Lördag

Fick göra lite ändringar i fredagens inlägg, för jimmy kommenterade när jag vaknade att jag hade skrivit innabandy isf för innebandy.. Och jag låg ju i soffa, så jag loggade in på bloggen i mobilen och fixade, sedan när jag tröck "spara och publisera" så försvann visst halva inlägget ;o! Och jag minns ju inte precis vad som stod, men ja, fick ju med det som försvann om idrottsdagen iaf!

Nog om det.. Igår efter att jag skrev så gick ju typ upp till Katta.. Där var hon, Keda och Kristoffer! Vi gjorde väl inte så överdrivet mkt, tog det lugnt osså.. Jag slumrade även till på soffan och vaknade av att Keda frågade vad jag och Jimmy skulleha för pizza.. Så det bidde en visuvio! Sedan for Katta och Keda och hämtade pizzorna och Jonte gick runt och sa pizza hela tiden typ, haha :p.. När maten kom så satte vi oss och åt förstås, det var faktiskt riktigt gott :)! Och vet ni? Jag gluffsade nästan i mig hela pizzan ;o! Lämnade typ en bit, hahah! Aldrig ätit så mkt pizza ngn gång xD Men ja, är man hungrig så är man! Sedan var vi uppe där en stund.. Katta, Keda, Kristoffer, Alexandra och Åsa skulle egentligen gå på casinot, men det blev inte av för typ Åsa kunde inte eller nått.. Så då vandrade vi hemmåt mot Alexandra för Jonte skulle sova.. Då gjorde vi inget speciellt tror jag, typ kanske kollade på tv eller nått:p

I morse så vaknade jag först av att Jonte höll på skrika, men somnade såklart om.. Vaknade lite då och då fram till halv elva typ, då bestämde jag mig för att kliva upp! Det var då jag skulle fixa fredagens inlägg, men det gick ju som det gick xD.. Sedan började jag skriva på dagens inlägg, men blev avbruten av att Jonte ville att jag skulle hjälpa honom med lunchen, så då gjorde jag såklart det :). Sedan tog jag mig lite frukost, och efter det klädde jag på mig osså för jag och Alexandra gick ner på affären och grejade på..
När vi kom hem igen så började vi med att göra Jontes tårta, eftersom han FYLLER 2ÅR IMORGON :D:D Storkillen nu ju! Sedan vid två så kom Jontes farfar och han farbröder hit och fikade osså, han fick lite presenter :) .. Dom var här en stund, sedan så gick dom osså.. Då plockade Jimmy undan allt fika o grejer, sedan gick jag och Alexandra ner på affären för att inhandla dagens middag!
På väg ner till affären så kom även Keda, Katta och Kristoffer med bilen, så Katta och Kristoffer följde med ner på affären och Keda gick upp till Jimmy. Efter att vi handlat så gick vi hemmåt och började med maten som var tacos (:

Så nu har vi nyss ätit (: Vet inte riktigt vad vi ska göra nu .. Sedan ska vi iaf se melodifestivalen osså (: , fast det är ju ett tag kvar tills dess satt.. får se vad vi hittar på (: Men nu orkar jag inte skriva mer!

puss&smek


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0