Onsdag; The game has begun!

Skolan idag då.. Forsatt arbete inför imorgon! Då själva mötet är liksom ;)
Var lite förhandlingar hit och dit idag, osså skulle vi skriva ett topphemligt måldokument.. Där fick vi skriva vad vi tyckte var bästa miljöförslaget, vad vi ville uppnå, vad som absolut inte fick hända och lite strategi! Började först dagen med att läsa allas resolutioner för att se vad dem ville o.s.v.. Sedan började vi finslipa lite på måldokumentet, sedan gick vi runt och pratade med de olika länderna liksom, och kollade vilken sida dem var på osså.. Sedan vart det ett snack med Andreas, han pratade med mig och Johanna om lite saker, men vad säger jag inte! Så då var det bara att gå upp och skriva mer på måldokumentet!
Mediagruppen som finns skriver ju i bloggen om saker.. Typ vad vi gör, intervjuar oss o.s.v.. "Efter intervjuer med Ryssland och andra länder framgår det att Ryssland verkar vara som en Rysk docka för ju mer man plockar isär dem ju mer framgår att man inte får det man först såg..." Det stod det om oss, haha :D här är iaf skolans blogg :) (klicka på "här" för att komma till den).
Man kan ju säga att det pågår rävspel, man ska inte lita på allt man hör och vad som sägs. Folk kanske inte ljuger, men det handlar ju lite om hur man tolkar saker och ting också liksom (: .. Lär ju finnas några som spelar rävspel iaf..

Ska bli kul och se hur det blir imorgon, blir nog skoj tror jag :) Men det återstår ju att se! Kul att vara Ryssland faktiskt, fast det kändes till en början att alla hatade oss :D Minskade efter en stund, men nu vettefan asså :D haha! Vi har ju VETO också, så det gäller att va på vår sida liksom ;)

Näe, nu får det vara bra för denna gång, avslutar med en bild på Jonte som är hur underbar som helst! (Självklart jag som tagit bilden ;)!) och en på lilla Lucas och en michelin-gubbe :p Stackarn!
Bilderna är iaf från Emelie konfirmation iaf

 
Guuuud vad jag älskar dessa pojkar :)<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0