Lördag

Nu har jag inte skrivit här på ett tag, tror jag ska ta upp bloggen igen, eller vad säger ni?

Igår va jag iaf barnvakt åt Jonte och Lucas (: .. Innan det var jag hos Sandra och pluggade lite (y)! Vid fyra hämtade Keda mig, då for vi och köpte mat på pompei sedan så for vi till Alexandra och åt.. Dom åkte till casinot vid halv tio ungefär, så då var jag själv med ungarna :).. Men dom sov, så det var lugnt och skönt :).. Fast riktigt tråkigt vare! Hade ingenting och göra, inget sällskap :(, men men :)..
Var svintrött vid halv elva, elva.. men var ju tvungen att va vaken tills Lucas vaknade eftersom han skulle ha mat då.. Så det var bara att hålla ut! Så vid halv tolv vaknade han.. Då fixade jag han bröstmjölksersättning och satte mig och gav honom.. När han hade ätit klart den första omgången så trodde jag han hade bajsat, så jag gick för o byta blöja på honom. Men hade han bajsat? Icke sa nicke, det hade han inte! Så då fixade jag lite till mat som han fick. Sedan tyckte jag att det var dags för lilla Lucas att sova! Och det gjorde han också.. I MIN FAMN! mysigt :).. Men sedan tänkte jag att jag lägger honom i soffan så får han sova där med mig tills Alexandra och Jimmy kommer hem.. Men tror ni det gick eller? Näe! Han vaknade ju då jag la ner honom.. Då gå gick jag och släckte överallt och bytte om. Sedan la jag mig i soffan så han låg på mig, och då somnade han ju.. Och det gjorde även jag :P! Haha, mysigt värre! ;) Sedan vaknade jag vid halv två, och han sov fortfarande. Så då gick jag och la honom i sängen och la till Jonte som låg över halva sängen :p (han som i Alexandras och Jimmys säng). Sedan slog jag av tv'n och la mig och sov!

I morse så lekte Jonte på som vanligt.. Vet inte när ja klev upp.. Men åkte iaf hem vid halv tolv. Väl hemma så gjorde jag inte så mkt, ringde Sandra, sedan gick jag hem till henne :) .. Där gjorde vi en engelska-uppgift, sedan åt vi tårta osså, eftersom hennes bröder har fyllt år så vare lite folk där :).. Sedan så har vi typ datanördat.. Spelade lite spel på datorn osså.. Sedan klockan åtta vare dags för melodifestivalen ;d.. Den kikade vi på! Vi hade även plaskparty ;d Haha. Först slog vi varandra med flatnävarna, sedan med knytnärvar :D Haha! Vi fick lite ont, men vafan, vi måste ju bli härdade ;)!
FYYYFAN VAD BRA ATT CAROLINE AF UGGLAS INTE GICK VIDARE!  snacka om lättnad! Kanske inte var den bästa låten som gick vidare, men hellre hon än ugglafan!
Efter melodifestivalen gick jag iaf hem :) Pratade med mamma hela vägen hem typ.. Men vart sur på henne redan vid järnvägen! Hade god lust att lägga på i örat på henne! Hur mycket är det jag begär egentligen? Hon kan ju fetglömma att jag tänker göra saker som hon vill härdanefter!

Så när jag kom hem pratade jag inte med henne ngt, har inte gjort den än heller, och det tänker jag heller inte göra! Är så jävla less och sur nu! Sur och less på mamma, och less på skolan, allt vart bara skit nu, så nu tänker jag inte skriva mer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0