"Fifan Mickis"

Haha, kom och tänka på en sak nu, eller ja, jag har väl tänkt på det hela dagen egentligen liksom! :p

Alltid när vi sätter oss och äter hos Alexandra så börjar Jonte svära! Det måste vara något speciellt med att det är just hemma hos honom själv och när alla är samlade... Han säger alltid "Fifan" och sedan ett namn där efter, och så säger han till varenda person runt matbordet, haha! Det är så sjukt svårt när han väl börjar att hålla sig för asgarv; "Fifan Mickis, Fifan mamma, Fifan momma, Fifan pappa, Fifan moffa, Fifan Bubbas!" Och minen han gör! Helt oslagbar, han är så jävla söt! Där fick jag typ med alla namn också som brukar sitta när vi alla äter där nere hos Alexandra och inte hos Katta.
Men igår när vi åt uppe hos Katta så sa han inte ett ljud, tills Keda började förstås! :p För att han inte ska gå runt och säga fyfan hela tiden så får man säga attans till honom, det låter ju lite bättre iaf :p Och då börjar proceduren om då han ska säga attans till alla, haha :D

Ungen är ju helt sjukt söt! Och alltid när man ska äta också, så sätter Lucas igång och skriker för att han inte har något att äta på x) Ingen lugn stund där inte! Matro, vad är det? ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0