ;P

/hejdå


torsdag/ fortsättning..

sen jag skrev sist har det hänt mkt :p.. hade ju lunch klockan 12, då var jag och sandra inte hungrig efter vår besök på subway, så vi tog oss en kopp choco cream och satte oss i det klassrum vi skulle vara i (:
halv ett kom boel och pratade med oss alla.. vi fick lite mer instruktioner osså (: sen var det bara att sätta igång med vårt fotande, synd bara att vi endast hade en kamera ;p men det blev bra ändå :)! först gick vi till lekplaneten, vi skulle leta ungar ;D för vi skulle liksom ha en unge och en pappa, osså skulle dom göra ngt eller nått :p vi hittade endast en unge, och han lyssnade inte så bra på oss kan man säga :p. den nya killen i vår grupp, robin tror jag han heter (: han fick iaf vara pappan ^^ så vi hade lånat en kavaj av fredrik och den fick han ta på sig eftersom det skulle vara business, osså skulle ungen typ sitta vid honom, osså hade vi en thoren business väska med i bilden såklart ^^ .. ungen lyssnade som sagt inte, han lastade på massa barbiedockor på robin xD, så han fick väl hålla i typ 5 st ;p.. men tillsut fick vi en mkt bra bild :) sedan begav vi oss mot nordea, där crippe och linn (?) fick vara med på bilden.. dom skulle hålla en kavaj över sig och se glad ut vid nordea ^^ den bilden blev också riktigt bra :) sen tog vi några andra bilder, man skulle ju bidra med 3 bilder till tävlingen.. och på den sista bilden var linn med på :) hon hade boels kavaj och stod med ett rosa paraply bland massa gubbar med kostymer ;D vart också bra! bilderna skulle vara svartvita, men vi gjorde så paraplyet var rosa, vart mkt coolt ^^ sen skulle man även ha texter till bilderna, så på bilden med ungen och robin skrev vi "älska din framtid", bilden med crippe och linn skrev vi "sikta högt" eftersom dom kollar uppåt på den, och på den sista bilden med linn och kostymnissarna skrev vi "business för alla" .. sen gick vi till fredrik så han kunde få bilderna, eftersom lärarna ska typ rösta fram 5 bilder, sen ska vi elever rösta fram vinnaren.. men vi tror inte på att det kmr fungera, för alla klasser kmr ju rösta på sin egna bild om den kmr med, så den största klassen kmr ju vinna.. så vi tycker att det är helt upp till lärarna om vilken som vinner :)!
efter att vi var klar med fotona osså, då skulle vi ge förslag på namn på klassrummen vi har :) dom skulle typ va bundna till näringslivet :p efter det slutade vi ;d

så när vi slutat så gick jag och sandra till donken för att köpa glass ;D asgott! vi satt i trapphuset till skolan och åt den :) sen gick vi till bussen för att åka hem. sandra följde med mig hem (: direkt när jag kom hem så startade jag fifa09 som min mamma hade köpt (a), hihi, spelade typ bara 1 match för att inte vara alltför osocial med sandra ;p ska spela mer nu snart, ska typ äta först osså (: sen blire typ spel hela kvällen (a)!

imorn ska vi börja 11, vi får ju göra eget fredagsschema på skolan (: om man ska komma asså :p.. så jah och sandra ska jobba med näthandeln till 12, sen ska vi äta, sen från ett till två ska vi jobba matte och svenska, sen ska vi sluta ;D känns fett bra att kunna ha kontroll om vad man vill göra på fredagarna (:

men nu orkar jag inte skriva mer här.. kanske skriver ikväll eller imorn..

/hejdå


torsdag/ :/

skoooola idag då.. sitter här bredvin min vän sandra nu och ska ha svenska klockan 11 (: astråkigt, men jaja :p innan det hade vi näthandel, asjobbigt, var ingen förläsning idag heller, otippat! så vi fick typ jobba vidare med våra butiker.. jag och sandra gick till ebgames för att kolla vad fifa09 kostade, det gick fan på 479 ;o! asdyrt där, så mama får köpa det på elgiganten ist, där kostar det 349 :) så jag längtar till jag kmr hem ;d.. osså var vi lite hungriga, så vi gick till subway och delade på en macka ;D asgott! och en kaka förstås! allderles nyss hade vi även mentorstid, typ 3 min ;p har börjar en ny kille i klassen idag också (:

nu sitter vi båda och skriver i våra bloggar xD .. trevligtrevligt ;d.. sen typ 12 har vi lunch, sen ska vi samlas 12.30 med vår mentor boel för vi ska ha ngn fototävling. vi ska typ knäppa kort på business, typ vad vi tkr är business eller nått :p låter inte så kul men .. jaja, nu vet jag inte vad jag sak skriva, kanske skriver mer ikväll om jag inte är alltför fastklistrad vid tvspelet (a)! haha.
/hejdå

onsdag/ :/

skola idag då.. fast inte hela dan.. sandra va inte på skolan, så jag gick typ omkring själv på lunchen ;O! jag orkade verkligen inte vara kvar på skolan.. så jag for hem.. allt kändes bara uppochner idag :/ .. hade ändå bara idrott och matte kvar satt..
sen när jag satt på bussen så klev sofie också på ^^ så vi snackade lite osså :) sen kom vi överens om att hitta på ngt :) så vi gick till bredsands skola för att hälsa på johan och katarina ;p men dom satt i möte, så vi satt i korridoren och väntade, men när dom väl kom ut från matsalen så skulle dom på nya möten ;p så det blev ett litet snabbt snack med dom sen begav vi oss hem till mig.. vi gjorde inget speciellt, satt och snackade skola, gamla minnen osså :) hade trevligt bara! sen så följde jag med hon och hennes mamma och håkan för dom skulle på bigboy och äta, så jag hängde på dom ;D det var riktigt gott ;D! sen när vi ätit klart osså så skjutsade dom oss till navet, för dom skulle till birsta, sofie skulle också dit, men inte med dom ;p.. så vi satte oss på bussen, sen klev hon av vid kubenplan för hennes kompisar väntade där med bilen på henne :p så jag fortsatte min bussfärd hemmåt!

väl hemma så gjorde jag inget speciellt, slog på datorn och nu sitter jag här.. har allmänt tråkigt som vanligt, ska duscha snart.. blir skola imorn igen.. men ingen jävla sovmorgon får vi heller, andreas tar fan vår sovmorgon hela tiden :@ less man blir! ska komma ngn kärring och föreläsa, säkert om ngt totalt ointressant så man kmr somna!! men jaja, lika bra att pallra sig upp, jag och sandra skolkade ju sist xD men det sket vi i ;D!
imorn ska jag iaf köpa fifa 09 :D! hoppas det finns kvar när jag får tid att gå till ebgames, och hoppas det kostar lika mkt där som på elgiganten.. har ju ngt att fördriva dagarna med så dom går lite fortare iaf.. behövs verkligen..

men jaja, har inte ork att skriva mer här nu.. ska typ duscha snart, sen se lite på idol och måste jobba lite grismatte.. sen ska man väl glo mer på tv och sen sova..
/hejdå

RSS 2.0