torsdag/ fortsättning..

sen jag skrev sist har det hänt mkt :p.. hade ju lunch klockan 12, då var jag och sandra inte hungrig efter vår besök på subway, så vi tog oss en kopp choco cream och satte oss i det klassrum vi skulle vara i (:
halv ett kom boel och pratade med oss alla.. vi fick lite mer instruktioner osså (: sen var det bara att sätta igång med vårt fotande, synd bara att vi endast hade en kamera ;p men det blev bra ändå :)! först gick vi till lekplaneten, vi skulle leta ungar ;D för vi skulle liksom ha en unge och en pappa, osså skulle dom göra ngt eller nått :p vi hittade endast en unge, och han lyssnade inte så bra på oss kan man säga :p. den nya killen i vår grupp, robin tror jag han heter (: han fick iaf vara pappan ^^ så vi hade lånat en kavaj av fredrik och den fick han ta på sig eftersom det skulle vara business, osså skulle ungen typ sitta vid honom, osså hade vi en thoren business väska med i bilden såklart ^^ .. ungen lyssnade som sagt inte, han lastade på massa barbiedockor på robin xD, så han fick väl hålla i typ 5 st ;p.. men tillsut fick vi en mkt bra bild :) sedan begav vi oss mot nordea, där crippe och linn (?) fick vara med på bilden.. dom skulle hålla en kavaj över sig och se glad ut vid nordea ^^ den bilden blev också riktigt bra :) sen tog vi några andra bilder, man skulle ju bidra med 3 bilder till tävlingen.. och på den sista bilden var linn med på :) hon hade boels kavaj och stod med ett rosa paraply bland massa gubbar med kostymer ;D vart också bra! bilderna skulle vara svartvita, men vi gjorde så paraplyet var rosa, vart mkt coolt ^^ sen skulle man även ha texter till bilderna, så på bilden med ungen och robin skrev vi "älska din framtid", bilden med crippe och linn skrev vi "sikta högt" eftersom dom kollar uppåt på den, och på den sista bilden med linn och kostymnissarna skrev vi "business för alla" .. sen gick vi till fredrik så han kunde få bilderna, eftersom lärarna ska typ rösta fram 5 bilder, sen ska vi elever rösta fram vinnaren.. men vi tror inte på att det kmr fungera, för alla klasser kmr ju rösta på sin egna bild om den kmr med, så den största klassen kmr ju vinna.. så vi tycker att det är helt upp till lärarna om vilken som vinner :)!
efter att vi var klar med fotona osså, då skulle vi ge förslag på namn på klassrummen vi har :) dom skulle typ va bundna till näringslivet :p efter det slutade vi ;d

så när vi slutat så gick jag och sandra till donken för att köpa glass ;D asgott! vi satt i trapphuset till skolan och åt den :) sen gick vi till bussen för att åka hem. sandra följde med mig hem (: direkt när jag kom hem så startade jag fifa09 som min mamma hade köpt (a), hihi, spelade typ bara 1 match för att inte vara alltför osocial med sandra ;p ska spela mer nu snart, ska typ äta först osså (: sen blire typ spel hela kvällen (a)!

imorn ska vi börja 11, vi får ju göra eget fredagsschema på skolan (: om man ska komma asså :p.. så jah och sandra ska jobba med näthandeln till 12, sen ska vi äta, sen från ett till två ska vi jobba matte och svenska, sen ska vi sluta ;D känns fett bra att kunna ha kontroll om vad man vill göra på fredagarna (:

men nu orkar jag inte skriva mer här.. kanske skriver ikväll eller imorn..

/hejdå


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0