Tisdag

Har inte skrivit sen i lördags eller vad det var, men ni överlever ju ändå verkar det som! Tur är väl de..
Igår vare iaf jobb som gällde.. Då var det en hel del att fixa med fakturor, och Sandra gjorde ngt annat med Inger :) .. Osså frågade Inger mig om jag kunde gå ner i källaren och ta emot en leverans, och visst tänkte jag.. Så jag tog en vagn  och tog hissen ner i källaren.. In i första rummet, ingen där.. Tänkte ju mig att det skulle vara ngn där som skulle ge mig några kartonger, men nää.. Gick ut i garaget, ingen där heller.. In i andra rummet igen för o se om den människan kanske tog en annan väg, nää, ingen där då heller ... :p Sedan ut i garaget igen och kolla om ngn hade kommit, men icke! Stod och väntade ett tag, tänkte att kanske ngn väntar utanför garageporten och inte kan komma in, men vågade inte öppna :p.. Snurrade där nere fram och tillbaka ett tag, sedan åkte jag upp och sa att ingen var där xD.. Men då visade det sig att jag skulle kolla UTANFÖR! xD hahahah. Så det var bara att åka ner igen,öppnade garageporten, och där stod den! Ingen människa, utan en pall med toalettrullar på :p.. Jag hade ju liksom en valig vagn, och inte fan kunde jag få upp palljävlen på den :p, så då fick jag snurra runt och leta en palllyft :p.. Hittade en till slut och drog in pallen.. Sen var det det där med att stänga garageporten... Hmm, funderade och letade efter knappar :p, men hittade ingen som såg tryckvänlig ut.. Sen går jag fram och ställer mig nästan under porten, och poff så börjar den åka ner, höll på att skita ner mig vill jag lova! hahah! Sen åkte jag upp igen och fixade med fakturorna och grejade på.. Har för mig att vi fick sluta tidigare, men vet inte, haha! :p
Vid två kom iaf Petra och hälsade på oss.. Typ onödigt, för hon var där i typ 10 min, menmen! När vi slutade for vi hem till Sandra, åt där osså.. Sedan efter en stund gick vi till tempo, köpte grejer till och göra marängswich (eller hure stavas) och åt förstås det! :) Sedan så sov Sandra här också ;D

Idag har vi mest hållt på med breven :) .. Fixade med en annan grej innan vid datorn, för vi ville göra det, osså fikade vi samtligt, mackor och cacao creme :) Blir ju en hel del sånt nu när det är gratis ;). Men bortsätt från det så har vi bara hållit på med breven idag, och blev klara med den för vi jobbade över ;D Asskönt vare iaf! Har en kundgrupp av elva kvar (y).. Sen äre massa paket också förstås, men dom kanske dem inte får börja med förren ett visst datum, men kanske! På lunchen så gick jag o Sandra iaf och köpte kinamat :), var gott! När vi bestämde oss för att sluta så gick vi en sväng till Cubus iaf.. Sandra skulle fixa med en tröja hon köpte igår osså.. Sedan halv sex tog vi bussen hem. Sandra till sig och jag hem till mig (:
Väl hemma så värmde jag på lite mat och slog mig ner här.. Såg på mejlen att vi har fått världens äckligaste grisfittschema :s!!! Fyfan alltså! Sena dagar VARJE dag och INGEN SOVMORGON! Åt helvete med skolfan, jävla mongon som gjort schemat iaf! Döööööö typ! Vart sjukt less när jag såg det iaf!

Men nu orkar jag inte skriva mer! Ska gå och duscha sedan krypa ner under täcket och se på film/tv!


Lördag

Klev upp vid sju idag och fixade mig osså.. Sedan vid halv nio kom Sandra och hennes mami och hämtade mig :). Då for vi till finska föreningen och var där till fyra idag (: Åkte med Sandras mormor och morfar hem (: Fast först for vi till Willys i skönsberg och handlade lite ;D Sedan åkte vi hem med Sandra och jag åkte med mummo och okki (som Sandra säger :D Eller jag gör ju det också när jag ropar, men ändå ;D det är iaf mormor och morfar på finska!) hem till dem. Eller inte hem till dem, utan till deras parkering, för dom bor ju nära mig, så jag gick därifrån och hem (:
Väl hemma så vare ingen mat färdig, och mami visste inte vad vi skulle äta.. Så jag bänkade mig vid datorn en stund, och sedan började jag blir överdrivet hungrig, så då frågade jag åter igen vad vi skulle äta! Och då bestämde vi oss för att beställa från pizzerian (: .. Fläskade i mig en hell kycklingtallrik :p Brukar aldrig annars orka en hel xD HAHA!

Nu halvligger jag iaf i min säng och kikar på tv.. Ska kolla på robinson klockan åtta, sen blir det väl lite mer tv och till sist sova.. Ska ju till finska föreningen imorgon också satt (: Men nu orkar jag inte skriva mer (: Eller jag kan berätta att jag ska få köpa lilla kissemissen som jag ville ha :D YEEES! Guuuud, vad jag älskar dig mami! <3 Fast det gör jag ju ändå förstås!

Fredag

Ooooops, har visst inte skrivit på hela veckan :p.. Men jag har faktiskt inte orkat, och inte haft tid! Har nämligen haft praktik heeeela veckan, på CSN! Jobbat 9-16 varje dag, vilket varit väldigt tröttsamt! Har varit gristrött varje dag man kommit hem!
Det vi fått göra hela veckan på CSN (jag och Sandra, såklart) är att packa blanketter i kuvert och klitrat på etiketter, ner i blålådor och sedan ställa dem på en vagn. Har gått ner i garaget ett antal gånger för att hämta mer blanketter förstås, eftersom det är en hel del skolor och andra ställen som ska ha massa blanketter! Sjukt jobbigt iaf...
Men idag så fick vi faktiskt göra annat också, Sandra var duktig och frågade en av våra handledare, Inger, om det inte fanns ngt annat att göra iställer, och självklart fanns det det! Vet inte hur man ska förklara det första vi gjorde, men vi skrev iaf in namn och adresser på en dator, i ett speciellt program och sedan skrev vi ut dessa grejer (som kom ut som adressgrejer) och Sandra klistrade på dem på kuverten som vi tittade på innan när jag skrev in dem på datorn.. Det var skoj (: .. Sedan fixade vi med fakturor, skannade in dem i datorn, och sedan kollade vi så att datorn hade hittat rätt fakturanr, OCR-nr och massa annat.. Hade den hittat fel så var det bara att ändra.. Eftrersom jag hade gjort detta tidigare så tyckte Sandra att jag skulle göra det, så hon fixade med de blanketter (tidigare arbetet) som vi hade fixat med innan vi fick de nya uppgifterna, sedan hjälpe hon Inger med en massa annat :).. När hon var klar med det så fick vi sluta faktiskt, en hel timme tidigare ^^ .. Var skönt att sluta lite tidigare iaf (: ..
Vi har iaf fått ett eget kort in till CSN, så att alla slipper följa med oss överallt och öppna och greja på :p. Sedan så lånar vi Kattas kort när vi vill handla ngt ;D! Hihi, men eftersom det dras på hennes lön så ska kan förstås få pengar av oss (: .. Dem har en mycket fiffig automat där i matsalen där man handlar iaf, asbra! ;D

När vi kom hem från praktiken så for jag och Sandra till finska föreningen och fixade med lite saker där.. Sedan kom Josse också, och när vi var klar där så kom Vickan och hämtade oss :). For på Max och köpte mat, ASGOTT! Sedan till tempo och sen hem till Sandra.. Där hämtade jag lite saker och sedan traskade jag hem och fixade lite..
Men nu orkar jag faktiskt inte skriva mer, är äntligen klar med allt och ska nu sova! Är astrött och ska upp imorn :/, gruvar mig! Liksom äntligen helg och ändå får man inte sova, jävlaskit! :P.. Men jaja, godnatt!

Söndag

Asså fyfan ;s. Var på tempo allderles nyss, osså när jag är på väg hem och är vid husknuten av det huset Bert bor i (för er som vet det) så sitter det en unge och ska kissa ;s Hon gick med sin mamma som hade barnvagn, invandrar familj, som förmodlingen nyss flyttat hit med alla andra ångebor. Kunde hon inte hålla sig tills dom kom hem eller :s? Det är ju knappast flera kilometer, och det var garanterat mamman som sa åt henne att sätta sig där, för när ungen såg mig rreste hon sig upp och drog på byxorna, men mamma sa ngt åt henne på deras språk sedan satte hon sig igen ;s. Herregud, är det detta man ska förvänta sig nu efter alla har flyttat hit, ungar som bara sätter sig ner på gräsmattan och kissar? HUA!

Nog om det.. Idag har jag inte gjort så mkt.. Bara suttit hemma, rätt skönt ändå! Pluggat lite har jag också gjort (y). Är ensam hemma för mamma var tvungen att gå o jobba, så fick bli färdigmat till middag ;p. Vi ska iaf göra varma mackor ikväll, annars ska jag bara ta det lugnt och glo på tv och sånt man gör på söndagar xD..
Imorgon är det ingen skola, utan praktik som gäller! Ska vara på CSN nu i två veckor.. Känns ju lite jobbigt att jobba nio till fyra varje dag men... =/ Jaja, nu ska jag väl se på tv eller ngt annat skoj!
babaj

Bilder

 
Jonte när han var ute och lekte på uteplatsen igår med Katta (som sitter uppe i hörnet)
 
Lucas satt och snackade lite i bilstole, och lös upp som en sol när man kom dit och snacka med honom ^^ Sedan kom Simon och ville att jag skulle knäppa kort på dom två tillsammans :)

Lördag

"ooohh, fifan!"
Haha ja, det sa Jonte idag vid matbordet xD, eller han sa det innan också, men det var just vid matbordet som tajmingen var perfekt liksom. För Lucas hade creame fraish (eller hur fan det stavas) runt munnen för att Katta hade gett han det.. Så det såg ju ut lite som hans spya, för det är ju också vitt :p. Och just då kollade Jonte på Lucas med världens grimage och sa liksom "ooohh, fifan!" hahaha :D. Skitungen svär, vilken en! ;) Men roligt var det, vi alla satt och garvade! :D
När han kommer på dagis på måndag så skulle det ju inte förvåna mig om han skulle säga samma sak om ngn annan unge är kletig runt munnen, eller då han har bajsat och det luktar :p För det var så han sa det första gången, när Jimmy bytte blöja på honom och sa typ till Jonte "usch, känner du vad det luktar?". haha :D Ja, han är bara för gó!

Idag så vaknade iaf Jonte vid sex, då kom han in i vardagsrummet och tände lampan och slog på tv'n :p. Men eftersom jag inte hade bytt tillbaka till barnprogram så satt han och kollade på tv-shop xD. Men efter en stund så kom Alexandra och hämtade honom, stänge av tv'n och släckte lampan :p. Så då kunde jag sova vidare (: .. Senså vid 9 eller 10 eller vad klockan nu var, så gick jag upp och åt frukost med dom andra. Sen for Jimmy iväg, och efter ett tag kom Katta, Simon och Elias ner till oss. För Alexandra hade tvättstugan så Katta skulle hjälpa henne och hon passade bröderna bus :p.. Så alla gånger dom gick till tvättstugan så var jag själv med alla ungar :p. Men dom bråkade ju inte alltför mkt iaf xD
När Jimmy och Keda kom hem, som hade varit på motormässan, så klädde vi på Jonte och då fick han vara ute och leka i snön på deras uteplats, och Lucas låg i vagnen där ute.. Katta lekte med Jonte, Jimmy och Keda gick på affären, och jag och Alexandra gick en sista gång till tvättstugan..
Vid halv fem åt vi, tacos (: .. Sedan badade Jonte, Lucas och Alexandra och efter det så softade vi i soffan osså.. Kikade på hockey! (: När den var slut så kikade vi på Robinsson och efter det så skulle Katta och Keda traska hem.. Men katta gick till bilen ist, för hon var snäll och skjutsade hem mig :D

Så jag kom hem för en stund sen, skönt :). Ska sova ut imorgon, och försöka plugga lite! Men bara försöka, lovar inget! Sedan på måndag äre dags för praktik på CSN. Där ska man ju vara i två veckor.. Känns ju lite surt att jobba 9-16 varje dag och missa våra sovmornar =/ men det är väl bara att stå ut!
Men nu ska jag ta och typ bädda upp sängen eller ngt! Skriver nog imorgon.
Babaj!

HAHAHA

HAHAHAHAHA, jag dog nyss xD.. När josefin startade sin dator nu när hon kom hem så kom bakrundsbilden upp som jag och Sandra hedde dit idag när hon var på toa xD HAHAHAH! Och hennes mamma såg :D Busiga flickor, (A)

Ja, jag kom iaf nyss hem :p. Ska packa ner platt-tången osså sedan ska jag ta bussen till Nacksta och vara barnvakt :).
Jag och Josefin tog iaf en fika på Barista, mami var ju snäll för en gång skull och lät mig fika! Satt och snackade lite osså, eller var väl mest tyst men :p. Eric hade så många kompisar där ^^

Men nu ska jag fixa ordning här, skriver kanske ikväll!
babaj

Fredag

Nu sitter jag på skolan och *host* jobbar matte! Har faktiskt gjort tre stycken jääääääätte avancerade tal, Höhö! Snart ska jag vandra bort till Barista och gratta Eric som fyller 18 :D GRATTIS :D:D <3!
Började klockan 9 imorse iaf med svenska, gjorde ingenting! Sedan klockan halv elva så vare dags för engelska.. Gjorde heller ingenting där.. Men sista halvtimmen så kom Petra och då började vi jobba xD Hon hjälpte oss efterblivna människor (: Höhö..
Sedan vare lunch, fanns det ngn mat? NÄE! Den var ju så slut som den bara kunde bli! Så mattanten fick gå och köpa matlådor som vi fick äta.. Åt upp allt asfort för jag var hungrig som en gris!
Men nu ska jag packa ihop här! Ska till Barista som sagt, och Josefin ska följa med mig snäll som hon är (: ! Skriver senare!

Torsdag

Justnu sitter jag och lyssnar på Sandras mage som bokstavligt talat låter som ett monster! Hon är inte hungig, men ändå låter den :p.. Haha :D Skrattar gör vi iaf!

I morse började vi 9:40 och då hade vi administration, men bara en kort lektion. Det ändå vi typ behövde göra, asså halva klassen, var att fixa en mall till Crippe och Daniel som dom ska använda när som sammanställer frågefolmulären. Så jag fixade det sedan så behövde vi själva bara fylla i folmuläret och sedan inget mer (: .. Sedan hade vi lunch!

Nu har vi svenska, vi ska typ hålla ett tal i grupper i 3 min, men det gillar vi inte, så det blir endast för linnéa och Sandra som tur är (: .. Men nu orkar jag inte skriva mer, det är väl strax dags!
babaj

Onsdag

Skolan idag då.. Började halv nio -.- .. Asjobbigt att kliva upp, hade god lust att ligga kvar, men klev upp ändå.. Kom typ i tid till skolan, då hade vi Administration och fixade frågefolumuläret osså.. Astråkigt!
Ja, orkar inte skriva om skoldagen, inget vettigt blev gjort för min del ändå.. Efter skolan for jag och Sandra till finska föreningen och grejade på.. När alla andra kom dit så fikade vi osså. Sedan när vi skulle åka hem så tröck vi ihop oss 5st i baksätet (y)! Haha, jag låg typ över alla xD, Sandra låg nedanför Alex ben, sen såg vi två där och garvade, måste låtit rooooligt ;D Höhö!

När jag kom hem så gjorde jag inte så mkt, visade mamma en bild på en katt som jag vill ha, men grisjäveln låter mig ju inte köpa den :@!!! Fittigt jävla less jag är nu då! Jag erbjuder mig fan att betala allt för katten och hon behöver fan inte ens röra den! Och det ändå hon säger är: "Det får du skaffa dig när du flyttar hemifrån" :s. Men bra då! Räkna fan inte med att jag gör ngt för dig heller då! Tänker fan sura aslänge nu, tjata tänker jag också göra! Fan vad less och arg jag är! Så nu slutar jag skriva innan jag skriver ngt olämpligt!

Tisdagkväll

Ja, efter skolan så fick jag skjuts med Sandra och hennes mami hemmåt :) Men inte for jag hem inte, utan jag följde med dom hem :D! Sandra hjälpte sin mamma med maten osså.. Slogs gjorde vi också, jag och Sandra alltså :p. HAHA! Det var flatnävar idag ;) Höhö. Sen efter att vi hade ätit osså så gick vi upp på Sandras rum och datanördade typ.. Vart inte så mkt plugga, men fick pyttelite gjort iaf, bättre än ingenting, right? Sandra fick lite mer gjort än mig iaf, vilket är super! Härligt att hon fått tbx jobbarglöden, men min har dessvärre försvunnit helt... Menmen!
Senså tänkte vi läsa också, men bestämde oss för att inte göra det.. Fixade lite saker inför imorgon istället!

Ngn gång strax efter åtta så traskade jag hemmåt för att jag skulle duscha osså.. Så direkt när jag kom hem så duschade jag, sedan klockan nio kikade jag på Andra Avenyn.. Efter det så hjälpte jag typ mami med en sak, osså nu sitter jag här och gör inte alltför mkt. Ska ta och platta håret lite nu, så jag inte får det alltför jobbigt imorgon, börjar ju halv 9 -.- .. Jobbigt! Nä, nu är det dags att avsluta här, ska sova snart! Godnatt!

Tisdag

Sitter på skolan nu och ska ha praktisk marknadsföring och jobba med en folder åt Ove vinodlare :p.. Lite småtråkigt, och vet inte om det kommer bli ngt gjort, men man kan ju alltid försöka!
Började iaf klockan elva idag, vilken var mktmktmkt skönt! Klev upp vid halv nio och bara satt och slapp all stress som kommer på morgonen för att man ska hinna med bussen! Jag låg faktiskt kvar i sängen och bara kollade runt på datorn, tänk om alla mornar kunde vara som tisdagar! Men icke..

Vi slutar typ vid tre, då tror jag att jag ska hem till Sandra och vi ska försöka plugga idag igen.. Får se hur det går, men förhoppningsvis bra! :p Sedan ikväll ska jag hem och duscha osså, inte göra mer än vanligt, Andra Avenyn ska jag iaf kika på :)

Mja, det vart ett litet inlägg iaf, har inte så mkt mer att tillägga justnu.. Kanske skriver ikväll eller så!

Måndag

Skola idag då.. Började halv nio, då hade vi egentligen praktisk marknadsföring, men vi fick den lektionen till att jobba med en enkötundersökning som vi ska ha på skolan. Vi delade vår lilla grupp på två och jag var i gruppen där vi skulle komma på frågor om värdegrund. Det gick väl rätt bra.. Lite tråkigt men.. När vi var klar med det, vid tio kanske, så gjorde vi inte så mkt.. Jag gick till Sandra där hon satt, för vi var inte i samma grupp (ovanligt faktiskt!!). Vid halv elva, då vi egentligen hade engelska, så gick vi och pratade lite med Boel om kursvalen inför åk 2 och 3 .. Sedan pratade vi lite om annat också.. Efter det så gick vi ner till Petra på engelskalektionen och pratade med henne.. Vi ska tydligen ha en muntlig framställningen efter praktiken, men det kan hon ju fetglömma. Tänker fan inte stå inför alla och prata ENGELSKA! Redovisar ju knappt på svenska, och då tror hon att jag tänker göra det på engelska? Aldrig i livet!
Efter det så gick vi iaf upp och kikade vare var för mat osså. Jag åt med Joss, för Sandra ville inte ha pannkaka.. Sedan gjorde vi inte så mkt.. Men vid halv ett så gick vi till metropol för att ha föreläsning. Var väl ganska intressant i början, men sen vart det bara jobbigt att lyssna på, ont i huvudet fick jag också!

Efter det så slutade vi. Då gick vi tbx till skolan och hämtade våra väskor, pratade med Fredrik och Boel sedan tog vi bussen hem.. Och på bussen satt även mamma som jag fortsatte sura på! Sandra åkte hem till sig och jag hem till mig för jag ville äta osså innan vi skulle plugga.. Så jag åkte hem, satt lite vid datorn i väntan på mat, sedan åt jag och traskade sedan hem till Sandra där hon låg och halvsov :p. Vi datanördade osså.. Vart mest pluggande i slutet för Sandra iaf (: .. Jag gjorde väl inte så mkt, men har verkligen tappat all jobblust justnu.. Vet inte varför, så sjukt less på allt känns det som.. Menmen, går väl över det ngngång det också! Förhoppningsvis...

Jag kom iaf hem för en stund sedan.. Så nu ligger jag i min säng och gör inte alltför mkt, tänkte nog sova snart troja så man orkar med ännu en skoldag imorgon! Åh, saknar mina gopojkar Jonathan och Lucas också :( .. Får se om man kanske far dit till helgen :).. Men ja, nu avslutar jag här iaf! Nattinatti..
babaj

Söndag

Kom hem för en stund sen, eller kanske en halvtimme sen eller så.. När det var är väl mindre viktigt!
Har iaf varit hos Sandra heeeela dagen (: Vi har ätit smörgåstårta, spelat Wii, pluggat osså.. Kan även säga att jag har ett blåmärke på min vänsta arm efter vårt plaskparty igår ^^ Haha, osså har jag märke där efter Sandras naglar :p Hon försökte ju komma på ett nytt sätt att slåss på efter flatnävarna och knytnärvarna, och pickade mig på armen.. Men sedan kom hon på att hon hade långa naglar, så det sättet var väl inte så lyckat :p. Haha! Vi krigade även lite idag, jag jagade henne typ i hela huset ;D Så kan det gå :> ..

Menja.. Kom ju hem för en stund sen.. Då gjorde ja mig en macka, sedan lade jag mig i sängen.. Har inte pratat med mamma ngt :p. Det enda jag har sagt till henne sen jag kom hem är: "finns det ingen öppen förpackning av Marias hårdbröd?". Mer tänker jag inte säga henne. Tänker fortsätta att vara sur så får hon fan känna på hur kul det känns för mig! Höhö... Förhoppningsvis kanske det ger resultat, men ja.. Känns ju inte så nu =/ FAAAN!

Men nu ska jag ta och sova. Är ju äckelskolafan imorgon! Börjar halv 9, vilket gör saken ännu värre att inte vilja kliva upp! Men aja...

Lördag

Nu har jag inte skrivit här på ett tag, tror jag ska ta upp bloggen igen, eller vad säger ni?

Igår va jag iaf barnvakt åt Jonte och Lucas (: .. Innan det var jag hos Sandra och pluggade lite (y)! Vid fyra hämtade Keda mig, då for vi och köpte mat på pompei sedan så for vi till Alexandra och åt.. Dom åkte till casinot vid halv tio ungefär, så då var jag själv med ungarna :).. Men dom sov, så det var lugnt och skönt :).. Fast riktigt tråkigt vare! Hade ingenting och göra, inget sällskap :(, men men :)..
Var svintrött vid halv elva, elva.. men var ju tvungen att va vaken tills Lucas vaknade eftersom han skulle ha mat då.. Så det var bara att hålla ut! Så vid halv tolv vaknade han.. Då fixade jag han bröstmjölksersättning och satte mig och gav honom.. När han hade ätit klart den första omgången så trodde jag han hade bajsat, så jag gick för o byta blöja på honom. Men hade han bajsat? Icke sa nicke, det hade han inte! Så då fixade jag lite till mat som han fick. Sedan tyckte jag att det var dags för lilla Lucas att sova! Och det gjorde han också.. I MIN FAMN! mysigt :).. Men sedan tänkte jag att jag lägger honom i soffan så får han sova där med mig tills Alexandra och Jimmy kommer hem.. Men tror ni det gick eller? Näe! Han vaknade ju då jag la ner honom.. Då gå gick jag och släckte överallt och bytte om. Sedan la jag mig i soffan så han låg på mig, och då somnade han ju.. Och det gjorde även jag :P! Haha, mysigt värre! ;) Sedan vaknade jag vid halv två, och han sov fortfarande. Så då gick jag och la honom i sängen och la till Jonte som låg över halva sängen :p (han som i Alexandras och Jimmys säng). Sedan slog jag av tv'n och la mig och sov!

I morse så lekte Jonte på som vanligt.. Vet inte när ja klev upp.. Men åkte iaf hem vid halv tolv. Väl hemma så gjorde jag inte så mkt, ringde Sandra, sedan gick jag hem till henne :) .. Där gjorde vi en engelska-uppgift, sedan åt vi tårta osså, eftersom hennes bröder har fyllt år så vare lite folk där :).. Sedan så har vi typ datanördat.. Spelade lite spel på datorn osså.. Sedan klockan åtta vare dags för melodifestivalen ;d.. Den kikade vi på! Vi hade även plaskparty ;d Haha. Först slog vi varandra med flatnävarna, sedan med knytnärvar :D Haha! Vi fick lite ont, men vafan, vi måste ju bli härdade ;)!
FYYYFAN VAD BRA ATT CAROLINE AF UGGLAS INTE GICK VIDARE!  snacka om lättnad! Kanske inte var den bästa låten som gick vidare, men hellre hon än ugglafan!
Efter melodifestivalen gick jag iaf hem :) Pratade med mamma hela vägen hem typ.. Men vart sur på henne redan vid järnvägen! Hade god lust att lägga på i örat på henne! Hur mycket är det jag begär egentligen? Hon kan ju fetglömma att jag tänker göra saker som hon vill härdanefter!

Så när jag kom hem pratade jag inte med henne ngt, har inte gjort den än heller, och det tänker jag heller inte göra! Är så jävla less och sur nu! Sur och less på mamma, och less på skolan, allt vart bara skit nu, så nu tänker jag inte skriva mer!

Måndag

Kunde faktiskt inte hålla mig från att skriva nu!
I morse så klev jag upp vid kvart i åtta och gjorde mig klar. Sedan halv nio traskade jag till busshållplatsen och mamma till tempo för att träffa en journalist från dagbladet. Hon ställde lite frågor osså, senså knäppte hon bilder också ;p.. Skulle egentligen till skolan efter, men det blev inte så .. Men imorgon så! Vill fan inte till skolan, så grymt less! Men man måste ju, får hålla ut helt enkelt! Men det ska nog gå bra (:
Nu sitter eller jag halvligger i min säng och kikar på våra bästa år.. Har nyss ätit lite :p.. Får se vad man hittar på sen.
Till veckan ska man iaf gå till Katta på CSN och kopiera namninsamlingarna som jag och Sandra la ut på tempo och statoil. Sedan tar vi med oss mami till dintur och kommunhuset och lämnar in dom, och hoppas på att dom ändrar sig angående 2an! Men man får ju se hur det blir, som verkar ju inte vara födda med alla hästar hemma riktigt!

Stackars lilla Jonte är sjuk också :(. Han har spytt den stackarn. Jag som hade tänkt att kanske hälsa på honom, nu när dom flyttat klart osså, fast dom var ju klar i fredags också då jag var där för Alexandra fyllde år men ändå :p. Men vill ju inte åka på magsjuka om det är det han har, så det får helt enkelt vänta! Har försökt att övertala mamma om att skaffa katt också, men det går väl inte så jättebra :/ , fan! Dum hon är, tänker sura på henne! Förut la jag ner mitt färdigtuggade tuggummi i hennes cola, HE HE HE! Var så sur, så jag var tvungen! Men hon vet inte att det var jag, honba: "undra vem som har lagt ett tuggummi i glaset mitt?" HAHA ;D ja, undra ja ;) Får försöka muta vidare. Sandra är rätt bra, hittils har hon sagt en del bra saker, så hoppas hon får mamma att ändra sig! :D
Men nu ska jag ta och avsluta här!

babaj


I'm back!

Yes folks! Mikaela is back! Åtminstonde för stunden, haha :p..

Kände för att skriva lite om dagen, såhär innan det är dags att sova!
Idag var jag och Sandra i Nacksta och hjälpte till :). Vi passade Jonte och Lucas, mina små gofisar :D! Osså beställde dom mat från biteline, perfekt! Asgott vare också ;D Höhö... Vi kom iaf till Nacksta vid 4 kanske, och innan det var vi på apoteket för jag skulle hämta ut Alexandras medicin.. Sen efter det for vi till hennes nya lägenhet. Jättefint där :) Helt nyrenoverad o allt liksom ;d. Sovrummen såg lite små ut, men det funkar väl! Väl där så spelade vi fotboll med Jonte. Hela lägenheten är ju tom så vi spelade fotboll i det tomma vardagsrummet, och Jimmy höll på och skjuta på mig den muppen :p! Senså krigade jag och Sandra lite, men det har ju sina orsaker, ELLER HUR SANDRA ?! :D Den tokfian gjorde så jag höll på och dö häromdan, vilken luring hon drog allså ;o Ingen liten heller! Det får du inte göra om! Men iaf.. Vid fem kanske så gick vi över till Katta, dom kmr ju inte bo så långt ifrån varandra nu, eller det var ju inte långt innan heller men :p... Gick dit och åt, sedan ner till gamla lägenheten och packade ner lite saker i kartonger osså.. Medans dom for emellan så vaktade jag o Sandra ungarna :).. La Jonte vid kvart över sju, senså packade jag ner lite mer saker i kartonger medans Sandra underhöll Lucas ;D
När dom skulle köra sista svängen så tog jag över Lucas, eftersom Sandra tyckte han skrek så mkt, haha ;D Hon hörde inte tv'n och bad honom va tyst, men icke! Han snackade vidare han ^^ Sedan så somnade han faktiskt i min famn, sötungen! Senså vid strax efter nio så skjutsade Katta hem oss, Sandra till sig och mig hem till mig (:
Väl hemma så stog jag mig ner vid datorn som vanligt och nördade!

Nej, nu är det dags att sova, för ska upp vid åtta imorgon o duscha osså. Birgitta kmr och hämtar mig halv elva :D Då ska vi på stan och fika lite osså.. Sen skjutsar hon mig till Mathias och Malin ;D Ska träffa bebiiiisen :D, och dom såklart :p.. Får se när jag kmr hem! Ne, sovdags vare ja...
puss&smek

RSS 2.0