Aaaaafternoooon

fyndig rubrik, jag vet ;)

Sitter och väntar på mat nu (: Vi ska äta klyftpotatis, skinkschnitzel och sås, mumma! Sen vet jag inte vad vi ska göra, ta det lugnt antar jag..
Och får fetdampen på datorn min, går inte att logga in :s.. Får hoppas att felet är det Ante tror, annars går jag under! Jävla skoldatorer!!
Imorgon blire skola, etsetisk verksamhet hela dagen.. Hoppas att vi får sluta tidigare än vi egentligen ska göra, vore sköööönt! Jimmys bror kommer imorgon också :), osså hans son Kevin, som är lika gammal som Jonte. Så det lär bli full rulle här! Vet inte hur länge dom ska stanna, men tidigast till måndag tror jag, kan bli längre :) .. På fredag vill iaf Kristoffer på casinot, och alla andra lär ju vilja följa med.. Så antigen blir jag själv med 3 ungar :p, eller så stannar ngn hemma med mig, får se hure blir helt enkelt :) Blir nog bra vilket som liksom! Så resten av veckan blire som sagt full rulle här, så man får njuta av den stunden man sover ;) Hehe, men det blir roligt att dom kmr också ju :) .. Men allra bäst äre ju att Kristoffer är hemma :D
Men nu kurrar magen och det luktar mat, ska se när den är klar! Skriver kanske senare, men troligast imorgon efter skolan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0